Коментари - Правителството обмисля как да разсекрети доклада за КТБ | dnes.dir.bg
назад

Правителството обмисля как да разсекрети доклада за КТБ

Ако "Аликс Партнърс" не даде съгласие за разсекретяване на доклада за КТБ, правителството обмисля и други варианти информацията да стигне до хората.

Обратно в новината

Коментари - Правителството обмисля как да разсекрети доклада за КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Попитайте г-жа Йорданка Фандъкова.

Това че "обмисля как" не означава че ще измисли как. То правителството най добре да обясни защо изобщо доклада е секретен и за чийй е подписвало такива договори. Там се раздаваха пари от данъци.

"Има неправилно разбиране, че този договор е между държавата или гаранционния фонд и "Аликс Партнърс", това е частен договор, сключен между синдиците на едно частно дружество в несъстоятелност и международна компания", каза Горанов. Това може да е частен договор ако КТБ беше някаква кебапчийница.Но кото са откраднати 5 милиарда от обществото, тогава това става обществен въпрос.

Смях! Как може нашата държава, която плати 5 милиарда лева от парите на данъкоплатците, за да покрие загубите от обира на века, ДА ДОПУСНЕ НЯКАКЪВ СИ "ЧАСТЕН ДОГОВОР"? Договорът трябваше да се сключи между ДЪРЖАВАТА и специализираната фирма, а резултатите от разследването да се ползват от всички - ДАНС, прокуратура, съд, медии, изгорели депозанти, които също имат право да водят дела за откраднатите пари и т.н....

Тези,които откраднаха парите- те крият доклада.Няма защо да се напъваме, те са силните на деня и не им пука!

Щом крият значи са замесени управляващи и приближени до тях които в момента са силно притеснени да не им развалят рахатлъка.

Ние за друго нямаме никакви тайни, вземи армия, разузнаване, контра разузнаване и т.н са като разграден двор и изтича информация към т.нар партньорски служби напред-назад, но пък всякакви договори, сговори за концесии, беленета, потоци, банки са секретни и се пазят от народа с цената на всичко, Бойко и той твърди за всеки договор, че и той самия не знаел какво пиши там ;) голяма тайна от балъците наречени народ, голямо нещо... Пък за трансатлантическия договор няма да го говорим, него и немците не са го чели ;)

какво секретно има в нещо що не е секретно, до сега колко пъти се публикуваха разни списъци къде верни къде не те не бяха ли банкова тайна?

Според този ментърджия договора е ''частен'' ама разходите по него са на хората??? Горанов синдиците ли платиха милионите за всякакви идиотщини от този тип БЕЗ никакъв реален резултат за връщане на милиардите или са на гърба на българите??

Истинския доклад е при чуждестранния нотариус на Цветан Василев. Несъмнено той притежава пълно копие от банковите документи, иначе досега да са го ликвидирали. Кой ще го ликвидира, ами именно тези, които поръчаха нов доклад за КТБ при Аликс Партнърс. Та истината е при банкера, а не в това , което ще прочетем от това частно дружество, дори и да е платено с държавни пари. Затова сега ще си играем на секретен доклад, бюрократични процедури, докато накрая ни писне и темата отшуми във времето.Цветан Василев през това време ще си извади паспорт, за където си поиска и иди го екстрадирай.. . Точно това е целта на крадците на КТБ и така се замитат всички следи. С две думи ние няма да те търсим, а ти няма да говориш. През това време ще намерим някой да напише едно докладче и ако ни хареса ще види бял свят....

Удобна тема за отклоняване на вниманието защото когато синдиците са ''избирали и подписвали'' договора НЕ без разпореждането и одобрението на боко никой нищо не каза и нереагира защото още тогава поръчителите бяха сложили забрана за прозрачност на този договор,,Мижи да те лажим докато българите плащат всички тези милиони дето се плащат на американски фирми къде за ''разследване'' къде за ''одит''

Правителството обмисля как да разсекрети доклада за КТБ! Обмислят как да заметът случая!

На този свят само живота е дарение.Всичко друго е възпитание.За да вземеш нещо трябва да дадеш нещо-образно казано.За да постигнеш нещо, трябва да се лишиш от нещо.Децата преди да тръгнат на училище трябва да знаят този природен закон.Всичко друго е илюзия която скъпо се заплаща- пак образно казано.

Почвам да се съмнявам,че изобщо има някакъв доклад.Не е нормално да ни дръпнат 22 млн,да си ги делнат коректно и после да казват,че няма да ни кажат кой е крал.Ква тайна е бе смръдльовци?Дончева заранта рече,че гл. прокурор го викали в Турция, дали му да чете кой прави контрабанда и понеже не му мигнало очото, те пък отказали достъп на пеевски в държавата си.

Време е много неща в света да се променят...

Немога да разбера в какъв свят и в каква държава живея.И някой ще говори за възпитание и образование и политика и отношение между себеподобните.В кой век живеем.Възхищавам се на родители и прародители с тяхното спазване на закона за 10 те божи правила за живота.Просто е нали без изискване висше и много висше образование.

Кражба и засекретяване. Кой може да засекретява и да налива пари за покриване на парите от Кражбата. От нашите пари. Държавата.

Особена дилема нема. ИЛИ РАЗСЕКРЕТЯВАШ ИЗЦЯЛО или не въобще.

"..това е частен договор, сключен между синдиците на едно частно дружество в несъстоятелност и международна компания", каза Горанов. Ти да видиш! А като е частен договора, защо трябваше на "частното дружество в несъстоятелност" държавата да му налее едни 2 милиарда?! Парите, които наляхте , Горанчо, не бяха на "частното дружество", а измъкнати зорлем и без никой да ни пита от нашите джобове! Значи когато трябваше да се плаща - парите държавни, когато трябва да научим обаче кой ни е свил парите - информацията вече е конфиденциална?! Ай гиди...

Ти остави факта, че държавата наля тези 2 милиарда във Фондът за гарантиране на влоговете, ами и по препоръка на Народното събрание и с активното участие на човека от снимката , този фонд сключи договор с клауза за поверителност, поискана от същия този човек, с Аликс Партнърс за 22 милиона щ.д. , платени пак от нашия джоб за работа, която компанията извърши за 3 месеца! В договора не е имало и изискване тази фирма да предприеме някакви действия за връщане на поне част от изгубените средства в КТБ, а единствено да установи фактите от загубите на КТБ, които вече бяха установени от синдиците! Публикуване на доклада няма да има, защото резултатите от него ще са смешни!

Е като са смешни, крайно време е народът да потърси отговорност и по препоръка на ЕС да напълни затворите с по-отбрана стока.

Защо как,че не Ви ли е ЯСНО? Разбира се ,както и бяха "РАЗСЕКРЕТЕНИ" досиетата!?

правят българина по-тъп отколкото е? Щом умуват, значи няма да има разсекретяване , а пак прикриване.... Но кучетата си лаят, а керванът/на олигарси, политици и мафия/ си върви.....

Първо, тази фирма е чужда и няма право да решава дали да се разсекрети доклада, а народа, който и плаща! И второ, напртив, забавянето ще помогне на крадците да скрият следите, а що се отнася до това, дали парите ще се върнат, ние отдавна знаем, че няма да стане!

Синдиците нали са представители на Държавата?

Правителството се чуди как да разсекрети дклада за КТБ, без да падне от власт.

Власт имащите не искат да се разкрие истината за КТБ.От друга страна Властта не преследва олигарсите и незаконно обогатилите се и не пречи ефективно на корупцията.Затова индустриалците подкрепят правителството, корумпираните народни представители подкрепят правителството и самото правителство ги подкрепя и взема сигурно съответните комисионни.Всичко става за сметка на непрекъснато ограбвания българин, който е настроен робски и понася всичко.

Парите ги няма - всичко друго е безсмислено. 4 милиарда за КТБ, 3 милиарда за бежанците - какво ли остана в тази държава? Крайно време е управляващите да разберат, че държавните пари не са им лична сметка. Има ли някой смелчага да им го каже ? - НЯМА! Рупайте овчици постната пица!

нека се разбере кой ограби банката!

Как кой - ВЛАСТИМАЩИТЕ!

Я пък ти, има ли въобще някаква пица?

..., ми прилича, все едно да извикам съседа да разследва, "Kои, ми сра в гащите"??!! ;)) Aбсолютна, глупост !! ;))

властта поръчител ли е или на петел долната джука? Само в БГ правителството може да е под всякаква компанийка от майната си.

Гениалния Скултур, потпомогнат от местно пиянде, ще работи върху мащабен проект, под работно заглавие "Мислителите": Борисов на гюбрето, а в краката му пърхат десетина "Мислещи" каки и кокошки ! Така Германския Пресов Орган иформира свойте слушатели, в тас- сутрешния си брой

то за кТБ са с вързани ръце, за Хемус също, за гърците пак... е гати завързаняците... А ве щом като ви е секретрен доклада, лпащайте ве, гадове! Като ни взехте парите - взиматъе от всички, като искаме информация -само за някои!

еми ти още ли не си разбрал, че всичко у нас е в ръцете на българо-руската мафия а политиците им са пипалата бре!

Горките, те били с вързани ръце!

ние тва си го знаем ве!

Горанов,Горанов, бетонна стена с глава не се руши. Не можеш се пребори с хидрата, която така нагло се самонарича "Независима Съдебна Власт". Докато не отсечете главата на хидрата управия няма ! Все пак дерзай !

Питайте Милен Велчев, Красимир Катев от ВТБ какво са крали и обирали.

Значи веднъж крали после засекретили кражбите.То така добре се живее.

КТБ крие комунистически тайни на номенклатурата , на ДС и КГБ как обира народа.

Pesh0

Няма какво да се умува . Доклада е платен с държавни пари и хората имат право да го знаят . Защо изобщо са го правили ако ще е таен ? Може ли да ми платите няколко милиона , а аз да искам да се пази в тайна , работата , която съм свършил ?

Наистина е времето на негодниците.Още по-неприятно е,че негодниците се оказаха и невероятно глупави.Не е възможно хитростта да маскира липсата на ум.

Кой плати и с чии пари плати ?!

Вижте само какво засекретяват тия смешници.Пазят бандитите които източиха държавата.Такава ни е всичката класифицирана информация.Такава държава няма никъде.

Е.пуснете някоя дребна риба .

че герб шикалкавят,и искат да скрият истината е ясно.но не Ви ли е странно,че нито 1 партия не се нагърби да им иска обяснение за ктб,а им искат обречени вотове за доста "по- дребни" неща.

Влади Горанов ми е като дете. Дойде при мен и ми каза: Шефе, ти си на 55 и оттук нататък само с политика може да се занимаваш. Аз съм на 30, моите колеги станаха милионери, а пък аз стоя в тази зала за 2000 лева и дните ми минават безсмислено. Имам две деца, мисля за трето, как да ги издържам? Ако имаше поне политическа класа у нас, ако имаше смисъл като експерт да стоя в парламента, но сега в парламента няма нищо, свързано с политиката и експертността, заяви Борисов в интервю за в. "Преса".

Дори за миг не сме се съмнявали, че нямате желание да се разсекрети.

ги натискат от Европа, за тва се пънат кат грък на сране...

Така или иначе ние връщаме парите-данъкоплатците и никой не ни пита дали това не ни тежи на личния бюджет и за колко години. За сметка на това депутатски дечица, братовчеди и 'бизнесмени" харчат на вечер в дискотеката на Константин по 5 бона всеки един от тях!

Мда... Сложна задача! Няама как да го разсекрети без така да го "преработи", че нищо да не остане от него... Иначе ще лъсне категорично, че всичките са в кюпа, и ще се размирише много лошо... Навремето чрез хиперинфлацията ограбиха хората по отвратителен начин. След това - втори път, чрез "масовата приватизация" и пенсионните фондове. И сега за трети, по още по-рафиниран начин - чрез КТБ. Ето защо никога няма да станем европейци и винаги ще си броим стотинките - защото винаги отгоре са стояли престъпници-тарикати!

цялото проточване във времето е показателно за нечисти сделки, кога фалира КТБ, кога платихте от нашите пари и кога се чудите що да правите, нали се сещаме,че това не е случайно,но лошото е че ние от лошия генетичен материал помним и е най-добре "хорът на крадците" да започне да пее в едно друго заведение - следствие и прокуратура (не цацаратура), а диригента да бъде задържан първи...

и властта и ктб и всичко трябва да отиде на бунището на историята

"Аликс Партнърс" са от Топ Най-Топ Одитори и това, което вършат е, като "Пълна и Точна медицинска картина на заболяването". Те, като Професионалисти с РЕНОМЕ , не са тези, които Решават дали техните КОНСТАТАЦИИТЕ да останат САМО за БОЛНИЯ. Те имат професионална Етика и ще оставят това да го решава самия Болен. А БОЛНИЯ е този, който е поръчал "Изследването". И когато констатират и ти кажат " Ти си болен от СПИН" започва да те обзема Ужас от тази констатация - едно За Себе си, друго за Работодателя, който едва ли ще иска да ти е такъв Повече. Работодателят сме Ние - Народа, а този който си е поръчал това Изследване, го знаем Всички Кой е.

Няма дори на теория начин ГЕРБхунтата да е на свобода,а в същото време да излезе наяве истината.

Каквото и да излезе от там 10000000%ще е цензурирана версия като се и получава с въпросните списъци които ту се появяват ту изчезват и все цифрите са грешни и после се оправдават поясняват допълват изменят с една дума -заличават!

правителството плаща масрафа на ,,Aликс партнарс",а се чуди.стига сте се базикали с данакоплтците лонгури от боко 2..

Колко съдии,прокурори ще лъснат от тоя доклад....и то не за малки суми.от 200 000 нагоре.те ще смърдят най много.всъщност ще е доста интересно ако изобщо стигне до хората.колкото знаем кои са агентите на дс във власта толкова и доклада.