Коментари - ДСБ вече е извън РБ, прави нов десен проект | Днес.dir.bg

ДСБ вече е извън РБ, прави нов десен проект

ДСБ е извън Реформаторския блок, за нас споразумението е изчерпано, имаме нов десен проект, с който партията да участва на избори.

Обратно в новината

Коментари - ДСБ вече е извън РБ, прави нов десен проект | Днес.dir.bg

Коментари

Всичко читаво трябва да се оплюе, за да избираме само между лигави мюрета, хюмнета, ченгета, мутри, доносници, комунисти и руски педали, доста от тях едновременно.

А ЕВРЕИНА РАДАН - ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ!!! МАРШ В ИЗРАЕЛ БЕ, ГАД!!!!!!!!!!!!!

ББ и купените медии си приватизираха "дясното" , а в реформаторския блок си съжителстват Кунева , Лукарски и т.н за мен в България няма дясно. Ще видя този проект , ще видя КОИ са в него и тогава ще коментирам.

Ама разбира се. От ДСБ (демократи за силна България) ще се прекръстят на СДБ С(в)ини демократи за България и новият проект е готов. Хвала, Радане!

Край на 5-те процента. Може да им е гот с 1 процент.

Един процент, ама..... качествен.:Д

Сега да се чудя на втория тур, за червените ли да гласувам или за Бай Х.й. Цоцолистите загубиха в САЩ, а там десните са червени. Ще пусна бюлетина с надпис... Бай...

Разгеле! За какво да гласуваме иначе за ДСБ като там също е Кунева.

Ще гласувате за д-р Пепи Менгеле.

разтракан кардан.Ха,Ха,Ха... .

christolg

бабо Фатме,ами нали ако всички Десни гласуваме за Цецка,така ще запазим за неопределено време статуквото,отново онзи нещастник от Банкя ще смята ,че може да продължи да манипулира и да разбива по-малките десни партии,да им дърпа ушите ,като на малки деца,да се смята за велик.Само така Радане,направи го смешен този Бай Х*й,големият мъж и политик,хахаха!Както казва ИЗБИРАТЕЛ новият проект ще бъде печеливш,защото ще включи всички доказали се , кадърни хора както той ги изброява.Крайно време е да се осветлят всички кражби на "любимите ни политици" през последните 10-тина години,народът трябва да научи кой го ограби!!!Напред Радане!!!УСПЕХ!!!

Партия на предприемачите в съюз с ГЕРБ . Така може да се роди истинското дясно-център. Бизнеса трябва да работи освободен от чиновническото затлачване.

Тръмп, идва в България, новина от преди малко.

Ще подкрепи "Мамата". По случая ГЕРБ подготвят концерт. Тетка ще изпълни "Цъфнал ГЕРБ", а Баце ще пее: "Мила моя "Мамо", сладка и добричка, как да купя, "Мамооо", избора на всички?!"

искам да ви кажа една дълга каруцарска майчина и лелина. Абе Костов веднъж раздели СДС-то и от какъв зор. Сега онова чучело Радан той пък цепи РБ, то не че е нещо, но все пак от малко се почва - стъпка по стъпка

За хора като Костов, Борисов, Кунева и много, много други, за които няма да стигне мястото да им бъдат споменати имената има един лек. Бяха го приложили преди бая годинки на един Андрю :)

ще се казва "Агнешки главички" и със символ "Теменужка от Драгалевци".

Честито на на седерастите. Десеебе вече е в историята

Радане и вие ли ще сте ДОСТ - Дроги и окултисти срещу трезвеността.

БРАВО РАДАНЕ. ЧУПИ ИМ ЗЪБИТЕ! МНОГО СМЕ С ТЕБ. Смачка Боко, сега смачкай и Цацата!

партия ще се казва"Агнешки главички"

Време е да има нов десен проект на хора като Кънев, Христо Иванов, Веселен Вучков, Трайчо Трайков и други. Тези хора бяха изхвърлени от Борисов, защото самият Борисов се отказа от промените, заради които дойде на власт на втори път. Борисов сключи сделка с ДПС и големите компании за запазване на статуквото и за продължаването на далаверите, кражбите и корупцията. Дори и да не се посочват конкретните обществени поръчки и далавери (Южен Паток и Белене), дори да не се посочват източванията (КТБ - 4 млрд.), хората чувстват за какво иде реч. А именно: все по - ниско образование и неграмотност, емиграция на млади българи, застаряване и изчезване на нацията. И защо- за да крадат и забогатяват едни, а 2.5 млн. пенсионери да мизестват - 1.5 млн. с под 300 лв. месечно.

Браво Ваньо, браво Костов! Браво, бъльгарски момчета от обкръжението на Костов! На черния, който се крие зад високите дувари май му замириса на власт. Сега и онзи логопат , който си живурка в Лондон сигурно веднага ще довтаса, за да не го забравят ( едно е зам.министър, друго посланик). Що не разберете, че вас не ви оправя ни шлайф, ни смяна на основни и биелни лагери, ни нови бутала, ни нищо. Вие сте един издухан мотор.

ВСИЧКИ ДЕСНИ ИЗБИРАТЕЛИ НЕКА ДА ПОДКРЕПИМ ЦЕЦКА ЦАЧЕВА ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА ВТОРИ ТУР, анти

Няма ПЪК!

Паразити като тях ще просъществуват само ако намерят нов приемник. Самостоятелно вече са история. За четвърт век да пропилееш такъва политически капитал оначава калпазанлък от класа.

РБ се отъждествяваше с ДСБ, сега? Тоя няма да съберат и 1 % , а имат 8 министри.

НОВ БАРДАК СЪС СТАРИ УРУСПИИ, НЕ СТАВА.. Ма то туй МАТРЯЛА, дет не ги разбира тез политическите работи го е казал.. И най-лошото - доказа миналата неделя.. Нова политическа уруспия са пусна на стъргалото и хоп - обра клиентелата.. И на Трайчото включително.. МАГАРЕШКА май и беше името..

прочее - демокрация с 1 или 2 партии не става - трябва да може всеки да си каже мнението и тогава с мнозинство да се реши.

в 41-вия парламент МАМАТА, ЦВИНОКИО ЦИЦЕРОНОВ влезнаха като МАЖОРИТАРНИ ДЕПУТАТИ. По проект на БСП - ако си забравил.. Редом до ЕМО ФАСА, БОЖО СВЕТЕНАТА ВОДИЦА, АХМЕД ДОГАН и т.н. А и МАГАРЕШКИ вече си сбира партия. Тъй, че той има по-голяма вероятност да влезе в парламента от Трайчо. Дори като МАЖОРИТАРЕН КАНДИДАТ. Та партиите няма да са една, две, а минимум ТРИ..

Страх тресе комунягите от квиченето им против ДСБ. Преди тролеха че са направили грешка с Куневица и другите, сега казват че са един файтон хора.

ПРЕБРОИТЕ.. Не са бой - още за БЮДЖЕТА ша видите как ви са са разслоили ДУПЕТАТИТЕ.. Щот за предсрочните избори явно няма да сколасате.. Пак от стълбичките изпод опашката на коня ша съзерцавате парламенто.. Редом до Янка Магистралната..

Колко хора в България могат да си позволят да си закупят ново жилище на днешните цени, така че да не им го вземат от банката след няколко години? Прекалено малко! Колко хора могат да изкарват достатъчно пари, без да правят далавери и други полузаконни или незаконни дейности, така че да могат да живеят на средноевропейско ниво? Прекалено малко. Колко хора изобщо не знаят какво е дясно и каква е дясната идея? Прекалено много!

да бе - в България всички хора могат да си купят жилище, да живеят добре, да имат семейство и знаят кое е добре и кое е лошо за държавата.. Проблемът е, че хората в България по последно преброяване са около 2,5% от населението, освен ако не са пропуснати от преброяването миналата неделя. И намаляват.

Радан вьрви по стьпките на Костов, който разби СДС сьс сьздаването на ДСБ . Сега този главурник Радан се опитва да разбие Реформаторския блок. Достоен е за сьжаление този сбьркан човечец.

България ще успее и ще тръгне напред, само когато има Велико народно събрание от 120 човека с държавници като Радан Кънев. Може и да не ви харесва ама това е истината тролове.

за съжаление не си прав(а). само със 120 човека и един закон няма да стане. Трябва мнозинството хора в България да имат мирогледа и нагласата. Ако го няма човешкият "материал", тоест народа се получава ситуация, за която има една народна мъдрост - "насила хубост не става"

Много съм прав даже. На България и трябват държавници работещи за народа и независими от над партийни интереси. Това че на теб не ти изнася е друг въпрос.

Разумен и правилен ход на Радан. Все още идеята за истинска дясна партия в България остава жива. Борбата за реална реформа в съдебната система обаче ще бъде много трудна и тежка. Може би трябват да минат години докато се постигне осезаем напредък в тази сфера.

Най- после се изметоха и със сигурност под вещото ръководство на Радан Кънев ще отидат право на бунището на историята.

Все пак Радан беше ПЪРВИЯТ ЧОВЕК в държавата, който нарече Б. Б. с неговото истинско трибуквено име! БРАВО!

ДСБ бяха, са и ще си останат секта с един и половина файтон избиратели, какъвто и "проект" да направят. Всъщност целта е да се дърпат заблудени десни избиратели - сектанти, за да наливат вода в мелницата на кликата БСП-ДПС. Костов окончателно се разкри като руски агент, обслужващ интересите на ДС в лицето най-вече на ДПС.

Емил Кошлуков във ФейсбуК: "Гледам кампанията на ГЕРБ за Цачева сега. Тези ще се сгромолясат по-зле и от Костов. Толкова глупаци по телевизора не съм виждал, откакто разпуснаха Политбюро. Плашат гаргите със своите приказки, станаха за смях. Радев ще спечели с драматична разлика, а на следващите предсрочни избори ГЕРБ ще загуби поне 20 депутата. Това е дъното, десница да ни плаши с демократичното право народът да избира. И между другото, Живков спираше редовно тока и осветлението, не му помогна. Да идва Радев и БСП, после ще се оправяме, то се видя. Ако щабът на ГЕРБ за тези избори играеше шах с микровълнова печка, щеше да направи реми в най-добрия случай."

ах този оптимист Кошлуков! ама не е сигурно кога ще е това "после" и дали няма да е твърде късно да се "оправяме".

Никога не е късно. То пък от страх да не сгрепшим си живеем в помията вече години. Има избори, като не стават - шут в задника! Те са наши подчинени. Не нас трябва да ни е страх от тях, а тях от нас. Говоря за всички политически партии и формации. Забравиха се. Решиха че са женени за тази власт и могат да ни манипулират и да ни пречупят със страх! Хора, правете винаги своя НАЙ-ДОБЪР избор, ако се окаже че не работят хората, на които сте засвидетелствали доверие, мачкайте! Стига страх!!!!! Стига!

Радан е винаги близо до нулата като резултати, но прави един вид шоу, а инак си мисли колко е важен и колко е прозорлив! А всъщност си е карикатура и провален адвокат

Korabyt potywa, plyhowete se razbqgaha..

ДЯСНА ПАРТИЯ в най- сиромашката държава в ЕС! Това са АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ!

Кънев вече доказа че е истински реформатор и държавник, който се отказа от властта още преди година, след като цялата политическа мафия от партии гласуваха против съдебната реформа. По това се вижда, че не е там заради хранилката. Той единствен искаше промяна.

Поредния смешник,със стари к-ви нов бардак се неправи!! Толкова си го може!!

Като няма какво да кажеш не се излагай поне троле.

рада дълбоката кой ще я финансира :)

И кой ще участва в този десен проект, всеки втори български милионер или дезориентиран/неинформиран бачкатор?

Макар и крехката засега средна класа - така, както е в целия свят.

Най-накрая. До следващите избори ще виждаме все още муцуната на този объркан човек и после ще потъне най-накрая в забвение. Смятам че РБ ще са по-добре без него. Той освен да клати лодката друго не съм го видял да прави. Нищо конкретно не е свършил.

Естествено! Бай х*у ще намери друг огняр за лодката!

рамаданчо е огледален образ на гоце....и двамата ще имат една и съща съдба

Уважаващ себе си, може да си позволи в труден момент/ заплаха от идване бсп-дпс /да прави допълнителни трудности за държавата си? Само ЕГО-истите, но историята ги забравя. Дано хората от ДСБ все пак разсъдят и гласуват.

ами в изтеклата част от мандата стана пределно ясно, че границата между сегашното управление и това на БСП/ДПС е до такава степен размита, че всъщност е еднакво, тоест само ще се сменят хората - политиката ще си остане същата... ако не се сменят пак ще е същото. Без реформи реформаторският блок е безмислен сбор от партии. а законопроекта на Кунева все още виси в празното пространство.

Полека.-лека РъБъ ще се разпадне и ще останат само Корман Исмаилов и оная с кривата уста!

Двамата щели да се женят.

Напуши ме смях , само като чух за ДСБ.Я имат 2 % подкрепа, я не.И се мислят за фактор в политиката. Хаха

А нас - двата презрени от вас процента, кой да ни представлява?

Очаквано, не че е стока и е зависим, но поне не е тъп, като пън. След като само за 3 години останлите раниматори от "Долу ГЕРБ и никога с ГЕРБ" стигнаха "До вечна неразделна любов С ГЕРБ", то нов десен проект си е нужен.

Така е... Плъховете първи напускат потъващия кораб! Успех в евакуацията ;-)

Браво Радане,виж как разлая тук всички демагози-демократи,милиционери и всякакви кремълски фъшкии. Ти си интелигентен млад политик и че си честен и неопетнен личи по това,че тъпите ти опоненти нищо смислено не могат да изфабрикуват и пишат само банални фрази до втръсване. Във вас, младите и почтени политици са надеждите на истински демократично настроените българи. На кого да се доверим на хора от ДС ,бивши комунисти или пишман националисти ли?!

Дъбоката Рада е той, много дълбока...и там му е местото на бунището! Водач на следващия гей парад ще е той! Те и за това го избират за лидер за да има с какво да го държат! Те от ДС така ги избират за лидери!

Какви са тези бе, защо пишете само за тях? По добре пишете за Мишо Пищова! Сетих се защо пишете за тях - защото ДСБ, ДПС и БСП са като братя създадени са от ДС да унищожат България и да ограбят народа. Помага им и Съдебната система с ВСС и социологическите агенции и средставата за масова дезинформация които те изкупиха и управляват задкулисно! За това не трябва да гласувате за Радев, не че Цецка е много подходяща, но е по-малкото зло това е!

ти кажа питащия защо и как .Много си елементарен да обсъждащ Костов. От мен да го знаеш,ако бяхме дали на злодея Иван Костов още един поне мандат нямаше да стоим в блатото вече 16 години.Защото икономиката и дребните предприемачи тогава работеха и имаше истински икономически растеж, а не сегашния виртуален растеж от европейски фондове за обществени поръчки.Няма инвеститори,драги. Дай Боже ,повече руски агенти от типа на лошия Костов,уволняван два пъти- от МЕИ и ВИИ "Карл Маркс",по искане на ДС.Тогава ти си си пиел ракийката с жена си пред телевизора,нали? Само Костов има топки да се опълчи и на американците /бежанци от Югославия/ и на руснаците /изгони руски шпиони и не пусна руски самолети/ , а, бе какво ти обяснявам да се принизявам на твоето жалко ниво

е да де, ама язък му за икономическото образование след като продаде сума ти предприятия на бивши комсомолци. То е ясно каква е била целта му, но в крайна сметка той обра негативите, а предприятията не заработиха. Но най-големият му грях е лустрацията или по-точно липсата на такава. На изборите 2001 обаче има наглостта да ходи при съюза на репресираните пак да иска подкрепа от тях.

Радане, уволнен си! Да се стягат Иво Инджев, Едвинчо, Ненчев и Митов!

Фири

То ДСБ отдавна е извън политиката бих казал.

То е ,защото не остана нищо българско за продаване, освен самата България.

Леваци с десен проект, смях !

Коментари - ДСБ вече е извън РБ, прави нов десен проект | Днес.dir.bg

ДСБ вече е извън РБ, прави нов десен проект

ДСБ е извън Реформаторския блок, за нас споразумението е изчерпано, имаме нов десен проект, с който партията да участва на избори.

Обратно в новината

Коментари - ДСБ вече е извън РБ, прави нов десен проект | Днес.dir.bg

Коментари

Всичко читаво трябва да се оплюе, за да избираме само между лигави мюрета, хюмнета, ченгета, мутри, доносници, комунисти и руски педали, доста от тях едновременно.

А ЕВРЕИНА РАДАН - ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ!!! МАРШ В ИЗРАЕЛ БЕ, ГАД!!!!!!!!!!!!!

ББ и купените медии си приватизираха "дясното" , а в реформаторския блок си съжителстват Кунева , Лукарски и т.н за мен в България няма дясно. Ще видя този проект , ще видя КОИ са в него и тогава ще коментирам.

Ама разбира се. От ДСБ (демократи за силна България) ще се прекръстят на СДБ С(в)ини демократи за България и новият проект е готов. Хвала, Радане!

Край на 5-те процента. Може да им е гот с 1 процент.

Един процент, ама..... качествен.:Д

Сега да се чудя на втория тур, за червените ли да гласувам или за Бай Х.й. Цоцолистите загубиха в САЩ, а там десните са червени. Ще пусна бюлетина с надпис... Бай...

Разгеле! За какво да гласуваме иначе за ДСБ като там също е Кунева.

Ще гласувате за д-р Пепи Менгеле.

разтракан кардан.Ха,Ха,Ха... .

christolg

бабо Фатме,ами нали ако всички Десни гласуваме за Цецка,така ще запазим за неопределено време статуквото,отново онзи нещастник от Банкя ще смята ,че може да продължи да манипулира и да разбива по-малките десни партии,да им дърпа ушите ,като на малки деца,да се смята за велик.Само така Радане,направи го смешен този Бай Х*й,големият мъж и политик,хахаха!Както казва ИЗБИРАТЕЛ новият проект ще бъде печеливш,защото ще включи всички доказали се , кадърни хора както той ги изброява.Крайно време е да се осветлят всички кражби на "любимите ни политици" през последните 10-тина години,народът трябва да научи кой го ограби!!!Напред Радане!!!УСПЕХ!!!

Партия на предприемачите в съюз с ГЕРБ . Така може да се роди истинското дясно-център. Бизнеса трябва да работи освободен от чиновническото затлачване.

Тръмп, идва в България, новина от преди малко.

Ще подкрепи "Мамата". По случая ГЕРБ подготвят концерт. Тетка ще изпълни "Цъфнал ГЕРБ", а Баце ще пее: "Мила моя "Мамо", сладка и добричка, как да купя, "Мамооо", избора на всички?!"

искам да ви кажа една дълга каруцарска майчина и лелина. Абе Костов веднъж раздели СДС-то и от какъв зор. Сега онова чучело Радан той пък цепи РБ, то не че е нещо, но все пак от малко се почва - стъпка по стъпка

За хора като Костов, Борисов, Кунева и много, много други, за които няма да стигне мястото да им бъдат споменати имената има един лек. Бяха го приложили преди бая годинки на един Андрю :)

ще се казва "Агнешки главички" и със символ "Теменужка от Драгалевци".

Честито на на седерастите. Десеебе вече е в историята

Радане и вие ли ще сте ДОСТ - Дроги и окултисти срещу трезвеността.

БРАВО РАДАНЕ. ЧУПИ ИМ ЗЪБИТЕ! МНОГО СМЕ С ТЕБ. Смачка Боко, сега смачкай и Цацата!

партия ще се казва"Агнешки главички"

Време е да има нов десен проект на хора като Кънев, Христо Иванов, Веселен Вучков, Трайчо Трайков и други. Тези хора бяха изхвърлени от Борисов, защото самият Борисов се отказа от промените, заради които дойде на власт на втори път. Борисов сключи сделка с ДПС и големите компании за запазване на статуквото и за продължаването на далаверите, кражбите и корупцията. Дори и да не се посочват конкретните обществени поръчки и далавери (Южен Паток и Белене), дори да не се посочват източванията (КТБ - 4 млрд.), хората чувстват за какво иде реч. А именно: все по - ниско образование и неграмотност, емиграция на млади българи, застаряване и изчезване на нацията. И защо- за да крадат и забогатяват едни, а 2.5 млн. пенсионери да мизестват - 1.5 млн. с под 300 лв. месечно.

Браво Ваньо, браво Костов! Браво, бъльгарски момчета от обкръжението на Костов! На черния, който се крие зад високите дувари май му замириса на власт. Сега и онзи логопат , който си живурка в Лондон сигурно веднага ще довтаса, за да не го забравят ( едно е зам.министър, друго посланик). Що не разберете, че вас не ви оправя ни шлайф, ни смяна на основни и биелни лагери, ни нови бутала, ни нищо. Вие сте един издухан мотор.

ВСИЧКИ ДЕСНИ ИЗБИРАТЕЛИ НЕКА ДА ПОДКРЕПИМ ЦЕЦКА ЦАЧЕВА ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА ВТОРИ ТУР, анти

Няма ПЪК!

Паразити като тях ще просъществуват само ако намерят нов приемник. Самостоятелно вече са история. За четвърт век да пропилееш такъва политически капитал оначава калпазанлък от класа.

РБ се отъждествяваше с ДСБ, сега? Тоя няма да съберат и 1 % , а имат 8 министри.

НОВ БАРДАК СЪС СТАРИ УРУСПИИ, НЕ СТАВА.. Ма то туй МАТРЯЛА, дет не ги разбира тез политическите работи го е казал.. И най-лошото - доказа миналата неделя.. Нова политическа уруспия са пусна на стъргалото и хоп - обра клиентелата.. И на Трайчото включително.. МАГАРЕШКА май и беше името..

прочее - демокрация с 1 или 2 партии не става - трябва да може всеки да си каже мнението и тогава с мнозинство да се реши.

в 41-вия парламент МАМАТА, ЦВИНОКИО ЦИЦЕРОНОВ влезнаха като МАЖОРИТАРНИ ДЕПУТАТИ. По проект на БСП - ако си забравил.. Редом до ЕМО ФАСА, БОЖО СВЕТЕНАТА ВОДИЦА, АХМЕД ДОГАН и т.н. А и МАГАРЕШКИ вече си сбира партия. Тъй, че той има по-голяма вероятност да влезе в парламента от Трайчо. Дори като МАЖОРИТАРЕН КАНДИДАТ. Та партиите няма да са една, две, а минимум ТРИ..

Страх тресе комунягите от квиченето им против ДСБ. Преди тролеха че са направили грешка с Куневица и другите, сега казват че са един файтон хора.

ПРЕБРОИТЕ.. Не са бой - още за БЮДЖЕТА ша видите как ви са са разслоили ДУПЕТАТИТЕ.. Щот за предсрочните избори явно няма да сколасате.. Пак от стълбичките изпод опашката на коня ша съзерцавате парламенто.. Редом до Янка Магистралната..

Колко хора в България могат да си позволят да си закупят ново жилище на днешните цени, така че да не им го вземат от банката след няколко години? Прекалено малко! Колко хора могат да изкарват достатъчно пари, без да правят далавери и други полузаконни или незаконни дейности, така че да могат да живеят на средноевропейско ниво? Прекалено малко. Колко хора изобщо не знаят какво е дясно и каква е дясната идея? Прекалено много!

да бе - в България всички хора могат да си купят жилище, да живеят добре, да имат семейство и знаят кое е добре и кое е лошо за държавата.. Проблемът е, че хората в България по последно преброяване са около 2,5% от населението, освен ако не са пропуснати от преброяването миналата неделя. И намаляват.

Радан вьрви по стьпките на Костов, който разби СДС сьс сьздаването на ДСБ . Сега този главурник Радан се опитва да разбие Реформаторския блок. Достоен е за сьжаление този сбьркан човечец.

България ще успее и ще тръгне напред, само когато има Велико народно събрание от 120 човека с държавници като Радан Кънев. Може и да не ви харесва ама това е истината тролове.

за съжаление не си прав(а). само със 120 човека и един закон няма да стане. Трябва мнозинството хора в България да имат мирогледа и нагласата. Ако го няма човешкият "материал", тоест народа се получава ситуация, за която има една народна мъдрост - "насила хубост не става"

Много съм прав даже. На България и трябват държавници работещи за народа и независими от над партийни интереси. Това че на теб не ти изнася е друг въпрос.

Разумен и правилен ход на Радан. Все още идеята за истинска дясна партия в България остава жива. Борбата за реална реформа в съдебната система обаче ще бъде много трудна и тежка. Може би трябват да минат години докато се постигне осезаем напредък в тази сфера.

Най- после се изметоха и със сигурност под вещото ръководство на Радан Кънев ще отидат право на бунището на историята.

Все пак Радан беше ПЪРВИЯТ ЧОВЕК в държавата, който нарече Б. Б. с неговото истинско трибуквено име! БРАВО!

ДСБ бяха, са и ще си останат секта с един и половина файтон избиратели, какъвто и "проект" да направят. Всъщност целта е да се дърпат заблудени десни избиратели - сектанти, за да наливат вода в мелницата на кликата БСП-ДПС. Костов окончателно се разкри като руски агент, обслужващ интересите на ДС в лицето най-вече на ДПС.

Емил Кошлуков във ФейсбуК: "Гледам кампанията на ГЕРБ за Цачева сега. Тези ще се сгромолясат по-зле и от Костов. Толкова глупаци по телевизора не съм виждал, откакто разпуснаха Политбюро. Плашат гаргите със своите приказки, станаха за смях. Радев ще спечели с драматична разлика, а на следващите предсрочни избори ГЕРБ ще загуби поне 20 депутата. Това е дъното, десница да ни плаши с демократичното право народът да избира. И между другото, Живков спираше редовно тока и осветлението, не му помогна. Да идва Радев и БСП, после ще се оправяме, то се видя. Ако щабът на ГЕРБ за тези избори играеше шах с микровълнова печка, щеше да направи реми в най-добрия случай."

ах този оптимист Кошлуков! ама не е сигурно кога ще е това "после" и дали няма да е твърде късно да се "оправяме".

Никога не е късно. То пък от страх да не сгрепшим си живеем в помията вече години. Има избори, като не стават - шут в задника! Те са наши подчинени. Не нас трябва да ни е страх от тях, а тях от нас. Говоря за всички политически партии и формации. Забравиха се. Решиха че са женени за тази власт и могат да ни манипулират и да ни пречупят със страх! Хора, правете винаги своя НАЙ-ДОБЪР избор, ако се окаже че не работят хората, на които сте засвидетелствали доверие, мачкайте! Стига страх!!!!! Стига!

Радан е винаги близо до нулата като резултати, но прави един вид шоу, а инак си мисли колко е важен и колко е прозорлив! А всъщност си е карикатура и провален адвокат

Korabyt potywa, plyhowete se razbqgaha..

ДЯСНА ПАРТИЯ в най- сиромашката държава в ЕС! Това са АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ!

Кънев вече доказа че е истински реформатор и държавник, който се отказа от властта още преди година, след като цялата политическа мафия от партии гласуваха против съдебната реформа. По това се вижда, че не е там заради хранилката. Той единствен искаше промяна.

Поредния смешник,със стари к-ви нов бардак се неправи!! Толкова си го може!!

Като няма какво да кажеш не се излагай поне троле.

рада дълбоката кой ще я финансира :)

И кой ще участва в този десен проект, всеки втори български милионер или дезориентиран/неинформиран бачкатор?

Макар и крехката засега средна класа - така, както е в целия свят.

Най-накрая. До следващите избори ще виждаме все още муцуната на този объркан човек и после ще потъне най-накрая в забвение. Смятам че РБ ще са по-добре без него. Той освен да клати лодката друго не съм го видял да прави. Нищо конкретно не е свършил.

Естествено! Бай х*у ще намери друг огняр за лодката!

рамаданчо е огледален образ на гоце....и двамата ще имат една и съща съдба

Уважаващ себе си, може да си позволи в труден момент/ заплаха от идване бсп-дпс /да прави допълнителни трудности за държавата си? Само ЕГО-истите, но историята ги забравя. Дано хората от ДСБ все пак разсъдят и гласуват.

ами в изтеклата част от мандата стана пределно ясно, че границата между сегашното управление и това на БСП/ДПС е до такава степен размита, че всъщност е еднакво, тоест само ще се сменят хората - политиката ще си остане същата... ако не се сменят пак ще е същото. Без реформи реформаторският блок е безмислен сбор от партии. а законопроекта на Кунева все още виси в празното пространство.

Полека.-лека РъБъ ще се разпадне и ще останат само Корман Исмаилов и оная с кривата уста!

Двамата щели да се женят.

Напуши ме смях , само като чух за ДСБ.Я имат 2 % подкрепа, я не.И се мислят за фактор в политиката. Хаха

А нас - двата презрени от вас процента, кой да ни представлява?

Очаквано, не че е стока и е зависим, но поне не е тъп, като пън. След като само за 3 години останлите раниматори от "Долу ГЕРБ и никога с ГЕРБ" стигнаха "До вечна неразделна любов С ГЕРБ", то нов десен проект си е нужен.

Така е... Плъховете първи напускат потъващия кораб! Успех в евакуацията ;-)

Браво Радане,виж как разлая тук всички демагози-демократи,милиционери и всякакви кремълски фъшкии. Ти си интелигентен млад политик и че си честен и неопетнен личи по това,че тъпите ти опоненти нищо смислено не могат да изфабрикуват и пишат само банални фрази до втръсване. Във вас, младите и почтени политици са надеждите на истински демократично настроените българи. На кого да се доверим на хора от ДС ,бивши комунисти или пишман националисти ли?!

Дъбоката Рада е той, много дълбока...и там му е местото на бунището! Водач на следващия гей парад ще е той! Те и за това го избират за лидер за да има с какво да го държат! Те от ДС така ги избират за лидери!

Какви са тези бе, защо пишете само за тях? По добре пишете за Мишо Пищова! Сетих се защо пишете за тях - защото ДСБ, ДПС и БСП са като братя създадени са от ДС да унищожат България и да ограбят народа. Помага им и Съдебната система с ВСС и социологическите агенции и средставата за масова дезинформация които те изкупиха и управляват задкулисно! За това не трябва да гласувате за Радев, не че Цецка е много подходяща, но е по-малкото зло това е!

ти кажа питащия защо и как .Много си елементарен да обсъждащ Костов. От мен да го знаеш,ако бяхме дали на злодея Иван Костов още един поне мандат нямаше да стоим в блатото вече 16 години.Защото икономиката и дребните предприемачи тогава работеха и имаше истински икономически растеж, а не сегашния виртуален растеж от европейски фондове за обществени поръчки.Няма инвеститори,драги. Дай Боже ,повече руски агенти от типа на лошия Костов,уволняван два пъти- от МЕИ и ВИИ "Карл Маркс",по искане на ДС.Тогава ти си си пиел ракийката с жена си пред телевизора,нали? Само Костов има топки да се опълчи и на американците /бежанци от Югославия/ и на руснаците /изгони руски шпиони и не пусна руски самолети/ , а, бе какво ти обяснявам да се принизявам на твоето жалко ниво

е да де, ама язък му за икономическото образование след като продаде сума ти предприятия на бивши комсомолци. То е ясно каква е била целта му, но в крайна сметка той обра негативите, а предприятията не заработиха. Но най-големият му грях е лустрацията или по-точно липсата на такава. На изборите 2001 обаче има наглостта да ходи при съюза на репресираните пак да иска подкрепа от тях.

Радане, уволнен си! Да се стягат Иво Инджев, Едвинчо, Ненчев и Митов!

Фири

То ДСБ отдавна е извън политиката бих казал.

То е ,защото не остана нищо българско за продаване, освен самата България.

Леваци с десен проект, смях !