17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най -големите страхове на свинския български народец : да не настине и да не се мине .

Много добре пишеш на български да не си от али еничарите ама тия новите.

…а що Става с ей-онеятам “несъществуващите” НЕлегални Мрежи от ГСМ резервоариЩА в Този район ?!

Вецовете май са след Своге и нямат нищо общо с липсата на вода от искрецката река.Между другото- р. Искър влиза в Своге, минава по средата и си заминава без някой да иска вода от нея.Кво да правиш- България. А в Израел правели градини в пустините.

Аха, явно НЕК тайно е спряла водовземането за МиниВЕЦовете в района. Времнно, докато отшуми случая, после пак си подкарват по старо му - през закона.

Защо няма европейско разследване за това кой лишава коритата на Реките ни от вода? Дунав(българското и правилно име е Тракийското ИСТЪР) кой го шети? Марица кой я шети? Къде се изпокриха еврейчетата еколози?Къде се изпокри и Нешка Робева,чиято екологичност замря точно в момента,в който тя и нейните перестройчета унищожиха Българската Държава? Къде сте бе?

събират се няколко решителни мъже от Своге, товарят няколко туби бензин в една джипка, обикалят през ноща вецовете, слагат по една ковид маска за превенция, драскат няколко клечки кибрит, пият вода на корем и гледат сеира на чорбаджиите

Как пък ,не се сетихТе, че водата я лочат вълците с ВЕЦ-овете, а после търсят под вола телето и измислят небивалици от научен характер. За земетресения, за извънземни, за библейски притчи и т.н.!

римляните са били умни хора, правили са акведукти и са имали вода, после византийците го правят, а светът в момента върви назад, към дивото, много алчни за власт станаха богатите

Имали са вода богатите. Киртаците като тебе едва ли.

Всички са били равни и всички са ползвали едни и същи блага. Когато Рим се узурпира от императори и републиката е затрита, тогава се появяват богатите, които взимат всичко за себе си и съответно империята загива. Нищоправци тънещи в лукс и охолство нито произвеждат, нито са полезни с нещо. Само консумират и резултатът винаги е един и същ.

Глупости. Точно Имперският период на Рим е с най големия разцвет и строежи.

пуснаха ли ви малко водица, стойте и ги чакайте, скоро всичко ще отклонят и да дишаш ще струва пари

Тия от Своге да вземат по една сопа и да ходят да спукат от бой кмета и общинарите. Тази сутрин от немай къде спряха да отклоняват водата към ВЕИ-тата и о чудо водата в реката се появи.

Защото винаги имам план Б, план В и план Г. Ако няма газ, има ток. Ако няма ток, има дърва. Ако няма дърва има гуми.

Ако няма гуми има парцуца.