Двама убити и седем ранени при един от редките антиправителствени протести в Сирия (видео)

Асад оцеля при последвалата гражданска война, но конфликтът донесе бедност, продоволствена несигурност и енергийна криза

Обратно в новината

Коментари - Двама убити и седем ранени при един от редките антиправителствени протести в Сирия (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не написахте, че петролните залежи на Сирия са под контрола на САЩ и кюрдите и за това има икономическа криза там ??? Каква гражданска война в Сирия е имало, вие нормални ли сте ? Това беше нападение от бившите наемници на САЩ - Ислямска държава, които тогава бяха подкрепяне от кюрдите!

Ами ситуацията е тежка точно щото предните протестиращи "малко се поувлякоха" и направиха гражданска война. Протестърите са основните полезни идиоти на соросоидите , но и техните собствени държави пак протестърите ги осират. За разлика от Асад обаче, в Америка оставят протестърите да си палят и грабят на воля, така избягват прерастването на безредиците в гражданска война.

Баси, тия са по-гнусни и от циганите, майна!

1. щом се води гражданска война - значи хората с оръжие се убиват. Иначе те убиват теб. 2. Искам да питам, ако в демократичната САЩ някаква тълпа нападне с оръжие държавна сграда или нападне полицейски участък - какво ще стане, а? Май само двама убити и 7 ранени ще са малко. Ще има поне 100 убити и ранени.

Нападнаха Капитолия горе долу същото! Не се изхвърляй кат ч.. на пясък!

Нищо няма да стане, в щатите оставят протестърите да грабят и палят на воля.

Ако Путин и Асад не бяха сгазили джихаджистите, друзите щяха да бъдат избити до един. Сега няма начин Сирия да не мизерства, при положение, че американците в комбина с кюрдите им ограбиха богатите на петрол райони, а Турция и Израел правят всичко възможно и военните действия да не стихват. САЩ и Запада са в основата на бунтовете, защото махнат ли Асад с една стандартна вече "пролет", ще могат да ликвидират военните бази на руснаците.

не само друзите. ИДИЛ избиваше всички несунити и всички, които не признават техния халиф.

"Жители и очевидци съобщиха, че демонстрантите са подпалили част от сградата. "... ми то у нас партизаните са щурмували "администрациите" за да горят архивите на данъчните, като ги гледам и в Сирия следват същия челен опит;)

конфликтът? това беше война, обезглавяваха деца и качаха клиповете в нета, превърнаха Алепу в руини

Верният приятел на Потин,Асад,май не е много долюбван в свободна Сирия.

Няма да се учудя ако краварите са спретнали протеста..

са те

Всемогъщите кравари. А да ти идва на ум как се живее в страна след гражданска война и блокирана отвсякаде?

Дори и да не са го спретнали пряко, тия 100% са джендъраски подлоги, като наще дето гласуват за ДБ и ПП

краварите им превзеха петролните полета в Източна Сирия, и сега вода газят жадни ходят, питам? Защо са там и под каква юрисдикция , при положение , че Руснаците са там но по желание на признатата от ООН официална власт във Дамаск.

по желание на признатата от ООН официална власт в Киев ли са в Украйна?

Споко,руснаците скоро ще се изнесат от Сирия в Украйна,защото пушечното месо намалява бързо.