Доган: В България няма нито желание, нито готовност за предсрочни избори

Нужен е рестарт на демократичния модел, властта е опиат за елита, заяви почетния председател на ДПС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като на Паси, като на Софиянски... Дали са щастливи всичките тези "хора" от делата си? Не им личи...

То старт е нямало или ще рестартираме още 30 години грабеж и разсипия в интерес на шепа милиардери !

Я как се е нахилил Тато ди тути капи;) И как да не се хили доволно - повече от добре му се получи с бизнес плана тази година - подаръци, подаръци...;)

Ако искате да разберете и направите разликата между истинския им, интелект и уважение и любов към науката и човека и човешкото общество и устройство, между измамниците и спекулантите за своя лична изхода и истинските мозъци, между оригинала и пошлата имитация, мога да ви препоръчам например едно наглед абсурдно сравнение - вижте интервю на Едуард Сноудън от Москва - по-специално онова с Брайан Уилиамс от от MSNBC - то е малко по-малко от 1 час, и го сравнете с претенциозните празнения на ДС доносника и рецидивист Доган, предназначени само и единствено за да начело собственото си патологично его! Смешно ми е колко много хора си мислят - а може би и самият той се самозаблуждава, че тези ежегодни словобудства и издевателства над думите и човешкия морал са предназначени за другите, са отправени към другите:) Не, те са отправени към самия него, в търсене на собствената си напълно изгубена идентичност (нарочно не използвам думата душа), като реакция на неговите празнения от останалите.

Всяка година по това време Доган повтаря едни и същи неща от години, та беновската даже непрестанно подарява книжката му от първото такова приказване.. И как ще стане този ''рестарт на демократичния'' модел след като няма желание или готовност за промяна????

С две думи - Доган се прави на Путин с неговите прословути годишни пресконференции. В карикатурен вариант!

Това само доказва че в България няма ''живи'' хора защото властващите в които влиза задкулисно и дпс докараха народа до там да гледа оцеляването си сам защото на избори отдавна не вярва а и помощ от властващи няма как да получи защото те гледат собственото си житие и битие да им е наред..

Три години ДПС-Карадайъ ни проглуши ушите ,че трябва да има предсрачни избори.Явно всичко е били тинтири минтири в създалата се симбиоза ГЕРБ -ДПС зад кулисите.Доган в Новогодишното обръщение към актива ,открито почерта подкрепата си към ГЕРБ т.е. ,че в България няма готовност за избори и правителството на пожарникаря Бойко Борисов няма алтернатива.Когато в една държава няма алтернатива отпишете я като демократична държава.Кава стана тая патриотарите от НФСБ и ВМРО станаха съдружници с ДПС. Определено Доган доказано е най-хитрият политик и на политическите партии също им е ясно ,че без Доган-ДПС няма властоимение.Една истина ми хареса на Доган,че властолюбието на управляващите им пречат за кардинални реформи от горе до долу във управляващата верига.

Просто преди всеки избори Доган иска по нещо от Бойко! А Бойко знае че Догана каже ли не ми харесваш и си заминава !

Има желание не само за избори, но и за национализация, така че всички локоми задницци като тоя на снимката кръв да пускат. Хората искат възмездие за изпортено си минало, настояще и бъдеще, заробващо техните дезца и внуците. Тая управляваща и крадлива пасмина, нарязала цялата българска промишленост на скраб трябва да се омете. Последен пример Химко Враца, оглозган и разкостен.

Брей, кви сложни приказки, с речник да ги четеш, на почивки...

Почитания лидер на ЕТНИЧЕСКАТА групировка ДПС трябва да е в затвора!!! А не пазен от НСО с нашите данъци!!

Каквото и да кажем,го казваме с ПОГНУСА за този субект -Доган. Още с избирането на Първанов за Президент,тогава започна истинският възход на ДПС. Тази партия се явява като ГОВОРИТЕЛ на ОЛИГАРХИЯТА НА България. Колкото по-бързо си замине от този свят Агента на ДС -,Ахмед Доган. Модела на управление трябва да се промени. П.П. И рязания да не се вживява като Държавна глава в сянка. Дай боже Аллах да го прибере час по рано.

Истинския възход на ДПС започна след като падна Жан Виденов и бе докаран другаря Иван Костов. Тогава СДС се гушнаха с ДПС по заповед на САЩ и на нашти олигарси които искаха да разграбят България! След това ДПС се цункаха с НДСВ - Симеончо и ако не си забравил те бяха втората партия която подкрепи и активно влезе в управлението на България! Та тогава чак БСП издигна Първанов след като Пешо Стоянов взе да ръси глупости нарочно за да бъде избран човека на БСП и ДПС ги подкрепи. Та възхода започна със СДС-то на другаря Иван Костов !!

или си забравил ''кръглата маса''.

кръглата маса даде възможност да бъдат представени пред обществеността от БКП, ДС и САЩ. Кръглата маса по цял ден е слушах през 1990г. После съда му даде някакъв шанс да стане партия, щото не беше .След това дълго време ДПС не можеше да намери пътя, не бе активно така както е сега. Между другото ДПС бутна първото правителство на СДС с мухльото Филип Димитров. Само дето имаш желание да скриеш другаря Иван Костов и СДС и НДСВ!! Истината моето момче няма как да я скриеш!

България вече не е държава.

"Това заяви почетният председател на ДПС Ахмед Доган в словото на почетния председател на ДПС Ахмед Доган......" Дир-аджийски шедьовър хахаххахаха.

Педро нарисува „ Двуликия Янус “ и я подариха на Доган неговото ДПС ! Като гледам сега , ми мяза на „ Усмивката на Мафията “ , така трябва да се нарича следващата картина на Петър Мичев !

Как се е Ухилил този , сякаш му бела яйце ! Хитреца на Прехода , станал богат от ЛЪЖИ !

Нямам нерви да чета цялата статия,след като "този" се изказва.

Трябва да се уважава мнението на собствениците на ТЕЦ. Чакам изказване на Кавички по темата.

Много важно кво е казал Доган. Вие нямате ли самочувствие, бе. Айде стигав вече с тия сенки от миналото. И неговото царство умира. Светът днес е различен. Сори, Догане, отиде си.

че е тук и се развива и влиза дори във живота ти, дори те топли и си готвиш яденето с тока на Доган, а Бойко великия мъж е негов слуга!

Колкото и на умен да се прави Доган, всъщност е доста прозрачен и предсказуем. Вижте това; “ Проблемът е, че се появи ново поколение, което възприема реалността на Прехода с изкривени оценки и позиции или като незавършен процес без котва....” Значи проблемът не е престъпният “преход”, който не само, че никога не свърши, а май дори и истински не започна..., а ... “новото поколение”, тоест ние, които “не го разбираме” и не го възприемаме и одобряваме, просто защото е ... ПРЕСТЪПЕН:) Между другото зашо Доган вместо да се прави на умен и интересен просто не публикува “големия си хидромелиоративен проект”, онзи, затади който получи милион от един юнак от “Мултигруп”, за да видим конкретно колко много знаел в тази съвсем практическа област! И друго - много добрият му приятел и изповедник Димитър Тадаръков публично ни обясни как гениалният Доган бил работел много задълбочено и ни обеща, че много скоро генивт Доган щял да изненада и нас, и света с някакво много голямо откритие - надявам се, че някои все още си спомняте. Доста време мина от тогава, и аз тръпна в очакване да го видя и чуя!

и затова докато не (пре)върнеш заграбеното в равномерно разпределено състояние НИЩО няма да промениш...

Тоя е Турски шпионин. Гледа само да КРАДЕ. Да си ТЪРСИ правата в Турция. Турците в България, като тоя- Доган са Измамници... В Турция има разни турци продават стоки. И такива като Доган им стават Посредници да предлагат стоките и услугите им в чужбина.. Като направят някоя сделка, турците в България взимат ПРОЦЕНТ от продаденото.. Обаче, тия като Доган , след сделката почват да СЛЕДЯТ клиентите си в чужбина и да ги ОГРАБВАТ. Ако клиента е политик, ония искат да му завземат държавата и партията. Все едно някой да предлага заеми и турчина като Доган да му стане Посредник. И като дадат Заем на някого например- 10 хиляди лева, посредника- ИЗМАМНИК- в България да тръгне иска да от получилия заема да му даде 2- 3 хиляди лева от получените пари... Или като преди време разни Мошеници продаваха някакви коли или имоти, обаче, след сделката тръгват да СЛЕДЯТ клиента на който са продали стоката и му открадват парите, дето са му дали...

Абе дпоред мен и той самият ввче не знае какъв е к чий шпионин е - кого ли не предаде! Наистина след 10 ноември беше финансиран от турските служби и не само им предаде цялото ни външно разузнаване, и са го засекли и заснели - нашите служби в доклад описват 74 пъти когато този е получавал суми от турските служби, но дори и имаше наглостта и да се хвали, ме - цитирам - “Българите (забележете как сам сд разграничава от нас) ги е страх от нас (ДПС на ДС), защото знаят, че зад нас стои ... Турция?!?” Но бил доносник на ДС, пък после са го уличили в терористична дейност и той направил пълни самопризнания и го осъждат на 8!години затвор, пък след няколко години ДС го изкарват, пък уж го готвели за агент зад граница, пък подле стана марионетка на ДС-КГБ генералите... Уж философ, после и политик, после бизнесмен, хидроинженер, енергитик, мафиот,..,Уж бе турчин, после ДС шайката опита да го представи не само зз българин, но и за най-големият българин?!?, за “втория Левски”?!?!?! (аз се чудя как не го изкараха тези прости мошеници не за втория, а направо за първия Левски!) Този съвсем се е изгубил в търсене на напълно изгубената си идентичност, завалията!

До съгласно: Масонско “сектанско” -Какво общо имат сектантските учения с Природните закони? Ако едно сектанско учение ти каже, че можеш да повишиш температурата на по- топло тяло като го допреш до по- студено тяло, дали на основата на Природните закони това ще се получи? Можеш да организираш както искаш двете тела, но Природата ще регулира нещата така, че по- студеното тяло ще се затопли за сметка на по-топлото! Вторият термодинамичен принцип много точно описва особеностите на природните процеси, но всеки сам избира на какво да вярва, на природните закони или сектански догми!

е завършило с мъка основно образование,след което без да има завършено средно образование,е пратен за "студент" в ВУЗА на ДС Факултета по философия! Този ВУЗ на ДС беше "завършил" и "философа" Жельо Митев Желев който по непонятни причини наричаха "доктор" Лицето от снимката винаги казва нещо някъде на закрито и джурналистите в България които Алеко е описъл добре в Бай Ганьо ,го възхваляват какво бил казал скрито от някакви сарай!Това лице никога досега не е говорил в телевизионно студио пред опоненти за различни политически,икономически,етнически,проблеми в България! Той се крие от пряк спор с опоненти защото ще лъсно колко е прост,както се видя за Живков,Желев,Борисов!

Не само това - той е толкова умен и ученолюбив, толкова пл-имен от другите, от връстниците си, че се е налагало ДС да го дъндурка и обгрижва още от младежките му години и да го издържа с месечна издръжка стрщу доносите му, в които е споделял дори и най-интимни подробности. Дори и при кандидат-студентските изпити се проваля и изкарва 2, та се налага ДС да го вкара в универдитета, а скед като го избутва, донасяйки разбира се срещу състудентите и приятелите си, дори и срещу хазяите си..., оак ДС го отехвъткя в Сифия и му намира работа. И тазпидките за дадените му суми още са запазени, по някакви причини не са ги унищожили и тях с много други документи и досиета!... Абе отврат!

“ Тази ситуация упорито напомня за легендарния "ефект на пеперудата" за динамичното балансиране на времето и живите системи в природата: при определени условия едно спонтанно микроколебание на въздуха може да породи буря в другия край на света.” При НИКАКВИ реални условия едно СПОНТАННО микро колебание на въздуха НЕ МОЖЕ ДА ПОРОДИ БУРЯ, и то в другия край на света! Прословутият “ефект на пеперудата” от теорията на хаоса, представен метафорично от американския математик Едуард Лоренц, е просто един ХИПЕРБОЛИЧЕН пример, с който той иска да подчертае възможния огромен мултипликиращ ефект при някои нелинейни системи, когато дори и при съвсем малки промени на началните параметри се стига до големи промени на крайните състояния при някои нелинейни състояния. Много е наивно и глупаво някой приема буквално екзотичния (с цел запомнящо се онагледяване на мисълта) този пример и ефект! Да го обясня и аз съвсем простичко - ако този ефект бе реален, ако наистина едно подобно микроколебание на въздуха от единия край на света можеше наистина да причини истинска буря в другия му край, тогава нямаше нужда да се хвърлят безумни огромни суми за оръжия и въоръжаване:) “И най-умният си е малко прост”, особено когато и не е толковаа умен а много му се иска да го възприемат за такъв

съгласен ! "ефекта на пепрудата" работи ...ако не го наблюдаваш "отстрани", т.е. ако не го очакваш... пирамидата "купи без пари", също работеше до момента, до който критична маса от Тълпата, не започна да наблюдава пирамидата "отстрани" с идеята - "абе я да видя дали пък ще работи, ако не и се вържа" ... ами няма да работи. много неща работят само и единствено на БЕЗсъзнателно ниво... започнеш ли да го наблюдавш и анализираш - няма да работи. затова и двете глави НИКОГА не работят заедно - за да заработи едната, другата трябва да изключи контрола и разума ...иначе - нищо!

Съжалявам, но твърде много уважавам и обичам по принцип науката и специално математиката (част от която е Теорията на хаоса, в която сериозен принос има Едуард Лоренц, който освен математик е бил и метеоролог...и е изучавал поведението на газ и законите, на които се подчинява, и се опитва да онагледява кумукационния, мултиплициращ ефект при определено съчетание на параметри, и за да го представи по запомнящ се начин прави референция към една ИЗВЕСТНА ПОСЛОВИЦА: “Когато в дъждовните гори на Амазония една пеперуда размаха крилца, тя предизвиква ураган в Мексико!”, като те съветвам да си опресниш дефиницивта на думичката “ПОСЛОВИЦА”, т.н. “Ефект на оеперудата”- естествено, че пеперудите НЕ предизвикват и не могат да предизвикат ураганите, тоест много е глупаво ако някой приема буквално израза, който онагледява по по-понятен и запомнящ се начин ЕГЕКТ, който Лоренц изучава е и реален, разбира се...), Та твърде много уважавам математиката, за да не правя разликата между сериозните й познавачи и експерти и обези, които се правят на такива, спекулирайки с нея като подхвърлят нейни термини и методики, и едва ли тук или на пиянски сборища на измамници е мястото те да се коментират сериозно. Но бих добавил само, че когато един човек се опитва да разбере едно по-сложно явление, той обикновено се опитва да го “разбие” на по-прости и разбираеми, използвайки понятия и термини които познава (или си мисли, че познава), за да може да си го обясни и осмисли - първо на себе си, а после - и на други, вкл. с “ефекти” или подловици, които са по-асимилираеми за останалите. Впрочем това е традиционен подход на науката. Така например като съава дума за Теорията на хаоса, то от самата дефиниция на хаос се вижда, че това познание съществува само като следствие на човешкото НЕпознание, тоест ние наричаме “хаос” всяко явление, чиеито закон, закономерности и крайни проявления и ефекти НЕ познаваме. Ако и когато ние ги опознаем достатъчно добре, хаотичното явление (движение, ефект,...) се превръща в ... закономерност, в НЕхаис, в “ред”! Но отново - нито тук, нито на софра някъде е мястото.да се разискват тези неща. Още по-малко си представям те да се използват от наши политици и управници - като Борисов, БарнибРъбъла, или ... Доган:) но спекулирането с тях от тези ми се струва кощунство! В заключение - не ми вменявай думи и неща, които не съм казал и не съм твърдял - ефектът съществува, но самият пример е ПОГОВОРКА, тоест хипербола! Каквито са много от поговорките...

меди, няма власт за бсп, няма и за дпс! не се и предвижда да има следващите пет петилетки!

Това не го е съчинил Доган. Това е анализ на политолог. Нищо особено. Да, вярно е. Но касво струва нещо вече писано и познато. В ЕС властва шайка, подхранвана от хората на Барак-простак. Това са енепарите прости и демократите-пущове от американския конгрес. Заядливи, прости, по-зли от Хитлер, готови да обърнат света. И ще го направят, ако не ги убием. Техният проект в наша България се нарича ГЕРБ. Понеже не събраха гласове за самостоятелна власт, са принудени да търсят съюзи. Вклучително и с ДПС, а напоследък и с БСП.

И кого ще изберем, ако има избори? Дайте имена, защото аз познавам....само познатите.Останалите къде са ?

отдавна го заредиха на стартовата линия, като "новият" (за пореден път) спасител .... един дългуч с бръсната кратунка ....

Ти не разбираш. Това е омагьосан кръг. Не идват качествени упраевляващи, защото на власт има мафиоти. На власт има мафиоти, защото няма качествени управляващи. Ако има некачествени управляващи те трябва да се свалят, независимо дали има алтернатива или не. Ако следващите са некачествени - също. Иначе няма да излезем от омагьосания кръг.

2019-12-19 22:34:28 Аз няма да се отказвам (нерегистриран) Да, много хора са заспали. Затова трябва да събудим хората около нас. Трябва да стане верижна реакция. Колкото повече хора проумеят, че само от нас зависи дали България е зле или не ----- да избягваш да говориш в мн.ч. и "от името на българия" ... не съм те оторизирал да говориш "от мое име", нали? кажи си направо: "зле ми е фирмичката, нямам вече "ръст" на печалбата", но което аз бих ти казал - благодари се, че имаш изобщо "печалба", значи си на "+", а кой казва, че всеки следваш "+" трябва да е по-голям от предишния?!

Как можеш да съдиш за това кой съм аз от коментар, който изобщо не е свързан с фактите, които изброи. Както и да е, те са грешни. Аз нямам фирма. Аз съм просто един човек, който иска държавата му да е наред. Както и да е, посочи какво е грешно в моя коментар.

Жалко, ако прогназата на Доган се сбъдне и няма предсрочни избори. Ще трябва още да търпим Тиквата и престъпната му група. ОПГ ГЕРБ трябва да се ликвидира за да се спаси България и просперира нацията.

да кажеш преди всичко- "да просперираш ти, най мой гръб"! "просперитет на нацията" значи равноморено радпределение и еднавко нарастване ... готов ли си тогава за "социализма-2" ако това го няма, НЕ може да се говори за просперитет "на нацията" , а на отделни елементи!

Мъдаааааааа, България е отдавна в будна кома... Има няма 10-тина години, че и повече. А народа (или това, което е останало от него) е силно приспан от статуквото и хванат за гушата от собствените си ИЗвратени политици..... А какво следва ...? Отговора остава за вас...

Всеки, който все още е буден трябва да събуди останалите и да ги накара да разберат, че само с бездействие и мрънкане не става. Трябва реакция от народа. Ние сме виновни и отговорни за държавата и състоянието й, независимо дали тя просперира или запада. Колкото повече хора разберат това, толкова по - близо ще сме до оправянето на България.

Пожелавам ти УСПЕХ в начинчнието да вдигнеш сегашният българин от софрата със саладката и ракийката... Той е Лъв у дома и пред клавиатурата твори подвизи.... Но да излезе на жълтите павета и да сътвори история...НЕ СТАВА.... Последният оопит - преди 30-тина години...и ....??? С една дума няма материал....качествен...

Да, много хора са заспали. Затова трябва да събудим хората около нас. Трябва да стане верижна реакция. Колкото повече хора проумеят, че само от нас зависи дали България е зле или не, толкова повече ще се присъединят - така разботи конформизма. Аз ти пожелавам пък на теб да събудиш някой около теб и да промениш мнението му.

Какво желание да има за избори,като всички вкупом воглаве с тоя боклук отвратиха хората от политиката и политицитите. Тия ще управряват,до второ пришествие и после тежко им и горко.

Не и ако се събудиш и не събудиш и хората около теб, както и всички други. Трябва да стане верижна реакция.

Глупак!Когато го постигнеш,ни се обади

Съмнявам се този човек да е писал текста, имам известни подозрения за това кой му е помагал но ще се въздържа от споменаване на имена за да не обидя безпричинно някого. Правят впечатление фрапиращи неточности които издават или неразбиране на това което автора иска да каже или непознаване на фундаментални принципи. Например “без програмирана визия”, това не е софтуер да му напишеш командите, за визията се съставя целева, работна програма, т.е., “програмна визия”; “самоорганизиране на Природата”, Природата се саморегулира, не се самоорганизира; “дисхармония на цикъла на натрупване с този на преразпределение” - има дисбаланс между тези два цикъла; “рестартиране на политическия модел” или трябва да се създаде нов или да се коригира модела, и още много други детайли в текста които, така да се каже, са с въпросителна. За мен, от цялото изказване правя извода, че този човек или не иска предсрочни избори или, ако има такива, неговата партия да играе роля, много близка до първостепенната!

Природата се саморегулира, не се самоорганизира ---- масонското сектантско учение, за "природно функциониране на човека", т.е. "слабият изяжда силният", което е животински, но не и Човешки начин на развитие, "браточките" ще ви пуснат по пълзалката "на самотек" да се "саморегулирате", т.е. да се самоизтрепете един друг от "излишните", като процесът няма да е огранизиран, а ще във видя на контролирано-наблюдаван хаос.

да напиша "силният изяжда слабият" но интересна, че се е получило обратното.... дали е случайно ?! ))

да напиша "силният изяжда слабият" но интересна, че се е получило обратното.... дали е случайно ?! )) ---- не се затвори веригата и Червеят не изяде Лъва, "дисхармонията на цикъла на натрупване и разпределение" няма да приключи!

“рестартиране на политическия модел” ----- на старата схема на мнима , фантомна, фасадна "полярност", която да активира , да наелектризира Тълпата, за да зареди отново със ток веригата на динамото, което въртеше "вечният двигател" на менталното "дърво на живота"

ще се появат отново "добри" и "лоши" които "които ше ви оправатя" като малко ще поолабят примката около вратлето ви, за да може да се поразмърдате, че белким да завъртите пак динамото, защото при сегашната стегната примка около вратлето - никой не ще да "върти"

Съмнявам се този човек да е писал текста, имам известни подозрения за това кой му е помагал ---- го е писал. Никога човек не може да сбърка ментално-отнесеният му стил философстване и изричане на 5 изречения, които могат простичко да се кажат в едно! Но нали трябва да изглеждаме прекалено умно-загадъчни...

Несъмнено Доган е един успял човек. Това е успеха на подлостта, която започва от желанието на един военнослужеш от с. Дръндар в поделение на "Строителни войски", който проявява желание да отиде при политическия си офицер и да донася за своите другари. Тя преминава и във висшите училиша, където доносника е поставен и дори е преместен в Софиски универскитет- без изпит като "ценен кадър" в доносничеството. Много са му псевдонимите и то все с български възрожденски имена на ведосмостите на които се е разписвал при получаване да дребните суми. До момента, когато Андрей Луканов решава да прави етническа турска партия и слага /естествено/ свой агент начело, защото неговата БСП е на път тотално да загуби изборите, ако турското малцинства гласува свободно и демократично. Така е поставено греховното начало на ДСП с пари и идеи на Държавна сигурност. И то сработи, до степен, че промени самия преход в криминално-обирджийска далавера не без участието на ДПС и лично на Доган. Ето от там му идва самочувствието, че правел история, но било още по-трудно да я напишеш. Дори и идиотското му изказване, че ТОЙ давал порциите на "обръчите от фирми" не го направи автентичен и стойностен политик, а беше още едно доказателство за интелектуално безсилие на един доносник- издигнал се до едно от действуващите лица на мръсотията наречена "преход" , когато се разграбваше и унищожаваше държавността и съответно хората страдаха от недоимък за сметка на милионите на подобни кални типове. И затова претенцията му за историческа значимост на личността на Доган е всъщност признание за порочността на неговите кукловоди, които го направиха исторически значим. Но дълбоко в дълбините на съзнанието си той знае, че е една пионка на комунистическата върхушка, която искаше да бъде водач на капитала.. И подобен катарзис по отношение на "простете ми"- такива бяха времената- няма как да се случи. Пък и едва ли някой от неговите съвременни последователи е прочел точно това в "мъглявите" му писания. Те не са чак толкова "в час". И едва ли ще бъдат.

"демократичния" преход беше безкръвен. и удобен за такива, като циганина - алкохолик на снимката, професор, доктор и ибрикчия от с.Дръндар. при недемократичния ще се леят реки от кръв... историята се повтаря през няколко десетки години... /за сведение на" философа" от фотото/...

Това дори не е демокрация. Това си е чиста експлоатация от магията, която ни управлява.

Всички ставате дървени философи на дърти години....

Има огромно желание за промяна и натрупана достатъчно омразая към управляващите. НО Народът си дава сметка срещу какво ще се изправи ако излезе на улицата .Какво е ТО; 1. Срещу цялата репресивна машина на властта-полиция,съд,прокуратура/ 2.Срещу цялата олигархия наречена работодатели(приватизатори) с милиардните си награбени богатства 3.Срещу слугинските медии. 4.Срещу 400000 души раболепна и добре нахранена администрация 5.Срещу европейското чиновничество от ЕНП което владее европейските структури и си обича своя"кучи син"-ББ 6.Срещу американската колониялна администрация и военнит структури от НАТО скрити под различна форма у нас. КАКВО МОЖЕ ДА ИЗВАДИ НАРОДА СРЕЩУ ТОВА?

Ти знаеш ли, че ако има масови протести, както в сума ти държави, които са по - добре от нас и следователно по - добре могат да се противопоставят срещу народа, нищо няма да спре народа. Как могат да спрат дори и една трета от българите? Не могат. Но трябва да се задействаме. просто трябва да разберем, че не е трудно ако се обединим.

Гладна кокошка просо сънува, на няколко пъти власта ви се поднасяше на тепсия, вие не успяхте да се възползвате

Не трябва да се свали властта еднократно и като се е сменила край. Трябва да има адекватна реакция от народа всеки път когато някой от управляващите направи гаф. Ако реагираме сега а в бъдеще пак станем пасивни нищо няма да се промени и пак ще се намери някой, който ще се възползва от нас както се и вижда.

Вие от 'народа' сте много предсказуеми - все мразите някой. Един ден се събуждате и той живота отминал.

Народе, опомни се. Този ти държи юздите?!

Този трактат към електората на ДПС ли е ориентиран?

Как се хили , най-големия Лъжец на Прехода ! Налапа се с Имоти и пари и сега се прави на велик ! Плямпа глупости защото е пиян на аванта ! Виждах го 3-4 пъти през 1992 този Мошеник , тогава ми направи впечатление че се държи като Мушморок , но се оказа мошенник висок пилотаж ! Народа е готов за Смяна на Правителството и съд над Борисов за Геноцида над Българите !

Jaxon

народа не е готов за нищо !

Точно сега е времето да се задействаме и да разберем, че ние сме виновни като за упадъка, така и за просперитета на България. И че мафията няма да падне сама. Нужна е реакция от народа. Иначе няма да се оправим, мафията няма да го позволи.

Много добре се сговорихте “партиите на прехода”. Сигурно сте много доволни. Но знайте, че ние знаем, че Партията ви е една. И ще падне от власт рано или късно, по един или друг начин. Ще падне.

Догане, Борисов каза, че си го “поръчал” ! Голем левак си, да знаеш !

Прав е Доган. Патриотите се тресат от страх,БСПто са гола вода, ВОЛЯ нищо не направи. Относно, милиона на Доган, той е заплатен от частна фирма! А, защо... Те си знаят.

Тоя като кихне и всички медии му подават кърпичка. Цялата алкохолна мъдрост се цитира без съкращения. Най-висшия наместник на руските служби и старши кукловод на Задунайска Губерния. Чудя се как не са заключени коментарите, както когато пукне някой от Господарите.

Абе,и да има избори,Бойко пак ще ги спечели.Мачкай,Бойко!

На тоя няма ли кой да му направи пак един атентат , но този път с работещ и зареден боен пистолет ?

Има желание, Ахмед.. има!

Догане, върви ли ТЕЦ-а, в тоя ред на мисли? Студен резерв има ли? Има ли яхти на пристанището? Как е детето? Онова, пухкавото и успялото?

Дръндарския агент с великите си прозрения. Делиорманския Цицерон се произнесе - световните лидери си водят бележки, най-вече един от тях. Гален от 3 папи.

Големия "експерт", който глътна 1,5 милиона от Цанков камък ....е НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!. Как ехидно се хили .

Абе като гледам какви интелигенти сте коментиращите тука.... Заслужавате си турското управление...

Жалкото е че са заедно с Русия.

Най-добре се смее, който последен се смее

Нещо за тец-а, пристанището и новите сараи на плажа има ли, че не ми се четат всички тия глупости..