17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ба, тия що не ни съ обадат в Коиловци за пари? Щото пари и гердани немаме! АМАА...бийм яко!

Само бой ли , баба? Тва сее непълна програма.

Престъпната държава и толерираните крадци убийци и измамници,търкайте столовете от прокуратура и съд

Може да се сетят да искат пари за купуванено на фътата...

Да дадеш пари на МВР за да лови престъпното е идея която не би хрумнала на който и да е нормален бозайник...

Нормално. След зрелищната акция в Горна Оряховица, всички са си на свобода. Вечер през вечер градът направо се тресе от музики и тъпани и животът си върви по старо му. Явно акцията е била румънска, а тук това е било платен репортаж.

Благодарение на румънците стана акцията. Нашите не ги интересува!

пак ли се фарлят хилядарки през балконите?

куче да беше щеше да се научи до сега...

И кой доказа че е ''мним''?????? Да продължават да дава като имат и вярват на приказките по телевизора как ченгетата ''защитават'' хората... Кой продължава да вярва на мвр значи трябва да посети специализирано заведение даже и без направление от личен лекар..

Както и да посетиш това заведение и въпреки диагнозата, само ще вдигнат рамене и ще те отпратят. Нямат ресурс.

Замисляли си се от къде ако измамниците знаят , че някоя баба има да речем 20 000 в банката? И защо банковия служител не разпита въпросната възрастна жена за какво са и 10-20 000 кеш? Така се прави в цивилизованите държави! Но ние никога няма да бъдем такава!

не, те не ги държат в банки нали затова банките вече не искат парите на хората, а само дават кредити - още една стъпка от същия сценарии добре, че жениците са имали по 6000лв, иначе ако бяха над 10 хиляди щяха да ги съдят - нали вече сделки над 10000 не могат да се случват в брой (заради банките, отново). Въобще не е ясно какви индивиди с характерни носове осигуряват 'заетост' на други индивиди с характерна воня, нали.

Два удара на ало измамниците в Каварна за дни Ало измамите,действително са български патент, но неприложим в която и да е друга страна по света.Този "патент" явно се "внедрява" и развива с мълчаливото съгласие на нашите политици. В Гърция се опитаха мангалите да правят ало бизнес,но бяха веднага закопчани и вкарани в затвора за по 10 г.Онзи ден две наши мангалки бяха осъдени по на година и осем месеца за кражба на пари и дрехи в магазин. В България съдебната система е разрушена,а прокуратурата е използвана за лични и политически цели от силните на деня.

Полицията в Каварна е безсилна..

Не е безсилна, а се прави на ударена! При съвременните технологии , които имаме залавянето на тези боклуци и осъждането им би трябвало да отнеме 3- 4 дни! Като вкараш в пандиза 10 от тях и им конфискуваш всичко , никой няма да се сети да мами невинните хора! Служители на банки също са замесени!

Къде служителки, къде приказливи съседки, къде добречуващи внуци и племенници на тези съседки.