17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този глупак не помни ли, че по времето на НОЩ, в който участваше всеки ден умираха по един самолет народ? Сега когато в 6 области няма и един заразен отново изпълзя от лайняната си дупка да плаши. Какво щяло да бъде през есента. През есента да се надяваме, че парите които откраднахте по време на пандемията да ги върнете или поне част от тях. Надяваме се заедно с Коста Ботокса/главния гей на републиката/, Балтов, Кандарджиев и цялата компания да давате пресконференции от векилски/. Как арестите са ви политически и как вдигате кръвно. Поздрав на майки те ви!

Тоя клозетен инспектор да млъкне най сетне да дрънка за нещо, което не разбира

ти хипертонична криза,недно друго???

Ами хайде разнасяйте го, какво чакате? Ще има парички от чичко Бил!

Докато не измислят варианти с цялата Гръцка азбука няма да мирясат! А ние сме телета - гледаме тъпо и пишем по форумите като клавишни каубои (вкл. аз) вместо да ги подпукаме тия терористи! Лошото е обаче, че има достатъчно тъпаци, за това ще си знаем истината, но к’во от това като нищо не можем да направим!..

Спадът на новозаразените ПРОДЪЛЖАВА:) Кунчев АЛЧНА ФАШИСТКА СВИНЯ, БЯГАЙййии....

Споко. Като дойде следващата вълна и започнат да умират философите, които не са ваксинирани, ще се пее вече друга песен от преживелите глупаци философи. Аз съм ваксиниран, хода си без маска на всякъде и не се интересувам въобще, че ще мога да пренесе вируса на някой. Ако този някой се е страхувал, да се е ваксинирал. Въобще трябва да се махнат всякакви ограничения и маски и т.н. който иска да не боледува да се ваксинирана, който не не.

Браво на послушната пионка

За сега брой се дължи на факта че все пак не сме от индо хиндуистичната група, както и славянската а истински арийци / траки/ и гена определено ни защитава.

Увеличаването на броя на заразените в България започна в края на миналата седмица. Защо никой не търси причините за това нарастване, което не изглежда естествено, а е по-скоро предизвикано (Холандия, Великобритания, Испания, Гърция и т.н.)? Делта щамът на вируса е само оправдание, защото у нас той е регистриран още през април.

До края на Септември ще има 2 млн напълно ваксинирани, и 450 хил които са регистрирани преболедували и поне още толкова нерегистрирани. Децата и младите до 18 г. не боледуват тежко, а те са поне 1 млн. Значи , сме готиви ... Или .... Или ваксините не работят или нещо не ви е ОК математиката за нещо друго....

няма повод да мислим че в Русия процентите са много различни от тези у нас. Факт е обаче че ситуацията с тежкото боледуване и смъртността е много по-различна от тази в държавите с по-голям процент ваксинирани. Така или иначе изглежда че скоро ще стане ясно. Надали ще се наложи и до септември да чакаме. А и както върви няма да се промени нещо съществено дотогава.

Много се говори, как ние ваксинираните агитират останалите да направят същото. Но това не е точно така. Вярно, преди 2 седмици си поставих и втората доза на Пфайзер. По собствено желание, без никой да ме е карал. Но вие, които сте неваксинирани, за къде бързате? Според мен няма смисъл да се ваксинирате сега. Мнозина от вас се притесняват от новите ваксини. Така че не е зле да изчакате как ще се развият нещата при нас ваксинираните. Дали ще има някакви странични ефекти и дълготрайни последици, колко дълготраен ще бъде ефектът от ваксините. Затова според мен можете да си сложите ваксина най-рано през следващото лято. Когато видите как се развиват нещата при нас. Дотогава не се ваксинирайте. Няма за къде да бързате толкова. А пък и 100 % ваксинирани дори по времето на соца нямаше в бегето.

че ударът изглежда ще дойде през август къде ще бързате бе. Ама той направо е витаминозен вируса. То и без това няма време за пълна защита. В болниците и особено в реанимациите ви чакат и тъгуват за вас направо. По две сестри ще ви милват по тъпите тикви докато още пет с минимум двама лекари за всеки един персонално ще ви обслужват и лекуват. Шест звезди. Даааа ...

Защо някой който се съмнява във "ваксините" се ваксинира? Защото иска да пътува? Това си е чисто изнудване, и няма да се спре до тук, и е много съмнително че ваксинираните ще се радват дълго на това. Някой го е страх, и как се появи този страх? Някой излезе ли да успокои хората, и да им вдъхне кураж и оптимизъм? Ето днес над 3 статии и то само в посока да плашат хората. Това естествено ли е? Не изглежда естествено, видимо е координирано. Кой и защо го прави, само в конспирациите. Народа казва, може да не ги знаете, но по делата ще ги познаете.

смяташ че някой някого плаши? Такава е ситуацията, така беше досега, това изглежда предстои. Не искаме пак да се задръстват болниците и не искаме пак да умират ударно толкова много хора затова се прави това и това, защото с това разполагаме катъ възможности,време и средства. Толкова. Нали много държите всеки да преценя и да мисли? Ами действайте. Мислете и преценявайте вместо да се филмирате, плашите, възмущавате, глезите и знам ли още какво. И действайте. Проблемите рядко се разрешават от самосебе си и този определено също няма да го направи.

Първо следваме съветите на някой че не е изгодно да поддържаме толкова много здравни заведения, че и си съкратихме медицинския персонал и им подарихме доста доктори, и оголихме здравната система отвсякъде. За капак, направихме здравеопазването търговска дейност. И сега? Вместо да се осъзнаем в глупостта си на това саморазрушение, ние пилеем пари с целта да не сме задръствали оголената ни здравна система. Значи проблема е само задръстването на болниците, а не самото здравеопазване. И вместо тези пари да ги инвестираме в здравеопазването, ние плащаме на тези същите дето разсипаха здравната ни система за какво? И като капак, кой изкара от равновесие хората и като по команда ги насочи да задръстват болниците? На брашното евтини, на триците скъпи.

Това обратна психология ли е?

във ваксините, някак си се съмнявам в обективната необходимост от масова ваксинация при популация под 65 г. възраст (и под 75г. в западния свят) и при преживаемост малко над 99.91%. Някак си не може срещу нещо, от което се умира по-рядко отколкото при сезонен грип (сиреч за населението под 65 г. без хронични заболявания), да се истеризира за масова, пък и на места дори за задължителна ваксинация. Пък ако ще ваксините да са златни, да нямат никакви средно-и дългосрочни странични ефекти и да не са убили нито един човек.. (което не е баш така). Собственият имунитет пази на 99.91%. Ваксините на 60-95%. Възрастните, хронично болните и закоравелите ковидари - ок. Но останалите 90% wtf, какви ваксини, какви 5 лева?

Чгрт, чгрт…

В страните където има по висок процент неваксинирани възрастни групи - 50 + ще има много висока смъртност както последната година … ваксинираните Ще го изкарат на крак / или няма да разберат или няма да се заразят.Тези които го хванат и влезнат в болница и са ваксинирани имат много висок шанс да не починат - в момента разликата между починалите с Великобритания е 5 пъти повече там при 150 пъти повече случаи … как не може да видите че ваксините спасяват живот ОЧЕВАДНО е … и са път към бързо завръщане на нормания живот … единствения засега

Как точно са доказали, че го карат по-леко? Тествали са един човек без ваксина, че го кара тежко, а след това са го тествали с ваксина, че го кара леко? Нали след първия тест има естествен имунитет, а да се сравняват различни хора би давало различни резултати.

да сравниш Англия и Русия в момента. Две развити държави засегнати почти едновременно и в голяма степен от делтата. И двете в северното полукълбо тоест е лято и в двете в момента. Разликата е най-вече в процента ваксинирани и манталитета на населението. Разликата в смъртността е минимум 30 пъти по-малка в по-ваксинираната Англия.

Това са различни гетично народи. Все едно да сравниш мандарина и портокал и да кажеш, че са еднакви, защото са оранжеви.

англичаните са по-корави от руснаците? Особено руснаците предполагам няма да се съгласят с теб по никой начин. Но по-притеснително е че ние и по процент ваксинирани и по останалото приличаме много повече на руснаците отколкото на англичаните.

Тоя цървул не беше толкова отворен, когато гербаджийските му дружки бяха на власт. Сега се дърви, един назидателен, един строг, да го бибипан и герберската калинка! Когато и да го разкарат от тая позиция- късно ще е!

Защо го дава този пример с Великобритания? Там 80% процента са ваксинирани, в България 20 , това значи ли че признава ,че ваксините не работят? Симптомите на делта варианта били хрема и кашлица , аз изкарах ковид през ноември и тази болест нямаше нищо общо с предишните респиратони вируси ! Сега се опитват да изкарат обикнената настинка ковид !

Водещите симптоми на обикновената настинка включват и висока температура. А пневмонията с насищане под 80% е по-скоро терминален симптом, затова не се споменава сред водещите. Ако я чакаш нея, за да различиш ковид от настинка, тогава си го загазил.

Като човек , който страда от хроничнен фарингит, ринит и алергична хрема разпознавам много добре кое какво е ! И ковида нямаше нищо общо с гореспоменатите, носът ми беше отпушен, гърлото не ме болеше и нямах никакво обоняние и вкус , когато си взимах въздух не го усещах а нямах дразнене в белия дроб.

3евзек

Възможно е. Водещите симптоми може да са най-чести, но не задължителни. Достатъчно е да ги има в приличен процент от случаите, например 40%, защото други 20% ще са с темепратура и кашлица, а 15% с темепература и дрискане,10% със загуба на вкус... Примерно. Като ги подредиш по честота, все някой ще води. Както и не е задължително при налични всички водещи симптоми, това да е ковид. Последния път, когато малкият се разболя, по-сериозно, имаше всички симптоми на ковид, но първият тест беше ковид отрицателен, а последвалите показаха бактериална инфекция.

Ти лекар ли си или математик, защото бориш с еднаква увереност в собствената си правота и с двете? Напомняш ми на щаба НОЩ.

3евзек

Г-н въпрос, Да кажем, че съм едното от двете, а в другото не се изискват кой знае какви познания извън общата култура, за да отговарят на необходимите за коментари. Сега би следвало да разясниш отговора на същия въпрос, но зададен към самия теб. Иначе с каква увереност въобще коментираш? Да оставим настрана въпроса, че всеки път го правиш под различно име и не се знае кой си, така че смисълът се губи.

А ти кой си? Ти, ако си лекар, значи си най-некадърния лекар.

3евзек

Г-жо Хаха, От позицията на каква даваш оценка? Да не би да си професорка? Но щом отговаряш вместо г-н Въпрос, значи по-скоро приличаш на неговата секретарка, която даже биологията от 6-и клас едвам е взела с 3, но въпреки това има наглостта да раздава оценки. А да не би двамката в едно тяло да живеете?

Кунчев, да умреш дано! И всички като тебе да измрат дано! Мама ви ковидарскааааааа мрете паразити смотани мамка ви да еба некадърна. За пари ще се проебете и с негри мамка ви да еба ковид мишки такива

Точно ззаради това най-хубавото е, че нямаш власт, иначе смъртността щеше да скочи не с 20%, ами с поне 2000%.

Кунчо, кажи нещо за Англия? Дай прогноза: там кога ще започнат да измират?

Кунчев педераса на кура ми украса.

Я си ебеи майката бе кунчо педерас скапан много ви харесва да всявате страх и паника нали мама ви да еба ковидарска да еба?? Видиш ли ковидар - трепи го! Те са безполезни паразити. Видиш ли сам човек с маска на улицата - трепи го. Видиш ли сам с маска в колата - трепи го.

И децата ли бе? Знаеш ли какво ще направят след това в затвора с розетката ти?

Правителството на България призна, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ЗАПИТВАНЕ И ОТГОВОР КЪМ И ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО-ОФИЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ) http://bit.ly/BgHealthMinister-CovidNotExist И така, ДА или НЕ? За атеистичните съзнания, обяснения са действията на Бил/Килър Гейтс. Точка по въпроса - НЕ! За пробудените същности, отговорът е ДА!, но с редица условности. От както "Пирамидите запяха" ((Пирамидите запяха, приближава ни фотонен облак от Космоса! Публикувано на 26.04.2012)) последваха редица събития в прехода от сферичното затворено пространство към тороидното отворено пространство ... завършил на 20 декември 2019 г. (белязан с COVID 19). Този "вирус" - фотонно торсионно поле, е с различни от досегашните енергии характеристики. Отражението на характеристиките е главно в имунната система и най-вече върху системата носоглътка - Евстахиеви, аванпост на имунната система. Най-вече въздействието новите енергии е върху кръвоносната /дихателна система, които изпадат в колапс ... също и други органи с хронични диагнози. Такава е реалността, за широко скроените същности. Другите, който не са за новото пространство, оценяват поста с минус или следват Стефан Данаилов, Ваня Костова ... и още 18 хиляди по-малко известни хора.

Пий си ги

Хапчетата не решават проблема, а промяната на мирогледа и синхронизиране на съзнанието с новата реалност.

3евзек

За мирогледа има халюциногенни хапчета колкото щеш. Може би вече трябва да НЕ ги пие.

Може да оценява като харесва или не харесва, но за анализ потенциал не достига.

Пиленце, пак ли манипулациите от флагмана на руската пропаганда бе? Защо все ги криеш зад други линкове?

гоуем джумбиш ще стане, когато останат живи богоизбрани 5оо милиона пилигрими.

3евзек

Това някъде три седмици след куковото лято ли ще е? Вече цяла година само обещавате.

Настъпва през 2066-та година. (С гъби, само се заблуждаваш, че правиш някакви еволюционни стъпки. Пример: Учениците на Карлос Кастанеда.)

3евзек

Куковото лято го обещавахте и през юни 1966-а. Но поизмряха свидетелите и може би вече се е натрупала критична маса будали, за да повторите упражнението и по-рано от 2066.

Хрушчов обещаваше комунизма да дойде през 1980 - та година. Все още има свидетели на мечтите за справедливост законност при "либералната демокрация". Куково лято не можа да дойде през 1966 година, защото Иван Тодоров с партизанско име Горуня вече на 8 април 1965 г. в 4 часа и 5 минути се е самоубил. Оставил е предсмъртно писмо със следния текст:“След като завърши идейният разгром на партията, започна физическата разправа с ĸадрите. Умирам, но жив няма да се дам.”

3евзек

Г-н Зевзеко, Точно такива неща имам предвид. Ти също ще се самоубиеш някъде около 18 часа и 37 минути на 3-и август 2065 и затова никакво куково лято няма да има. Опять! Даже не просто опять, ами ъгейн!

Клоун се мъчи да ни плаши!!

Ще осъмне някой ден с оскубана брада :))

Ваксините са хубаво нещо. Но не са подходящи за всеки.

"Е те такова животно нема!”, казал е шопът в един стар виц. Манталитета на Българина събран в 5 думи. по добре не би могъл да го каже

Като го изолират, тогава ще има. В момента всичко се базира на предположения и прогнози. Демек, има го животното, ама реално още никой не го е виждал. Нещо такова е в момента.

3евзек

Това може да е било някъде през 1930 година. Но сега сме 21-и век и още преди повече от година китайците го изолираха за няколко дни.

Пак ли ти бе?! Изпълзя да плюнеш нещо по любимата статия а?! Зевзекоидиот!

3евзек

Г-н уффф, Какво врещиш пак като трол с настъпан интерес? Да не би да си от специалните части, че те назначиха да се занимаваш специално с мен и с нищо друго?

Така е, при "дървените" / "гумените" шопи.

Наближава края на месеца и епедимичната обстановка трябва да се удалжи и затова Кунчо лъжеца почна да вещае зарази. Пророк Витанов също. Яма грипче няма мъни. Между другото във щатите вече никпй не говори за грипа и маските са хвърлени във коша,,,,, гледайте клипове на наши тираджии и мигранти

ВСЕКИ път преди да изтече ивънредното незнам си кво - надуват бройките.

В листовка разпространена някъде април, 2020, се твърди, че ще ни отнемат правата и принудително ще ни карат да си стоим вкъщи с цел унищожаване на икономиката и независимите доходи на хората, за да се съгласят доброволно да бъдат ваксинирани и маркирани с цифров сертификат. Пресата се уби да се бори с тези "конспирации". Ноември 2020, същата тази преса разобличава Измислица № 4: "Ваксината ще стане задължителна за всички със закон". Цитирам: "Това не е вярно. Ваксината срещу COVID-19 ще се поставя само по желание, както неколкократно заяви министърът на здравеопазването Костадин Ангелов, министър председателят Бойко Борисов, главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев и редица други представители на управляващите." Какво става сега? За какво говори същия този Кунчев? Интересувал го него ковида, дръжки на търкалета, той говори за задължителна ваксинация.

Кунчев и сие имат завидни гадателски умения. Що вълни познаха,чудо. А и полъха на финикийските знаци се усеща на мига.

Достатъчно е да има известни познания в областта на социалните мрежи и по математика или да е ползвал услугите на човек, който покрива пропуските му. Двете водят до прилично точни прогнози за епидемии. Досега винаги са предвиждали кога и какви видове грипове ще циркулират, за да подготвят ваксини за тях още преди сезона. Ако ти не знаеш как става, проблемът си е твой.

Щом казваш! Нали специалист по тролене

3евзек

Покрай вас станах специалист по трол надзора. Даже виждам как се гърчите, за да не ви вкарат надзорниците в следващата група за ваксинация с лимитираната тролска серия ваксини, че подпишете ли онази декларация с отказа от отговорност... спукана ви е работата.

А дали не е скочил и броят на тестваните и оттам на хората с положителна проба.Процентно как са нещата? Че в предприятието, където работя вече две седмици правят тестове. Колко от далите положителна проба са наистина болни? И как пък баш след европейското се появи новата вълна? Не могат 20-30 или 100 човека да са в мол без маски, а може на стадион да има 60000 човека, един до друг, без маски, викащи. А при викане на заразен що вируси се отделят ...

НЕ НУЖНА ИНФОРМАЦИЯ. Абе Кунчев ти не си в затвора нея?

Кирчо, Почини си малко, че започна несвързани да ги приказваш! Този път няма да те питам защо излъга, че в други държави нямало хладилни камиони. Виждам че ви експлоатират и затова няма да те тормозя допълнително. Но би било хубаво ако все пак размислиш и по този въпрос.

Зевзек, ти си много лош човек.

3евзек

Г-н 123, Лош съм само докато ти свърши работният ден и спреш да лъжеш и да приказваш глупости. После ставам добър.

Абе Кунпедалев замислял ли си се, че от 80% неваксинирани здравни работници, ако ги задължиш и половината си подадат молбата за напускане ще ревнете ама защо стана така.

Да ги задължават е незаконно по Конституция и бих подал сигнали и жалби, но също бих си подал остаеката и бих започнал на частно.

Радвам се, че толкова много хора осъзнават абсурдите, които говори тоя! И най - важното, хора доверете се организма и имунната си система! Бъдете щастливи и здрави!

Ти , кубето и кантара сте за съд , мамичката ви деебъ лакома , ненаситна . Какво стана с чувалите , не можахте да ги напълните , нали .За съд сте !

Не за съд, за разстрел са.

3евзек

Изчакайте до 9-и септември де! За къде сте се разбързали?

Трол Зевзек, ако имаш реплика по изказаното мнение я напиши. Така като пишеш нещо неуместно хората ще се помислят, че си на заплата тук във форума.

3евзек

Кирчо, На заплата са онези, които излъгаха, че в други държави не е имало хладилни камиони за временно съхранение на трупове. И не просто излъгаха, ами продължават и след като ги хванаха. Странното е, че точно ти си доказаният лъжец тук и точно ти определяш кой бил трол. Не те ли е срам бе?

Имаше камиони, но бяха по-рано, когато се издавиха емигранти и така ги превозваха.

3евзек

Г-жо Абе, Това и в Санкт Петербург ли? Не ви ли писна да лъжете по цял ден бе?

Ще ядеш шамари

Представител на Moderna ADMITS ваксината е експериментална и всеки, който я приема, е част от клинично изпитване с неизвестни последици https://zahariada.blog.bg/politika/2021/07/21/predstavitel-na-moderna-admits-vaksinata-e-eksperimentalna-i.1770561

Разликата в заболяемостта в момента между България и Великобритания е 108 пъти На 1 МЛН. души или НЕ?!

Кунчев, надявам се ти да си един от осъдените, след време, за всяване на паника! Стискам палци да пооправят съдебната система и да те настигне справедливостта!

Ако оправят съдебната система, дезинформаторите ще пострадате първи.

Горко ти тогава зевзек!

зевзек, Мартин ли се казваш? Май те знам кой си.

3евзек

Г-н Мушморок, Мокрите ти сънища не са реалност.

3евзек

Г-н Павел, Казавм се Зевзек. А ти нещо опит да ме сплашваш ли правиш? Какъв интерес имаш от това? Да не би да ви намалиха заплатите, понеже не можете да се справите с мен?

Що се плашиш ве, Мартo?

3евзек

Г-жо Има за какво да се плашиш явно, Защо ще биете Марто бе? Защо не дойдете да се пробвате на мен? Марто и баба знае да го бие. Много сте смели по интернет! Безсрамници!

Марто ли се казвам? За флоров - шефа на троловете ли работя? Приятел ли съм с Марио?

3евзек

Адаш, Забрави ли вече? Мушморок си. И Наполеон. За Марто и Марио още не съм сигурен, но като че ли имаш общо с шефа на троловете. Завиждам ти, че в теб постоянно има някой, който не спи.

Защо кунчев (малка буква) дава зкато отрицателен пример държави с висок процент ваксинирани? Дали кунчев може да ни обясни бума на новозаразени и заболели, въпреки високия процент ваксинирани?

ги боцкат трети път, щото ваксинките "работят" и задължителните маски навсякъде "пазят"...

Явно ще боцкат докато накрая проработи... 7-8 пъти за една година.

Явно ще ги боцкат, докато не изкарат естествен имунитет и после ще обявят, че ваксините работят...

НА ЧУЖД ГРЪБ И СТО ТРОМБОЗИ СА МАЛКО КАЗАЛА БИВШАТА ОПИТНАТА МИШКА ЧАКАЩА ДА ЗАВЪРШАТ ЕКСПЕРИМЕНТИТЕ ВЪРХУ ХОРАТА С ПТИЧИ МОЗЪК ВИДЕО в СЪРЦЕТО НА ВАКСИ ПРОПАГАНДАТА https://bit.ly/IlluminatiPlans-HumanSolution РАЗБИВАЩИТЕ КОВИД ИЗМАМАТА ВИДЕА с ИНФО ОТВЪД ЦЕНЗУРАТА НА ГЛОБО КОРПОРАТИЧНИТЕ МЕДИИ https://bit.ly/SecretVideoLibrary ДОКУМЕНТАЛНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ТЕКСТ и ВИДЕА за ПЪЛНОТО СХВАЩАНЕ НА КОН'СПИ'РАЦИЯТА КОВИД https://bit.ly/stop-k19genocide ВИДЕО ПРАВО В СЪРЦЕТО НА ПЛАндемията http://bit.ly/StopK19Genocide ВСИЧКИ ЯВНИ И ТАЙНИ КОМПОНЕНТИ НА КОВИДАРСКАТА ИЗМАМА НА ЕДНО МЯСТО http://bit.ly/svoboda-bg

Нали ви пуснаха заповед и готвите хората за нова вълна есента

Да подържат страха, за да не изгасне.

Бре, бре, бре! Да се чудиш как българина рабзира толкоз много от медицина...

Кунчев! Ти как разбра? По болниците ли обикаляш или оросто се правиш на интересен?! Откъде ви копат бе?!

Мисля, че се убеждава сам и затова говори така. Рядко се среща такъв "талант".

с тези ниски показатели за настинката, ставаме политически некоректни. Не стига, че яко се цепим от политкоректните за Европа 40-80% ефта-, пардон имунизирани, ами и “заболеваемостта” ни е 108 пъти по ниска. Не сме прави. Ред в хаоса трябва.

А тоя паразит кога ще го разкарате? Или го забравихте...

Този да ми обясни, как 2020г. почва с ниска смъртност сравнена с 2019г., заради пик 2019г. До юни месец с около 3300 по-малко починали. Е как го докараха до 16652 повече починали (124735 - 108083) за 2020г. Има едно мерене да се хване зимният период от средата на година до средата на следващата. На такова мерене сезон 2020-2021, спрямо сезон 2019-2020 ще има над 30 хиляди повече починали. Наивно може да си вярвате, че е от ковида. Но за 2020г. от констатираните с ковид-19, за починали изкарват 7576. А останалите до 16652? А ако броим пика в началото на 2019г. А ако броим че замества грипове с хиляда до няколко хиляди починали според Кантарджиев. А ако броим, че на толкова хора за такъв период и без това си умират до хиляда човека. Само за 2020г., трябва да обясняват от какво умряха много над 10 хиляди. Ако мереха англичаните с 14-15 пъти по-ниска изкарвана смъртност, то починалите в България от ковида, трябваше да са 519-520 човека. А останалите? А в лошият Беларус, дето нямаха мерки почти до краят на 2020г., няма да взимаме в предвид колко броят за починали от/с/констатирани с ковида. Но за 2020г. в Беларус умрели някъде 117.95 хиляди човека при 9.4-9.5 милиона население. А за 2019г. там умрели 118 хиляди човека. Как в Беларус 2020г. умират по-малко хора от 2019г., като нямаха мерки? Как в Беларус на година умира 1 на 80 човека, а в България 1 на 55.45 човека? Къде ни е прокуратурата? Така ли се пропуска съпричастност за смъртта на около 30 хиляди човека в България? Необоснованият страх от вируси, е обсесивно-компулсивно разстройство, от рода на други като мизофобия, гермофобия, бацилофобия, бактериофобия. Такива ги лекуват психически. Например като си мие 40-50 пъти със сапун ръцете. И в мании за чистене, често било при изнасилени жени. И на статии ни пускаха, например Наоми Кембъл от какво страдала и как носела маска на лицето. Налагат лудостта като норма.*

Ало, Някой, Пак ли опорките бе? Обяснението за "пика" от 2019 е много просто. Съдовите болести се изострят в жега и в студ. Зимата на 2020 беше топла, а на 2019 - не. Много народ изкара ковид уж леко, но с постковид състояния. Знаеш ли как се отразява последвалият задух на сърдечно-съдовите болести? И не е само това. Знаеш ли как се отразява на и без това болни бъбреци? Трябва ли лично да пукнеш без потвърден активен в момента ковид, за да разбереш откъде се появиха останалите 16652? Как разбра колко хора умират в Беларус, след като БЕЛСТАТ не публикува такъв тип информация вече повече от година? Странно ли ти се вижда, че последната публикация е от началото на епидемията? А знаеш ли, че през 2020 населението на Беларус е намаляло с около 40 000 души повече, отколкото през 2019. Сега въпросът е каква част от тях са емигрирали и каква са неофициални жертви на ковид. Ако имаше по-опитно око, то само като им погледнеп ежеднвените официални бройки починали от ковид, веднага ще ти светне лампата, че яко лъжат. Повече от теб даже.

Ето например за Беларус: knoema.com/atlas/Belarus/topics/Demographics/Mortality/Number-of-deaths Точно за да не се лъже и където в Китай бяха 4636 починали на 1.41 милиарда население. Точно за това избрах общата смъртност, където никой не очаква да се гледа и лъже. И ми дай за пример друга държава като България, с коефициент на смъртност 18 (умрели на 1000 за година)?

3евзек

Ало Някой, Погледна ли какво пише за България? https://knoema.com/atlas/Bulgaria/topics/Demographics/Mortality/Number-of-deaths 107,82 хиляди !?!? Троле, не те ли е срам да даваш сайт с прогноза, датираща от някъде 2017, и да ги пробутваш като реален брой, бе? А сега не бягай от въпроса и предположи защо беларуският статистически институт спря да публикува информацията за общата смъртност след 4-и май, когато е публикацията за януари-март 2020! И защо лъжеш, че нямало мерки там?

Това ме изненада, да е за прогнози, но има и други статии. Но не отменя други неща.

3евзек

Нe простo е за прогнози, ами ако се разходиш назад по графиката, дори за 2005 и за 1950 година пише "Estimate". Може да не отменя други работи, но в случая те са от компетенциите на беларуските власти. Имаш ли представа защо отмениха публикациите за обща смъртност на БЕЛСТАТ? Обаче те публикуват друго - численост на населението. Предполагам в тази статия всички конкретни числа са според както са установени, не прогнозни: https://thinktanks.by/publication/2021/04/10/experty-prokommentirovali-statistiku-o-smertnosti-v-belarusi.html А разбра ли най-накрая каква е корелацията между външните температури (голям студ и голяма жега) и колебанията в смъртността? На фона на това всякакви грипни епидемии въобще не се забелязват.

Очакват около 60600 намаление където си дал. За България при около 2.5 милиона население по-малкоот Беларус, е повече намалението. 124735 (починали) - 59 086 (родени) = 65 649 (намаление на населението) Още преди ковида докараха България до номер 1 по смъртност: data.worldbank.org/indicator/SP.DYN.CDRT.IN?locations=BG&mostrecentvalue_desc=true След нас са Украйна, Сърбия, Латвия, Лесото, Литва и така натаък.

3евзек

България е номер 1 по смъртност, в това няма спор. Застаряло ни е населението. Напълно нормално, след като раждаемостта спада от 1950 насам. Обаче... В Беларус и в България се живее приблизително еднакво дълго, жертвите на ковид са приблизитлено еднакви като процент, и в двете държави властите се осраха до шия с управлението на епидемията...Обаче не нашите са голямата работа, която лъже като разпрана и спира публикациите на НСИ, за да укрива реалния брой, нито че са били голямата работа, защото мерки нямало. Още като им погледнеш беларуската "статистика", ще видиш как от 7 месеца насам има починали от ковид между 9 и 11 души всеки ден, с няколко изключения, когато са 8, работата става ясна. Сякаш умират под строй и по план и никакви вълни, плата, пикове, дневни или седмични флуктуации и сезонни ефекти не ги впечатляват. Доста е подозрително. И за накрая остана все пак изтеклата информация към ООН за периода април-юни 2020, преди да спрат и нея. http://data.un.org/Data.aspx?d=POP&f=tableCode%3A65 Вляво има филтър по държава. Разликата за трите месеца спрямо същите на 2019 е около 5500 при официално обявени от ковид между 350 и 400, не ми се търси точно колко са. Разликата между двете е от порядъка на 12-15 пъти, пак не ми се търси колко точно. Тук вече няма съмнение, че иде реч за починали.

Доц. Кунчев, усещаш ли разликата? Как говорихте преди една година и как говориш днес. Държахте се така, все едно вие дарявате живота на хората и вие го отнемате! Не може така! Дори вкъщи не е препоръчително. А какво да говорим, когато те слушат милиони и то всеки ден. И вие – влюбихте се в образите си на Господ и вербално тероризирахте хората като постоянно им набивахте в главите как зависят от това какво вие ще им кажете. Този стрес не се лекува, докторе! Така да знаеш! Има и такъв член в Наказателния кодекс! Язък за тези, които преждевременно си отидоха, смачкани, паникьосани от страха, който им внушавахте! Има възмездие – винаги! Така да знаеш!

Половината си отидоха преждевременно с двустранна пневмония от страх, а другата половина - кой с исхемия и постковид задух, кой със съсипани бъбреци, кой от тромби... Все от страх. Нали бе?

Абе умрЕл, ти да не работиш в съдебна медицина, че толкова уверено успиваш хоррта бе? В подобни ситуации се гледа обкръжението, при мен от 54 прекарали ковид 1 човек го уморихаа в болницата, всички останали са живи и здрави.

Бъбреците, а много други се съсипват от антибиотиците, които изписват срещу ковид, като те изменят микрофлората на организма и водят до редица злокачествени изменения.

3евзек

Г-жо 12, Изглежда ти работиш в съдебната медицина, че обкръжението ти е представителна извадка. В обкръжението си имам случай на съсипани бъбреци. Човекът тръгна на хемодиализа след безсимптомен ковид.

3евзек

Г-жо Обяснение, Какви антибиотици при безсимптомните бе? Откъде ви намират такива?

Той тоя страшния вирус вирее от +40° до - 40° само на дълбочина в морето и дали вирее на аверест не се знае но няма да се учудя утре в новинити ако видя някоя статия" водолаз се зарази при дълбоководно спускане от 500м" или "алпинист се разболя от корона вирус след като изкачи връх Еверест " . Лайнари грозни продажни разкарайте се

Това...НЕКАКВИ БОЛНИ,ЛИ СА,ИЛИ ПОЗИТИВНИ ТЕСТОВЕ,НА ЗДРАВИ ХОРА? Щото във Болници...въпреки измсмите-НЕ ПОСТЪПВАТ БОЛНИ!!! СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА-АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!! Може и без присъди!!! СМЪРТ!!!

Любчо, Свърши се вашата, когато укривахте информацията от хората. Сега сигурно те е яд, че дори да дойдете на власт, няма да има кой да ви търпи с вашите похвати.

Тоя тъпанар пак изпълзя!! Абе ти тъп ли си или просто ти плащат?!

Тая- плюе,а ОНЯ-ГЪЛТА...пееше ИЦО ХАЗАРТА!! Ти от кои си? Или според -ВЪЗБУДАТА? ДЕБИЛ!

3евзек

Г-жо уффф, Как така все аз съм тъпанар, пък все ти използваш едни и същи стандартните реплики за случаите, в които нямаш какво да кажеш?

3евзек

Любчо, Аз съм в позицият ана Ицо. Захранвам тая, за да може да плюе, а ти да гълташ. Как така все аз съм ти дебил, пък все твоят речник е толкова неприличен? Нещо те е яд и нямаш какво да кажеш друго или какво?

Лъжци долни изчезвайте.

Кунчев е периодичното кречетало на ковидарите! Този човек не разбра, че неговите хора не са на власт и , че скоро трябва да бъде в затвора заедно с компанията си. Този човек е изключително нагъл, арогантен, подкупен, измамник, който за пари ще продаде и майка си и баща си. Този човек не разбира нищо от медицина, явно и дипломата му за доцент е купена. Този човек трябва да разбере, че е един от най-мразените хора в България и, че никой не му вярва! Време е и медиите да спрат да му дават трибуна, защото той не я заслужава! А за задължителни ваксинации, само за тези думи ти Кунчев трябва да си подадеш оставка! Очаквам скоро да си намериш майстора, мръсник!

Я гледай тука МЕГА ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ С КОЯТО РЕАЛНО МОЖЕМ ДА СПРЕМ СВЕТОВНИЯ МЕДИЦИНСКИ ГЕНОЦИД и ТОТАЛИТАРИЗЪМ! --------------------------------------------------------------------------------------------------- ВИЖТЕ ИНФОТО В СЛЕДВАЩИТЕ ЛИНКОВЕ ЩЕ СХВАНЕТЕ: ВИРУСА С КОИТО ВИ ПЛАШАТ НЕ Е ОТКРИТ. ТОВА Е ПРИЗНАТО И ОФИЦИАЛНО!!! НАГРАДАТА ОТ 1МИЛИОН ЗА ДОКАЗВАНЕ ОЩЕ НИКОИ НЕ Е ВЗЕЛ. ИЗМАМАТА ИДВА ОТ ЗАБЛУДАТА В КОЯТО ВИ ВЪВЕЖДАТ МЕДИИ, ФАРМА МЕДИЦИ, ПРАВИТЕЛСТВА НА КАИШКА И СЗО. НА ПРАКТИКА ИМА МИКС ОТ ЕДИН ИЛИ ДУЗИНА ФАКТОРИ, НАРОЧНО ПРИПИСВАНИ НА ЕДИН ВИРУС, КОИТО ЩЕ ВИ ПОКАЖА ЯСНО и ТЯХНОТО ДЕЙСТВИЕ НАИСТИНА РАЗБОЛЯВА И УБИВА ХОРА. Декларация за изолиране на вируси. http://bit.ly/VirusNotExist Вижте: Правителството на България призна, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ЗАПИТВАНЕ И ОТГОВОР КЪМ И ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО-ОФИЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ) http://bit.ly/BgHealthMinister-CovidNotExist Правителството на Ирландия призна официално, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ИСТОРИЧЕСКО ВИДЕО+ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ) https://bit.ly/Official-CovidNotExist Не напразно все още никой не е взел тази нагарада от 1 милион. ---------------------------------------------------------------- Предлагат награда от 1 млн. долара за този, който докаже, че СОVID-19 наистина съществува! http://bit.ly/1milionPrizeToProveSarsCov Ето ви официално инфо (Вируса не е изолиран): --------------------------------------------- Къде е вирусът? Официален доклад на CDC от 13.06.2020: Вирус НЯМА и никога не е имало! . . . Това е световна спецоперация за незаконно вземане на ДНК проби (+ ВИДЕО) https://bit.ly/37yp4IZ Мащабната измама СОVID-19 продължава: SARS-СoV-2 – ъпгрейдната версия HIV.2! Изолат отново няма! На всеки трябва да е ясно и да знае, че никой-никога НЕ Е изолирал СОVID-19! (ВИДЕО-БГ СУБ) https://bit.ly/TotalFakePandemicInfo Няма вирусен изолат (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/2QFG2i1 Интервю с немски топ професор за липсата на вируса и проблемите с ваксините. Чуите добре преди да са ви склонили "за ваше добро" към експериментална ГМО инжекция. Междувременно се будете, обединявайте се и да изметем от ПЛАНЕТАТА ни виновните за кризата завинаги. (ВИДЕО) https://www.veoh.com/watch/v142103795XMaNNM4M Важно за схващане: Една голяма част от истината за истинския ВИРУС -> Медиите! Признание от топ немски журналист за манипулациите на медиите + ЦРУ и службите. Не напразно 98% от журналистите си имат прозвище - ПРЕСтитутки, а медиите - 4та власт или шментите. (ВИДЕО) http://bit.ly/Fake-Media-News Ето ви реалното мнение на ген. Мутафчийски преди да му платят, за да ни лъже безочливо. (ВИДЕО) Той казва, че вируса на грип тип Б е много по-опасен от онова "страшното" с К, и невижда защо се сее таква паника. Чуйте го! https://bit.ly/MutafchiskiZaMaskite-Vijte Топ учен и изследовател д-р Шива Аядурай за COVID 19, най-голямата измама в историята на човечеството.(ВИДЕО БГ) https://www.veoh.com/watch/v142078054btKexKEg КОРОНА!ВИРУСЪТ Е ИЗМАМА! - Доктор Рашид Бутар за парчетата от пъзела по който става възможна тази измама.(ВИДЕО БГ СУБ) http://bit.ly/CoronaIzmama-drButar -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ЕТО И ОТ КАКВО УМИРАТ ХОРАТА НАИСТИНА НО ГО ПРИПИСВАТ НА КОВИД -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- CDC: Умираме от грип, а не от СОVID-19! http://bit.ly/2NAiRok Д-р Роджър Ходкинсън: COVID-19 не е по-различен от сезонен грип (ВИДЕО) http://bit.ly/2P3cgDh -------------------------ЕТО ФАКТОРИ С КОИТО НИ РАЗБОЛЯВАТ И УНИВАТ------------------------------------- Мега важно ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ на д-р Вернон Колман за света: Цялото човечество ще изчезне ако не спре ваксинирането уж против ковид. Ваксинираните са сегашната истинска опасност за себе си, за ЗДРАВИТЕ и неваксинирани хора, и всичко става според ПЛАН (ВИДЕО-БГ СУБ) http://bit.ly/drKoleman-ATTENTION-Vaccine Ще ви напомня какво каза истински доктор и патоанатом. Тези дето знаят най-вече кой от какво умира защото му правят аутопсия (ако им позволят от СЗО) Председателят на Българската асоциация по патология Д-р Стоян Алексов: “В света няма нито един умрял от коронавирус! Абсолютно манипулативно представяне на информацията! Нищо общо с реалността! Трябва да се каже, че хората основно умират от COVID-19 заради ваксинации и неадекватно лечение!“ (ВИДЕО) https://bit.ly/PatoanatomRealInfo Пандемия на лъжата - предупреждение! СПЕШНО ЗА НАУЧАВАНЕ. ВАКСИНИ=ЗАРАЗА. Пример за това как историята се повтаря докато не си научим урока. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/3sswPaX Епидемията от „Испански грип“ през 1918 г. – предизвикана от масово ваксиниране! Ваксините като биологично оръжие - д-р Ребека Карли (ВИДЕО) http://bit.ly/1stSpainFlu С „ваксиниране“ за „Ковид-19“ участвате доброволно(склонени от Ангеловците) в чудовищен експеримент https://bit.ly/3dBUrFe Това клипче е вашият АНТИДОТ за пълна неутраизация на цялата корона конспирацията и ваксерски набези. Съдържа необорими факти и аргументи с които да схванете измамата, защитите ЗАКОННО себе си, и близките си от вирусната измама, с всички налагани ни АНТИМЕДИЦИНСКИ и АНТИКОНСТИТУЦИОННИ + АНТИЧОВЕШКИ ОГРАНИЧЕНИЯ И ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ТЕРАПИИ наречени ВАКСИНИ = абсолютно неприемлив и самоувреждащ ви ГМО експеримент с вас, което според Нюрнбергската харта за правата на човека = ГЕНОЦИД. (ВИДЕО) http://bit.ly/StopK19Genocide Ваксините за Ковид-19 са оръжие за масово унищожение способно да унищожи човешката раса https://bit.ly/2QIg5ye КОВИД-1984 (ЕДНА НЕУДОБНА ИСТИНА) http://bit.ly/NeudobnataIstina1984as2019 Материала който има силата да блокира ПЛАНдемичната игра на медии, политици, кукловоди, мутри, ваксери, ковид тарикати в полза на добрите и запазили някак разума си хора. http://bit.ly/svoboda-bg ------------------------------------------------------------------ 5G – Едно от най-любимите невидими оръжия за контрол и обезлюдяване на Човечеството https://bit.ly/2QJmA48 Как да се предпазим от 5 G гама радиацията, която те прави уязвим за корона вируса? https://bit.ly/3xe2zDm СКРИТАТА ИСТИНА ЗА АЕРОЗОЛНИТЕ ПРЪСКАНИЯ ОТ САМОЛЕТИ, КОЙ ГИ ДОПУСНА, ЗАЩО И КАК НИ ЛЪЖАТ, ЗАРАЗЯВАТ, РАЗБОЛЯВАТ И ТРОВЯТ С ТЯХ! http://bit.ly/Danger-Chemtrails Забраненото видео за ваксинираните (ГМО хората са тук). http://bit.ly/ZabranenotoVideo Неудобната истината за плана "ковид", какво ви разболява, лекува, кой ни го доведе, без заобикалки! Ако сте смели и не ви е страх да видите врага си в очите, истината от упор, този клип е за вас. http://bit.ly/TrueCoronaPuzzleNow ------------------------------------------------------------------------------------ Сега ще ви покажа кака УБИВАТ пациенти от уж ковид когато попаднат в БОЛНИЦИТЕ. ------------------- Та ето ви защо и как мрът хорицата щом ги барнат "докторите" изпълняващи повелите на СЗО и обучената да убива здравна система. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Как Ангеловците и подопечните им убиват много от пациентите в ковид-отделенията с „вентилаторите“! https://bit.ly/3dAHB9U Пореден потресаващ случай на човек, загубил живота си под лекарските грижи и под претекст “ковид“! Василка Атанасова от Дупница: В хирургия на общинската болница убиха баща ми, искам на лекарите да се отнемат правата! (ВИДЕО) https://bit.ly/37AfHs5 В болниците стават ей такива неща...убиват хора ама с "добри намерения" https://dnes.dir.bg/svyat/svidetelstva-za-ubiystva-na-patsienti-s-covid-19-v-bolnitsa-shokiraha-rumaniya Жена от Русия, медик, в защита на хората изобличава мръсните номера с които колегите и съсипват живота на ковид болните. (ВИДЕО) Много силно откровение за това което става зад завесата на "лечението". https://bit.ly/OtkrovennoZaGenocidaKovid ''Деветнайсетте кръга''. Потресаващ разказ на очевидец затова защо сме номер едно по смъртност https://bit.ly/2OYXD4f Интервю с немски топ професор за ваксините. Чуите добре преди да са ви склонили "за ваше добро" към експериментална ГМО инжекция. Междувременно се будете, обединявайте се и да изметем от ПЛАНЕТАТА ни виновните за кризата завинаги.(Видео БГ СУБ) https://bit.ly/3cpUy5U Честно казано за ваксините с Д-р-Майкъл-Идън(Бившият директор на изследователската дейност, вицепрезидент и главен научен директор на Pfizer)(ВИДЕО БГ СУБ) https://bit.ly/2NX8Z87 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- КОВИД-19 геноцидът на 2020 и дневен ред 2030 (ДОКУМЕНТ+ВИДЕО) http://bit.ly/Covid19-GenocidaNa21vek Линк за запознаване с основните точки, които Елита прокарва за хората с ПЛАНА СИ ЗА "ДНЕВЕН РЕД 2030". http://bit.ly/WakeUP-Revolution-BeFree Равин Амнон Ицхак разкрива плана на ООН за Нов Световен Ред 2021 - 2030 (ВИДЕО - БГ СУБ) http://bit.ly/PlanLeaks ====================================================================== Ето и какви са им плановете за тази ПЛАНдемия, как ги реализират и какво целят найстина: ====================================================================== План за тотален контрол, планът на Рокфелер за СЕГАШНАТА глобална пандемия готов, че и публикуван като симулация още 2010г. Важно е, запознайте се.(Видео БГ СУБ) https://bit.ly/3d674Xu КОВИД-1984 : През 2010 г. Фондацията Рокфелер публикува книга-упътване. Документът е озаглавен „Сценарий за бъдещето на технологиите и международното развитие“. В него има глава, наречена „Lock Step“, в която се съобщава за глобална пандемия, сякаш се е случила в миналото, но която очевидно е замислена като репетиция за бъдещето https://bit.ly/3sFFJlH ----------------------------------------------------------------------- К19 - липсващата част от пъзела. Бъдещият тоталитарен нов световен ред (ВИДЕО) https://bit.ly/31SZs63 Рlаnеt Lосkdоwn - интервю с Катрин Остин Фитц (ВИДЕО-БГ СУБ) (Чудесно обяснение на Пландемията и целите и от топ експерт) https://bit.ly/skritata-istina-sega Човекът, версия 2.0. Събудете се: Д-р Кери Мадей (ВИДЕО-БГ СУБ) (Чудесно обяснение на Пландемията и целите и от топ експерти) https://bit.ly/Doktor-vs-TransHumanVer2 КОВИД-1984 https://bit.ly/3xkMkon Какво крият зад „Ковид“ истерията! https://bit.ly/2QIZevv

Каква част от печалбата си даваш, ако ти осигуря 10 000 посещения на линковете?

Пара взимат само тези дето тролят в полза на ваксините и измамата ковид, такива като мен искат да помогнат на колкото се може повече хора да схванат измамата и да се отърват от хипнозата на медиината пропаганда. Иначе аз гладен не седя, нищо че пари не взимам от това ми занимание. Основна професия и 25 години стаж ИТ софтуерни решения, Ит секюрити, хакинг или пен тестинг, управление и регенерация на бази данни, социален инженеринг, ПР, недвижими имоти, автоматизация на дейсности, цифрови и аналогови комуникации, НЛП и ПЛП с реклама и маркетинг, системи за автоматизация на производствата, нанаотехнологии, биотехнологии, военни технологии, разузнавателни технологии, и помежду другото сега си свидетел от година насам на ПОЗИТИВЕН ТРОЛИНГ и не само в посока разкриване на измамата с ковида и всички следващи. Има два пътя – дигитален концентрационен лагер, в който ОВЧЕството няма да има право не само на собствени мисли, но дори и на собствени емоции или свят, в който психопатите не само ги няма, но няма и опция да имат власт. (ВИДЕО) https://bit.ly/TwoRoadsForHumanity ---------------------------------- ЕТО ВИ ТАЙНО И МЕГА ЦЕНЗУРИРАНО ИНФО ЗА СЕГАШНАТА ПЛАНдемия, КАКТО И ЗА ДРУГИ ПЛАНдемии насрочени за следващите до 5 години. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. КУРона ПЛАНдемията и ЩАМовите и от тип... лъжи мажи па яж.-))) ВСИЧКИ ТАЙНО И ЗАБРАНЕНО ЗА ИЗМАМНАТА ПЛАНДЕМИЯ НА ЕДНО МЯСТО https://bit.ly/stop-k19genocide 2. Кибер ПЛАНдемия. Вече направиха и теста както и симулацията. Кибер атака – оръжието, което ще използват глобалистите (ВИДЕО-БГ СУБ) http://bit.ly/CyberAttack-NewPLANdemicWapon Кибер полигон 2021: глобалистите провеждат симулация на настъпваща „киберпандемия“, за да се подготвят за икономическо нулиране http://bit.ly/CyberPoligon2021 КАПАНА на цифровизацията и теле услугите (ВИДЕО БГ) http://bit.ly/TeleDigitalLie 3. Климатичната ПЛАНдемия. За този измамен сценарии, по куп причини, материали в интернет има в изобилие, и ако досега хората много не му се връзваха, то след ковидалната медиино-мозъчна интервенция в която масата хора бяха докарани до ирационални страхове, и в резултат до тотално самоубииствени действия свързани с приемане на нелепи ограничения, отнемане на права по конституция, и още по-лошо, приеха ваксинален геноцид с ФЪКсините лишаващи боцналите се от куп човешки благини, имунитет, здраве, здрава логика, борбеност за права, инстинкт за самосъхранение, и т.н. ...е след тази обработка оцелелите зомбита са готови да вярват на каквато и лъжа да им се каже от телевизора. 4. ПЛАНдемия заради извънземна инавазия симулирана с напреднали холографски технологии съчетани с демонстрации на напреднали антигравитационни летателни апарати взаимствани от извънземни технологии, но правени от хора в секретните бази. Извънредно важно съобщение от Джоузеф Спенсър, един от така наречените мъжете в черно работещи за НАД-правителствените свръх секретни военни проекти. http://bit.ly/InsiderInfo-VeryImportant За подсказка ви оставям и следващите ------------------------------------------------------------------- Научете за елементите на големия пъзел - Глобалното рестартиране, извънземните ни владетели, договора за депопулация с войни, колапс и ваксинации, както и за възходa на съпротивата.* http://bit.ly/ExopoliticsBigPuzzleElements

3евзек

Сигурно е фирмена тайна, но все пак ще попитам. Като го правиш с идеална цел, защо не пускаш истинските линкове, ами ги криеш зад такива, които вървят с отчитане на броя посещения?

Ами така ще е. Нали ви спуснаха нови заповеди за Голямото затваряне есента. Трябва да се подготви, не може ей така от нищото. “Случаите” трябва да се увеличават, по всички “медии” писъкът трябва да мине в кресчендо. Ще се пържите в ада всичките някой ден. Аз лично бих предпочел да ви видя осъдени по Нюрнбергския кодекс за престъпления срещу човечеството.