ДСБ: Срещу коалицията се води отвратителна компроматна война

В последните дни сме свидетели на изключително грозна медийна кампания срещу управляващата коалиция заради кривите сметки на някои хора за изборните резултати.

Обратно в новината

Коментари - ДСБ: Срещу коалицията се води отвратителна компроматна война | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви компромати бе келеш? Гроздан Караджов взимал ли е рушвет за роуминга? Взимал е. Уредихте ли най-продажните си главатари на скъпо платени постове в чужбина? Уредихте ги. Станахте ли слуги на простака от Банкя? Станахте. Нещастник жалък.

Политическата червена мафия, ръководена от ДС агентурата се надига, за да махне Реформаторския блок. В тази си цел са включени медиите на Пеевски, безработен син на майка си и платените и безплатни нацинални предатели, русофилите.

КАТО АНАЛИЗИРАМ РЕАЛНОСТТА,ПЕЧАЛБАТА ОТ ВСИЧКИ ПЕЧЕЛИВШИ ПРЕДПРИЯТИЯ СТРОЕНИ ОТ РУСКИ СПЕЦИАЛИСТИ И ЦЕЛОКУПНИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД,ОТИВА В ЗАПАДНИ КОМПАНИИ!!!БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОСТОВИСТИТЕ,НАРОДА Е ЗАРОБЕН ДА ПЛАЩА ОГРОМНИ ПЕЧАЛБИ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ТЕЦОВЕ,ДОГОВОР ПРОТИВОРЕЧАЩ НА ПРИНЦИПИТЕ НА ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА!!!КОЙ ГЛУПАК ОЧАКВАТЕ ДА ВИ ПОВЯРВА НА ЛЪЖИТЕ ОТНОВО???ВИЕ СТЕ ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ,ТОЕСТ ЗА ТОВА ИЗСТРАДАЛО ЗАРАДИ ВАШИТЕ ДЕЛАВЕРИ НАСЕЛЕНИЕ!!!

Напротив!

Москалските лакеи в действие! Ето ви нагледен пример как Москва води хибридна война срещу България! Всеки който не харесва Путлер - е враг! Стара и изпитана практика още отперди Сталин! Всичките тези москалски тролове би трябвало да се разследват от ДАНС за ВРАЖДЕБНИ действия срещу РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ! Долу Путлеризма, долу ДС и всичките й членове! ЛУСТРАЦИЯ И ДЕКОМУНИЗАЦИЯ! САМО ТОГАВА ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ КАКВО Е ТОВА ДЕМОКРАЦИЯ! А не както до сега - ДС водевил от 1989!

ТОВА ТВОЕ ИЗКАЗВАНЕ РАЗКРИВА ЖЕЛАНИЕТО ТИ ЗА ДИКТАТУРА!!!ЕХО,ПО КОНСТИТУЦИЯ В БЪЛГАРИЯ ИМА СВОБОДА НА СЛОВОТО И ПЕЧАТА!!!ВЛЕЗ В ЧАС С ВРЕМЕТО В КОЕТО ЖИВЕЕШ!!!ФАШИЗМА Е ПРЕСТАНАЛ ДА СЪЩЕСТВУВА ПРЕДИ 70 години!!!

Абе то че Радан е женен с дете, не означава, че не е бисексуален например. Малко ли такива случаи има. Освен това неотдавна се изцепил по адрес на Бойко, че Бойко го бил свалял в политически аспект, ама той имал жена. Това негово подсъзнание за сваляне от мъж, май също указва, че подобни свалки не са му непознати в живота.

ДАЛИ ЗАПОВЕДТА ЗА"СТАБИЛНА"КОАЛИЦИЯ,НЕ Е РАЗПОРЕДЕНА ОТ ЗАД ОКЕАНСКИТЕ ИМ ГОСПОДАРИ???ДОБРЕ ПОМНЯ ИЗКАЗВАНИЯТА НА КЪНЕВ СРЕЩУ ГЕРБ!!!СЛЕД ИНСТРУКТАЖА В САЩ,НЯКАК СИ СТАНА СГОВОРЧИВ!!!НЯМА ДА МЕ ПОДВЕДЕТЕ,ЧЕ РЕФОРМИТЕ ЩЕ СА В ИНТЕРЕС НА НАРОДА!!!ВИЕ СТЕ ПРОДУКТ НА ПАРТИЯТА НА КОСТОВ И ЕДВА ЛИ ЩЕ УПРАВЛЯВАТЕ РАЗЛИЧНО ОТ НАЧАЛНИКА СИ???НАРОДА ОЩЕ ПЛАЩА И ОТГЛАДУВА ПОРАЗИИТЕ ОТ НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ,ПОРАДИ КОЕТО МУ ОТРЕДИ МЯСТОТО НА ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП И СДС ИЗГУБИ ИНДЕНТИЧНОСТ!!!В СЯНКАТА НА КОСТОВ СТЕ ОБРЕЧЕНИ!!!

Що за болен мозък трябва да си, за да обичаш ЧУЖДА ДЪРЖАВА повече от собствената си РОДИНА!

НИКЪДЕ НЕ СЪМ УПОМЕНАЛ ДАЛИ ОБИЧАМ РУСИЯ ПОВЕЧЕ ОТ РОДИНАТА СИ!!!ТОВА Е ТВОЯ ИНТЕРПРЕТАЦИЯ!!!НО НЕ РУСИЯ ЕКСПЛОАТИРА РЕСУРСИТЕ НА СТРАНАТА И НАРОДА!!!КОСТОВ НИ ПРОДАДЕ НА СВОИТЕ ГОСПОДАРИ ОТ САЩ!!!БОЛНИЯТ МОЗЪК СИ ТИ,ЩОМ ОБИЧАЙКИ БЪЛГАРИЯ,Я РАЗПРОДАВАШ И ТО НА БЕЗЦЕНИЦА,А НАРОДА ЖИВЕЕ В ФЕОДАЛНО ОБЩЕСТВО!!!АЗ СЕ СРАМУВАМ ЗАРАДИ ВАШАТА НАГЛОСТ!!!ЗАПОМНИ!!!РУСИЯ СКОРО ПАК ЩЕ НИ ОСВОБОДИ!!!

Хора, приели наредби, с които искат пръстови отпечатъци в болници и аптеки не могат да са ни ментори по който и да е въпрос. Нарушаването на гражданските ни права е проблем, по-голям от кражбата на няколко милиона. Неумението да се управлява една система не може да се компенсира с терор над населението.

А какво става с Лукарски, топ идиота на Републиката. Да не говорим за Митов Меката китка и Румито Калинкова. А този от образованието, не ми се осквернява ефира да му споменавам името. Все РъБове и половина, а Борисов им гледа сеира и пак ще се измъкне ни лук ял, ни лук мирисъл. Пием, пеем , пушим, дамаджани суушим - да живеят тарикатите.

Толкова ли трябва да си прост, за да се оплакваш от разни заговори, медии, таласъми. Я да си спомни как тюфлеци като него пречиха на Орешарски и бламираха НС. Клеха се че никога няма да са с ГЕРБ, а за минути три пъти се отметнаха. Станаха министри и пак някой им пречи. Като му е дискомфортно, оставка и да си гледа професията. И с него и без него, все тая.

Дълбоката Рада да не се е обидила? Нали от ДСБ са радетели на истината, защо се сърдят като излезе наяве.

До къде я докараха тия двамата-москов и радан- да участват в такъв водевил!!!Но каквото почукало , това се обадило!!!Техните реформи са срещу българския народ, срещу всички нас!!!Оставка, оставка и пак оставка!!!

Спестете му ги! Той/тя са РъБове!

недоразумение в упртавлението на РБ. Кога ще се научим да избираме, доколкото ни позволяват, правилните хора да ни управляват??? Прости ли сме, или ни е удобно да сме такива?

в една азяцка дарява маи са бесни от изборните резултати *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Джак, капитане напълно си изфирясъл допотопнико! ТРябва редовно да си пиеш хаповете в двойни дози за да спреш временно това огромно отрицателно натоварване!

симо

Тук не се споменава но РАДАНЧО обвини ДС.Чудни хора,след 25 г. да говориш това.През 1989 г това са хора на по 50-60.Значи сега са на по 70-80 г.И ,,УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ/младите/ ,, да не могат да ги изработят ,е баси и ТЪПАЦИТЕ.Ама то бива ТЪПОТИЯ , но тия надминаха всичко......И нищо чудно,щом са искали да влязат в БКП и НЕ са ги приели----пълни простаци.....Освен да си подложат гъза на САЩ и да закопаят страната,друго НЕ УМЕЯТ.Пфууу- мърши.

Доста хора от ДС сега са на по 50+ няколко. Готвени именно за годините на "прехода" и то с практика в Западна Европа и дори Щатите. Също като червените милиони уж идващи като американски инжестиции.

симо

Тоест,наистина са УМНИ.А щом са минали ПРАКТИКА В САЩ.....хм,това вече е стабилен въпрос.........Твърдя,че НЯМА по-добри от Американците в подготовката и използването на 5-тата колона.Те, американците са УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ-наистина е така.За съжаление.

Бе Точка ,казвал ли ти е някой колко си глупав? Нали сме на тоя хал от ДС и комунистическите новобогаташи. След ДЕВЕТИ бяха въшкари а сега са милионери.Нали бяхте против богатите.Колко пъти ограбихте и съсипахте Б--я.Марш в Русия

да си дойдем на въпроса: колко милиарда ви заповядаха да вземете най-ново - от еврейските американски банки, а рб! кажете си, те ще ви разберат!

Руската агентура действа без наказано в България.Данс -спящите красавици да върнете дарите на данъкоплатците.

аз не знам да има по-голям кредитор за българия, освен американските евреи! осведомете ме, ако не е така!

излизайте от властта, паразити, и нови избори! тогава пак агитирайте за "по-малкото зло", което с кюти в брюксел и заразява европа с "имигранти". айде стига!

Атаката с/у РБ се води задкулисно ,но доста прозрачно по милиционерски,от показно тъпия Цветанов,който неминуемо ще провали Борисов,ако продължава да му се доверява и вярва!

излизайте от властта, паразити, и нови избори! тогава пак агитирайте за "по-малкото зло", което с кюти в брюксел и заразява европа с "имигранти". айде стига!

балгари не виарваите на гадните комунистически лажи насочени срещу дсб !!! имената на радан канев и петар москов ще бадат записани с златни букви в историата на балгариа !!!

балгария няма да я има и я няама - благодарение на рб, кунева и костов. но мога да ви кажа майчиния, на който те ще бъдат записани в историята на новия османски райх!

а да, да не забравя - ще ви кажа и къде - на гробищата, защото предателите първи ги убиват. всеки знае защо!

кой ти дава право с фрапантната си неграмотност(за съжаление не я осъзнаваш), да налагаш мнение, което не ти е по силите и възможностите?

истината е, че 3% искат да се наложат над останалите с вечните си интриги. и това са факти, рб тролчета. и в момента вие триете факти, или ще отречете, че от всички резултати на анкетата за последните избори за антинародно събрание само вашите резултати бяха надвишени в пъти. кой води и сега хибридна война с цензурата си? аз ли? не. вие, рб!

Ето ви едно равенство: Свобода = Права - Задължения Свободата на словото наистина не може да е безгранична. Но това се отнася и за всички останали сфери - свободата да крадеш, да газиш правата на други, да не изпълняваш задълженията си... Медийният комфорт на политиците ще дойде последен, след като настъпи комфорт за населението.

Може ли да си партньор на пожарникара и да правиш реални реформи? Оти дека са тъпаците дека го верват?

много сте прав. рб проведе такава медийна война заедно със станишев, когато свалиха борисов с костинбродската афера, че и дс може да им завиди на агресивността, с която избираха "по-малкото зло", което си кукува в брюксел в момента на местото на 15/15. еврейска им работа!

Атаката си е атака, простащината си е простащина, но на реформатирите къде са им реформите? Нима простаците обезличиха реформите или което те си го наричат реформа е реформа?

Това се един център от ДС и БСП. Те слагат слаби лидери в БСП, създадоха ДПС, бутнаха Филип Димитров, докараха царчето, създадоха Атака, бутнаха Борисов и т н.

на крив бастун - компроматна война му пречи.

"Депутатът Иван Иванов пък коментира като член на Комисията по медии и култура, че законодателството трябва да се преразгледа и особено частта му с регулация на медиите в интернет, защото там "можеш необезпокоявано да лъжеш и клеветиш". Трябва да сложим граници, които да не се преминават и ще повдигна този въпрос в Комисията. Ще предложа промяна в закона, за да се върви към по-ясна регулация и някои медии в интернет да нямат усещането за разгулно поведение, посочи още Иванов."

Направете класация за най-помярски сайт в България и ще видите, кой ще спечели.

басирам се, че е медиапул. там цензурата на рб-костов надминава всякакви разумни, фашистки граници, а хейтърските тролчета на радан, костов и сие са ненадминати в гнусните си, пълни с омраза към всички, които не са те -пропагандаторски постинги. та, така радан костов - вие ни обявихте тази война и ще трябва да носите отговорност за всички последствия.

Както вече писах,Москов трябва да бъде въдворен спешно в Лондон,с адрес на местоживеене "Бейкър стрийт"211Б.

понеже някои не са не се занимавам с политика ма казано накратко като загубят и се има виновен место да се стегнат и да работят и да оздравят политиката и структората в даржавата се има някои крив докога докато не си намерят кусури един от друг а другото ниво 0

Споко Петре, не се хаби. Тия приказки си ги говорете на партийните събраня. На нас, които видяхме тълпи от мургави избиратели на ГЕРБ пред изборните бюра нема какво да ни обясняваш!

Има хора, които не само не знаят какво приказват, но и какво пишат. Така че за това има съд.