Мустафа Карадайъ: Фашистите във властта са опасни

"Участието на националистите, на фашистите във властта е крайно опасно за нашата родина." Това каза вчера депутатът Мустафа Карадайъ, цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Мустафа Карадайъ: Фашистите във властта са опасни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано най-после този фес разбере,че Адолф Хитлер е националсоциалист,а Бенито Мусолини е фашист и да престане да говори глупости.

МОЖЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ МАФИОТИ,НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СА ФАШИСТИ!!!НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕКАЛЯВА С ТАЗИ ТЕМА!!!

тоя не знае какво говори и не може да говори, но се чудя кой ли ги поддържа на власт токива като него?

АКО НЕ ТИ ХАРЕСВА, ТУРКМЕНИСТАН НАЛИ ЗНАЕШ КЪДЕ Е!

Тоя кога ще се научи да говори български език?! Или нарочно говори като турчин от забутаните села?!

Този иначе симпатичен образ забавлява електората си и твърди че България му е родина но Турция отечество. Фашизъм в българия никога не е имало а национал патриоти защото за една малка д-ва национализма я спасява от изчезване, друго е с големите-те стават агресори с чувство за превъзходство. Поне да каже дали в отечеството му няма сега национал-фашизъм и то с етнорелигиозен образ. Защо ми се струва че играят албанският номер- 2-3 етнорелигиозни партии за равновесие във власта.

Тоя е 100% доносник

Че вие щото не бяхте опасни във властта..... айде моля ти се, умен човек е Карадайъ, и вероятно съзнава, че ДПС със ОП са двете страни на една и съща монета.

по начина си на действие доказва, че е шабесгой или дюнме. Когато човек се запознае с "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД", веднага лъсва мисълта на Алън Фостър Дълес от март 1945-та година: "Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ." ДПС в същност са мекерета на ПОРОБИТЕЛИТЕ-ИЗТРЕБИТЕЛИТЕ които заявяват през 1988 година: "Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно. Хилядолетният ни враг е още жив." Нека Карадайъ да се запознае с историята в еврейския мит за Самсон и Далила и тогава да си мери нападките, за да не му се случи нещо свързано с маясъла му.

Борисов се коалира с фашизма!

аз имам най-голям проблем с КРАДЦИТЕ от ДС(дпс) във властта.... и тъпаците с микрофон съшо...

Ние в Пресцентъра на Партията за българия имаме дългогодишен опит в борбата срещу фашизма. Не сме били и привърженици на ДПС, но този път виждаме как мислят като нас. Затова веднага щом някой антифашист ни помогне да отстраним Бойко Борисов, Ние сме готови да предоставим необходимата му експертна помощ.

Айде, айде да не пресоляваме манджата толкова;) Години наред Турция пряко участваше ( и участва) във вътрешните работи на родината ни чрез ДИАНЕТ-а, а вие от ДПС( тогава с ДОСТ бяхте едно) не намирахте това за "опасно за родината ни", докато дори бяхте във властта!

БСП и ДПС са една партия на (ДС). БСП,това са българските комунисти. ДПС това са турските комунисти. БСП и ДПС са една партия БКП (ПОДЛОГА НА КПСС и ПУТИН)

Абе неграмотен, ако имаше нещо в канчето ти, щеше да знаеш, че КПСС не съществува отдавна , а и Путин няма нищо общо с руските комунисти.То е все едно да кажеш, че Меркел е нациска, щото Германия преди 70 г се е управлявала от нацисти!

Поредния неграмотник, който не знае какво е фашизъм. Поне да беше научил да говори български като нормалните хора. И въобще защо непрекъснато ни го навират под носа този "председател" на една противоконституционна партия?

А, бе, СПРЕТЕ да давате трибуна на тоя ахмак, че ни се повръща от мангали!!! Не са ли опасни турците в Б-я, че са единствено ПЛЕВЕЛИ в гъза ни??? Аз винаги ще ГЛАСУВАМ за ПАТРИОТИТЕ, а на който не му е угодно, хайде с еднопосочен билет и МЕТЛАТА, да се отървем от крадци!!!

Терминологията на турците и комунистите е бай Тошовска. Тези индивиди живеят в миналото. Комунистите нищо ново не са научили и нищо старо не са забраеили.

А протурските национал-социалисти безопасни ли са?

Тук уцели десятката! Протурските партии отговарят много повече на определението за фашистски. Същото се отнася и за комунистите-социалисти, които до ден днешен се кланят пред комунистическите символи. Ако не се лъжа и комунизма е признат за престъпна идеология

на сепаратисти и терористи с про-турски уклон и насоченост е много по-опасно от участието във властта на български националисти, та било и проявяващи се като "фашисти"!!! Научете се самите вие и научете и електората си да пише и говори на български, а не да говори на турски, не допускайте участие и вмешателство на турски държавни служители в предизборните и други ваши обществени прояви, не правете възпоминания пред чешми издигнати от вашата партия в памет на терористи и едва тогава елате да казвате че сте партии които отстояват българските национални интереси и защитават българският национален суверенитет и етническия мир в страната!!! Нека ДПС се разграничи от терористите избили деца във влака и извършвали бомбените атентати и докаже че не етническа партия като отстрани от политическия живот на страната ДОСТ и чрез лишаването на тази партия от поддръжници сред мюсюлманите в страната ни да я изкорени завинаги!!!

Прав си, ама изместващ темата! А тя е участието на националистите във властта - нещо, което никъде в Европа не се котира добре. Още по-вече, че нашите, така наречени "националисти", са обикновени кариеристи и службогонци, които можещ да купиш , без проблем, с 2-3 министерски места!

Националист е противоположност на интернационалист. Само че обърканите еврокомплексари го направиха мръсна дума. Англичаните излизат от евросъюза точно защото са националисти и на първо място поставят НАЦИОНАЛНИТЕ интереси.

ДОСТ и ДПС не са националисти след като са етнически и протурски насочени партии?! Не защитавам нито Какаракачанката, нито Валерката винкела, нито Воленчо хулиганчето, но каква е разликата между тях и тези от ДПС и ДОСТ - само в етническата им принадлежност! Тогава защо тези са националисти и фашисти , а турчолята не са?!

Най вредните и опасни партии за България са БСП и ДПС. Тези две партии са ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ.

Ви е като не сте във власта.Вие изобщо не мислите за благоденствието на България,а само мислите за,,КЕЛЕПИРА,,ОТ нашата държава.Много от вашите хора които претендират за българи,незнаят и са забравили български.Нашите ОП нямат нищо общо с западните националистически партий,те повече ,,лаят,, но нищо не правят

няма по-опасни от вашите 2 етнически протурски партии в България,а фашистки партии у нас НЯМА,вие сте най-чуждите партии

Откак е дпс толкова кражби и рекет нанесоха на бедната ни страна,т.е. това е причината да сме толкова бедни.Цанков камък,боянски сарай,горите изсекахте/по ваше време се говореше само на турски в МЗ.Та не се притеснявайте толкова за ОП за тях не остана какво да крадът.Последно българите НЕ мразят турският народ,а мразят турските алчни лидери..Дебеланчо е тяхно творение.

Мен по-ме притесняват турците.

vasil

ХРАМ е сграда,в която се извършва ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ.Св.Евхаристия е такова и ЧЕРКВАТА е ХРАМ,а ДЖАМИЯТА е МОЛИТВЕН ДОМ.СИНАГОГАТА също.

Това ли ви учи ,,вашият бог,, да взиврявате масово невинни хора,който работят денонощно и са ви приели,дали подслон и храна????.Християнството не учи да убива,а напротив,,примиренчество,, затова ви търпим и някога сме ви приели и малко по кротко

vasil

Ти пък си толкова,невеж,та не разбра.че съм християнин.