Коментари - Горанов даде доклада за КТБ на депутатите | Днес.dir.bg

Горанов даде доклада за КТБ на депутатите

Владислав Горанов изпрати в деловодството на Народното събрание изготвения от AlixPartners Services UK LLP доклад за проследяване на активите на КТБ.

Обратно в новината

Коментари - Горанов даде доклада за КТБ на депутатите | Днес.dir.bg

Коментари

Сега ще си проличи дали има смели политици, които да понесат кръста. 3-15 години за тайна от този доклад, но за ограбването на България наказание няма, що за идиотщина? Бързо всички заедно да излизате и да казвате какво има в този доклад, че се подигравате с народа глупаци!!!!!!!!!!!!!

Този херувим от снимката вчера сурвака всеки българин с 1000 лева нов дълг. Даже и тези дето ги водите още на детска градина. Видими резултати!

потерпевшите - клиентите и българските граждани нямат право на информацията, която би показала за колко години напред ще бъдат отново на пангара вследствие на банковия грабеж и най-важното - кои му играят този номер и утре ще се появят като инвеститори, политици и рентиери.

и депутатите да дадат гаранция като народни представители, че виновните ще отидат на СЪД. Или следствието ще хукне подир неизвестен извършител... КАК ще скриете от нацията банковия срам и виновните??

А защо не предаде доклада на Прокуратурара?

Ти пък ,намери на кой?Цацата ще го прибере веднага в чекмеджчето.

Не, няма нещо гнило в задунайкаю... --> просто АбсолютноВсичко Е ЕднаВсеобща Адово-оркестрирана ВОНЯ ! ...Само за днес (23 фев 2016) -> Онея пишман-магистратите (в Другия мол...все пак ;-) -> сотировацийката - Никакво Директно Отразяване ! -> Поредните пацулоотделяния на банкянскио ! И ! -> това за капак !!! .... Благодарейки на Колегите 'Генов' и 'Лапландеца' - да ТеглимКалема : А. Кой контрактова Аликс ?! - и Защо нямаше Публично обсъждане ?! Б. При Доказаните Загуби на Реални Вложители (Поне 5млрд !) и при Перфектния snapshot на Валери Димитров (Chapeau !, г-н Димитров) - да Си играят 'наште' Пак на идими-дойдими и/или тукаима-туканяма --> Е СКАНДАЛ.

Cекачо, аз пък се питам, защо "Cекретен", и защо да не бъде публично оповестен??? 3начи, някои умират от Cтрах, ли?? Oткраднатите пари, само от депутатите и тези които са имали достъп и са го прочели ще ги съберат и върнат обратно,..или ???? C една дума, крадците ще ги скрием, защото и ние сме част от тях, а народа вече свикна с кредита които изтеглихме, за "уж", някакво възстановяване на откраднатото?!! Tака ли, да разбираме тази "гимнастика" със "Cекретността" на доклада?? Oтврат!! ;))

Имате очакването че Изведнъж не-щеш-ли Липсващата парса ще Се появи ?! (да речем в чували, чакащи Чинно на входа...или Директно, чрез онлайн трансфер с Непроследяем наредител) - Звучи Приемливо ! НО ! - при Реално Изпълнение в рамките на седмица. Една !

след тази ,,секретност,, за ктб всеки един депутат да не се сърди ако получи като ,,боиковото,, писмо!!! не само че са ,,нагли и алчни,, но и ,,безгранични,,!!!

Хем мафиотите-управляващи откраднаха милионите от КТБ, хем народа само ще ги изплаща, ... хем крият крадците - кога ще има в затвора управляващи-мафиоти- крадци, ... примерно както в Румъния - за нашите няма съд, ... те са недосегаеми!

Проблема е лесно решим, народното събрание гласува закон за разгласчяване на доклада !

Колко милиона платиха на тия дето написали едно четиво за 240 дебили????След като сме платили логично е да ИМА повдигнати обвинения от прокуратурата на база тези писания и е нелогично да не се оповесяват след като би следвало някой да го съдят

стига си плюл гербаре. Нали знаеш, че комунистът винаги е прав, когато съгреши дори, това го учихме в училище задължително като Отче нащ. Вярвам, че тези капиталисти, те излъгаха Жанчо и държавата и го направиха за себе си. Ама като много четеш нали знаеш че срутването на финансовата система при Жан, започна от Първа частна банка , неин шеф беше бившия на сегашната съпруга на Станишев. Нещо да кажеш как си избира половинката - любов ще кажеш - да към милионите.

Аз ще ви кажа поверителната информация... Зад всички пладнешки грабежи на държавата и банките стоят едни и същи боклуци, бутали се 25 години във властта! Ако не ги изринем и не им прехвърлим пасивите от кражбите, пак ще но грабят и пак ние ще отнесем инфлацията... Имате глави де!

Аlix ли ще вкара депутатите в затвора и то на базата на договор с трета страна. Те са предоставили на НС копие. Къде е договорът между тях и НС за конфиденциалност и има ли там клауза за затвор. Безумни лъжи и плоски манипулации

за договорът верно най-вече виновни герберите. Ама защо само при ваше управление има банкови кризи При Виденов - надявам се да не се повтаря. Да разберем и ние българите що е то хиперинфлация. Ама пак не сте виновни - някои друг ви скроил кюляфа, той Жан не разбрал - ама той нали не беше пожарникар, нали беше умен.

Г-н Хърсев, Оптимизъм липсва защото финансовият министър много добре знае, че всички качествени активи ще се продадат на безценица на "наши" хора и в държавната хазна ще влезе един гол х*й. А до колко самият Вие сте финансов експер е друг въпрос, който след търсене в гугъл става нон сенс.

аз не се съмнявам, че по зле от гербарите няма, то и затова ги избират хората непрекъснато най-малко тринадесети пъти подред. Ама ти ми кажи защо при ВАШЕТО УПРАВЛЕНИЕ се подписа доклада. То в комисията има всякакви, както и в парламента. Ама вие бахте болшинство, пардон мнозинство - от вас зависеше най-вече.

Пак го крият докато замесените депутати се уредят, а амсалаците/разбирай народа/ да духат супата.

да ми похвали социалните бесепари - абе хрантутници защо дадохте толкова пари за доклада от НАШИЯ ДЖОБ, защо? Всичко остава скрито-покрито. Верно може и всички други да са маскари, но аз питам вас - прекрасните хотелиари Защо само при ваше управление стават банкови банкрути, инфлация и кредитните милионери стават милиардери. Е, този път не стигнахте Жан Виденов, защото ГЕРБ ви попречи. Посочете ги бе пезевенци, крадци.Криете ги!!!

НЕПЛЮЕЩАТА и НЕЙНАТА КОМИСИЯ РЕШИХА ДА СЕ СКЛЮЧИ ДОГОВОРА С АЛИКС.. Я СЕ ПОИНФОРМИРАЙ малко повече... И си чети и другите материяли за ГРОБ. "МОСКОВ ПРОЗИРА В НОВО БИЗНЕС НАЧИНАНИЕ НА ПРОФ. ГЕНЧО НАЧЕВ ЗА СКРОМНАТА СУМА ОТ 14 МИЛИОНА ЛЕВА". Как се ПРИВАТИЗИРА ДЪРЖАВНА БОЛНИЦА!!

Има нещо гнило в Доклада. За какво с издухани милионите консултански, за "проследяване и препоръки"? Някой пак си е прибрал комисионните и не намира за нужно да се отчете. Какво толкова има да се "проследи" КОЙ на КОГО е отпуснал необезпечен кредит. Всичко намирисва на историята с международният одитор КПМГ и Делойт, техните "препоръки" нали бяха че КТБ е ОК? А после се оказа, че едни наши момченца пишат докладите, а гоУемите одитори се подписват за тежест. Този филм сме го гледали - Знам какво направи миналото лято, но няма да те издавам.

Ясно, банката е обрана със съдействието на ЕС затова искат да прикриват нещата.

Но има и едни добри араби, от "нашите".

Домоуправителите да плащат данък за парите, които получават.

ама надали. Веднага ще направят едно джентелменско споразумение за мълчание. Парите не миришат и нямат цвят.

Без да съм чел доклада и без да ми е казвал който и да е какво пише в него е ясно че всички силни на деня са в кюпа и сега се пазят един друг. Кредитите са прехвърлени през ен брой фирми и пътят на парите не е било обект на разследване на Аликс така че каква е тази конфиденциалност. Този който е взел парите си ги е скрил и в крайна сметка ги е каширал от някой незнаен чужденец срекщу скромна комисионна и здравей живот! Кой ще се откаже на негово име да се регистрира компания която впоследствие да получи парите срещу някаква консултантска услуга и впоследствие да ги изтегли срещу добра комисионна???!!! Тогава защо си дрънкаме врели некипели.

Да не се говори по темата, независимо, че са платени (предполагам) огромни пари! Защото може да се разклати държавата, ако излезат нелицеприятни истини за управляващите! Затова вече 5 месеца си траят като напишкани дечица! Иначе отдавна ББ щеше да е олаял отралъка!

Казват, че юристите нямат морал. Този спря обществени поръчки за 1 млдр. без да му мигне окото, нито пък да разбере защо това е необходимо. Казаха му че ще е законно и той го направи, ама дали целесъобразно, дали не се заобикаля закона, дали това е негова воля ( и важността за автентичността на волята) въобще не го жегна.

ако действително дадат нефризиран доклада на депутатите, и ние ще разберем, но не вярвам да не е опоскан. Червените веднага ще разтръбят за гербарите и обратно.

и кво стана сега битият си е бит е..ят сие еб..н, като нети отърва оплачи се на арменския поп

Съгласен съм да е така, ако на тези т.нар. одитори Влади Мозъка плащаше от джоба си! Обаче предполагам, че те опъват едни здрави пари, като сумата ми се мержелее някъде около двуцифрено число милиони евро. И тези пари излизат от моя, твоя, от нашия джоб! Тогава ние нямаме ли право да знаем истината? Докога разни дебили и дегенерати ще се правят на тайнствени и загадъчни за наша сметка? Това ли според тях е демокрацията? Ами хайде тогава да спрем да плащаме данъци, а пета-шеста ръка комунягите от ГЕРБ да си финансират сами мероприятията, агенцийките и службиците! По този начин болшинството мислещи хора разбраха, че нямат нищо общо с тази държава, с илитератите които се курдисаха начело и си взеха шапките и избягаха колкото се може по-далече от тази разграбена територия.

тия от Аликспартнерс са дали доклада от разследването си на самите разследвани :)))), все едно не са правили никакъв доклад. От Аликспартнерс са длъжни да оповестят разследването си и да информират Европарламента, с цел спиране на еврофондовете за тези престъпници!!!!

да те скветна българино, който още вярва на червените. Та да те светна българино - този договор с Алекспартнер е подписан от правителството на комунягите - от Орешарски. Попитай ме защо е такъв договорът.

парите нямат цвят

Комуняга, много си светнат бе! Ти направо си изгорял, за да светиш!

на ДЕСИТО НЕПЛЮЕЩАТА е договора с АЛЕКСПАРТНЕР!! Едно от решенията и!!! Дъл беше по времето на Орехов??? И си изпълни целта - С ОЩЕ НЯКОЙ ДРУГ МЕСЕЦ ДА СЕ ПОКРИВАТ СЛЕДИТЕ!! СРЕЩУ 22 МИЛИОНА ЕВРО ОТ МАЛКОТО ОСТАНАЛИ ПАРИ В БАНКАТА!!

И защо без да огласяват. Нали е прозрачно. Нали уж "публикуваха" данни. Явно всичко е лъжа.

И си копирах снимката. Направо колаж! Мерси!

Вие събирате снимки на дебили?

единствено разрешение. А то е - за да не намират повод политиците да ни Л Ъ Ж А Т всичките те от министерски съвет, народно събрание и президентство да бъдат изринати по най жесток начин. Крайно време е.

Този Одитори са Една Истинска Класа. Доказана. Докато дойде времето да започнем да се Учим от такива,като тях, бая "боб ще трябва да изядем".

Вчера се провело отчетно-изборно събрание на старейшините на ГЕРБ. Преизбрали с абсолютно мнозинство Николай Андреев. В развълнувано слово лидерът рекъл: "Благодарим на човека, който е един истински строител на нова България. Изключително достоен човек, който с апостолски труд изгради структурите на нашата партия ГЕРБ. Изразяваме дълбока признателност към председателя на ГЕРБ Бойко Борисов и заместник-председателя на партията Цветан Цветанов. Благодарим за доверието, което ни гласуват."

Сменете само Борисов с Живков и Цветанов с Милко Балев и ще се сетите защо ви умилява това приветствие. Защото е издържано в най-добрите традиции на възхвалната априлска реторика. В Сега, след дописката, читател пита с недоумение: "Написаното художествена измислица ли е?" Пък друг го успокоява: "Реалността е по-страшна от измислицата."

При ТОДОР ЖИВКОВ данъците отиваха за грижа за обществото - всичко беше безплатно от образование до медицина, при борисов данъците отиват за самия борисов, за пеевски и доган.

уж трябваше хората да научат кой какво. апък пак не казват. ами сменете договора. да не сте сключвали такъв договор. кой сключи такъв договор че хората да не могат да разберат какво става??? кой?

Че кой изпрати депутатите в Парламента?! Ей хора, Народът е най-важен, а те крият далаверите от нас!!!

Ищо онзи - НАЙ-МЛАДИЯ ПАРТИЕН ЧЛЕН - на 18 години и ДВА дни пропускаш!! Дет невърнатия си билет в рамка на стената в хола МУ виси, напреко магнолията... Пък МАГАРЕТО МУ - дет цани за ПРЕЦЕДЕНТИН, чей скрило от теб, че е бил член на ВУЗОВСКИ ПАТРИЕН КОМИТЕТ НА БКП, НЕ ГО ЛИ ПРАВИ И НЕГО КОМУНИСТИН.. А ВНУЧКАТА НА ИДЕОЛОГА НА ЦК НА БКП - ОТЛИЧНАТА ТАЛПА, и нея забравяш.. И ТЕТКА ЦАЧЕВИЦА и още ПЛЕЯДА КОМУНИСТИНИ В ПАРТИЯТА ИМ!! ПАРТИЯ ОТ ТРЕТИЯ НОМЕНКЛАТУРЕН СПИСЪК НА БКП-то.. Прочети си речта на СТАРЕЙШИНАТА НА ГРОБ. И името на БОЦКО смени с туй на Т.ЖИВКОВ, а на ЦВЪЦКО - с МИЛКО БАЛЕВ!! ДА ВИДИШ, че НЯМА РАЗЛИКА В АПРИЛСКИЯ ПАТОС!!

ЦВЪЦКО - с МИЛКО БАЛЕВ!! ДА ВИДИШ, че НЯМА РАЗЛИКА В АПРИЛСКИЯ ПАТОС!!

И какво стана сега - както по социалистическо време всичко е секретно. Разследването на англииската фирма струва милиони, издръжката на депутатите ни струват милиони, и първите правят доклад за вторите. Аз - обикновения гражданин само имам право да си плащам данъците, друго не ми е позволено.

спазвайки квалифицирания характер на докладчето, го отпредели с ДВЕ ДУМИ - ЗА НИЩО НЕ СТАВА!!! И за нова поръчка на "ЧУЖДЕСТРАННИ УЖ СПЕЦИАЛИСТИ" МИЛИОНИ ДА ДАВАМЕ... П.С. Как го пропуснахме тоз "борец за истината" - ма те и него щяха да го "УБИВАТ".. Ма не видял завалията, че ЛАМПИЧКАТА НА ТАБЛОТО ЗА СПИРАЧНАТА МУ ТЕЧНОСТ СВЕТИ.. Ама май подкарал автомобиля си..

Авторите на доклада са категорични, че документът следва да се смята за автентичен единствено в неговия оригинален вариант на английски език и не поемат отговорност по съдържанието за преводи на български език. Ами така наречените заклети преводачи, които лесно могат да представят английският оригинал и на български, без да има съмнение за манипулации. Сега повечето депутати ще трябва да влизат с преводачи да им четат оригинала на този извънземен конфиденциален доклад. За нас българите няма да има никаква изненада от написаното в доклада.Просто ще се потвърди това , което всички знаем- корупция и кражби на ента степен.

Но най-вероятно там няма нищо , освен първоначалните 4 милиарда , които плащаме

"Влади Горанов ми е като дете. Дойде при мен и ми каза: Шефе, ти си на 55 и оттук нататък само с политика може да се занимаваш. Аз съм на 30, моите колеги станаха милионери, а пък аз стоя в тази зала за 2000 лева и дните ми минават безсмислено. Имам две деца, мисля за трето, как да ги издържам? Ако имаше поне политическа класа у нас, ако имаше смисъл като експерт да стоя в парламента, но сега в парламента няма нищо, свързано с политиката и експертността, заяви Борисов в интервю за в. "Преса".

затова ли му дадоха охрана на оня шопар пеевски? да го опазят от всеки , който ще си помисли, че след тоя доклад той трябва да връща милионите си !?

ако има един честен депутат, който не е престъпник, моля да изнесе данните от доклада и да запознае обществото със съдържанието му! Докладът е за управляващи крали от народа си и този доклад трябва и са длъжни да го публикуват, а не да стои в ръцете на същите тея престъпници, което е направо безобразно гнусно. Всички в доклада трябва да получат всеки по отделно по минимум 20 години затвор и връщане на взетите милиони с всички лихви по тях!!!!

Значи,първия голям удар беше външния дълг-$10 млрд който българите платиха за да могат другарите да заграбат состевеноста в БГ.Втория удар беше М-Тел.Там краси стойчев-"умното момче" на другарите плати $9 млн(милона) за това което накрая другарите продадоха за $1,5 МИЛИАРДА. Толкова е цената на един мобилен оператор с тези габарити.Третия голям удар врътките които милен велчев направи с външния дълг.И не ги направи аз да спечела. Четвъртия удар е ктб-другарите ОТКРАДНАХА от тъпите БГ говеда 4,5 млиарда лева.Тоа селяндур с овчарските мустаци,нема толко акъл за да го направи.А и банката изобщо ама изобщо не е била негова.Тези представи дето българите имат че един овчар от гората може да си направи банка са представи на умствено изостанали екземпляри... Така че

И в тоа ред на мисли възниква въпроса:Ми като БГ са толко тъпи парчета дали пък не си заслужават съдбата?Кво ше кажете вие българите.И не ме питайте аз к'ъв съм.Щото очевидно не съм като останалите.Просто българския ми е майчин и ми е адски кофти,тъпо,гадно ... за това което НИ се случва...Случва се и на мен щото сте ...

как според тебе се справя с крупни престъпници, направо садисти, имайки предвид отношението им към собствения им народ!? Те държат властта, съдебната система и полицията, която официално и публично безсрамно им обеща, че ще ги пази в престъпленията им срещу 20 мизерни проклети работни заплати за пенсиониране!? Те манипулират правораздавателните органи, медийте и изборите! Това са уроди и няма законни средства, които да са ефективни срещу тях.

Извинявам се,а най-големия удар на другарите е на 14 или 24 декември 1947г когато те извършват най-големата кражба в историята на БГ-ТАКА НАРЕЧЕНИЯ ОТ ТЕХ ЗАКОН ЗА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА.Тогава те издигнаха КРАЖБАТА в ранг на закон в БГ а от там И В НОРМА НА ПОВЕДЕНИЕ НА ЕДИН ЦЯЛ НАРОД в продължение на вече 70г.

национализацията е това, което сега трябва да бъде приложено, за да си върне държавата всичко, което тия мръсници - демократи приватизираха/откраднаха за жълти стотинки. Това са направили през 44та година и е дивело до един златен период, през който образованието и културата, а не парите баха цел в обществото!

Тези с големите кредити ги пази охрана от НСО.

Абе кажете , кои са хората с кредити... Това мекотело Хърсев ли ще казва... те всичко са вътре... Имената, имената...имената на кредитополучателите... Това искат хората...После ще видим кой е за гилотината..

не го показват, защото в доклада са имената на всиччки бивши и настоящи депутати, министри и все'кви такива, които вместо да са управлявали страната, изграждайки ред в нея, всъщност са точили парите на държавата през една специално създадена банка. Как ще покажат доклада, тея същите които са в списъка на този доклад - депутати, министри и близки на обкръжението им! В този случай крадецът не иска да вика дръжте крадеца! Писаха днеска че крадците от мола били нагли и арогантни, ама те са направо кокошкари в сравнение с тия в парламента и правителството.

Вижте нашият, светия, икономист...

Аз имам съвсем просто предложение: Банката е фалирала щото кредитополучатели не са си върнали заемите.ТЕ СА ИЗВЕСТНИ. След като е така те трябва да бъдат прибрани "някъде", заедно с най-близките им хора(не се лъжете,включително и ДЕЦАТА ИМ)и да бъдат "помолени" да върнат кинтите.И докато не изпълнат тази "молба", излизане от "някъдето" няма.От списъка на "молбите" и "увещанията" не изключвам НИЩО. Дори препоръчвам най-кардинални такива.Парите НЕ СА СЕ ИЗПАРИЛИ.Те са ОТКРАДНАТИ и са некъде.А тези които са ги взели знаат къде са.И могат да ги върнат.Освен ако в БГ има среди ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ТОВА ДА НЕ СТАНЕ.Друго решение няма.Докато българите са толкова "ларш"-да им окрадат 4-5 млрд лв, целия свет ше им се смее и ше ги сочи с пръст че са идиоти.

Тук некой по-долу спомена "прехвърляне" на кинтите.Ако има ДОБРА ВОЛЯ ТОВА ИЗОБЩО НЕ Е ПРОБЛЕМ.Стига да има желание- теа врътки с прехвърляния са приказко за ИДИОТИ.Стига да има ЖЕЛАНИЕ.А като няма такова,се почват врътките.И некои си мислат че са много умни...

Коментари - Горанов даде доклада за КТБ на депутатите | Днес.dir.bg

Горанов даде доклада за КТБ на депутатите

Владислав Горанов изпрати в деловодството на Народното събрание изготвения от AlixPartners Services UK LLP доклад за проследяване на активите на КТБ.

Обратно в новината

Коментари - Горанов даде доклада за КТБ на депутатите | Днес.dir.bg

Коментари

Сега ще си проличи дали има смели политици, които да понесат кръста. 3-15 години за тайна от този доклад, но за ограбването на България наказание няма, що за идиотщина? Бързо всички заедно да излизате и да казвате какво има в този доклад, че се подигравате с народа глупаци!!!!!!!!!!!!!

Този херувим от снимката вчера сурвака всеки българин с 1000 лева нов дълг. Даже и тези дето ги водите още на детска градина. Видими резултати!

потерпевшите - клиентите и българските граждани нямат право на информацията, която би показала за колко години напред ще бъдат отново на пангара вследствие на банковия грабеж и най-важното - кои му играят този номер и утре ще се появят като инвеститори, политици и рентиери.

и депутатите да дадат гаранция като народни представители, че виновните ще отидат на СЪД. Или следствието ще хукне подир неизвестен извършител... КАК ще скриете от нацията банковия срам и виновните??

А защо не предаде доклада на Прокуратурара?

Ти пък ,намери на кой?Цацата ще го прибере веднага в чекмеджчето.

Не, няма нещо гнило в задунайкаю... --> просто АбсолютноВсичко Е ЕднаВсеобща Адово-оркестрирана ВОНЯ ! ...Само за днес (23 фев 2016) -> Онея пишман-магистратите (в Другия мол...все пак ;-) -> сотировацийката - Никакво Директно Отразяване ! -> Поредните пацулоотделяния на банкянскио ! И ! -> това за капак !!! .... Благодарейки на Колегите 'Генов' и 'Лапландеца' - да ТеглимКалема : А. Кой контрактова Аликс ?! - и Защо нямаше Публично обсъждане ?! Б. При Доказаните Загуби на Реални Вложители (Поне 5млрд !) и при Перфектния snapshot на Валери Димитров (Chapeau !, г-н Димитров) - да Си играят 'наште' Пак на идими-дойдими и/или тукаима-туканяма --> Е СКАНДАЛ.

Cекачо, аз пък се питам, защо "Cекретен", и защо да не бъде публично оповестен??? 3начи, някои умират от Cтрах, ли?? Oткраднатите пари, само от депутатите и тези които са имали достъп и са го прочели ще ги съберат и върнат обратно,..или ???? C една дума, крадците ще ги скрием, защото и ние сме част от тях, а народа вече свикна с кредита които изтеглихме, за "уж", някакво възстановяване на откраднатото?!! Tака ли, да разбираме тази "гимнастика" със "Cекретността" на доклада?? Oтврат!! ;))

Имате очакването че Изведнъж не-щеш-ли Липсващата парса ще Се появи ?! (да речем в чували, чакащи Чинно на входа...или Директно, чрез онлайн трансфер с Непроследяем наредител) - Звучи Приемливо ! НО ! - при Реално Изпълнение в рамките на седмица. Една !

след тази ,,секретност,, за ктб всеки един депутат да не се сърди ако получи като ,,боиковото,, писмо!!! не само че са ,,нагли и алчни,, но и ,,безгранични,,!!!

Хем мафиотите-управляващи откраднаха милионите от КТБ, хем народа само ще ги изплаща, ... хем крият крадците - кога ще има в затвора управляващи-мафиоти- крадци, ... примерно както в Румъния - за нашите няма съд, ... те са недосегаеми!

Проблема е лесно решим, народното събрание гласува закон за разгласчяване на доклада !

Колко милиона платиха на тия дето написали едно четиво за 240 дебили????След като сме платили логично е да ИМА повдигнати обвинения от прокуратурата на база тези писания и е нелогично да не се оповесяват след като би следвало някой да го съдят

стига си плюл гербаре. Нали знаеш, че комунистът винаги е прав, когато съгреши дори, това го учихме в училище задължително като Отче нащ. Вярвам, че тези капиталисти, те излъгаха Жанчо и държавата и го направиха за себе си. Ама като много четеш нали знаеш че срутването на финансовата система при Жан, започна от Първа частна банка , неин шеф беше бившия на сегашната съпруга на Станишев. Нещо да кажеш как си избира половинката - любов ще кажеш - да към милионите.

Аз ще ви кажа поверителната информация... Зад всички пладнешки грабежи на държавата и банките стоят едни и същи боклуци, бутали се 25 години във властта! Ако не ги изринем и не им прехвърлим пасивите от кражбите, пак ще но грабят и пак ние ще отнесем инфлацията... Имате глави де!

Аlix ли ще вкара депутатите в затвора и то на базата на договор с трета страна. Те са предоставили на НС копие. Къде е договорът между тях и НС за конфиденциалност и има ли там клауза за затвор. Безумни лъжи и плоски манипулации

за договорът верно най-вече виновни герберите. Ама защо само при ваше управление има банкови кризи При Виденов - надявам се да не се повтаря. Да разберем и ние българите що е то хиперинфлация. Ама пак не сте виновни - някои друг ви скроил кюляфа, той Жан не разбрал - ама той нали не беше пожарникар, нали беше умен.

Г-н Хърсев, Оптимизъм липсва защото финансовият министър много добре знае, че всички качествени активи ще се продадат на безценица на "наши" хора и в държавната хазна ще влезе един гол х*й. А до колко самият Вие сте финансов експер е друг въпрос, който след търсене в гугъл става нон сенс.

аз не се съмнявам, че по зле от гербарите няма, то и затова ги избират хората непрекъснато най-малко тринадесети пъти подред. Ама ти ми кажи защо при ВАШЕТО УПРАВЛЕНИЕ се подписа доклада. То в комисията има всякакви, както и в парламента. Ама вие бахте болшинство, пардон мнозинство - от вас зависеше най-вече.

Пак го крият докато замесените депутати се уредят, а амсалаците/разбирай народа/ да духат супата.

да ми похвали социалните бесепари - абе хрантутници защо дадохте толкова пари за доклада от НАШИЯ ДЖОБ, защо? Всичко остава скрито-покрито. Верно може и всички други да са маскари, но аз питам вас - прекрасните хотелиари Защо само при ваше управление стават банкови банкрути, инфлация и кредитните милионери стават милиардери. Е, този път не стигнахте Жан Виденов, защото ГЕРБ ви попречи. Посочете ги бе пезевенци, крадци.Криете ги!!!

НЕПЛЮЕЩАТА и НЕЙНАТА КОМИСИЯ РЕШИХА ДА СЕ СКЛЮЧИ ДОГОВОРА С АЛИКС.. Я СЕ ПОИНФОРМИРАЙ малко повече... И си чети и другите материяли за ГРОБ. "МОСКОВ ПРОЗИРА В НОВО БИЗНЕС НАЧИНАНИЕ НА ПРОФ. ГЕНЧО НАЧЕВ ЗА СКРОМНАТА СУМА ОТ 14 МИЛИОНА ЛЕВА". Как се ПРИВАТИЗИРА ДЪРЖАВНА БОЛНИЦА!!

Има нещо гнило в Доклада. За какво с издухани милионите консултански, за "проследяване и препоръки"? Някой пак си е прибрал комисионните и не намира за нужно да се отчете. Какво толкова има да се "проследи" КОЙ на КОГО е отпуснал необезпечен кредит. Всичко намирисва на историята с международният одитор КПМГ и Делойт, техните "препоръки" нали бяха че КТБ е ОК? А после се оказа, че едни наши момченца пишат докладите, а гоУемите одитори се подписват за тежест. Този филм сме го гледали - Знам какво направи миналото лято, но няма да те издавам.

Ясно, банката е обрана със съдействието на ЕС затова искат да прикриват нещата.

Но има и едни добри араби, от "нашите".

Домоуправителите да плащат данък за парите, които получават.

ама надали. Веднага ще направят едно джентелменско споразумение за мълчание. Парите не миришат и нямат цвят.

Без да съм чел доклада и без да ми е казвал който и да е какво пише в него е ясно че всички силни на деня са в кюпа и сега се пазят един друг. Кредитите са прехвърлени през ен брой фирми и пътят на парите не е било обект на разследване на Аликс така че каква е тази конфиденциалност. Този който е взел парите си ги е скрил и в крайна сметка ги е каширал от някой незнаен чужденец срекщу скромна комисионна и здравей живот! Кой ще се откаже на негово име да се регистрира компания която впоследствие да получи парите срещу някаква консултантска услуга и впоследствие да ги изтегли срещу добра комисионна???!!! Тогава защо си дрънкаме врели некипели.

Да не се говори по темата, независимо, че са платени (предполагам) огромни пари! Защото може да се разклати държавата, ако излезат нелицеприятни истини за управляващите! Затова вече 5 месеца си траят като напишкани дечица! Иначе отдавна ББ щеше да е олаял отралъка!

Казват, че юристите нямат морал. Този спря обществени поръчки за 1 млдр. без да му мигне окото, нито пък да разбере защо това е необходимо. Казаха му че ще е законно и той го направи, ама дали целесъобразно, дали не се заобикаля закона, дали това е негова воля ( и важността за автентичността на волята) въобще не го жегна.

ако действително дадат нефризиран доклада на депутатите, и ние ще разберем, но не вярвам да не е опоскан. Червените веднага ще разтръбят за гербарите и обратно.

и кво стана сега битият си е бит е..ят сие еб..н, като нети отърва оплачи се на арменския поп

Съгласен съм да е така, ако на тези т.нар. одитори Влади Мозъка плащаше от джоба си! Обаче предполагам, че те опъват едни здрави пари, като сумата ми се мержелее някъде около двуцифрено число милиони евро. И тези пари излизат от моя, твоя, от нашия джоб! Тогава ние нямаме ли право да знаем истината? Докога разни дебили и дегенерати ще се правят на тайнствени и загадъчни за наша сметка? Това ли според тях е демокрацията? Ами хайде тогава да спрем да плащаме данъци, а пета-шеста ръка комунягите от ГЕРБ да си финансират сами мероприятията, агенцийките и службиците! По този начин болшинството мислещи хора разбраха, че нямат нищо общо с тази държава, с илитератите които се курдисаха начело и си взеха шапките и избягаха колкото се може по-далече от тази разграбена територия.

тия от Аликспартнерс са дали доклада от разследването си на самите разследвани :)))), все едно не са правили никакъв доклад. От Аликспартнерс са длъжни да оповестят разследването си и да информират Европарламента, с цел спиране на еврофондовете за тези престъпници!!!!

да те скветна българино, който още вярва на червените. Та да те светна българино - този договор с Алекспартнер е подписан от правителството на комунягите - от Орешарски. Попитай ме защо е такъв договорът.

парите нямат цвят

Комуняга, много си светнат бе! Ти направо си изгорял, за да светиш!

на ДЕСИТО НЕПЛЮЕЩАТА е договора с АЛЕКСПАРТНЕР!! Едно от решенията и!!! Дъл беше по времето на Орехов??? И си изпълни целта - С ОЩЕ НЯКОЙ ДРУГ МЕСЕЦ ДА СЕ ПОКРИВАТ СЛЕДИТЕ!! СРЕЩУ 22 МИЛИОНА ЕВРО ОТ МАЛКОТО ОСТАНАЛИ ПАРИ В БАНКАТА!!

И защо без да огласяват. Нали е прозрачно. Нали уж "публикуваха" данни. Явно всичко е лъжа.

И си копирах снимката. Направо колаж! Мерси!

Вие събирате снимки на дебили?

единствено разрешение. А то е - за да не намират повод политиците да ни Л Ъ Ж А Т всичките те от министерски съвет, народно събрание и президентство да бъдат изринати по най жесток начин. Крайно време е.

Този Одитори са Една Истинска Класа. Доказана. Докато дойде времето да започнем да се Учим от такива,като тях, бая "боб ще трябва да изядем".

Вчера се провело отчетно-изборно събрание на старейшините на ГЕРБ. Преизбрали с абсолютно мнозинство Николай Андреев. В развълнувано слово лидерът рекъл: "Благодарим на човека, който е един истински строител на нова България. Изключително достоен човек, който с апостолски труд изгради структурите на нашата партия ГЕРБ. Изразяваме дълбока признателност към председателя на ГЕРБ Бойко Борисов и заместник-председателя на партията Цветан Цветанов. Благодарим за доверието, което ни гласуват."

Сменете само Борисов с Живков и Цветанов с Милко Балев и ще се сетите защо ви умилява това приветствие. Защото е издържано в най-добрите традиции на възхвалната априлска реторика. В Сега, след дописката, читател пита с недоумение: "Написаното художествена измислица ли е?" Пък друг го успокоява: "Реалността е по-страшна от измислицата."

При ТОДОР ЖИВКОВ данъците отиваха за грижа за обществото - всичко беше безплатно от образование до медицина, при борисов данъците отиват за самия борисов, за пеевски и доган.

уж трябваше хората да научат кой какво. апък пак не казват. ами сменете договора. да не сте сключвали такъв договор. кой сключи такъв договор че хората да не могат да разберат какво става??? кой?

Че кой изпрати депутатите в Парламента?! Ей хора, Народът е най-важен, а те крият далаверите от нас!!!

Ищо онзи - НАЙ-МЛАДИЯ ПАРТИЕН ЧЛЕН - на 18 години и ДВА дни пропускаш!! Дет невърнатия си билет в рамка на стената в хола МУ виси, напреко магнолията... Пък МАГАРЕТО МУ - дет цани за ПРЕЦЕДЕНТИН, чей скрило от теб, че е бил член на ВУЗОВСКИ ПАТРИЕН КОМИТЕТ НА БКП, НЕ ГО ЛИ ПРАВИ И НЕГО КОМУНИСТИН.. А ВНУЧКАТА НА ИДЕОЛОГА НА ЦК НА БКП - ОТЛИЧНАТА ТАЛПА, и нея забравяш.. И ТЕТКА ЦАЧЕВИЦА и още ПЛЕЯДА КОМУНИСТИНИ В ПАРТИЯТА ИМ!! ПАРТИЯ ОТ ТРЕТИЯ НОМЕНКЛАТУРЕН СПИСЪК НА БКП-то.. Прочети си речта на СТАРЕЙШИНАТА НА ГРОБ. И името на БОЦКО смени с туй на Т.ЖИВКОВ, а на ЦВЪЦКО - с МИЛКО БАЛЕВ!! ДА ВИДИШ, че НЯМА РАЗЛИКА В АПРИЛСКИЯ ПАТОС!!

ЦВЪЦКО - с МИЛКО БАЛЕВ!! ДА ВИДИШ, че НЯМА РАЗЛИКА В АПРИЛСКИЯ ПАТОС!!

И какво стана сега - както по социалистическо време всичко е секретно. Разследването на англииската фирма струва милиони, издръжката на депутатите ни струват милиони, и първите правят доклад за вторите. Аз - обикновения гражданин само имам право да си плащам данъците, друго не ми е позволено.

спазвайки квалифицирания характер на докладчето, го отпредели с ДВЕ ДУМИ - ЗА НИЩО НЕ СТАВА!!! И за нова поръчка на "ЧУЖДЕСТРАННИ УЖ СПЕЦИАЛИСТИ" МИЛИОНИ ДА ДАВАМЕ... П.С. Как го пропуснахме тоз "борец за истината" - ма те и него щяха да го "УБИВАТ".. Ма не видял завалията, че ЛАМПИЧКАТА НА ТАБЛОТО ЗА СПИРАЧНАТА МУ ТЕЧНОСТ СВЕТИ.. Ама май подкарал автомобиля си..

Авторите на доклада са категорични, че документът следва да се смята за автентичен единствено в неговия оригинален вариант на английски език и не поемат отговорност по съдържанието за преводи на български език. Ами така наречените заклети преводачи, които лесно могат да представят английският оригинал и на български, без да има съмнение за манипулации. Сега повечето депутати ще трябва да влизат с преводачи да им четат оригинала на този извънземен конфиденциален доклад. За нас българите няма да има никаква изненада от написаното в доклада.Просто ще се потвърди това , което всички знаем- корупция и кражби на ента степен.

Но най-вероятно там няма нищо , освен първоначалните 4 милиарда , които плащаме

"Влади Горанов ми е като дете. Дойде при мен и ми каза: Шефе, ти си на 55 и оттук нататък само с политика може да се занимаваш. Аз съм на 30, моите колеги станаха милионери, а пък аз стоя в тази зала за 2000 лева и дните ми минават безсмислено. Имам две деца, мисля за трето, как да ги издържам? Ако имаше поне политическа класа у нас, ако имаше смисъл като експерт да стоя в парламента, но сега в парламента няма нищо, свързано с политиката и експертността, заяви Борисов в интервю за в. "Преса".

затова ли му дадоха охрана на оня шопар пеевски? да го опазят от всеки , който ще си помисли, че след тоя доклад той трябва да връща милионите си !?

ако има един честен депутат, който не е престъпник, моля да изнесе данните от доклада и да запознае обществото със съдържанието му! Докладът е за управляващи крали от народа си и този доклад трябва и са длъжни да го публикуват, а не да стои в ръцете на същите тея престъпници, което е направо безобразно гнусно. Всички в доклада трябва да получат всеки по отделно по минимум 20 години затвор и връщане на взетите милиони с всички лихви по тях!!!!

Значи,първия голям удар беше външния дълг-$10 млрд който българите платиха за да могат другарите да заграбат состевеноста в БГ.Втория удар беше М-Тел.Там краси стойчев-"умното момче" на другарите плати $9 млн(милона) за това което накрая другарите продадоха за $1,5 МИЛИАРДА. Толкова е цената на един мобилен оператор с тези габарити.Третия голям удар врътките които милен велчев направи с външния дълг.И не ги направи аз да спечела. Четвъртия удар е ктб-другарите ОТКРАДНАХА от тъпите БГ говеда 4,5 млиарда лева.Тоа селяндур с овчарските мустаци,нема толко акъл за да го направи.А и банката изобщо ама изобщо не е била негова.Тези представи дето българите имат че един овчар от гората може да си направи банка са представи на умствено изостанали екземпляри... Така че

И в тоа ред на мисли възниква въпроса:Ми като БГ са толко тъпи парчета дали пък не си заслужават съдбата?Кво ше кажете вие българите.И не ме питайте аз к'ъв съм.Щото очевидно не съм като останалите.Просто българския ми е майчин и ми е адски кофти,тъпо,гадно ... за това което НИ се случва...Случва се и на мен щото сте ...

как според тебе се справя с крупни престъпници, направо садисти, имайки предвид отношението им към собствения им народ!? Те държат властта, съдебната система и полицията, която официално и публично безсрамно им обеща, че ще ги пази в престъпленията им срещу 20 мизерни проклети работни заплати за пенсиониране!? Те манипулират правораздавателните органи, медийте и изборите! Това са уроди и няма законни средства, които да са ефективни срещу тях.

Извинявам се,а най-големия удар на другарите е на 14 или 24 декември 1947г когато те извършват най-големата кражба в историята на БГ-ТАКА НАРЕЧЕНИЯ ОТ ТЕХ ЗАКОН ЗА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА.Тогава те издигнаха КРАЖБАТА в ранг на закон в БГ а от там И В НОРМА НА ПОВЕДЕНИЕ НА ЕДИН ЦЯЛ НАРОД в продължение на вече 70г.

национализацията е това, което сега трябва да бъде приложено, за да си върне държавата всичко, което тия мръсници - демократи приватизираха/откраднаха за жълти стотинки. Това са направили през 44та година и е дивело до един златен период, през който образованието и културата, а не парите баха цел в обществото!

Тези с големите кредити ги пази охрана от НСО.

Абе кажете , кои са хората с кредити... Това мекотело Хърсев ли ще казва... те всичко са вътре... Имената, имената...имената на кредитополучателите... Това искат хората...После ще видим кой е за гилотината..

не го показват, защото в доклада са имената на всиччки бивши и настоящи депутати, министри и все'кви такива, които вместо да са управлявали страната, изграждайки ред в нея, всъщност са точили парите на държавата през една специално създадена банка. Как ще покажат доклада, тея същите които са в списъка на този доклад - депутати, министри и близки на обкръжението им! В този случай крадецът не иска да вика дръжте крадеца! Писаха днеска че крадците от мола били нагли и арогантни, ама те са направо кокошкари в сравнение с тия в парламента и правителството.

Вижте нашият, светия, икономист...

Аз имам съвсем просто предложение: Банката е фалирала щото кредитополучатели не са си върнали заемите.ТЕ СА ИЗВЕСТНИ. След като е така те трябва да бъдат прибрани "някъде", заедно с най-близките им хора(не се лъжете,включително и ДЕЦАТА ИМ)и да бъдат "помолени" да върнат кинтите.И докато не изпълнат тази "молба", излизане от "някъдето" няма.От списъка на "молбите" и "увещанията" не изключвам НИЩО. Дори препоръчвам най-кардинални такива.Парите НЕ СА СЕ ИЗПАРИЛИ.Те са ОТКРАДНАТИ и са некъде.А тези които са ги взели знаат къде са.И могат да ги върнат.Освен ако в БГ има среди ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ТОВА ДА НЕ СТАНЕ.Друго решение няма.Докато българите са толкова "ларш"-да им окрадат 4-5 млрд лв, целия свет ше им се смее и ше ги сочи с пръст че са идиоти.

Тук некой по-долу спомена "прехвърляне" на кинтите.Ако има ДОБРА ВОЛЯ ТОВА ИЗОБЩО НЕ Е ПРОБЛЕМ.Стига да има желание- теа врътки с прехвърляния са приказко за ИДИОТИ.Стига да има ЖЕЛАНИЕ.А като няма такова,се почват врътките.И некои си мислат че са много умни...