Коментари - Дрон атакува още едно руско военно летище – в Курска област. Горят резервоари с гориво | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Внимание внимание говорит москва укрит съм бункери дълбоки с началници жестоки които измъчват истезават украинското сърце . Но и украинците сега започват да бомбардират да видят колко е хубаво руснаците има една българска поговорка ако запашеш пищове очаквай да стрелят по теб но това тъпите руснаци не го осъзнават

Само се правиш на ударен, че не знаеш КОЙ НЕ е спирал да употребява оръжие срещу мирни жители и сега си получава заслуженото. Озлобената и отвратително цинична украинска пасмина вече от първо лице вижда и усеща какво продължава да се случва в Донбас, но пак не изпитва съжаление към пострадалите, напротив.

Ето, гледай какво правят в Донецк уКродите, нон стоп. А уж в началото на войната твърдяхте, че било лъжа и пропаганда и никой не ги е убивал. НЕ СА СПИРАЛИ, просто. Как да не ги смаже Русия? ЩЕ! https://www.1tv.ru/news/issue/2022-12-06/18:00#3

.ru Дотук!

Това е репортаж с реално падащи бомби бе, боклук

На руската пропаганда отдолу билват само глупости и в същия момент хора и мирни жители в украйна умират заради един болен мозък който се крие в бункери в урал но явно вече има ти дронове които могат да му го дават и бункерите

Тролчето си ти май

Нали Донбас бяха Украйна? Укрите убиват украинци...Или са руснаци, последно? ;)

Това е едноклетъчно джудже си мисли че другите хора нямат оръжия но е грешило много жестоко а украйна притежават дронове които вече са с ерективни двигатели летят на ниско и не могат да бъдат забелязани но вече е късно руснаците почти изразходиха цялото си снаряжение което има до няколко дни ще започнат и бомбардировките над руските ракетни обстановки на територията на русия и те го знаят много добре

Тия така са самозабравили че изобщо не мислят че и други хора могат да им бомбардират териториите това не значи че русия е безнаказана сега тепърва се започва украйна има супер модерно оръжие което вече може да достигне навътре навътре в териториите на русия за да усетят колко е тежко във война едноклетъчните руснаци и пропагандата им бълват глупости че няма нищо

Малко им е. Могучая си изпука ПВО ракетите по наземни цели в Украйна и вече няма с какво да се пази и от дронове. Ахахахахахахаха

Тия урки действително се оказаха големи тъпанари .Но хак да им е -сами си палят чергата.Пак ще пропищят до вечерта.

Не са спрели да пищят вече седмица, но пак не съжаляват за убийствата в Донбас. Нито един.

тоест и днес ще има руски ракетен удар на възмездието, както стана вчера след атаката на други две летища. Само не знам дали останаха цели в Украйна. За Русия знаем, че няма вече ракети - те свършиха преди месец.

Заради удар по чисто военна цел ние ще разрушаваме и ще обстрелваме чисто цивилни цели. Нали така руско платено тролче и български предател?

Си ти, отрепко нацистка!

тоя дебилен предател и подлога на ватенките още малко ще троли в тоя комуноиден сайт и догодина всичките както сме ги набелязали ще поемат по пътя към Белене за да достроят по димитровски почин атомната централа ако не са си грабнали чамаданите и не са избягали в руския рай.Идва страшния съд за вас предатели и ще ви съдим като такива и няма да има никаква милост на която се радвахте до сега!!!

Те не им трябват ракети от как превзеха Киев :):):):) От как унищожиха Хаймарсите вече 10 пъти ракети им не требат :)) А и те са владетели на нано технологиите купуваш от Иран и ги представяш за свои хахахаха Не не им свършиха въобще ракетите купуват от иран и северна корея еи така да има хахахаха И да много са добре щом. вече търсят гаранции за собствената си сигурнот А те превзеха цяла руска облсат с областния град че последствия нямаше хахахахахахах Сама великая стана за смях на целия свят

Наркомана и кликата му продължават да си играят с огъня. Няма смисъл да се напъвт повече. Украйна е преразпределена вече между Русия, Полша и Румъния.

А в това време тьотя митрофана се е заключила в руската църква в София, че отпред я чака народната любов. Това е защото братушките много ги обичат в България.

Защо е тръгнала в София. В Максуда има такъв хубав параклис. И за сватби става и за погребения.

Време е да ударят Масква. Жужето да се увие в памперси.

Путин вчера беше на Кримския мост - съвсем близо до Украйна. Защо не го удариха вчера???? Защото не могат. Така че Москва е далече

Защо да превръщат джуджето в мъченик!? Той трябва да стане свидетел на разпадането на РФ

Двойник беше там, а не жужето.

Серия от взривове се чуха тази сутрин в окупирания от руските военни Мелитопол, в Запорожка област, предаде Униан. Според очевидци е имало експлозии в района на летището – там е разположена база на руснаците.

Так держать!

И картечни виртуални откоси свистят ли свистят. Тук таме и цветисти ругатни се разменят.

Всяка нощ лекарства по предписание на Док Зеленски за болните глави в Червената къща на 2 крака

ПВО без аналог. Ред е на Масква.

Усраинската лудост край няма. Да им думнат един атом, по-близо до Киев и да се приключва с експериментите. След като се осерат и подмият, ако все още имат ток и вода, ще запеят друга песен.

Пропуснал си две подробности: 1. Бай Дън им каза, не го правете! 2. Шефът на ЦРУ им каза, какво ще унищожат американците без ядрено оръжие, с конвенционално!

какво значение има какво са казали някакъв изкукал старец и един патологичен лъжец?

Ами и аз това се чудя. Как може да има значение какво им е казал Байдън. Според тебе защо не решават нещата кардинално руснаците? Сподели с нас, твоите умозкалчюения. Едва ли е, защото са много миролюбиви. Все пак 9 месец водят заовевателна война. Значи не е, защото са миролюбиви. Друго трябва да ги спира. Не и защото имат акъл, защото, ако имаха изобщо нямаше да почват войната... Та, кажи ти. Проствели ни, защо не пирключват нещата с един атом по Киев.

Колони от пожарни автомобили и коли - агрегати пътуват в помощ на мирното население на Украйна изпратени от братските скандинавски страни.

И още едно и още едно …. Военни летища с летящи крепости! А рашистите бомбят болници и училища

ама в момента провеждат ли се учебни занятия в тия училища ?

Укренерго съобщава , че руски ракети са поразили обекти на енергийната инфраструктура. В тази връзка има аварийни прекъсвания на тока в страната, както следва: 1. Сумска област остана напълно без електрозахранване поради аварийно спиране. Изключили са захранването, за да предотвратят смущения в работата на единната енергийна система на Украйна. 2. Одеса е била частично без ток. Освен това в Одеса са изключени всички помпени станции и резервни линии, така че навсякъде в града няма водоснабдяване , отбелязват от ВиК. 3. Проблеми със светлината се наблюдават и в района на Днепропетровск. По-специално, Кривой Рог е частично е без ток, някои котелни и помпени станции са изключени. 4. В Житомир и някои населени места в региона светлината беше частично загубена. И в областния център има прекъсвания на водоснабдяването. На една от подстанциите е работила защитна система. Трябва да се отбележи, че в допълнение към това в Украйна вече бяха извършени прекъсвания на електрозахранването, причинени от предишни ракетни атаки. Освен това по време на сегашната руска ракетна атака срещу Украйна в Молдова започнаха проблеми с енергийните доставки. Националната енергийна компания на страната информира за възможни спирания на тока.

Радвай се троле. Не съм чул още, някой народ да е заменил свободата си срещу ток. Наистина вашите господари са много наивни и ще има да ядат още много бой

Ако бях трол щях да се ядосвам! Според тези данни поразиите не са особено големи! Явно украинската ПВО се се справила блестящо!

Полезни задунайски идиотчета. Как е? Ще изпуцаме ли и днес сватбарската 500 милиона евро във вид на безаналогови, високоТОЧКОВИ ракетки? Бравос, бравос. Така милони по милиони за месец милиарди, за тримесечие трилиони. Но важното е, че е по план

С тази дрон акция срещу складове с гориво на летището в Курск Зеленски подсигури малко останалите в Украйна мирни граждани със свирепи бимбадировки от руската войска.Заповедта на евроатлантиците Украйна да се бие до последния украински войник и окончателно унищожение на инфраструктурата от войната се изпълнява стриктно от Зеленски срещу оръжие и пари .Говори се и то на запад ,че доста единици от това подарено срещу заеми оръжие се препродава на изток на арабски държави и бунтовници.

Свирепи, свирепи, колко да са свирепи? Запада напълни Украйна с ПВО системи и на руснаците им остана само да бомбят кучкарници. Щото, нали, са големи заплахи, както те сами казват.... Деградацията в Русия е толкова задълбочена, че вече дори не живеят в нашият свят. Витаят нейде си в 4-ти век. А когато привършат запасите, останали от СССР, познай кой ще ги подпука. Скоро блядките ще учат китайски, за да могат да служат на новите си господари.

седмица да се срине КРЕМЪЛ!

99% от отрицателните коментари тук са от нашите " гости " , спящи и ядящи от нашите, европейски пари. Преведени през Гугъл преводач. Как за една година не научиха елементарни български думи и изрази?

На ПУТин само проблем с КУРското летище му липсва.

Още преди. Все бях писал, че украинците са започнали производството на собствен дрон с обсег 1000 км. Произвежда се в Полша, за да не могат ватите да обстрелват завода. Чипове и части едва ли им липсват, не го правя с платки от перални както без аналоговите. Ще има все повече удари навътре в руската територия. Най-интересното е какво са изМислии, че руснаците разбират чак като ударят някъде. А може и пво-то на ватите да е дървено, както и другата им техника

Правиш ли разлика между чипиве и платки?

Да, но руснаците разполагат само с платки

Дроновете ще са новото нормално в конфликтите по света. На любителски дрон може да се закачи граната и да лети над 10км от оператора. Военните дронове вече лесно имат обхват (през сателит) до стотици километри. Най-добрата инвестиция в момента е в компании за производство на дронове.

тия дето могат да летят по 10 км мисля, че не могат да носят (или са много скъпи)

Не знам дали сте забелязали в други статии, че американците следят военните възможности на Китай след десетина години. Руснаците са отписани като военна сила!

Каква военна сила са Русия. Който до сега е живял в заблуда, вероятно се е събудил или просто някоя сутрин ще го събуди живота него, щом е толкова глупав да не го разбере до сега.

Западът години наред култивира омраза към руснаците. Тъпаците , на които им промиха мозъците (или просто им платиха) сега мразят Русия , но самите те не знаят защо. Сметката я плащат обикновенните хора от двете страни.

какви били невинни руските убийци,терористи и окупатори... ама всички по света трябва да ги обичат за това...ха ха ха

Защо не се опиташ да си отговориш сам, защо човеците мразят руснаците! Просто трябва да си повярваш!

Всъщност е точно обратното. За това запада беше изненадан от нападението, а руснаците го приветстваха. Но за вас, путинофилите, си е нормално да казвате на черното, бяло, тъй че не е изненада и тази ви лъжа.

така е, но за да вярват на тази пропаганда хората трябва да са тъпи и прости, и затова промиването на мозъци започна още преди 30г. за да видим сега резултатите - олигофрен до олигофрена, добре че все още има останали разумни мислещи хора

слава на Украйна и успешен улов да им пожелаем

На "Безаналоговите" пак им го подадоха в човката братята украинци!

малко им е на скапаните болшевики.. тяхното е тепърва докато цру не се заеме с джуджето диктатор

Вчера от 70 изстреляни ракети украинците са свалили едва 60, което прави пак под 90%. 100 % не е възможно, но докато не достигнат 98, 99%, ще пада работа за енергетиците и някои хора ще са без ток часове на ред!

Това звучи добре, ако тия 10 ракети падаха в целта, но те падат я в жилищни сгради, я в молове, е в полето. Руската точнос е +/- 2 км от целта.

Свалили са те ,на босия цървулите.

На руски език има дума за украинец - украинец, но няма дума за руснак - казват им рускиий - ползват прилагателно, принадлежност, понякога се наричат славяни, което е аналогично на някой българин да каже "eвропеец" или "землянин", самият народ на държавата Россия се нарича россияни и това означава всичките племена, които живеят там. Руската федерация всъщност е доста племенно-общинна съвкупност от народчета. Като цяло българите са доста невежи, какво представлява Россия и повтарят някакъв създаден от комунистите мит за Дядо Иван руснака от Москва. А в същото време великият руснак Путин е половин фин половин евреин, патриархът им Кирил Мордвин, олигархията евреи, министрите на пропагандата арменци, финансистите татари, военните им са кавказци и сибирски тюрко-монголи. Руски типични славянски имена имена: Ходорьонок, Фундуй, Коц, Евакуров, Дерипаска, Фридман, Муратов, Усманов, Шойгу... Българското образование по география и история е било винаги пълна скръб и пропаганда. Резултатите са плачевни.

а знаеш ли какво означава Путин на болгарский..ха.ха.ха

Този дето вкарва на усро шлюхата ти.

Рушлямските орки на Владолф Путлер се видя, че едно нахлуване и окупация не могат да направят като хората. Сега се видя, че и отбраната им е пълна нула! Скоро Путлер капут! Слава на нашите украински братя-герои!!!!!!!

тоя с 3 -те големи ХА голему ХУ да му влазат. :)

Урките твърдо са решили да изкарат празниците на тъмно и без вода в мазетата.

Решили са и чибурашките..да разберат ,че са във война... То от далече всичко е лесно..,но явно хвптрнн ще ядат дървото... Те вече благодарение на Путкин се върнаха поне 30 години назад!

Както в Белгород? Нещо да кажете, че приграничните райони ан Руската федерация ги евакуират от известна време?

Рашка Говняшка, що бой и ебане отнесе, досега... А колко още я чака...

Абе толкова години се ширише пропагандата ,че видите ли руската армия има мега-мощтни оръжия .Като казваха';подводниците до Куба ,ако руснака ги активизира,американците няма да могат да реагират''. Другото беше ''ракети имат ,да изринат цял свят ,уптрамощтни ,американците са мижитурки казваха с техните оръжия''. Имали по-бързи и мощтни самолети от новите на америка ''... За друго не стават тия руски пиянки ,та за оръжията ,дори и аз започнах да вярвам ,дет се вика друго освен това не могат да правят тия идиоти . Една пералня немогат реално да направят ,както трябва ! Технологично са тоооолкова назад ,в оръженйната свера ,че към днешни дни някви модерни дронове ,им пръскат задника ,а има дооооста по-различни ракети ,и оръжия които наистина нямат аналог ,но не от руската страна ,а от американска ,и японска ! Та русията ще и се види крив света ,за престъплението -война ,която направи в 21ви век. Една ядрена бомба няма да може да изтрелят .А на тях това им остана . Гинат скоро ,само гледайте . Блядове смотани! Мъск дори се забавлява с тях ,като на игра със дронове ,и сателити ,хаха .!

Изключвам коментара ти , но ти си пълен неграмотник ! Явно доста са ти изпържили мозъка в училище ... ако си ходил там, разбира се .

А бе какво става, бе? Какви са тези поражения по руска територия? Аз ли не разбирам, ама нали им спряхме тока и отоплението на украинците, какви са тези дронове? Унищожихме украинската армия, ВВС-то им и ПВО-то им. Не разбирам защо другаря Владимир Владимирович не превзема Киев?

Във воронеж имат фекални салагмити. Във Волгоград пък фекални реки и водопади. Въобще в Путстан - все хорашо!

раZZия е тюрма на 100 народа! Затова според руската пропаганда руснак е всеки, който знае руски! Колко удобно! :) Т.е. по този критерии и русофилистиците в България са ... руснаци! :) Колко удобно! Затова руснака изглежда като грозният кон ларвов, брадатият козел кадиров, монголеца шойгу или макака ПутКин! Руснак НЕ Е НАРОДНОСТ! Руснак е ДИАГНОЗА!

Россияни на руски :) Четете россйски текстове и гледайте российски телевидения и се запознайте, как се наричат всъщност. Российская федерация - россияни

Тея вече не знам кой нормален иска да ги гледа ...

ЩЕ ИМА ИЗНАСИЛВАНЕ ПАК ! УКРИТЕ ПАК ЩЕ РЕВАТ ЧЕ СА ГИ ЕБАЛИ!

ПВО без аналог. Тва С400, С500, че и С1000, военнокосмически средства..... Проста да падлудееш. Ако ги грабне НАТО, ще ги приключи за седмица.

Ама много ги боли натовците, че руснаците са си у дома и си освобождават териториите и населението. Имаше един момент, в който натовците си въобразиха, че с някакви курабийки могат да превземат Украйна с населението й. Ингилизините започнаха да строят военноморска база в Очаков (естествено срината приоритетно от руснаците), даже канадски военни кораби обикаляха около Крим с потекли лиги като куче пред транжорна. Пълна гняс натовска.

ТИ КОЙ КЛАС СИ БЕ ПЪПЕШ?

троле що не ги грабва НАТО вече толкова време и даже много пъти казват, че не искат да ги грабват? те ако можеха ама ... това не е поредната холивудска боза за идиоти където Рамбо избива цяла армия

Щото НАТО не са малоумни..е за тва .. Тва,че Путкин е луд..още ли не си го разбрал..?? Оня бил трол хаха .. А ти къв си ..човек дето чете само руски новини ли бе ? Палячо...

хаха не били малоумни, ами ти малоумен ли си че искаш НАТО да "грабне" Русия? най-много ги обичам такива тролове които знаят какви новини гледам и какво правя, някакъв гадател си май, а? я вземи ми кажи и числата от тотото да изкарам някой лев, а?

Онова смешно тролче дето твърди че няма украински народ и дава една смешна разбивка какво пил представлявал украинския народ. Я сега моето момче да ми кажеш какво представлява всъщност руския народ? Какво означава етнически руснак и как изглежда той? Какъв е етническия профил на твоята любима руска федерация?

Тъпичък си. И да ти обяснявам защо, нищо няма да разбереш.

Ти като си умничък защо не можеш да отговориш?

Тъпичък си. И да ти обяснявам защо, нищо няма да разбереш.

Умничкия, зацикли ли?

Руският народ е като американския - много националности, живеещи в една страна. Затова в Русия има две понятия - рунаск и росиянин. т.е. етнос и гражданин на страната. Байдън е ирландец, Камилата си я знаем и т.н. Лавров е арменец от Грузия!, Шойгу е тувинец и т.н.

Байдън не е ирландец. В САЩ са омесени, в Руската федерация са на племенен принцип. Не може да се прави директно сравниние. И не понятие "руснак" - няма. Има "рускиий". - Какъв си ти? - "Български". - Не те питам "чий си". Питам те "какъв си"!

На Руски език има дума за украинец - украинец, но няма дума за руснак - казват им рускиий - ползват прилагателно, принадлежност, понакога се наирчат славяни, което е аналагично на някой българин да каже "eвропеец" или "землянин", самият народ на държавата Россия се нарича россияни и това означава всичките племена, които живеят там. Руската федерация всъщност е доста племенно-общинна съвкупност от народчета. Като цяло българите са доста невежи, какво представлява Россия и повтарят някакъв създаден от комунистите мит за Дядо Иван от Москва. Българското образование по география и история е било винаги пълна скръб и пропаганда. Резултатите са плачевни.

Така да знаете Аз се казвам, педераст И сам мноооо проз

Забрави да кажешч це си педераст

Не знам що Зелчо иска втори път да изпожени украинките

Укропистан трябва да се занули!

След това нападение и пореден срам за Русия, се очаква руската пропаганда да пусне клипче как Путин управлява космическа совалка над Киев. То ще бъде също толкова достоверно, колкото вчерашното по Кримския мост.

Кви, квии :)

Кви, квии :)

Украйна трябва да започне със съботажи на ключовата рашистка инфраструктура в дълбокият тил на Врага!

Като приключи!

Предполагам, че сЪботажите ще бъдат в събота.

1. Няма как да се спрат ударите на руснаците по мирни цели в Украйна без украинците реципрочно да удрят цели в Русия.. Надявам се украинците да удрят още по-често и още по-здраво. 2. Руснаците са гола вода във всичко, но особено е фатално разузнаването им. Няма и следа от ГРУ и КГБ. Днешните им наследници са явно лапачи, крадци, корупционери и т.н. боклуци, които са награбили милиони и милиарди, изнесли са си семействата в чужбина , а ми се правят на фанатични московци. 3. Липсата на разузнаване кара руснаците да търсят цели в гугъл мапс. Ходиш си в гугула, виждаш подстанция - готова цел. За какво ти са американски спътници и модерно разузнаване. Та затова раша удря мирни цели - просто нямат военни цели. 4. Достатъчно пленени руснаци потвърждават горното - дават му 1000 снаряда на някой командир на дивизион днес и му казват да ги изстреля по украинците. Ама нямам цели. Имап нямаш пуцаш иначе военен съд. 5. Военен съд - рашагите вече съдят командири, примерно ротнио защото им бягали войниците и се предавали, дезертирали и т.н. 6. Ако войниците са с нулева мотивация вече и офицерите ще са с такава. 7. Да се върнем на ракетите. Този Ту е участвал у нас в Щит 81 мисля 81 беше. Демек 1981-ва година. Тогава е снимал още снимки с лентови фотоапарати, но е бил модерен за времето си. Украинците добра работа са намерили за бойния старец. Отива бомби, па се и връща. Браво. Ай утре пак. 8. Защо рашагите стреляли с тези дърти тараляски Ту95 от акваторията на Каспийско море. Нали уж фърчиплан бе. Стряля си от въздуха - що трябва да е над морето? Питам се аз и не щеш ли намирам отговор. Половината от дъртите руски ракети падали още при старта. ФАЛСТАРТ. Дъртите X-55 мисля бяха са Хрушчовки. Жуков ги гласял за ядрена война - преди 60 години. Течно гориво. 2 сопла с 2 двигателя. Стартов и маршови. Стартовия масово не сработвал и ракетата просто падала като зряла съвеЦЦЦЦка круша от Хрушчово време. Затова е добре отровната ракета да падне над море, а не над суша. ТАшак армия е руската. 9. Мисля 2 500 каспийски тюлена били умрели животинките. Тез руски тараляси Жуковки-Хрушчовки са с течно гориво. Отрови. Жестоки отрови. Ако не изгори, а падне в морето явно трови всичко. Ако видите каспийска рибка на промоция не купувахйте моля. Да не идете при тю;ените. 10. Завършва с ВЪПРОС С ПОВИШЕНА ТРУДНОСТ. Търся отговор на въпроса: ЗАЩО РАША ИМА НА КОНСЕРВАЦИЯ 2 000 ТАНКА Т62 И ГИ МОДЕРНИЗИРА, А НЕ МОДЕРНИЗИРА НАЛИЧНИТЕ КАЗВАТ КЪМ 6 000 ЗНАЧИТЕЛНО ПО-НОВИ И ПО-МОДЕРНИ Т-72.? Като намеря отговор ще обадя.

Четирима цивилни ИХТАМНЕТОВЦИ починали! Минута мълчание в тяхна памет! БУХАХАХАХАХАХХА

Това ония уж цивилни укропитека ли?

къв изрод трябва да си за да се радваш на смъртта на невинни хора ве, тцтцтц бати идиота

ХАХАХАХАХА Голям съм изрод! ПРАВ си! Ако ми падне някой рашистки орк, ЖИВ ще го дера! Ще го коля дни наред! :)

хаха с кво ще го дереш ве с гол гъз ли? много си сме ве клавиатурен боецо, що не ходиш в Украйна да ги дереш като си толкова смел

Какво им е невинното на руски военни които пращат ракети по Украйна ?!