Влак е убил мъж в тунел в близост до Дупница

Влакът София-Кулата е блъснал и убил мъж, пресичащ линията. Инцидентът е станал около 14:30 часа.

Обратно в новината

Коментари - Влак е убил мъж в тунел в близост до Дупница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да го прости човека, но за това което му се е случило си е виновен сам. Преди няколко години в Австрия един оцелял от подобно происшедствие го осъдиха да плати шетите.

Не влакът е убил човека. Човекът е застанал на пътя на влака.

Моля, не ни давайте точно англичаните за пример!

който е написал горната статия да иде да се хвърли под влака . веднага !

Кво толкова. В Македония влак помете 14 подобни на този неразумни люде.. Жалко, че се приравняваме към тези които влак не са виждали през живота си и са застигнати от непоправимото. Кой каквото си е търсил и го е намерил.

Mозака ти е точно колкото маимуната на снимката; Bярвам че това е твоето лице тъпо шимпанзе

Мир на праха на човека! С голямо съжаление ще кажа, че на тази нация не й трябва ни война, ни земетресение. Бавно, но убедително се самоунищожава благодарение на усещането за недосегаемост, неграмотността и липсата на желание за някаква мисъл. Ганьо тръгва напред- и ако не се качи на мотор, за да е най- отпред или на някое дърво, ще се качи на колата си и с бясна скорост- например 160км/ч ще мине през село. Ако и така не го забележи никой, непременно ще пресече линията, на руска рулетка. Само дето късметът на Ганя не винаги е на негова страна. Жалко за една много читава нация в миналото.. Много жалко! Отвратен съм от липсата на морал и грамотност!

Да, това се казва незряла нация, тоест млада без мъдрост! Така е, след като 500 + 45 години чужди са ни управлявали! Резултата е на лице...

Все си намираме оправдания, я турците, я Европа или Русия