Съветът на Европа: Ислямофобията - тенденция през 2015 г.

Засилващите се антиимигрантски настроения и ислямофобията са били ключови тенденции през 2015 г., заяви комисия на Съвета на Европа.

Обратно в новината

Коментари - Съветът на Европа: Ислямофобията - тенденция през 2015 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДИКТАТОРИТЕ ЦИОНИСТИ СА НАЙ ОПАСНОТО ЗЛО ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО!!!РАДИКАЛНИЯТ ИСЛЯМ И ТЕРОРИЗМА СА САМО ТЕХНИ ПРОДУКТИ,ЧАСТ ОТ МАНИПУЛАТИВНИТЕ СРЕДСТВА ЗА ПОСТИГАНЕ НА ТОТАЛЕН СВЕТОВЕН КОНТРОЛ!!!

Нагнетяват ислямисти в Европа благодарение на "демократичните" ни закони - удобни за тях, а самоубийствени за нас. Станат ли мнозинство в Европа, всички тези закони ще отидат в архива. Няма да има вече нито демокрация, нито права на човека.

"култура на радушен прием" на тарамбуките убийци от Париж, от Брюксел и къде ли не още :( :( Нещо не ви се връзва логиката бе, изроди антиевропейски :(

добър ден Сатана, пак съм аз Свети Илия роден много отдавна в България на 13 километра северно от река "явок", виждам през в изминалите векове си имал много работа за страданието и изтребването на моя български народ, питам те дали ще ти е по силите да поправиш всичко това или ще ти е по-лесно да те разоблича и да бъдеш унищожен во веки веков?!

култура на радушен прием - да се чете, състояние на телешка наивност или радушен прием ама на мургави па.ки в белите им женички не по собствена воля!

Съветът на старейшините от евроцион.

Хахах една група тарикати успяли да се настанят на топло местенце. Заплати за които добре платен гражданин на ЕС може да мечтае. Като отвориш сайта на ЕС и виждаш комисии за какво ли не дори може и да има комисия коят ода се занимава с качеството на прашките на фолк певиците. А на среща едно голямо нищо.

дкми

Само смърт за тия! По-добре да измрат 10000 от тях, отколкото да взривят пак някое летище, автобус, метро... Това са хора и много извратена психика и ценности. Нека си отиват при девиците в рая.

всичката омраза е предизвикана от самите ислямци и техните политици с настъпалното си поведение и наглост

Няма фобия! Има оправдани и с основание опасения. Ислямът е мирен само и единствено, когато е в МАЛЦИНСТВО. Станат ли много - трябва да се редуцира бройката. И сега сме прекалено толерантни към исляма, а не бива.

Ксенофобия-страх от други култури.Под ислямофобия мюсулманите разбират всичко,което не им харесва.Имат абсурдни претенции-искат зони на шериат.Шериата не се подчинява на законите на дадена страна.Те си имат самозвани съдии,специалисти по шериата,отсъждат кой е прав и кой не.Който иска да живее по законите на шериата ,прав му път.;В СА,в ОАЕ,Сомалия,Йемен,Либия.Защо ли богатите арабски страни не са приели нито един бежанец.А те основно снабдяват терористите с оръжие.В Европа със саудитски пари се строят джамии ,а в Сирия всички християнски храмове разрушени.Светът защо не говори за невидимите сълзи на Маалула?.Там хората са говорели арамейски,езикът на Христос.Сега всичко е разрушено и то от ислямисти.В Палмира руини,Хомс ,църквите разрушени.Е,как няма да се страхуват хората по света.Който е създал хаоса ,сега да приема бежанци,най вече САЩ .

господи нашия живот не е ли ценен, като не сме правоверни ние къде да идем, ние сме бежанци в собствените си страни, по лошо дори

Ха,ха,ха, каква ислямофобия какви пет лв. сега в Европа ислямистите изтребват ХРИСТИЯНИ!!1

в тая комисия явно се гледа от скъпи офиси и скъпи коли, на улицата е точно обратното

И каккъв точно е тоя съвет и от позицията на какви се изказват. Кой ги е упълномощил и кого представляват. Нещо рефендуми, а? Няма нали. Тогава тоя съвет може ДГД, заедно с комисарите.

B целия театър европейските народи фактор ли са, към тях има ли толерантност,защо не се говори какво са им причинили чужденците. Kъм европейците да не би да няма расизъм, ами идните поколения, за тях помислиха ли.

не гласувайте на избори за членовете на съвета на европа. те бавно но сигурно унищожават европа, както овесиха на кръста Христос!

нали всеки трябва да си носи кръста, но само за нас се отнася, за тях права и претенции

чудя се като убиват и мразят християните в ислямския свят християнофобия ли го наричат или геноцид.

Няма никаква ислямофобия. Исляма е религия на Робството и ВОйната( Джихад). Който ги е подценил и не ги е изклал, после е бил поробен и ограбен. Всички трябва да мразят Мюсюлманите- и бели, и черни. Мюсюлманите в Пакистан постоянно нападат Индия( циганите).

Много са добри да констатират СЛЕДСТВИЯТА, а за ПРИЧИНИТЕ - нито дума. Ако нямаше организирани, масови пълчища нашественици (никаки бежанци не са), наброяващи милиони, нямаше да има и такива настроения. Да погледнат малко по-надалече от носа си от Съвета на Европа и да не ни правят на глупаци.

От месеци не съм виждал толкова много изтрити мнения. ВЕРОЯТНО СА ИЗРАЗЯВАЛИ "ПРИВЕТСТВИЯ"КЪМ МИГРАНТИТЕ?? ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОВА Е НАЙ "БЕЗОБИДНАТА ФАЗА"- ПО КЪСНО МНОГО ОТ НАС ЩЕ СЕ ПРОСТЯТ И С ЖИВОТА СИ БЕЗ ДА СА ВЗЕЛИ НИКАКВО ОТНОШЕНИЕ И УЧАСТИЕ В ДНЕШТНИТИ ПРОСТОТИИ НА МЕРКЕЛ И СТАРЧЕСКОТО БЕЗУМИЕ НА "РЪКОВОДИЛИТЕ"ОТ БРЮКСЕЛ

Мда, надигат се ислямофобски вълни, а колко хубаво е да си муслиманин. Това ли се опитват да ни кажат? И това са политици избрани от населението там. Не е истина просто - муслиманите си правят каквото си искат и ако им се направи забележка - сакън, гадни ислямофоби - вижте какви кротки агънца са. А сега - кой е по-големия враг на Европа - самите муслимани или Европейската комисия? Знаехме си , че има нещо нередно в тия бюрократи, ама не очаквахме чак такова, поне аз де. В момента искат да обяснят на бялото население на Европа, че няма да го има след 50 години и да свиква. И да не се бунтува много-много. Страшна работа, не е за вярване, наистина. И това се случва.

тия в европа били много тъпи. папата като иска бежанци да ги пусне във ватикана. много тъпи.

ислямофобията е турска измислица на толерастите, които ограбиха банките и цензурират форумите. не гласувайте за съвета на Европа! Скоро те ще ви принудят да търсите политическо убежище в Сибир!

Нормално е да има ислямофобия. Никой не се чувства щастлив с мюсюлмани наоколо. То ако ислямът беше нещо нормално нямаше мюсюлмани да мигрират в немюсюлманска Европа, а европейците щяха да бягат към т.нар. Близък Изток. Който където пусне мюсюлмани му се качват на главата. Да, на повечето европейски политици ислямските фондове на Катар и Саудитска Арабия плащат стабилни "стипендии" и хонорари за да предават гласоподавателите си. Но това с нищо не прави исляма по-привлекателен за обикновените хора. Напротив, все повече хора изпитват искрена омраза към мюсюлманите. И няма да е никак далеч началото на саморазправите. Аз не искам забрадени жени, не искам да ми казват какво да ям и какво да правя. И който се опитва да ми го казва ще си го получи рано или късно. Пет пари не давам кой как ще ме нарича. Аз искам да живея нормално.

съветът на европа скоро ще раздава формуляри на европейците, за европейско гражданство.

Извънземните обезлюдяват територии в Азия и Африка...?!

нека говорим в прав текст: ако пак изберете меркел, кунева и клинтън, ще трябва да пишете молби за да останете в европа, европейци.

Голяма Трътко.....не си напъвай пилешката глава !!! Нямаш акъл да си идеш до вас а ще даваш мнения във форума !!! Хайде издои овцете, нахрани магарретата, събувай цървулите и дочените гащи и лягай при бабата на хасъра :))))))

малко ли ви бяха пожарите, а асоциален на социална помощ, плюещ по онез, които ви хрантутят, а дояч на мъжки магарета?

канадиан, вече написах какво ще направя с вас. няма нужда да се пънкате.

Браво, Европо! Дълбок поклон пред Юнкер! Да живее г-жа Меркел! Цялото ми тяло-топ ола вибрира в ритъма на щастието и благодарността към европейския хуманизъм, благодарение на който е създадена крайно необходимата и актуална Европейска Комисия срещу разсизма и нетолерантността (ЕКРН)! Пребогатата ми добродетелна същност е била винаги насочена към постепенно разслояване на така жизнено необходимата за всяко човешко същество Толерантност. Моите поддръжници тук, в ЕС и по целия свят познават до детайли изцяло достойната ми борба за ТОЛЕРАНТНОСТ към изстрадалите и низвергнати малцинства. Гордея се, че тази комисия е обявила ислямофобията за най-гнусната и долнопробна поанта-истерия пре 2015 сред неграмотните, неуките, духовно и физически незадоволени креатури, въргалящи се безцелно и без посока пред изумените ни невярващи очи, същества, които не са наясно със собствените си брутално-свирепи щения, нещастни човекоподобни, замърсяващи със своите нечисто-кремави духовни полюции околната среда, нашите умове, съзнания, подсъзнания и фино-плачущи души! Нека ние, всички добри и морални хорица, осъдим жестоко ширещата се като Медуза-Горгона ислямофобия, нека наденем бурките на мира и песента, и се възправим на масов протест под формата на 99 звезди лъча срещи потъпкването на правата и свободите на народите!!! Нека изстреляме едно вребално твърдо "не" на ксенофобията, аморала, комунизма, анархизма, тъпоумните руси блондинки,извънземните,космическите дупки, дупчици, дупища и дупета и други тям подобни гадости, с които ни залива и бомбардира военизираната антихуманна гмеж, разложена паплач, които превръщат нашето светло бъдеще в една вонящо-блатна клоака на разврата. Не на политико-икономическите травестити с бради, мустаци, но с обръсната гръд! Да на демокрацита и дружбата между народите и животните. Поклон!

уважавам ви като хора. Уважавам и празниците ви. Ама вече прекаляваш.

И там ти е грешката, че ги уважаваш. Всички трябва да мразят исляма тази престъпна религия.

ти си един наи-обикновен трол. интересно защо дир-а не трие гнуснитете ти бълвочи? да не би да си им на щат?

Хайде да не изместваме нещата! Основната тенденция сред европейците през 2015 г. е все по-голямото отвращение от двойните стандарти, лицемерието, прахосването на пари и диктаторското поведение на ЕС по отношение на гражданите и отделните страни. Защото политиците и упрвляващите и в национален мащаб и в рамките на ЕС все повече престават да изразяват волята на обществото, а се опитват да бъдат негови господари, превръщайки ни в слуги. Това, че не харесвам исляма, не ме прави ислямофоб. Не мразя исляма, а тези, които искат да го прилагат като норма в европейските общества, при това го практикуват както в ранното Средновековие. Що се отнася до мигрантите - не, не съм и ксенофоб. Просто не ги искам тук. Толкова. По същия начин, по който не мразя и клошарите. И едните и другите обаче не ги искам у дома. Освен това, не считам за справедливо, България да дава по 600 евро на месец за всеки един мигрант, още повече, че както Меркел и Камерън заявиха още преди 4 години, мултикултурализмът се е провалил по отношение на мигрантите и те не желаят да се интегрират в нашите общества.

ислямофобия?! глупости! това си е е чиста европофобия от страна на толерастните, които запалиха света. искате ли да направите един обратен експеримент? европейците да са в нужда, а туркия ке падне, с.а. и катар да приемат европейци и веропежки, като бежанци? за пакитата да не говорим! те са толерантни, колкото гей-апарадчиците на американските посолства и техните цензуратори по медиите! толерантни главорези.

стига с тая ислямофобия,бе! все едно да кажете че човек които е болен от рак, се страхува че може да умре от тоя рак. аиде събудете се вече и започнете да наричате нещата с истинските им имена! а не "корабче с пътници се обърна и потъна краи либия!" аи сиктир!

СТАТИСТИКА НА ООН ПОКАЗВА ,ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2050г. ЩЕ Е: 3.3МИЛ.ЦИГАНИ,1,3МИЛ. ТУРЦИ И 0,4 МИЛ. БЪЛГАРИ.КЪМ МОМЕНТА БЪЛГАРИЯ Е НА ПЪРВО МЯСТО В СВЕТА ПО СМЪРТНОСТ С 15,7 ПРОМИЛА.НА ВСЕКИ ЧАС В БЪЛГАРИЯ УМИРАТ 7 ЧОВЕКА А 4 ЗАМИНАВАТ . В БЪЛГАРИЯ СЕ ВОДЯТ 1,3МИЛИОНА МЪРТВИ ДУШИ ИЛИ НЕ СМЕ 7 МИЛИОНА А 5,7 МИЛИОНА.МЪРТВИТЕ ДУШИ СЕ ПОЛЗВАТ ОТ ГЕРБ ЗА РЕШАВАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ,ЗА ПЕЧЕЛЕНЕ НА ЕВРО ПРОЕКТИ,ЗА ТОЧЕНЕ НА БОЛНИЦИ,УЧИЛИЩА,ГРАДИНИ И ОЩЕ И ОЩЕ.60% ОТ НОВОРОДЕНИТЕ БЪЛГАРЧЕТА НЯМАТ ЗА МАЙЧЕН ЕЗИК БЪЛГАРСКИЯ БЪЛГАРИЯ Е С НАЙ-БЪРЗО РАСТЯЩ ВЪНШЕН ДЪЛГ,НАЙ-НИСКИ ЗАПЛАТИ,ПЪРВИ ПО РОБСТВО,ПЪРВИ ПО КОРУПЦИЯ И ПРЕСТЪПНОСТ ,ПЪРВИ ПО СМЪРТНОСТ,113 ПО СВОБОДА НА СЛОВОТО, ПОСЛЕДНА ПО ПРОЗРАЧНОСТ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ,С НАЙ-НЕЕФЕКТИВНАТА ПРАВНА СИСТЕМА, 35% СА МИЗЕРНО БЕДНИТЕ ,НАД 20% СА РАБОТЕЩИТЕ БЕДНИ,ДЪЛГОВЕТЕ НА БЪЛГАРИНА САМО ЗА ГОДИНА СА СКОЧИЛИ С 50%.ВЪНШНИТЕ ИНВЕСТИЦИИ СА НАМАЛЕЛИ 7 ПЪТИ.ПРЕМИЕР НИ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ БАНДИТ.