Ще махат хората на ДПС от ръководни постове

Хора на ДПС няма да има на политически позиции, които не са конкурсни-това се отнася както за областни управители, така и за зам.-министри и шефове на агенции.

Обратно в новината

Коментари - Ще махат хората на ДПС от ръководни постове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може да направите и нещо друго, за което хората ще са ви повече от благодарни - отивате в произволен град със смесено население, влизате в кметството и чуете ли някой да говори на турски - уволнение за всички, от кмета до чистачката. И така - докато разберат, че живеят не в Турция, а в България. А конституционният съд, който узакони ДПС в началото на 90-те, с дружна песен и в пълен комплект да поеме към софийския централен, определено са го заслужили!

Кънев, виж заместник-министъра на отбраната ДОЦ.ДОКТОР ЛЕЙТЕНАНТ (недоказал се като такъв) Орхан Исмаилов - роден и развиван по бързата писта от ДПС, член на Петата колона на Ердоган в България (заедно в Касим Дал и Корман Исмаилов), член на РБ и не се учудвай за останалите от "приятелският ВИ кръг" !!! Срам и позор !!! Предателство към националната сигурност на страната - засрамете се вече !!!

съдебната система, после всичко ще се оправи от самосебе си! Докато всеки управляващ се чувства недосегаем от законите няма да имаме управия!!!

Вчера ми казват , че щели да чистят хората от ДПС. Добре , хубаво. Няма лошо. Ама, защо днеска , пак чета , че един от зам. военни министри бил пак някакъв турчин. Айде това да ми го обясни някой, че нещо не го схванах от първия път.

GTA, гледаш ама не мислиш. Този турчин не е от ДПС, пък кой знае колко е турчин, той е "наш" човек, ако това ти говори нещо.

Радане, до тук добре,но какво щв правим с комунистите от ГЕРБ-Борисов, Цачева, Павлова.....Хайде да не ги изреждаме, че край нямат.За ДПС-най-ксенофобската етническа партия постонянно работеща против България -еваларка, за БСП също< но с Боковци-незнам.

Преоблякъл се Илия ... и пак в тия. И другите са същите като тия, че и по-зле!!!

Вижте го само...блаженни са вярващите!!!

Разбира се че, ЮП не е изгоден според вас. Не е изгоден на задокеанските ви господари, измекяри такива!

Новите,стари управляващи се дистанцират от ДПС -само хвърлят прах в очите на тъпите си избиратели.Така ги съветват от американското посолство. Трябва да ''удържат кокала''докато онези си правят техните игри

ще са задкулисни.Кой ще повярва че след кафето в Кърджали - ДПС е аут?глупаци и във филмите няма

Педали, оздравете КТБ. Тогава народа може да Ви повярва че ставате за нещо и не сте като кумонистическите и депесарски изроди...

долни боклуци сте навсякъде,все сте тия....

"Ще махат хората на ДПС от ръководни постове" Хайде, де, още ли не сте ги махнали? От вчера се каните. Само не ми е ясно Кой, Как и Кога ще го направи. Защото всички "махатели" са били на "ясла" при Владетеля на Сараите. Сараите, които те му построиха...

Аз пък ще махам НЛО-тата от поляните и ще ги нарязвам за скраб!!!:):):)

Ред им е да отстъпят всички позиции и да не се умилкват като мангусти около варена кокошка. Мисля, че е ред и на БСП да напуснат всички позиции понеже е ясно, че ще саботират всяка дейност.

Раданчо ти говориш едно а твоя шеф Бойко друго, сутринта казаха, че ще им предоставят зам. министерски кресла на аркадашите. А разберете се, че ставш смешен и ти !

Те зам. министерските постове ама "хич"не са ръководни!

Крайно време,беше!

Кое беше крайно време да продължават да говорят глупости ли?Ами те не са спирали да го правят.Когато видя да махат владо горанов поне тогава ще ги поздравя,всичко останало е чесане на езици за пред публиката от балами.

"Той припомни и че едно от предизборните обещания на реформаторите е именно трайното и стабилно изваждане на БСП и ДПС от изпълнителната власт." Което буди сдържан оптимизъм: действайте !

г-н Кънев.При цялото ми уважение към вас съм длъжен да ви кажа че допускате голяма грешка.По места на нива месна власт областни оправи полиция кметства и.т.н ДПС си разиграва коня пред очите на НАРОДА властта е в тях те колят те бесят

Г-н Кънев, то и Бойко Борисов нямаше да е министър председател, какво стана?

жалко, че си отсъствала от преговорите между коалиционните партньори.

Това е вчерашна новина. Новината от днешният ден е, че Бойко ще назначва 10 зам. министри с турски имена както беше обещал, Халал да ви е герберасти изборната победа с подменения вот с РБ и турски зам. министри. Впрочем кво стаа с областните управители?

Турски имена - ДА! ДПС - НЕ!!! Не бъркай нещата и не подвеждай хората "патриоте"!

Долен Продажников,ли ти го каза,а?!

Не долен борисов го каза...

Не ги махайте а направо забранявайте етнорелигиозната партия съгласно конституцията- да ходят в РБ,БСП,Атака,... по избор на ляво,дясно и център . Такава партия няма в целия ЕС - все едно в уса да направят партии на латиноамериканците,негрите или индианците- ще ги разтурят мигновенно, или католическа и мюсюлманска или партия на мормоните макар че са млада д-ва само на 200+ години.

КОЙТО НОЖ ВАДИ, ОТ НОЖ УМИРА !!! ХА-ХА-ХА

Това е добре.Вземете спешни мерки против безобразното изсичане на горите.В еленския балкан се сече на поразия и нощем се изкарва дървесината .Няма ли власт да спре всико това.

Кмета гербаджия на Ст.Загора разтури катуните в Аязмото- по законен път. Дано и други се застъпят за природата ни !

До кога ще продължава безобразната сеч на горите в Централен Балкан от депесарската фирма на 'Бесоолу " от Павел Баня ! Докога ?????

Ще махат хората на ДПС от ръководни постове....ами в такъв случай трябва да махнат и веждичката-Рашидов от мимистерския пост, каква е разликата!

открийте разликите, а? ми, НЕ Е от ДПС - като начало Веждито...

браво.

То крайно време е да махнат дпс изобщо

Съгласно Конституцията на Република България, ДПС е партия на етническа основа. Такава партия няма в никой парламент по света. Господа управляващи ,защо не спазвате Конституцията , нали се кълнете в нея ?

Брей голям разбирач си нямало такава партия никъде в света.Света е пълен с подобни партии другарю,а най-близката е в Македония.Албанска партия,а дпс дори не е турска,а комунистическа като герб и бсп.

Радан Кънев, ти си умен младок. Браво на тебе. Подгатвяй се за бъдещ Министър-председател. Учи се от батковците. Пиша ти отличен за сега.

Числото си отговоря най-добре на картинката. Тролчета, защо поставяте такъв надпис?

Много точно написано от "Прочети и запомни". В България има какви ли не националности, но само една определена клика създава неприятности и постоянно размахва етническа карта.

Да, наистина ръководството на дир.бг е фашистко, но по отношение на българското население. Кой ви е виновен, че вие не знаете какво искате? Просто прекалихте!!! Много сте далече от цивилизованият подход. Не знам какво ви пречим?Да би мирно седяло, не би чудо видяло!

Тук се пише тенденциозно, а там където се правят коментари в полза на някой политик или ако щете в полза на всички българи се изтрива, или се поставят много плюсове, съответно минуси - в зависимост от коментара. Не се спряхте!!!

...и като махнете хората на дпс...от районите с 90% турско население....кого ча сложите там..или пıк...пенсиите ви сигурно са увеличат...на 500 лв..!!...??....това ли е наъ големия проблем на бг...??

Дур бе чоджум,намираш се в България.Ако не ти харесва българската управа отлитай на юг.

Правописа, ага , правописа !!!!

Ръководството на dir.bg е ФАШИСТКО! Допуска да се обиждат ТУРЦИТЕ, РОМИТЕ и други различни малцинствени групи, но цензурира безобидни характеристики на славяните!

прав си

Ако наистина прави това, което казваш... може би най-после е станало БЪЛГАРСКО!!! Фашистките простотии си ги заври дълбоооко в... гърба! Нит`си бг нит`си хун!

Чета и не вярвам на ушите си ... Смятам, че новото правителство няма да изкара и една година, ако не се отърве от политическите назначения направени в последния момент, от правителството на Орешарски! Дори има издадени предварителни заповеди, влизащи в сила от началото на 2015 година. Това - калинки ли са или цели бръмбари?! Според мен, това са къртици! В цял свят, се прави така - при смяна на правителство / президент /, сменя се и управленския състав!

Този е голям тъпанар, сега разборам защо ДСБ пропадна след Костов. Значи той публично обявява политическа чистка в изпълнителната власт? Та това не е ли противозаконно в съвременна България? Иначе аз се питам защо изобщо в изп. власт има длъжности за които се назначават политически активисти, а не експерти, избрани с конкурс? В цивилизованите държави тези функции не са в изпълнителната власт, именно това е един от признаците за разделение на властите в правовите държави....

Незнам защо всички плуят ДПС при положение че България е ограбена не от Турците които обиждате , които са родени и живеят тука а българи които са мн по алчни и ламптящи за власт и пари.

Че кой има нещо против обикновеното турско население. ДПС работи срещу тях.

значи има и марсианци- турци

Българите нямат нищо, против турското население в България!Българите и турците живеят в мир и взаимно се уважават! Лидерите на ДПС са тези, които размахват"заплахата" за етническата толерантност!Обработват ви психологически и ви лъжат, че етническия мир е в опасност. Огледай се, ослушай се, поговори с хората и ще вземеш правилното решение. Сигурен съм, приятелю!

Ти си голяма п........ бе.еди кой си.Като не разбираш една работа не се бъркай.Какъв срам за Варна наравно с оня ,дето побягна в някаква африка там.

Който се е събрал с Боко е изгорял. А най-заслужил е Местан. Как ли си скубе сега косите, че предаде Орешарски! Да видим как ще свършат "Реформаторите"...

Браво. Имало ДеПеСари които могат да работят на компютър.

Това са бившите агенти и "прикотканите" от ДПС еничари. Образованите с турско самосъзнание и можещите да боравят с електроника са много малка част от електората на тази партия.

Не си прав, турците са около 80 милиона и има в пъти повече с компютърна грамотност от БГ.

точно пазителите ли?Явно си нов в Дира.

ха да видим сега "Кой е по-по-най" ;):)

Всички разпрани комуняги са надали вой тука, в защита на депесарите!?Що за безродници са тия кучешки негодници!?

г-н Кънев, Стига глупости.Ако действително извършите тази чистка по политическа принадлежност с какво сте по различни от предишните?Това не е реформа, а реваншизъм!

Така е, но той не говори за чистка по политическа принадлежност, а за чистка на политическите постове -което е задължително, независимо дали става дума за ДПС, БСП и т.н.

Пак глупости.Областните управители се назначават от Министър председателя еднолично, а не от парламента респективно партиите.

Те от Реваншисткия блок това могат,това правят.Освирепели са за власт.

Браво, един нормален и реален коментар.