ДПС готви вот на недоверие, ако Москов не подаде оставка

ДПС започва консултации за вот на недоверие, ако здравният министър Петър Москов не подаде оставка. Това обяви лидерът на движението Лютви Местан.

Обратно в новината

Коментари - ДПС готви вот на недоверие, ако Москов не подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Местан да зарязва политиката и да ходи да ограмотява ромите на чист български език,денонощно да четат законите и най- важното да ги спазват!Г-н Местан,турците в родното ми село мразят циганите/ченгенетата/ и до ден днешен в селото ми не живее жив циганин,така че не лейте крокодилски сълзи!И аз уважавам добрите и работливи цигани, има немалко свестни хора между тях...Има много по-гадни българи и турци от някои цигани?

Брей...не съм очаквал че в БГ политиката може да има човек като Москов...евала на пича! Сега е момента да се събере народа по улиците и да покаже подкрепа за Москов!

много е тежко да си далеч от бозката

НАЙ-НАПРЕД Л.МЕСТАН ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОТСТРАНЕН С РЕШЕНИЕ НА НС ОТ ДЕПУТАТСКИ ИМУНИТЕТ И ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА ЧЛЕНСТВОТО МУ В дс--- С КАКВА ЛЕКОТА СЛЕД КАТО СТАВА " АГЕНТ " ПАВЕЛ НАБЪРЗО СТАВА ДАСКАЛ ПОСЛЕ ОЩЕ ПО-БЪРЗО НАГОРЕ-НАГОРЕ....ДС И агент Павел са извършители на Възродителния процес, а сега агента лае срещу българите---нека първо агент Павел бъде съден за ВП, а после да се разпорежда в България и да иска уволнения---- ЗАЩО НЕ ГО МАХНЕМ ОТ НС КАТО ЧЛЕН НА дс?

ivo10

Щом ДПС квичат неистово и са пред нервна криза значи, че линията е правилна и трябва да се продължи все в тоя дух. Браво Москов, ние сме с теб.

Мекеретата от ДпС взе да ги обхваща шубето че това правителство може да поостане малко по-дълго отколкото им се иска и току виж им дръпнали кокака (властта) от устата!

Турската етническа партия с прикрит ислямизъм вътре в нея, сама влезе в собствения си капан. Никой няма да им се върже и да ги подкрепи при евентуален вот на доверие. Имам чувството че техните архитекти са решили, че са си изпели песента и търсят елегантен начин за закриването й. За това говори и безпрецедентното оттегляне и изолиране на АД. Няма никакво логично обяснения на предизвикателното им и нагло поведение, също и на серията от гафове на нейния лидер.

АД вече е в пенсия. Висока пенсия. Не се тревожи за него.

Не знам защо римата 'местан насран' е като музика в моите уши!

На Местан РБ-то много му пречи.Как само им се искаше на Бойо и Пеевски да се прегърнат както едно време.Да си поделят държавата пак.Но Бойо взе РБ за "перде"и сега Местан му е тъжно.

Дръж се, докторе! Камъни се хвърлят само по дърво с добри плодове!

Интересно защо Местан се вживява в този образ на врага. Да не би неговият електорат да е най-активен в тези нападения. Най-вероятно. Аз активността на този електорат съм я виждал пред спешното. Там стоиш и си мълчиш и чакаш неосигурения електорат да бъде обслужен.

Глава Първа, чл.11 ал.4 от Конституцията, явно не е в състояние да се справи с проблема ДПС. Доказателство: решението на Конституционния съд на Република България от 21 април 1992 г., което отхвърля искането от група депутати - ДПС да бъде признато за противоконституционно. Протекцията, е от най-високо ниво! Необходимо е, да се проведат избори за VIII Велико Народно събрание. Да се извършат съответните промени в Конституцията на Република България и да си решат много от проблемите на съвременното българско общество. Всяко забавяне във времето, ще натрупва повече негативи в управленската структура на държавата и ще доведе до нови негативни качествени изменения в икономиката, политиката и суверенитета на страната ни!

Да нещата отиват натам. и аз като Катон Стария ще повторя за кой ли път"ДПС - ЕООД трябва да бъде закрито ".След като никой друг- Конституционен или друг съд не взема решение против тази противоконституционна партия, то ние Народа трябва да го направим.Чрез вот.Да ги извадим от парламента и те бавно ще изчезнат.Форума доказва,че не е невъзможно.

Местан получи власт, по-голяма от акъла му. Получи, а не заслужи. И загуби чувство за мярка. Никъде в изказването му няма и намек за защита на българските лекари. И каква му е подготовката за вота? Да пазари пак Волен Сидеров? Кой е луд в този парламент за защити открито циганската безнаказаност? Хубаво си кюташе като говорител на Доган, сега реши да се прави на самостоятелен и си надскочи ръста. Политическият.

Искам да споделя моята идея за ЦЕЦ и как можем да извлечем полза от циганите. Та ЦЕЦ - циганска електро централа е поле осеяно с велосипеди на трупчета задвижвани от цигани. Три смени по 8 часа тоест 24 часово производство. Така поне ще свърши нещо тая напаст.

Браво! Само си представям полето, до къдетп ти око стига велосипеди с цигани на тях и въртят. Чудо!

Обаче трябва да намериш някаква евтина храна. Иначе един киловатчас излиза много скъпо ако горивото е баничка. Или рисуваш работната ръка да се превърне в бързо изчерпаем ресурс.

3евзек

*рискуваш.

Много тихо и кротичко проверете кои българи са в листите на ДПС последните избори, колко и кои от тях са собственици на частни медицински центрове и болници.....

Имаме правно основание да закрием ДПС - Конституцията като основен закон на дуржавата го изисква. Вече го изисква и чувството за самосъхранение на нацията ни, честта и достойнството ни! Нека съхраним рода си! Да пускаме петиция за закриване на ДПС през конституционния съд! Може и референдум, за да рзмърдаме мардите, котио хем ги е страх, хем някой лев изкарват, за да пазят тази сган като незаконна партия.

Въпросът е какво цели Павел Местан с измисления вот на недоверие, като му е ясно, че ТОЗИ вот няма да мине.

цели дестабилизаця на и без това лабилното положение в страната.

Агента Павел иска пак да управлява

Вън ДПС от властта! Този хамстер Местан и неговата етническа партия - вън от властта!

На ДПС е отказана регистация от съда, когато Карлович Луканов (колко си прилича с Дмитриевич Станишев!) позволява на крак в Народното събрание да я регистрират. Креатурата на Луканов е негов комунистически призрак, който вреди десетилетия сле дсмъртта му. Кой позволи противоконституционната партия ДПС и кой я вкара във властта, че цели министерства да говорят на турски, да изкарват секретна информация за държавата ни на Турция и да завладяват икономически област лсе добласт от Родината ни?! Вън ДПС от България! Конституцията ни я забранява, комунистите я лансират. За да се крепят на власт, продават майчиното си мляко уродите! ДПС да се закрие, тя е незаконна. Еничерите, които членуват вече в нея, са така или иначе малцинство, но да бъдат закелйемени като национални предатели и да се третират като такива! Доган и Местан се опитват да замаскират с няколко десетки предатели етническият произход и зъщност на ДПС, но не успяват. Всички виждаме, че когато дойдат на власт, разпределят на свой хора ресурса на България! Да защитим Родината от този вътрешен враг!

Андрей Карлов, както и цялата фамилия Луканови е масонска. А сега давай с напъните да решаваш въпроси не от твоята компетентност.

ДПС-то е за отвличане на вниманието от истинските проблеми! Твърдо съм убеден в това!

На десари не вярвам

Не пускай кокала, Местане. Ще ти го изтръгнат заедно с ченето. Не усещаш ли, че тоя път с ДПС са се заели янките и няма накъде да мърдате. Нали знаеш, че колкото повече шавате, толкоз по-навътре ще ви влезе. А Боко, и да го плашите, и да не го плашите, ще падне пак когато кажат янките!

През последните месеци става ясно, че след като не може да бъде забранено ДПС, то трябва да бъде демократично прекръстено на ДПСЦ - Движение за Права и Слободии на Циганите. А изнервеният мангал Местан показва циганската си клептоманска природа - когато няма какво да открадне, клептомана си хвърля каскета в двора на комшията и отива да си го открадне.

абе Местане,абе гаджал"екзектен",кого си тръгнал да плашиш-министъра или правителството?Я министър Москов да направи справка по районите колко са фалшивите телкове издадени на малоумния ти цигански електорат и срещу какво?Я да видим колко от най-малките тарамбуки са освидетелствани след даване на определени лекарства за да се получат например симптоми на епилепсия и психически разстройства-по този въпрос имаще и репортерско разследване,но тогава шизофренната ви партия беше на власт и всичко се замаза.И сега когато министър Москов се изправи да защити подчинените си и се опитва да внесе някакъв ред в хаоса за който и скрибуцащата ви партия има голяма заслуга сте тръгнали да искате оставки и вот на недоверие.И понеже Местане личи че си "екзатно" интелегентен намери в интернет обявата че на остров Тамбукту търсят президент-ти си точният човек,защото в България стана за мезе!Не ни лази повече по нервите за да не разбереш как рита Крали Марко!

ДПС - вън от политиката. Незаконна етническа партия, която е политическо заболяване на България. ДПС да се закрие! Имаме си Конституция, имаме и достойнство. Ботев и Левски не са клише, колкото и да се старят да ги превърнат в такова! Ботев и Левски са орисници на нацията от времето, когато се възраждаше за нов живот. Те са казали да има България, свобдна България! Българи, български мъже, да махнем ДПС. Незаконна е, антинационална е! България за живеене е за всички, които живеят законно в нея. Но да не забравямр на кого е всъщност България! Пише го в Конституцията! Време е!! Събудете се, ще ви вземат скоро и работата, и парите, и дъщерите! Знаете, че ако не се размърдаме, това ще се случи. Сега е моментът. Дорде е мъничка змията...

Дано ДПС-то да е виновно,ама ако не е,е още по лошо!

А за какво да е виновно ДПС-то? И кое му е "по-лошо"-то, ако не е? Ще ни осветлиш ли, моля? ;-)

Местан ще докара България до етнически конфликт. Той иска безнаказаност за циганския тормоз над лекарите. И кой ще го подкрепи при един вот на недоверие заради работата на здравния министър? БСП?

Нека управляващите да чуят гласа на народа,ЗАБРАНА ЗА ДПС.КОГО ЗАЩИТАВА ТАЗИ ИЗМИСЛЕНА ПАРТИЯ,НАЛИ ВСИЧКИ,ЖИВЕЕЩИ В БЪЛГАРИЯ СМЕ БЪЛГАРИ??????Времето на този тип политика вече е безвъзвратно отминало.В МОМЕНТА ДПС Е АБСОЛЮТНО НЕНУЖНА И ВРЕДНА ЗА БЪЛГАРИЯ ПАРТИЯ.ПЪЛНА И БЕЗПРЕКОСЛОВНА ЗАБРАНА.

В края на миналата година Местан предвиди извънредни парламентарни избори през 2015 година. Ще ги постигне и спечели. С това България окончателно няма да се управлява от българи, пък били те и колониална администрация. Но това дава възможност за по-тясно обвързване с Турция както и териториални претенции.

Щом нещо е добро за България-е зле за ДПС ООД

Забелязвам нещо много добро в коментарите досега - ЕДИНСТВО. Независимо дали сме десни, леви, зелени и т.н. всички сме единодушни - вън ДПС от политическия живот на България.

ОК !

Хайде стига вече с исканията за оставки. Писна ни! Не го харесвам доктора Москов, но това не значи, че няма логика в действията му като начало и още по-малко, че Местан ще ми казва кой да е министър на ЗДРАВЕТО!

е извън закона и противоконституционна! ВЪН от парламента и политиката. И този с физиономия на сатана , злобен турчин и радетел на пантуркизма да се завре в кучи гъз!

Явно отиваме към гръцкият вариант на гласуване - задължително. Крайно време е да се направи нещо и тази "партия-ДПС ЕООД" да отиде за дълго време в извънпарламентарното пространство и там да се маргинализира дотолкова, че да изчезне. Не случайно сладкодумеца Местан "лае" срещу задължителния вот.Знае какво ще последва.Не било демократично. Местане, в Гърция е задължително,в Белгия също,в Люксембург също.има и доста държави по света където се ходи на избори по задължение.Даже и другата ни съседка Турция също е със задължителен вот. по твоите думи излиза,че тя не е демократична държава.Защо тогава прокарваш нейните интереси,нали си демократ. За вота на недоверие.Ами трябва да се шуми и доказва дейност.Все пак опозиция след преяждаже с власт е лоша работа.Актива трябва да се поддържа с висок "боен дух", а електората буден или поне трябва да се поддържа тезата,че се грижат за него.в случая да му пращат по някой доктор да го поступат.Това се казва грижа за електората. Не плащат за здраве/повечето от тях/,но получават грижи и "боксови круши" с висока квалификация. Такива ми ти работи.

МЗ опроверга феса! Край на драмата. Спираме да го коментираме и обявяваме Местан и Фирмата ДПС за долен интригант и подъл лъжез, който за пореден път се опитва да клати лодката.

Лютви Местан припомни и изказването на лидера на Патриотичния фронт Валери Симеонов, който нарече ромите "озверели и самонадеяни човекоподобни". Валери Симеонов е глупав да казва такова нещо - ама не че не прав :) - просто такова нещо не се казва.

Добрите неща за България са постоянно противоположни, на защитаваните от ДПС.

АКО ДПС Е ПРЕДСТАВЛЯВАЩА ЦИГАНСКИЯ ЕТНОС - ДА ГИ КУЛТИВИРА, ВЪЗПИТА И ОБРАЗОВА. ДА ИМ ОБЯСНИ, ЧЕ НЕ СЕ КРАДЕ, НЕ СЕ ЛЪЖЕ, НЕ СЕ ИЗНАСИЛВА..... НО ЯВНО ДПС И ЦИГАНИТЕ ИМАТ ЕДНАКВИ ЦЕННОСТИ.

но и последователите на "тора"-та са без разлика от циганите --- да ги включим и тях

Предлагам на администраторите на дир.бг да пуснат допитване: да си подад ли Москов оставката или не. Лично моето мнение е, че това е единственият работещ министър от десетилетия насам.

За сега. И по кротко, не бързай със суперлативите, защото с Телковете ще го закъса.

Най-смазващо за ДПС ще е електронното гласуване.

АКО ОЩЕ СЕ БАВИМ И ПЛАЩАМЕ ОГРОМНИ ПАРИ ЗА ДЕТСКИ, МАЙЧИНСТВО И БЧК И ФОНДАЦИЯ "АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ" ИМ ОСИГУРЯВАТ БЕЗПЛАТНА ХРАНА - ЦИГАНИТЕ ЩЕ БЪДАТ СКОРО ПРЕОБЛАДАВАЩИЯ ЕТНОС У НАС. ЧЕТЕТЕ В "СПИРАЛА" - " НА КЪДЕ ОТИВА ЦИГАНСКАТА КАРУЦА". ТАМ ВСИЧКО Е КАЗАНО.

Г-н Борисов, Няма ли да проведете референдум относно забраната на партии на етническа основа ? Навремето казвахте : "...каквото каже суверена..." Не Ви ли се струва ,че последният иска да го каже вече ...? Впрочем става въпрос за същият суверен който гласува за Вас, и който е поругаван в собствената си държава от цигани и турци!

Премахването на двойното гражданство ще реши една голяма несправедливост - турци (родени или живяли четврът век в Турция) да ни решават съдбата.

25г. България не е имала по -стабилен министър ! Така ,че я си гледай работата ...!

Трябва да се направи толкова сложна бюлетина, че неграмотните избиратели на ДПС на не могат да се спрявят. Първо трябва да се премахнат числата, които обозначават партиите. После партиите и преференциите да са изписани със думи (в еднакъв шрифт и само с главни букви). Само тази промяна ще изтрие между 50 и 70 хил. гласа от ДПС (като невалидни). Само за сведение, те на последните избори имат 15 хил. невалидни.

Хайде първо да уточним къде е Христо Бисеров, а оставките - после, а?

Този накъде е тръгнал ,като от тях нищо не зависи и ДПС +БСП +АТАКА + ББЦ са малцинство !

Те даже и от ББЦ се ошашавиха и не се знае как ще гласуват от тук нататък. Все ми се струва, че ще подкрепят правителството, за да останат възможно най-дълго в НС, защото втори път и посмъртно няма да влязат.