Скандал между Цецка Цачева и Мариана Георгиева за Сърница

Парламентът прекрати за кратко заседанието си заради скандал между председателя Цецка Цачева и депутатката от ДПС и бивш спортен министър Мариана Георгиева.

Обратно в новината

Коментари - Скандал между Цецка Цачева и Мариана Георгиева за Сърница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мариана Георгиева - срам за нацията, заедно с подгласничката Мая Манолова.

Иии, жалко че не са се сбили и оскубали малко женски кеч и екшън.

Да уточним коя е Маряна Георгиева- преди филоложката да стане министър на спорта.Бивша любовница на един от ректорите на Търновският университет впоследствие на сегашният лидер на ДПС.Когато беше назначена от Местан за министър беша само доцен а за 6 м. стана професор по свирките-хахаха Българио.

Честит осми март на патерица. Трябва малко да се озаптят жените и в парламента и на другите места. Исках да си кажа мнение по повод отговорите на министъра на здравеопазването, но нямате пост за това. Просто искам да го поздравя, независимо от факта, че до сега съм имал резерви към него. Оказва се КАЧЕСТВЕН МАТЕРИЯЛ.

ДПС не може да допусне да не се говори за тях и то преди избори. Не искат да допуснат да бъдат забравени с цената на каквото и да било.

Тая си се държи като типична плевенска простачка.Грозотата не ще спаси парламента.

Не е бил стегнат, ОТ, сабаале , И нормално, ВСИЧКО се разле ! Това за ББ е Ташак*, чули сте ? леля Ви Койка, И, баба Тодорка

Цецка Цачева добре е усвоила уроците от политическите учебни години в БКП.

Разрухата на държавата идва от ей тия, дето са стояли до бай Тошо като мутри, от тая лелка непоръбена, която е яхнала метлата на Бойко, от внучката, която висеше по трибуните с дядо си и червена вратовръзка и много други.

За да си каже избирателя, ах ето как наказва лелята ДПС-то, а иначе Бойко целува на турската партия...

Абсолютно!

Станишко е по целувките?

Цецка е желязна! Истинските комунисти така действат! Обичам те, Цецко !

Браво, Цецке! Браво Цачева!

То критичната възраст имала страшни странични ефекти!Да пият повече успокоителни, няма кой друг да им помогне!

Защо не ви харесва професор Мариана Георгиева? По-скоро искате да сте като нея или по-скоро не искате да сте като нея? Тя е интелектуалец, енергичен и екстровертен човек. Умее да управлява и координира. Успяла е в сферата си. Депутат е.

Общински градски съвет, София на свое заседание е решил, когато в градския транспорт някои без да иска, някого настъпи, извинението да е " извинявайте господин(жо) професор"!

Я им дайте по едни боксови ръкавици - спора ще се реши на ринга!

Помия, помия и пак помия!Разни бивши партийни секретарки, разни помийообразни боклуци и в този повреден парламент!Кога на този народ ще му увре мозъка!

"отнеме думата, защото по правилник в рамките на парламентарния контрол не може да говори по теми, които са в дневния ред на парламента."?

На тия дьонмета в ДПС много повече от думата трябва да им се отнеме.

"...поради това, че медиите ще проявят по-засилено внимание към това." Каква ясна мисъл само, какъв точен изказ?!

Ако използваме "майчин" език, тези "караници" се определят като "котешки каваци".

Удоволствие да се наблюдава спор между комуноиди от различни парти, защото никой не лъже в този спор.

Другарката цачева отне думата на депутатка от ДПС - поредното усилие да се отхвърли наличието на какъвто и да е БОСТАН, при това обран.

тази еничарка и на такива като нея защото в дпс има много нетрябва да им се дава думата родоотцтапници

А как се нарича етнически турчин членуващ в ДСБ?

Значи първо изклазванията на депутатите минават в писмен вид при другарката цачева за оценка и ако не минат ситото - няма изказване. Егати "демокрацията". Борете се с аргументи, не с процедурни хватки. Цялата власт е у депутатите, а те под контрола на другарката от БКП. Смехх

На Мариана Георгиева изобщо не трябва да и се дава да говори в НС. Жената има проблем с изразяването.

Поради тази причина Мариана Георгиева е български професор. Как не ви е срам!

И какво като е български професор? Това да не е някакво невероятно постижение?

скъпа им е дошла титлата професор,но това не я прави по умна....

продължава между БСП и ДПС!

Обикновено след целувка следва секс. Само да уточним кой ще е булката? ;)

Всички ''СОРОСОИДИ''Да кажат защо Б.Б спря проекта Ю.П,От който щяхме да си докарваме добри пари,а сега Турция ще го вземе,кажете и ще има ли ХЪБ във България,или не???И защо Боко работи срещу Държавата си,каво точно цели,какви са му намеренията изобщо за тази страна.ето ви няколко добри Въпроси,айде за КТБ няма да ви питам,то се знае.

Рубладжийче, случайно да знаеш, че сме членове на ЕС, който не препоръчва построяването на поток без диверсификация? А Турция не е в ЕС. ;)

Научил Боко Тъпото две три думи, като диверсификация и хъб и ги слага където му падне, за да покаже, че не е тъп. Какво ще диверсифицираш и ще разпределяш, когато нямаш пари да си направиш сам газопровод бе, аланколу? Или си мислиш, че ония с дебелите портфейли от Европата ще ти дадат ей така, от алтруизъм пари? Ще ти напукат едни кредите, както правеха с гърците и после ще ти ги изкарат през носа.

кой създаде и сега крепи на валст, споменатия от тебе политик.

Защото беше неизгоден за България. Такива договори трябва да са ясни, прозрачни и ПУБЛИЧНИ.

Ало, Мирча Кришан, темата не е за краставицата.

Всеки депутат в рамките на отреденеото му време може да каже каквото иска. А ако избирателите му не са доволни - му бия шута. Депутатите не са назначени от цеци класната ръководителка, че тя да преценява дали изказванията им са по вкуса й!

Наблюдава се срамната тенденция в НС, председателката му да се изживява като началник на депутатите. Трибуната на НС е свободна, а депутатите са тия, които имат право да се изказват и да променят законите. Как ще отнемаш думата на депутат (хич и не визирам конкретния случай, а много други)? Думата на депутата се отнема от избирателите! Ще седне цецка да преценява, кое било по темата, кой разбира какво говори , кой казва истината и кой не????? Що за дивотия?

Много е зле сега трибуната на НС без др.манолова.....без да може от високо да си покаже новия (с провинциален вкус )тоалет...а като зине тая паст.....даже и всички градски и селски тоалетни не могат я запълнят......а сега е една скука.....:))))))

Отговора ти е офтопик, а иронията ти е пресилена. Опитваш се да ми сложиш етикет, без никакво основание. Въпроса е принципен и аз съм рпав. А ти не каза нищо. Пак!

Нахална,по-нахална,най-нахална,продажница депесафка ,изменница - Мариана Георгиева.С неразбираемия си език мисли ,че е много интересна.Жалко ,много жалко......

Мариана Георгиева е български професор. Как не ви е срам!

Ако ти не я разбираш професорката - си е твой проблем!!! Да си учил ,когато му е било времето!!!!

Eсен Въоръжен със чушкопек стягам се за люта зима. Щот държавният юрдек, лъже, крадне за двамина! Чушкопеците са в ход, а бурканите строени. Джибрето кипи със плод, пред казани нагласени. Хапвам чесън,със пипер и домат полуманосан, за да плюска Камамбер, Е-Ре-Пеец недодоносен. Здравна каса, НЕК и БЕХ, лично вече ще спасявам! А пък важното хюмне, с яхта ще се забавлява. Пенсийката ми марцина, ще деля със Ка-Те-Бе, за да хвъркат лимузини, по служебното трасе. Въоръжен със чушкопек икономии ще правя. За поредния юрдек дето пак ще ме спасява. Паси,30.09.2014

Дефакто ГЕРБ = ДПС, ДПС = БСП... ПФ = СДС, СДС = БСП и т.н. Докато Боойко плащаше гейпаради предното лято да питат КОЙ назначил Пеевси, самият той се е срещал на няколкок пъти на 4 очи с него, а иначе си говорят на "Бебчо"

на троловете платени от партиите ли? Те сканират постовете, само до колкото съвпадат с партийната педизборна линия.

Народа се Интересува от,Има ли Плевню Палати във Гърция със Прокопиев,и от къде пари за тях??? Как този комсомолец направи такива пари.

На тъпите селски комуноиди това им е проблема,че 45г. им пълнеха празните кофи с мисълта,че всички са равни....да ама не.....някои другари бяха доста по-равни и за тези години си натрупаха "равни" благинки в разни банки и след това решиха,че вече не е нужно да сме равни и........излъганите селяни дето се правеха на големи комунисти и патриоти пак гризнаха дръвцето...от другарчетата си,че те обикаляки света разбраха,че хората и животните не са равни и такава утопия върви само за празни кратуни........сега тука ви дават право да си храчете на воля и да си оплаквате изгубения жалък животец......наздраве другаре излъгани сънародници!!!

"Дозирам се и ще изпадна в интровертност на духа, а нямам отпуск за медитиране, защото трябва да се работи", ще остане в графата "велики" мисли на "велики" политици. ;)

"Какистокрация" - ако някоя от двете дами знае значението на тази дума, ще разберат КАКВИ са, КОЙ и КАК се опитват да "управляват" ... НАС ...

Да разберат и какво е "клептокрация". Важи и за тях.

Цачева вее става много нагла,и е редно да си подаде Оставката и да се измете като Фидосова от властта,това вече нищо не прилича,и да каже от Къде има толкова много пари,че да разполага да харчи във Столични ресторанти вечеря на цена от по 1700ЛВ,като се има предвид че хората бъркат по кофите от глад,а тази примадона си хапва деликатесчета със откраднати пари от нашите данъци.Цачева според вас ''СОРОСОИДИ''КРАДНАЛА ЛИ Е НЯКОГА ИЛИ НЕ???

Всички тия яргументи човек трябва да ги претегли в главата си преди да реши да иде ли да гласува и ли не и дали да чака да дойде време за гласуване след 3 години и половина или да излезе на площада СЕГА!!!

Радвам се,че си и ти от семитите gangam и си обичаме нашият велик вожд В.Путин....да пребъде и на оня свят заедно с всчки вас!!!

И искаш да се върне отново Орешарски, нали? Ах гиди, ти, рубла недообразована. ;)

Борисов по- образован ли ти се види?

Време е да се отнеме думата на всиччки политически пародии и карикатури!!! ОСТАВКАААААА!!!

Селски,ти сега ли се събуди......орехчето отдавна си отиде а на теб ако не ти харесва не храчи от кревата а стани ПРОТЕСТЪР :)))))))0

ЗА какво да се събуди, за да види новите мошеници-реформатори ли ??

Мариана Георгиева е изключително неприятна. Коя е тя,че да не спазва реда в Парламента. Депутатка от ДПС,нали, не от БСП. Даваха я на някаква среща с избирателите на ДПС. Тя стоеше зад Местан с наведена, глава,скрита зад него, все едно я няма.А защо ли ?

А за арогантността на ЦЦачева какво ще кажеш ?? А за финасовия министър, дебелата регинална министърка и оная кобра от Дулово - също ???

Правилно и отне думата. Мариана Георгиева от ДПС се държа провокативно и в нарушение на правилника, въпреки предупрежденията на Цачева. Избори, избори ...Какво ли ни очаква докато дойдат..

Треперете,дните са ви преброени!!! Голем У........й ви чека.

от кого да треперем бе селски шестак....от пенсии с тремори и алцхаймер ли или от тия които за 45г. комунизъм за една нощ станаха капиталисти а ви оставиха вас да виете като изоставени селски псета в полето....нещастници,по добре се преселвайте на другия свят защото този не е за вас

Аз Предлагам Чукалов от Атака да и направи един Харлеим Шеик на Цецка Цачева,малко да и се оправи мирогледа:)

промито мозъче на баба марси? НПО слуги и лизачи на марихуански з...ици.

"депутатката от БСП и бивш спортен министър Мариана Георгиева" от БСП ли е или е от ДПС? Г-н редактор, последно?

От ДПС е, не и гледай името. Слушах ги по радиото - мале-е-е, тая еничарка (?) Мариана Георгиева е по-нагла от Ц. Цачева и по-устата от М. Манолова!

Образовай се за конфиденса, брат.. излагаш се. Като чели сега за сефте чуваш за тоз капацитет на синтаксиса, наречен Мариана

Тази ханъма пак се е дозирала интровертно. ;)

лелелелееее..... коооооолко, ама кооооооолко са прости...

ДПС-това е ЕТНИЧЕСКА партия , която с действията си нагнетява напрежение в страната!!! Ако партиите участващи в сегашното управление ИСКАТ да отнемат възможността на ДПС да участва в Българският Парламент, то нека ПРИЕМАТ поправка в Изборния кодекс и вдигнат ПРАГА за влизане в НС на 5%!!!! Само по този начин Българският Парламент ще се ИЗЧИСТИ от боклуците в него!!! И то не само от ДПС!!!!!!!

Може ли, някой да изчисли, колко лева струва една минута или един час заседание на Парламента. Само че в сметката да се включат и ония, скритите пари давани на ръка в плик. Просто ми е интересно да зная, до като тия са се джавкали, колко ни струва това. Сигурно парите ще стигнат да нахранят някой гледан или излекуват някой болен. Впрочем, след като населението доказано официално намаля с повече от два милиона, тия в Парламента кога ще редуцират бройката си. Само питам и отговор не чакам. Хев а найс дей.

Колко струва ексурзия до Варадеро???

big_uncle@dir.bg

А колко струват полетите на правителствения самолет с разни чалгаджийки и пишман футболисти?

Екскурзия до Куба, много хора могат да си я позволят. А колко милиарда ще струва на българският народ грабежа на КТБ? Кой вкара парите на бюджета там? Не е ВОЛЕН СИДЕРОВ, нали? Шах. Ти си на ход.

Колко ли българи се интересуват вече от такива новини? Отдавна престанах да слушам и парламентарен контрол, и каквито и да било подобни предавания по радиото и телевизиите. Все един и същи гювеч, който бъркат за забавление на електората, а в същото време си уреждат сметките така, че влизат в политиката "обикновени" хорица, излизат ако не милионери, то поне богаташи. А в държавата нищо не се променя към по-добро.

Това чучуло, бивша партийна секретарка от БКП, завършило със зор РАБФАК, е обида и подигравка с българските депутати.А това , че и председателства парламента, е показно за калпавата герберска (мутринска)кадрова политика. Впрочем, освен мутрата и 3-те жени около него, да виждате някой друг активен политик от управляващата партия? Всичката черна работа оставиха на жадните за власт от РБ! Няма как да се отрече тарикатлъка на ГЕРБ - активите за тях (те са управляващите), пасивите за партньорите! (за под изпълнителите!)

Въпросната Мариана Георгиева - специалист по синтаксис и бивш спортен министър. И защо - защото е любовница на Местан. Защо не се казва това?

Ей,голяма кранта е да е любовница,ама знае ли човек, по техните сбирки не си дига погледа от срам,гледа все в земята

Как така кранта. Пред другата опция да се пецкат двамцата със Сопола си е направо супер за Местаня (Зидаров).