ДПС предлагат да отпадне квадратчето „Не подкрепям никого”

Народни представители от Парламентарната група на Движението за права и свободи внесоха законопроект за изменение и допълнение на Изборния кодекс.

Обратно в новината

Коментари - ДПС предлагат да отпадне квадратчето „Не подкрепям никого” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се приема предложението!

Аз като тръгна да правя партия ще искам да няма номер 13 в листата ...

По случай чуждият език, според българското законодателство, ученето до определена възраст или клас (май сега 8-ми) е задължително. За да не знаят български, значи има извършено престъпление, което трябва да се разследва.

Най добре е да отпадне ДПС, ама де тоз късмет...поне са в девета глуха

решението ще е да имаш поне основно образование, за да можеш да гласуваш.

Не само. Трябва и такива дето имат идеи като твоята да се лишат от право на глас. После и всички загубеняци с каквото и да е образование. И така до 7 милиона. Научете се да си траете като не знаете за какво говорите.

В България е задължително и безплатно. Официалният език е БЪЛГАРСКИ! Трябва ли да търсим преводачи от турски, еврейски, арменски, руски, македонски, арабски...?? А как българските депутати да агитират на турски малцинствени групи? С пре3водач ли??

Шилo

"Феноменът" всъщност е чиста проба неграмотност. Най-ефективно ще го борят с ограмотяване на електората си.

колко са нагли обаче, не е истина! не само, че 15/15 Не е проблем но то е и решението, което позволява на тези обитаци да си разиграват цирка. много е лесно да се променят няколко местоположения на имена и цифри и като цяло технически да се вдигне нивото за нужен интелект при самото гласуване така, че полуидиот да не може да зачеркне подсказаното квадратче. но това никога не е била целта на занятието, разбира се. масовото опростачване е огромен бизнес, а правителствата и лъжемедиите им са само част от слугинажа му.

проблемът с квадратчето е само в квадратните им глави но отвъд ръбовете, в реалния свят плоското не е тема... абе, кажи му дпс и не се занимавай

Абе наглеци, що не си гледате работата? Как пък преценихте, че изборът на някой било грешка и феномен? Хората са достатъчно "мъдри" и са избрали. Тва че на вас не ви отърва си е ваш проблем. Ами че то така можем да кажем, че и избора на номера на дпс е феномен и всъщност хората не са искали да гласуват за дпс, ама са се объркали. Тогава да премахнат зачеркването на квадратчета и да трябвс всеки ясно и четливо да изпише името на партията и кандитата, за която гласува, че да е по-сигурно и да няма грешки :)))) леле тогава какви бисери ще четем. От господарите ще имат материал за половин година

Вече се движим към мажоритарни избори.

Дай Боже...Еха,какъв кеф-колко боклуци няма да могат да помиришат Парламент...в това число и почти всички,които сега са вътре :)

Пак ще са умствено изостанали като тия и пак ще слугуват на съветския господар, само ще променят приказките до вкарването им там - и с това ще си купят още няколко години спокойствие.

Да се забрани на хора без образование да гласуват и няма да има такива проблеми. Така ще се реши в големи части и проблемът с купуването на гласове... Но това, разбира се, не е изгодно за никоя българска партия.

Ако се забрани на хора без образование да гласуват, това значи три милиона да не могат да гласуват :) А пък ако се забрани и на хора-простаци с ниско образование да гласуват- общо сте станат пет милиона,които няма да могат да гласуват...:)

А ако се забрани и на загубеняците с образование да гласуват станаха 7 милиона без право на глас. Един човек, един глас, това е идеята. Засега не е измислен по-добър вариант, при всички недостатъци на тоя.

Че шофьорски книжки им издават без образование . Ще ти донесат за висше

Орлин Данев

Ами то затова на тези дето издават шофьорските книжки на хора без образование днес им конфискували 150 хиляди лева когато ги арестували.Щото и самите те са без образование....Може ли хем да си знаят с какво се занимават,хем да държат толкова пари в себе си...Типичен пример за прости хора без образование :)