Откриха туристическия сезон на Дунав в Русе

Новият туристически сезон по река Дунав стартира официално днес в Русе, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Откриха туристическия сезон на Дунав в Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Градски,казал си го кратко,ясно и убийствено точно!

Русе не е туристическа дестинация. Хората, които пристигат в нашия град, първо не слизат на квалитетно пристанище със заведения, атракции и магазини със сувенири. Отиват на центъра, обикалят голямата градина и снимат паметника от всички географски посоки и театъра. Не сядат на по бира на кафенетата. Тръгват по бившето "гезме", зяпат витрините, стигат Халите и се връщат обратно. Нито фунт печалба за града. Къв туризъм? Чаршия на занаятите? Музеят на братя Бобокови? Социализъм на квадрат.

Тъжно Е, но е Точно-така. .. Едно мъничко Посрещане с 'Тихия Син Дунав' направо на пристанището ? (включая Реалностите, създаващи атмосферата в увертюрата) (Успех !)

Интересът на чуждите туристи към пътуванията с кораб по реката става все по-голям...... Интересът и на българските туристи не е по-малък.Познайте защо не пътуват?

бях на такъв круиз миналото лято , 8 дена 7 нощувки, много приятен и прохладен, въпреки горещината на брега, наистина беше главно за немски пенсионери, но бяхме и 5-ма българи туристи, хубавото е, че екипажът е български. Българите се качихме на кораба от Видин и се върнахме със самолет от Виена.

Екипажът български, ама корабите (и печалбата) чужди...