Местан: Очаквам да не приемат срещата ми с Ердоган на нож

Очаквам срещата ми с Ердоган в Анкара да бъде приветствана, а не посрещана "на нож", заяви лидерът на ДПС Лютви Местан във Велико Търново.

Обратно в новината

Коментари - Местан: Очаквам да не приемат срещата ми с Ердоган на нож | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Корумпираните политици не са само в ДПС, те са във всички партии които се борят за да влязат днес в парламента!

Опасни сте за България.

Защо загриженият за българските граждани в турция местьо не остане там, за да създаде една партия за права и свободи и да се бори за правата им, влизайки в турския парламент. Защо се връща изобщо в България, Защо иска да се бори за правата на единоверците си от България, а не в турция. Вън предателите и доган и местан, непрекъсното всяващи смут и вражди между българи християни и българи мюсюлмани.

гласуване му е маиката

Срещата да се тълкува като естествена, парите за купуване на циганите свършиха оше на евроизборите, трябват още.

... си намери кого народа български да намрази повече от него ! а козелчето се надява че пряко той или наследници рано или късно не ще платят много скъпо за това че носят фамилията Мес...н. Поживьом, увидьем..

местан показва не загриженост,а демонстрира превъзходство.Освен това се измъква,като хвърля прах в очите със завоалираните му приказки

С две думи трябва да учим и ние майчиният им език!

Май Местан тук за първи път признава, че ДПС е не светска партия, както постоянно подчертаваше с повод и без повод, а етническа. Което по конституция е забранено, но досега не можеше да се докаже. Време е прокуратурата да се самосезира и да я забрани.

На Местан рекламна политика не му трябва.Нали чрез Барека( Пеевски) пак ще сплоти редиците в ДПС.Командирова ги да спират коли на границата с Турция и мюсюлманите според природните закони ще гласуват за ДПС.Браво на Барека-новия политик имитиращ Болен.

Като го гледаше така влюбено, кой знае какво си му наприказвал за нас, гяурите?

Отношението на турците от турция към бг т.н. турци е такова както нашето към циганите, разбраха го от собствен опит много от тях. Не мисля, че дори най тъпите от т.н. ни турци искат да загубят привилегиите си, да ходят в турска казарма и да получат статут на цигани в любимата им турция, особено политиците им. Там ще са никой, тук са елит. В турция много от тях ще са в затвора.

Ей форумци, кви претенций имате бе. Тя държавата вече я няма. Има само територия. Що да не си я вземат турците. Може и да сме по добре при тях. Сега да не сме по добре. Роби на собствените си избрани от нас боклуци. Турция е 10 икономика в света. А нашата..........

ДПС ни притискат - политически! Циганите - физически! Крайно време е да намерим начини и средства, за да защитим българската държавност от инвазията. Време е, топчето да гръмне - за ново Възраждане! Докато не е станало, твърде късно ...

Радостно е, че се увеличават съмишлениците в този форум. Сега сме анонимни, но с малко усилие може да се "намерим" и свържем чрез пощата на ДИР-а. Това е начинът, за сбор под трибагреникът ни, а средството се казва тояга или дървен чук за гоооооолеми пържоли.

8901

А как да я приемем Павел челеби, с бъклица и дрян ли?

Ма верно ли! Аз па очаквам направо да ни колите. По светлия пример на ИД! Или па не, май искате първо да ни поклатите едно 25-30 години, а?

Ехххх! Просто немога да не споделя радостта си от загриженонстта на г-н Местан за гражданите извън Родината. Сега като демократ и либерал, ще се оправи поглед и на запад, където има мнооого повече сънародници. Каква чест е да седне да обсъди изборите в страната с министрите и на Испания, Германия, различните кралства и т.н. та и Европа да се ангажира с инвестиции. Браво г-н Местан, машала или може би well done. След като говорите като държавен представител на турски, суверена ще оцени по достойнство и ще очаква причудливите лексикални конструкции и на други езици. Със сигурност всички може да се поучим от Вашия опит. Ехххх какви славни времена за Б-ската Демокрация!

Не мога да си представя, по-голямо нахалство, безочие, както и нагло поведение на един ръководител на политическа партия у нас! Господин Местан открито и официално заявява, че "съвсем естествено" разговорът е проведен на турски език и подчерта, че ... там (в Турция) живеят стотици хиляди български граждани ...! Една официална декларация от страна на председателя на партията за принципа на образуване и основният електорат на партия ДПС. Партия в противоречие с КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Глава първа Чл. 11. (4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт. Господин Президент, господин главен прокурор на Република България, какво още трябва да направят лидерите на ДПС, за да ви убедят, че те са една Противоконституционна партия? Всички ние Българите знаем кой стои зад ДПС и какви интереси защитава тази партия! Докога ще търпите това, господа от изпълнителната и законодателна власт на България? Лек ден, уважаеми.

sanches1

Българи, гласувайте за когото искате, но само гласувайте, тия фесове и шалвари да не влизат повече в парламента!!!!

Прозрачен, хлъзгав, лъжлив и подъл си, г-н Местан, към всички българи!

Този е межитурка ...зад него стои Доган и интересите на турския президент.Ако ДПС е добро за България ,защо и един от най големите мафиоти Пеевски е в партията Ви г-н Усран ,защо вашата партия е създадена от най големия мафиот господин държавна сигурност? Вие ли сте доброто за България Вие?.Спете Българи спете години наред изнасилваха жените и децата ни, убиваха народа ни, Години и не спряха и не спраха и до днес !!!!

Местан е предател!

"Политическата сила, която представлява тези избиратели, трябва да бъде в ефективен диалог с президента на Турция", смята Местан. " Чакай бе, ефенди! Колко са "българските" избиратели в Турция - спрямо 80 милионното й население - че се "налага" президента й да се среща с теб по "изборни въпроси"?! Това означава, че ДПС и ти, като неин председател, сте проводник и пазител на ТУРСКИТЕ интереси в България, а не че ти си тръгнал в Турция БЪЛГАРСКИТЕ интереси да защитаваш!

ДПС е медиатор на български ? граждани, които са в Турция не по свое желание...А спогодбата на Тато с Демирал? Или требва да се кичим с "хуманитарни"мисии и дописване на изборните списъци в Турция. Който се смята за български гражданин има процедура за доказване при желание от негова страна. Щото станахме разграден двор на югоизток.

Не се обяснявай , бай лютване ! Ходил си при сънародник и едноверец , имате общи интереси. Подчертано антиБългарски. Какво по-естествено от това: ))) Чудя се само,защо изобщо се върна ..

Отишал е тоя турчин при ердоган да иска подкрепа за вотовете на турците с бг паспорт - добре. Какво обаче е обещал в замяна? Щот в политиката безплатни услуги няма!

До кога религиозния екстремист Ердоган ще "пропуска "така наречените"бежанци"-мюсолмани от територията на Турция към България?Защо в Турция има над сто избирателни секции а в Европа те са на половина при един милион емигранти от България!Мозъчните атаки на Анкара срещу София ще продължат до пълната ислямизация на България и асимилация на християнското население!Ердоган е враг на българите!!!Този човек иска да създаде халифат и България да бъде заличена!

Неизбежна? Необходима? Естествена? Боже, пази България.

Приказка за Неволята Един дървар имал двамина синове. Всеки път, когато отивал в гората, той водел по един от тях за помощник. Веднъж дърварят натъкмил колата и казал на синовете си: - Хайде, момчета, идете сами в гората за дърва, а пък аз ще остана вкъщи да си отпочина, защото много се объхтах. Момчетата се зарадвали, че им се паднал случай да отменят баща си, и подкарали колата. На излизане от къщи по-големият се обърнал назад и попитал баща си: - Абе тате, ако ни се повреди колата, кой ще ни я поправи? - Не берете грижа - отвърнал бащата, - ако строшите колата, повикайте неволята, тя ще я поправи. Отишли момчетата в гората. Разпрегнали, пуснали воловете да пасат и грабнали секирите. Развъртели се. Захванали да секат. На бърза ръка насекли дърва, натоварили и претоварили колата. Впрегнали пак добичетата и потеглили назад. Не щеш ли, насред пътя, като се спускали по едно нанадолнище, претоварената кола се засилила, блъснала хомота и строшила теглича. Двете момчета прехапали устни: ами сега как ще откарат колата с дървата? Тогава по-големият се досетил за поръчката на баща си и захванал да вика колкото му глас държи: - Невольо! Невольо! Ела да ни поправиш колата! Никой не се обадил. - Невольооо! - екнал още по-силно гласът на малкия. - Ела, че загазихме! Но гората била глуха и неволята я нямало никаква.

Смрачило се. Птиците се прибрали в гнездата си. На небето се появила бледна месечина. - Бате - рекъл по-малкият брат, - то се видя, че тая проклета неволя няма да дойде. Кой я знае къде се е запиляла в пущинака - навярно поправя друга кола или пък лежи под някое дърво. Я хайде ние сами да си поправим колата. - Как? - попитал по-големият. - То не е лесна работа. - Ще отсечем нов теглич от сухо дряново дърво, ще го издяламе и готово! Речено-сторено. Разтичали се двете пъргави момчета, намерили сух дрян, отсекли го, издялали го хубаво, направили нов теглич и го сложили на мястото на счупения. Откарали колата у дома си. Додето разтоваряли дървата, те разказали на баща си какво се е случило. - Остави се, тате, насред пътя строшихме теглича. Захванахме да викаме неволята. Викахме, викахме, гърлата си продрахме, но тя не се обади, сякаш беше потънала в земята. Тогава се запретнахме сами и си направихме нов теглич, по-як от стария. Бащата се усмихнал и рекъл : - Ех, момчета, вие сте търсили неволята из пущинаците, а тя била при вас. Самата неволя ви е помогнала да си поправите колата.

А , няма проблеми , те хората си ви знаят що за стока сте

ДПС-арските муцуни нямат място в българския парламент!!!

Комунделите сега се сетиха , че кръвта вода не става и че другарите от ДПС все пак ще се подадат на повика на югоизточните си корени. Не е лошо.Но не е добре за България!Комунистъ и кристен форма мени, но глупостта си пази

Кой да приема "на нож" бе Местане? Твоят електорат ли? Той твоят електорат няма нищо против. А що се отнася до останалите - какво значение има? Ние знаем що за стока сте и с нищо няма да ни изненадате.

Ебати калпавия народ сме...поднасяме се на тепсия на смъртния ни враг а македонците си избраха да работят с сърбите. Наистина сме много..ама много калпави!!!

е сме калпави, а много диверчиви и бих казал цивилизовани т.е. толерантни. Това е наследството ни от Социализма - да обичаме и да помагаме на хората. Добродетелите на българският народ, ще се окажат примката и ножът около врата му. Много жалко!!! Всички българи трябва да го проумеят и да се борят, това да не с е случи, защото историята е жива.

гласува срещу себе си. С намъ и Богъ. Да изгоним соросовите изчадия и марихуанските Бази на НАТО от Суверенната Българска ДЪРЖАВА. Ще дойте време когато Константинопол отново ще бъде ХРИСИЯНСКИ....

Нагли са в обясненията си! Защо да е "неизбежна и необходима" за българите тази среща?! Ако е толкова "неизбежна и необходима", в България има Президент, има Министър на външните работи! По-редно е някой от тях да се справи с неизбежността й, щом се отнася за страната ни! В качеството си на какъв Местан е бил там? Прозрачен, хлъзгав, лъжлив и подъл си, г-н Местан, към всички българи!

Лъжа, е че българските турци са били изгонени. Даде им се възможност да избират или да си сменят имената с български или да заминат за Турция. Някои от тях предпочетоха Турция. да ама там не ги третират като турци както са очаквали, а като българи.Кой им е виновен? А този лъжец? Как забогатя след като няма мая? И моят лаща беше шивач, но не съм забогатяла въпреки висшето си образование. Няма какво да лъже.Не сме рая отдавна. Тази мръсна партия трябва за изчезне от политическото поле на България.

дпс е съвеЦко решение за България решение България да е кенефа на балканите където говн....зите от съвеЦкия съюз да сер...т на воля без да се притесняват от закони и правила.

Вие 25 години сте решението... не благодаря. Време е вече противоконституционната ви партия да изчезне.

В грешка си агент Павел! Не може една противоконституционна партия да е " решението на България!! Решението ще дойде когато бъдете забранени като партия.

трябва да си тотален идиот за да не можеш да си обясниш сам какво е депесе и да слушаш обясненията на някакъв комплексиран, селски нарцист от сарайската шайка

Още малко трябваше да остане Тато на власт и ти дърт и вмирисан пръч щеше да си при ердоган един обикновен турски гражданин. Нямаше да ти идва на ум за права и свободи. БОКЛУК.

Много добре ги беше подкарал обаче за жалост не му достигна време.

че то ДПС си е партия на този който бутна тошо от власт какво общо може да търсим с него. тази партия е унижение за всеки етнически турчин, защото е основана от палачите на българските турци.

Тоя нещо много се е вживял в ролята на Доган, или оня му пише сценария и какво да говори....

ОТ ДОСТОВЕРЕН ИЗТОЧНИК РАЗБРАХ, КАК Е ПРОТЕКЛА СРЕЩАЩА М/У ДВАМАТА : 1.ПОСЕЩЕНИЕ ПРЕДИ СРЕЩАТА НА ТУРСКА БАНЯ ОТ СТРАНА НА МЕСТАН!СИЛНО ПОДМИВАНЕ НА ЗАДНИТЕ ЧАСТИ, ЗА КОЕТО СА БИЛИ НУЖНИ ТРИ КАЛЪПА СИЛНО АРОМАТИЗИРАН ПЕНЛИВ САПУН! 2.СЛЕД ХАМАНА ,СЪЩИТЕ ТЕЗИ ЗАДНИ ЧАСТИ, СА ОБИЛНО НАМАЗАНИ С ВАЗЕЛИН -МЕСТНО ПРОИЗВОДСТВО! СТИСКАЙКИ СИЛНО ЗАРЪКИТЕ НА СВОЯ ВОЖД - ДОГАН В ПОТНАТА СИ ШЕПА, С ЛЕКО ТРЕПЕРЕЩИ КРАКА ,МЕСТАН ЗАСТАВА ПРЕД СВОЯ ИДОЛ И КУМИР, САМИЯ ПАДИШАХ БЕЗУМНИИ! УСЕЩАЙКИ СТИЧАЩТИЯ СЕ ВАЗЕЛИН ОТ ГЪЗА НА РАТАЯ СИ, Е ПОСЛЕДВАЛА СИЛНА ВЪЗБУДА У ПАДИШАХА, КОЙТО ДОВОЛНО ПОТРИВАЙКИ МУСТАК, БЪРЗО ГО Е ОНОДИ И С ВИКОВЕ-"МАШАЛАА И АФЕРИМ", СЛЕД КРАТКО СУМТЕНЕ, ВСИЧКО Е ПРИКЛЮЧИЛО С ЕДНО ДЪЛГО АНАДОЛСКО ПРАЗНЕНЕ! ДОВОЛЕН ,ЧЕ Е УДОВЛЕТВОРИЛ НАГОНА НА СВОЯ ГОСПОДАР, МЕСТАН С МАЗЕН ПОГЛЕД ВПИТ В ЗЕМЯТА , ОЧАКВАШЕ РЕШЕНИЕТО НА ПАДИШАХА! ВИДИМО ДОВОЛЕН ОТ УМЕНИЯТА НА НОВАТА СИ ЛЮБОВ, ЕРДОГАН СЪС ЖЕСТ РАЗПОРЕДИ ОТКРИВАНЕ НА 45 НОВИ ИЗБОРНИ СЕКЦИИ В ТУРЦИЯ!О, АЛЛАХ, КАКВА БЛАГОДАТ.... И СЪЛЗИ НА РАДОСТ И УМИЛЕНИЕ ЗАПОЧНАХА ДА СЕ СТИЧАТ ПО ЛИЦЕТО НА МЕСТАНЧО И НЕ СЛЕД ДЪЛГО ПАДАЙКИ НА ЗЕМЯТА,СЪЩИТЕ ТЕЗИ СЪЛЗИ СЕ СЛЯХА С НЕЩО КАФЯВО, ОТВРАТИТЕЛНО, МИРИЗЛИВО И МАЗНО , КАТО САМАТА МУ ФИЗИОНОМИЯ -ПРОСТО ЧОВЕЧЕЦА СЕ БЕ ИЗПУСНАЛ ОТ КЕФ! ПОЛУЧАВАЙКИ ЗАРЪКИ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ В КОИТО ЦЕЛТА БЕ САМО ПЪРВОТО МЯСТО , СТИСКАЙКИ ЗДРАВО КУФАРЧЕТО С ЕЛЕКТОРАЛНИЯ ИНДЕКС, ЛЕКО БИЕКИ НА ЕДНА СТРАНА И ВСЕ ОЩЕ ЗАМАЯН ОТ ЛЮБОВНИТЕ ЛАСКИ НА ПАДИШАХА,МЕСТАНЧО ГЛЕДАШЕ С ПРЕМЕЖДЕН ПОГЛЕД НА СЕВЕР - КЪМ ТЕРИТОРИЯ НАРЕЧЕНА БУЛГАРИСТАН НА КОЯТО ЕДИН ДЕН ЩЕШЕ ДА Е НОВИЯ ВАЛИЯ! БАГОДАРЯ ТИ О АЛЛАХ ,БЛАГОДАРЯ ТИ РАЯ БЪЛГАРСКА!

ДПС е проклятието на България!

ЛЪЖА 3- е че СОПОЛА е миролюбив, истината е че той внушава страх и на турци/общност/ и на българи и че ако не е ТОЙ българите и турците няма да живеят мирно, НО реалноста показва че едните и другите си живеят мирно без СОПОЛА, той е обучаван в ДС да създава Възродителен процес, до момента и в момента той прави ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС. ЛЪЖА 4- е че СОПОЛА постоянно повтаря като мантра за толерантност и демократични принципи, истината е че държи в СТРАХ, ПОДЧИНЕНИЕ, НЕВЕЖЕСТВО, БЕДНОСТ турската общност. Също така държавните постове който заемат излъчените от ДПС кадри, извършват единствено корупция, кражби, лъжи и престъпления в особено големи размери. ЛЪЖА 5- СОПОЛА внушава постоянно на партиите че немогат без него и неговите избиратели, истината е че всяка партия влязла в коалиция с ДПС отива на бунището на историята и И ОСТАВА НАКРАЯ САМО СИРЕНЦЕТО В КАПАНА ЗА ПЛЪХОВЕ. Всичко около СОПОЛА е: СТРАХ, ПОДЧИНЕНИЕ, МАНИПУЛАЦИЯ, ЛЪЖИ, БЕДНОСТ, ТЕРОР-------- СТРАХ, ПОДЧИНЕНИЕ, МАНИПУЛАЦИЯ, ЛЪЖИ, БЕДНОСТ, ТЕРОР-------- СТРАХ, ПОДЧИНЕНИЕ, МАНИПУЛАЦИЯ, ЛЪЖИ, БЕДНОСТ, ТЕРОР-------- СТРАХ, ПОДЧИНЕНИЕ, МАНИПУЛАЦИЯ, ЛЪЖИ, БЕДНОСТ, ТЕРОР-------- СТРАХ, ПОДЧИНЕНИЕ, МАНИПУЛАЦИЯ, ЛЪЖИ, БЕДНОСТ, ТЕРОР-------- СТРАХ, ПОДЧИНЕНИЕ, МАНИПУЛАЦИЯ, ЛЪЖИ, БЕДНОСТ, ТЕРОР-------- СТРАХ, ПОДЧИНЕНИЕ, МАНИПУЛАЦИЯ, ЛЪЖИ, БЕДНОСТ, ТЕРОР.....................................................................................................................

Лъжа е че неговата партия е толерантна и основана на демократични принципи, истината е че тя е зачената по етажите на ДС/Москва/, единственият начин на същесвуване на ДПС е да бъде внушавано постоянно страх, манипулация, да държи в невежество и бедност своя електорат. Всяка една партия влезнала в коалиция с ДПС неминуемо е отишла на бунището на историята. Като заключение мога да изброя основните ЛЪЖИ с който си служи СОПОЛА. ЛЪЖА 1- е че СОПОЛА е балансьор, истината е че той създава проблемите ТОЙ е проблема. ЛЪЖА 2- е чеСОПОЛА внушава на всички, на турци/общност/ и българите че той е лицето на Турция в България, истината е че той е подчинен на Москва.

Със своето вербуване през 1974г. Ахмед Доган предава своите и става агент на ДС/създадена да тероризира българското общество/, също така става една от основната фигура чрез която се извършва ТЕРОР над турската общност по време на възродителният процес в България. Младият СОПОЛ не се спира пред нищо, предал род, родина, той е готов на всичко в името на власта. След 1989г. като един от основните предатели на турската общност, той чрез помоща и по нареждане отново нa ДС/Москва/ успявя дя излъже отново своите и да изфабрикува ДПС/НПД-национално предателско движение/, чрез внушения че той/СОПОЛА/ е единственият балансьор между турската общност и българите,което реално е пълна лъжа тъй като НЯМА никаква опасност Турция да наруши цялоста на България, и също така Турция да му влияе по някакъв начин тъй като той е слуга единствено и само на МОСКВА.

Отивай си в Турция и бъди решението там, тук си проблем и то огромен!