ГЕРБ: ДПС използва възродителния процес предизборно

ГЕРБ обвини ДПС че използва възпоменателните митинги за жертвите от възродителния процес за провеждане на предизборна агитация. Това стана в Могиляне, община Кирково.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ: ДПС използва възродителния процес предизборно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българи,няма значение с какъв политически цвят сте, ако сте патриоти и ви боли за България,виждате, че България изчезва като българска национална държава и се превръща в турска провинция със все по-безсрамното и подло участие на ДПС,командите от Турция и продажните политически партии без Атака.Нужен е ОБЕДИНЕН БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИЧЕН БЛОК,в който да влязат всички български националистически партии с обща българска кауза и ясни цели.Нека забравим крамолите и се обединим в името на България,защото утре ще бъде късно!

това вече не е бг.з00000 трябваше да са убитите,а не 3.срам и позор за нас като нацiя.

" ...ДПС ще положи всички усилия, за да участва в новото управление. " Ахааа... За 4 години огладняха здравата и сега ще полагат усилия да се намърдат пак в правителството та да си наваксат. Хидроинженерни проекти за милиони и други такива. Нищо, че смърди на търговия с влияние. Кожата на лицата им е твърда като гьон.

ДПС нямаше да съществува ако не делеше хората по всякакъв начин. Пък и някой са податливи (да се разбира прости) на влияние.

В България няма малцинства. Следователно неотменимото право на малцинствата не съществува. Нормално е в рамките на националната държава да се толерира доминантна култура, религия и ценности. Те са част от обществения доовор и гаранция за възпроизвеждане на ценностите и цивилизацията. Тези, които се идентифицират с други ценности и цивилизации следва или да приемат доминантното положение на местната религия и да се съобразяват с него, или да напуснат и да се присъединят към друг обществен договор, в който се чувстват по-добре или в който доминантната култура отговаря на индивидуалните им ценности. Наукоподобните думи на г-н Местан може и да вървят по селата, но той е далеч от истината. Защо Швейцария може да направи референдум, а България не? Защо целия арабски свят и много страни в Африка са инкорпорирали исляма и шариата в политическите си доктрини? Зaщо ние да не можем да защитим с референдум собствения си обществен договор?

Браво!

Аз не виждам нищо лошо в така наречения "възродителен процес". Тогава тези действия са били необходими за да се запази целостта на държавата. Може би забравяте за мераците на турците за автономност още по времето на Тодор Живков и едни карти на България с липсваща част от нея. Така че оправдавам действията на БКП и ги подкрепям.Не забравяйте също, че провокациите на турците спрямо цивилното население в България датират още от 70-те години на миналия век и турските атентати започват преди офанзивата за смяна на имената. Мислете и се информирайте преди да пишете глупости. Не е лесно да се пази националната сигурност, целостта и суверенитета на една държава.

Именно - смяната на имената дойда като отговор на сепаратистките действия на нелегалната организация, чийто наследник днес е ДПС. След атентатите беше заявено, че турско малцинство у нас няма и започна смяната на имената. Явно някои хора не разбират от толерантност и трябва да бъдат държани изкъсо!

Кога ще прочета в новините КАК НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ГРУПИ СЕ ПРЕКЛАНЯТ И ПОДНАСЯТ ВЕНЦИ ПРЕД ПАМЕТНИКА НА ЗАГИНАЛИТЕ МАЙКИ И ДЕЦА ПРИ АТЕНТАТА НА ГАРА БУНОВО!!!!!!!!!!!! Извършен от Турското националосвободително движение в България с водач ДОГАН. Приемник на което стана ДПС!!!!!!!!!!!!!!!! Засега това го прави само ПП АТАКА.

Внимавайте какво пускате в урните! Доганистите и комунистите това чакат... - пръмовисти и на тях лигите им текат за власт

Другари с шапки, изпонаплювахте сички останали. Време беше да уцелите ваксата. Обаче, кой е пипал там го бият през ръцете от УСА-то и от юг.

Е па тия мафиотски ГЕЙберасти не са спирали с агитацията

СЕРГЕЙБЕРАСТИ ЛИ? ТИ И ВСИЧКИТЕ ТИ ДРУГАРИ КОМУНДЕТА СТЕ СИ ОТ ТЯХ... ЗНЕМ, ЧЕ СТЕ МАФИОТСКИ И НЕ СПИРАТЕ С ПОДЛАТА АГИТАЦИЯ..

Kalin

Не съм чул или видял през тия 23 години на преход освен Сините преди години други български политици до тоя момент да ходят да поднасят венци и да се слагат на ДПС по тоя начин като го прави ГЕРБ сега.Гадна и мръсна история

Слагачество е точно обратното - да им оставиш райони,в които само те да си действат. Бих употребил думата подмазвачество, но не към ДПС, а към електората на ДПС.

хей манипулатурче. в предишните години единствено при управлението на "Сините" ДПС са били извън властта. и точно тези които извършиха този "Възродителен процес" бСП се колират винаги с ДПС.

Защо не се публикуват отново главните действащи лица в т.нар. "Възродителен процес"? Нека стане ясно колко от българските турци са участвали активно! Нека стане ясна и ролята на тоя набеден за най-добър политик - доган! И каква ще стане тя - активните ръководители на този процес ще се окажат май от ръководството на дпс!?

Не се ловете на милиционерските номера от ГЕРБ.Управлението на ГЕРБ е трагично ,сега се чудат как да нагнетяват обстановката и същесвременно да фалшифицират изборите.Срамно е да говорят против ДПС след като са най голямият послушко на проислямското правителство в Анкара.

Крайно време е да се забрани ДПС като антибългарска партия. Тази партия разяжда нашата държава, насажда исляма у нас, подтиква към вътрешни междуособици. Затова, ако сте истински българи, гласувайте за български националистически партии.

Единствено алчната за власт и крадлива партия бсп може да се коалира с турците. Който се е хванал с тях нищо добро не го чака. Никога не трябва да се допуска дпс до властта.Участието им в парламента им стига и нищо повече.

Аз ще гласувам за фесовете, защото са работливи и не мрънкат като нас!

и са големи кавалери :)

Хаха, Доган, Местан, Етем и вся осталная сволочь работливи и кавалери...

Мелихо, да не си се прекръстила?

Докато ДПС не бъде унищожена а членовете й вкарани в затвора за анти-държавна и анти-българска дейност, тази наша малка България няма да се изправи на крака! Тия потурнаци заедно с циганьорите, пият кръвта на нацията безнаказано от десетилетия.

Аман от толерантност!

Аман от наивници! Как ще унищожиш нещо, създадено от БКП-БСП и ДС?! Смешник!

Този на снимката като го видя и всичко ми се обрзща в стомаха.

А когато цялото правителство на РБ отиде в Анкара диванче праз на правителство което се опитва да въстанови османската империя не ти се обръща нищо в стомаха малоумник пълен.

Много от българските политици, ще търсят ДПС със свещ, когато циганите станат по-вече от българите. За "материала" става въпрос, както казва гламавия от Банкя!

Много партии биха потърсили ДПС, но без Доган и обкръжението му.

ДПС е антибългарска партия на етнически произход.Време е да бъде създадена огледна на нея партия за лицата с бг. етнически произход, като се препише едно към едно устава на ДПС, за не може СГС да откаже регистрация на партията и да твърди, че партията е на етническа основа. Естествено, ще е спазен чл.10 и чл. 14 от Закона за политическите партии, но ще се знае, че това е партия,чийто членове са предимно- 99,99% етнически българи и че ще защитава правата на българите в България и ще реагира мигновено при всяка дискриминация на етнически българи- бг. граждани в България по всеки законен начин.

Котленце, а ти задавал ли си въпроса кой създаде тази партия ДПС, чий проект е и как ще я свалиш?! Я не разправяй вицове, че от БКП, и ДС , заедно с други наши задгранични приятели, съавтори на "проекта", ще ти се сметят от сърце.

Ако се направи такава партия ще се запиша, въпреки че ще ми е за първи път да членувам внякъде...

АМИ ДА - МОЖЕ БИ СКОРО ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ИМА ТАКАВА ПАРТИЯ- мощната етническа чистка на българи от България която провежда ПРОТУРСКАТА ГЕРБ В ПОЛЗА НА ДПС И ТУРЦИТЕ- СКОРО ЩЕ НАПРАВИ БЪЛГАРИТЕ МАЛЦИНСТВО- И ТОГАВА МАЙ НАИСТИНА ЩЕ СЕ ПОЯВЯТ ЗАГРИЖЕНИ БЪЛГАРИ- КОИТО НЯМА ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАТ НИТО ОТ БСП НИТО ОТ ГЕРБ НИТО ДПС- НИТО ОТ КОЯТО И ДА Е ПАРТИЯ СЪЗДАДЕНА В КАБИНЕТИТЕ НА НЯКОГАШНАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ....- А ДОТОГАВА - ЩЕ ЧАКАМЕ ...

На г-н Местан само ще кажа:" Г-не ,българските граждани от български етнически произход сме дискриминираните в България! 1, 5 милиона работещи бг. граждани, 95% от които с БЪЛГАРСКИ етнически произход, изхранваме и лекуваме с данъците си останалите 6 милиона бг. граждани, сред които и 99, 99% от бг. граждани от етническите малцинства в България! Кажете: Кога и от кой закон след 1989г. в България бг. граждани от турски етнически произход са дискримирани- не могат да кандидатстват за детски градини, училища и унита в Бг.съобразно съответният закон; не могат да бъдат държавни служители ии да заемат длъжности в държавната администрация? ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ДПС/ по примера на Вазов- "Грамада"/!

Абсолютно вярно! ДПС още с името си внушава, че нечии права и свободи са нарушени и с това оправдава съществуването си и етническият си характер. Парадирайки, че пазят етническия мир те не практика използват етническата карта за изнудване и постигане на нечистоплътните си политически цели! ДПС е вредна за България и за самите българи с турско етническо самосъзнание!

Ivan

Защо Боко Тиквата не е в затвора все още??? Това е въпроса, който трябва да си зададе едно нормално общество!!!

Точно така,само че преди това там да ги посрещтнат всички от БСП и сие.

Защо няма да гласувам за: 1. БСП! Заради ДПС! Заради крадливото правителство на Луканов; Заради катастрофалното правителство на Виденов докарало ни хиперинфлация, курс 3000 лева за 1 долар, 1000 лв. за 1 литър бензин, хляб от 300 лв. и фалита на 16 банки! Заради срамът който ни докара правителството на Тройната (БСП, ДПС и НДСВ); заради липсата на чест в Станишев, да се изправи и да каже, виновни сме, уволнихме виновниците, подавам уставка, БСП започва начисто! Много от министрите на Виденов бяха при Станишев (примерно Овчаров) и още са в парламента, ще бъдат и докато се пенсионират! 2. За Кунева! Заради мътните неизяснени отношения с БСП по семейни причини! Заради участието и в управлението на Тройната и липсата на поета отговорност за лошото управление! Заради липсата на критики по адрес на катастрофите, предизвикани от БСП с което тя подчертава близоста си до тях! Заради това, че тя е предложена от Станишев (виж точка 1) БСП за европейски комисар! 3. За Костов! Заради това, че никога не е критикувал БСП и Станишев (виж точка 1) с което подчертава близост с тях! Заради 3 вот на недоверие срещу правителството, когато Костов подкрепи БСП/ДПС и Станишев (виж точка 1)

a бе........прав си

Взимай си паричките и изчезвай,ЯСЕН СИ.

А БЕ ТОЯ "януари" ДА НЕ Е НЕКОЙ ОТ ПОЗИТАНО 20, че каквато и глупуст да напише, все го слагате в категория ИЗБРАНИ? Другия с абонамент за избрани от Позитано 20 е "Ken111111" и "SerseminBG"

Много ми е интересно, как стана така уж жертвите на възродителния процес (ДПС) се съюзиха с възродителите им (БКП)! Всяка година агентите на ДС Доган и Местан агитират турското население, че им е много тежко, че никога не могат да простят възродителния процес организиран от комунистите от БКП, а в същото време постоянно поркрепят БКП в парламента? Не мога да си представя, че турците са толкова слепи?

Tази дама положи ли цветя на децата и жените убити на гара буново?или не знае гроба им??измекяркооо докато има такива като теб партиики много невинни ще умират. стига с тоя вазродителен ,познавам хора които избраха да останат тук в бг защото се чувстваха балгаре а не катунари.

ако е само въпрос на предизборна агитация, то ГЕРБ не са спирали-вече цели почти 4 години Друг е въпросът, че определено е време за ново Велико Народно Събрание, което най-сетне да постави извън закона БКП и всичките й фракции-БСП,СДС, ГЕРБ и десетките още знаейни и незнайни абревиатури! Недопустимо е комунисти да продължават да управляват държавата! ДПС-партия на верска и етническа основа-няма място в български парламент! Иначе-оправия-няма!

Смяташ ли,че там ще попаднат точните хора-във ВНС?И какво ще решат?А,какво ще се случи...?

А,ама ДПС са се ококорили нещо?Май за властта се стягат.А кой ли ще им даде?Аааа,гъзодавците от БСП ли?Пак ли ги е засърбяло за власт?Нямат умора тия-като лудите...Ама,по-луди са тия,дето гласуват за тях.

ДПС ще си събира електората по Европа и Турция, където го запокити с "грижите" си за него докато беше във властта. Много ще се изкефя на парламент без ДПС...

Бъркаш, по-голям кеф ще бъде ако не влязат ГЕРБ. Само си представи физиономията на Бойко. Кого ли ще обвини, сигурно българския народ???

Не е важно ГЕРБ да влезе,важното е БСП и ДПС никога да не влизат в НС.

Мен ако питаш, най-добре ще е нито един от участвалите досега във властта, както и техните близки, да не участват никога вече в управлението. На практика в България продължава да управлява номенклатурата, като за всички ключови места в политиката и държавата хората се подбират измежду средите на: 1. Наследници на Номенклатурата преди 1989, 2. Верни кадри на бившата БКП и ДС, 3. Нови и удобни младоци, верни до смърт на някои от предишните две точки! Зная за министри отпреди 10 Ноември, които бяха държани "на разположение" с години от различни правителства, което ще рече, че им се плащаха министерските заплати за да са готови да влязат в някое от тези правителства. А ДПС е специален случай, нямащ нищо общо с другите политици у нас. Те са антибългарска партия активно работеща за Турция и против булгарските интереси. Поради тази причина първото ми желание е те да останат извън Парламента, а за другите - колкото повече, толкова по-добре;)

Мисля тия господа: Доган, Местан итн да минат в пенсия... ДПС няма място във властта... Виж мюсюлманите - да. Те са част от българския народ и те ще избират и ще бъдат избирани, но НЕ чрез ТЕРОРИСТИЧНОТО формирование - ДПС! Точка.

Кой си ти бе цървул, че да слагаш точка? Виж запетая, може :)

Ами въпросът е ясен и не подлежи на обсъждане. Ти на друго мнение ли си за ДПС, която е наследник на нелегалното терористично движение, което извършваше бомбените атентати у нас. Със заплахи за нарушаване на етническият мир издигнаха дори паметник на осъдените на смърт терористи. Съюзяват се с БСП, наследника на БКП прехвърлят вината за Въсродителния процес на обикновените хора, които също бяха потърпевши от БКП и ДС. По-голяма наглост и цинизъм от това - здраве му кажи...

Какви двуличници са от Герб, до миналата година Бойко (пожарникарчето от Банкя) плюеше цялото ръководство на ДПС, сега прави политика с Касим Дал! Ако това не е двуличие, здраве му кажи.

Всички, които са против възраждането и въздигането на България, осъществено от управлението на ГЕРБ, са национални предатели и трябва да бъдат съдени или прогонени от страната!

Герб освен да обвиняват и да се оплакват друго не знаят. Кога ще се хванат на работа? Мандата им свърши само с говорене.

Тия драпат да влезнат във властт.Но ние трябва да им попречим като гласуваме за ГЕРБ.

Ти си гласувай, но аз - не :)

права си,аз сьщо няма да гласувам--няма партия,която да ни изкара от батака...

тогава гласа ти отива за ДПС+БСП, друга алтернатива способна да състави правителство няма

иГЕРБ да е прав....

Местанчо гледа като пръднал:)

ГЕРБ догодина си отиват, тия крадци колкото и да скачат срещу ДПС файда няма. Ще управляват БСП+ДПС+България на гражданите. Те поне не мачкат и изнудват бизнеса, и всяка година вдигат заплати и пенсии. Цецо физкултурника и Бойко пожарникарчето ще бъдат клиенти на прокуратурата., всичко ще се подреди както трябва.

Доган е най големият политик на прехода, защото никога не се взема на сериозно! Повечето политици от ГЕРБ дойдоха много накъсани сякаш ще оправят света, след като се накрадат хубаво се оттеглят да си харчат парите или да правят бизнес, забравили вече за света и България!

онази реплика с порциите разбива твърдението ти на пух и прах. точно обратното, много насериозно се взе доган, затова не стъпва в парламента, и не е голям политик а голям търговец и бизнесмен. Големия политик като управлява се грижи за всички, а Доган само за електората си

Тия двете партийки , рожби на БКП-БСП и Държавна Сигурност , постоянно намекват за себе си ...- да не би да ги забравиме...- за тях е важното ,да са обект на внимание- независимо от одобрението или неодобрението към тях...- Ако тия две партии- начело със СЕГАШНАТА БСП , излязат от ВЛАСТТА И политиката - СЧИТАЙТЕ- ЗА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 8-10 ГОДИНИ , БАЗИРАЙКИ СЕ НА ТОВА КОЕТО НИЕ БЪЛГАРИТЕ МОЖЕМ , И ПРЕЗ КОЕТО СМЕ ПРЕМИНАЛИ И ПРЕЖИВЯЛИ- ЗА ТОЗИ ПЕРИОД СЪМ НА 100 - процента сигурен , че страната ни ЩЕ СТАНЕ ШВЕЙЦАРИЯ НА БАЛКАНИТЕ....- ТИЯ 3 ПАРТИИИ ,(НЕ , ЧЕ ДРУГИТЕ СА КОЙ ЗНАЕ КОЛКО СВЕТ ДЕ) , СА КОРЕНА НА ЗЛОТО В БЪЛГАРИЯ....

Тъй! А, кои сте това - "НИЕ "?

Това е черната диана, която приватизира с тошо в-к труд!Боклук до боклука

аз , ние- това е народа ... аз не съм от никоя партия-имам се за обикновен безпартиен гражданин на България и обединена Европа... Интересно обаче кой Е ТОЗИ КОЙТО пита- КОЙ ГО Е ТОЛКОВА СТРАХ АКО СЕ ДАДЕ ПО ЕДИН ЧЕРВЕН КАРТОН НА ХОРАТА КОИТО ЗАДЪРЖАТ ВЕЧЕ СТРАНАТА НИ НА ДЪНОТО И ПРОЯВИХА ГЕНОЦИД НАД НАРОДА НИ ПОВЕЧЕ ОТ 24 ГОДИНИ....- НЕДОВОЛНИ , ЧЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ НЯКОГАШНИТЕ ТОПЛИ КРЕСЛА- СЕГА ДРЪПНАХА ЦЯЛ ЕДИН НАРОД В ПРОПАСТТА....

Платен, дежурен по черна дъска (в Избраните)

Ха,мафиотите от ДПС се загрижили за правата и свободите на хората.Ами освободете си избирателите да гласуват по убеждения,а не със заплахи да ги водите под строй на изборите! Май огладняха бившите агенти на ДС начело с хидроинженера философ и фъфлещ пианица и драпат да захапят пак кокала.Ненаситна паплач,това е ръководството на тази не партия, а мафиотска организация!

Пак кои права са ви нарушени уважаеми г-да?1200 джамии!ТВ-новини на майчин език!Турски сериали по всяко време!Етническа партия!Участие в парламента.Парички.Вилаети.Салтанати.Чалми ли искате или ви тежи евро-живота душички??

Я се осъзнайте! Арменски геноцид - признат и от франсетата... голяма патаклама:) Холокост - признат и от германците... голям срам;( Взривеният вагон с майки и деца (ислямистки тероризъм) - НИЩО! 3 (с буквички ТРИ) "жертви" - хайде, моля Ви???

Ехааа, и минус имам:) Моля, поне реплика, не смятам че съм написал нещо грубо (обосновете позицията си) Ако минусите се увеличат - то ще съм доволен, щот кабеларките са спрели xTV и всички простаци са излезли на война в нетЯ.

ПРОСТАЦИТЕ- МАТРЯЛА- НАЛИ , ВСЕ ТАЯ Е ... ИЗБРАНИТЕ ИЗРАЗИ НА РАПОНЯ СЕ ИЗПОЛЗВАТ ОТ НЕГОВИТЕ ПОДОПЕЧНИ ЕДНО КЪМ ЕДНО.... УСПОКОЙ СЕ -НАЛИ ПОНЕ ТИ НЕ СИ ПРОСТАКА- ОСТАНАЛИТЕ ДЕТО СМЕ ПРОСТИТЕ , ЩЕ СЕ ОБРАЗОВАМЕ КАТО ЧЕТЕМ "УМНОТИЙКИТЕ: ТИ...

Много огладняха завалиите.