Германското антиислямско движение ПЕГИДА се разцепи

Антиислямското движение "Патриотични европейци срещу ислямизирането на Запада" се разцепи. Бивши негови поддръжници създадоха отцепническа група в Дрезден.

Обратно в новината

Коментари - Германското антиислямско движение ПЕГИДА се разцепи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"нетолерантността и расизма"... Да не би, съпротивата на народите срещу мераците на Хитлер да завладее света, също да се окаже нетолерантност и расизъм срещу германската нация?! Да не би, съпротивата и бунтовете на колонизираните народи и племена по света да ги наричаме "нетолерантност и расизъм" от страна на местните, защото отказват на англо-саксите да точат природните им ресурси и да ползват населението за роби?! Сега управниците в ЕС забраняват на европейското население дори да се съпротивлява срещу подмяната на етническия състав в Европа.

Две движения са по-добре от едно! Само да не се отказват от идеята!

Не е ли по-точно да се каже разрояване!?В ПЕГИДА се включват все повече хора и се разширява спектъра от становища по въпроса-от компромисни до крайни!

като се организира партията "хора - срещу организираната политическа престъпност" (хсопп) --- обадете ми се, в мое лице имате пълен поддръжник

Ами, Сложили са Жена за президент на Германия- Меркел. Как може да се очаква от германците да тръгнат на щурм да извозват и изселват арабските пришълци обратно към Азия ??!! В Европа(а също и България) само ще загубят, ако приемат каквито и да е Пришълци( бежанци). Заради тия пришълци Ще се понижи нивото на Жиизнен Стандарт на Европейците. Заради тия пришълци, Европейците ЩЕ станат ПО- БЕДНИ !!!

Меркел не е президент а канцлер. Президент на Германия е Йоахим Гаук.

Слаба, арабизирана Европа е добре за САЩ и Китай - няма конкуренция!

Ами, мина времето на емигрантите-малцинства, идва времето на европейските-малцинства! Множенето на орките е стремително, набезите към Европа са все по-многобройни и неспирни, а превръщането на Европа в образ и подобие на арабските страни е въпрос на време! Заблудените европейци мислеха, че ще асимилирт арабите, а става точно обратното!

Тва е лозунга на либерастите в Гейропата. Но още дълго няма да им се получава.

А Вие знаете ли ,че днес в Руската дума е било предложено първият ден на Рамазан да бъде неработен в Русия???Дааа,точно тази православна Русия,защитник на християните?? А знаете ли ,че в Москва живеят,пребивават около 1.5-2 милиона мюсюлмани?? А знаете ли ,че най-голямата джамия на север от Босфора ще отвори скоро врати за правоверните в центре города Москве??? Та не се тръшкайте за проблемите на ЕС,а ми за проблемите на православните при Рамзан Кадиров,в Северна Осетия,в Дагестан,в Татарстан,Кабадино-Болгария.....Това за сведение са автономни републики в славянска Русия..

вече негрите.

че то и у нас нямаше проблеми! Нито етнически, нито религиозни, докато сорос и ко (отрепки) не инвестираха в ... "инфиститори ни тряаааат?"

разцепване, разцепване, разцеееепване, раааазцепване, разцепванеееее, деление, делене, разделяне, делеееене, разделянееее, ха ха ха ха

и как ЩАЗИ ги е дебнело и пак на ново ще вземат да се крият. Но това разцепване прилича на нашето АТАКА И ПФ.

Работят разузнавания на евреи и американци. Разделяй и владей. Да ги нацепят, дискредитират и унищожат. Това се опитват да направят. На това му викат свобода по американски. Разделяй и владей.

е, да... не пуснаха ли преди това и компромат, че Луц бил нацист в миналото. Щом нещо им перчи, започват акцци по дискредитирането му. А после КГБ била лоша, Русия била дектатура и имало цензора и т.н.

Не РАЗЦЕПИ, създаде се ново анти ислямиско движение, това е естествен процес, нарича се делене. Заразата е плъзнала вече и е трудно да се отървем от нея, трябва борба.

в Дюселдорф се казват Дюгида и това е от много време , в други градове по различно ,но са едно

как имспретнаха едно майданоидно движенийце на немците, а? Щото Меркел скоро не беше се произнасяла за Русия. Пък и Трансатлантическото споразумение не бива да се бави. Ех, бедна ми, бедна Европо...

Едната група е купена, а се отцепи и образува нова фракция. Повече от ясно е кой има интерес от разцепване. Разделяй и владей.

страшното за юдофашистите е, че ако има мир хората ще почнат да се замислят! САМО от това ги е страх, всичко друго е измислено за да не се стига до там.

Трябва да решиш коя уж обида да избиреш: ЮДО или Фашисти -двете заедно не стават на едно място бе кретен!

Паисий

нима!? Нима хитлер не е с еврейска кръв? нима не го спонсорираха еврейските пбанки от САЩ преди войната... чи и по време? нима Коломойски, който финансира нацистите в Киев, не е евреин? Че е и шеф на Европейска еврейска организация.

Според мен най-полезният вариант за Европа е да се въведе вид зелена карта и в страните от ЕС да бъдет приемани само образовани хора с професии и степен на интелигентност, необходима за тяхното и на потомците им интегриране. Толерантното отношение към всички без подбор доказа, че повечето прииждащи от Азия и Африка търсят лек и удобен живот, без да променят обичаите и начина си на съществуване. Това застрашава европейските ценности и самата Европа от унищожаване.

като българските учителки викаш, дето сменят памперсите на пенсионираните алцхаймери

Това за зелена карта е добро, още повече имаме пример от САЩ. Не това обаче е целта на световните кукловоди. Съвсем прозрачната им вече цел е съсипване на Европа, демографско прекрояване, непрекъснати етнически конфликти, хаос , джихад и пр.

Съвсем ясно е, че на този хаос може да се сложи край много бързо, стига "Великите" да поискат. Но ако има мир, кой ще купува оръжие? А това поредно велико преселение прави впечатление само да потърпевшите.

Възпитанието в дух на сантиментална толерантност е най-сигурният начин за унищожаване на националнота идентичност.

на европейците не им се бачка и затова привличат гастарбайтери, като е така ще търпят културните и религиозните им различия, иначе се лишават от нископлатена работна ръка, а пухкавите фашистчета, цвъкащи из форума да са наясно, че въпреки огромното си самочувствие на бели господари, в очите на оялите се западноевропейци не са нищо повече от турците, алжирците или пакистанците, т.е. евтин трудов ресурс

много добре казано!

това е точно така!!!

руснаците май се изтеглиха от германия ама не знам дали американците и англичаните са се изтеглили

Ха ха ха руснаците се изтеглили...ха ха ха...Пълно е с руски емигранти.По големи хайлази са и от арабите и от всички други.И тях най-много ги глезят в Германия.Иначе се пишат големи патриоти и са за Путин,но в Германия им дават евро без да работят.Та ...съвсем не са се изтеглили,а наново има руска инвазия в Германия.

след края на ВСВ, а и след падането на берлинската стена американците въобще не са си тръгвали от западна Европа. Броя на базите им никога не намалявал а напротив, броя им се е увеличил. Нали не си мислите, че тези бази не са действащи? Иначе как ще знаят кой германски политик е бил примерно с любовницата си или е пръднал.

се роди едно бебе с мустачки:)

Българите спешно трябва да основат широка народна коалиция ,,АнтиПутака,, срещу най дивата джихадистка секта и главатаря и халифа Абу Долен ебн Рубладжи!

Не си ял скоро шамари май...

Мисля, че "Антиидиоти антитолерасти", ще е много по-благотворна коалиция за България.

Само при едни куца тактиката "Разделяй и владей" и това са славянските народи )))

В такива движения или организации, винаги има заложени бомби, които се задействат, когато те се разрастват заплашително или се губи конвенционалния контрол над тях. Мисля, че няма да успеят този път, защото положението е нетърпимо (за тях).

"Политическите ръководители в Германия, сред които канцлерът Ангела Меркел, осъдиха митингите на ПЕГИДА и предупредиха за опасностите от нетолерантността и расизма, отбелязва ДПА." А, така, за опасностите от толерастията и ислямизма няма ли да предупредят!?

Чудя се защо хората ходят на театрални постановки, като цялата политика в еврозоната е един голям театър, а публиката сме ние )))

Абе, ний сега сме публиката, ама има едни модерни театрални форми, в които въвличат публиката в действието. Та да не се окажем на сцената със свалени гащи и комедията да продължи на нашия гол гъз.

Очаквам Русия да си прибере отново Източна Германия и мюсюлманският проблем там ще затихне. В момента Германия е със статут на окупирана само от Запада държава и колониалните власти там не могат да си решат проблемите.

в руската федерация мюсолманите правят каквото си искат ! рамзанчо е в управата на единна русия и герой на страната а виж какво става на празника байрам в москва и сетне пиши .

Ама мно-ого, мно-ого тъпо парче си!!!!!!!

Къде се събират радикалните анти-ислямисти да се запишем óдма?!

Вервай ми, брат, ако докопаме мюслите ще надминем себе си!

.....Бавно и полека народа порасна....така преди много години е започнало и едно известно движение на германсдкият народ....

Жалко!

Едно такова движение е завладяло последните години путлерова Русия.

"Политическите ръководители в Германия, сред които канцлерът Ангела Меркел, осъдиха митингите на ПЕГИДА и предупредиха за опасностите от нетолерантността и расизма, отбелязва ДПА." Еврейско лицемерие. По отношение на загиващите в ДНР и ЛНР германското правителство е "толерантно и нерасистки настроено".

И тея се разцепиха...

не се е разцепило движението ! рои се . станаха две , ще станат и четири !

Dai Boje i poveche i poveche!!!!

И германците не са това което бяха.

Германците свалиха много гарда и е време да спрат ордите мюсюлмани, окупиращи европейски територии тихомълком... Да не стане, както в Украйна - там имаше 50% руснаци и видяхме какво се случи! Същото я чака и Европа, ако продължи с безумието си!!!!!!!!!!!!!

В Германия у всяко новородено се насажда вината за нацизма и ВСВ. Всеки ден без изключение има филми за това. Повечето медии са под "чуждо" влияние. Затова и заглавията често са обратни на коментарите, а терминът нашюмял наскоро е Luegenpresse: преса/медии на лъжите. Заради Украйна...

Същото я чака и Европа, ако продължи с безумието си!!!!!!!!!!!!! - имам предвид, че, ако европейците допуснат мюсюлманите да съставляват гол. % от населението в дадена евр. държава, то да не се учудват, ако последват съдбата на Украйна! Исляма е агресивна религия и не бива така с лека ръка и без изобщо да се замислят, да приемат огромния наплив мюсюлмани, които не от вчера заливат Европа!