17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля, а кога, най-после, ще е ясно становището и срока на Правителствот за ПРЕИЗЧИСЛЯВАНЕ НА ПЕНСИИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ СЪС 34-40 години ТРУДОВ СТАЖ? За тези ХОРА, КОИТО ИЗГРАДИХА НЕ ЕДНА, А НЯКОЛКО БЪЛГАРИИ, и които за повече от 25-годишен "преход", нито едно Правителство не опази съграденото с непосилния труд и себеотрицание на тези българи.

Горанов а двата милиарда които ще изхарчите до Нова година за какво ще отидат!?!

Защо се подигравате с хората чиито труд и спестявания окрадохте? Добавки-какво ще компенсират? Новите цени на :-парното, на водата, на газта, на хляба, на продуктите от първа необходимост, на лекарствата , на бензина и т.н.!?Поне не се излагайте! Ставате и смешни и жалки!

Приказвате за мизерните Коледни добавки и непрекъснато за тавана на пенсиите. И нито дума не издумвате за важните неща. ДА СПРЕТЕ С ОБЩИТЕ ПРИКАЗКИ И ХВАЛБИ. ДА ПРАВИТЕ, ДА СТРУВАТЕ ПРЕЗ 2019 ГОДИНА ДА ПРЕИЗЧИСЛИТЕ ПЕНСИИТЕ НА ХОРАТА, РАБОТИЛИ СЪВЕСТНО ПО 40-50 ГОДИНИ И ПОСТРОИЛИ ВСИЧКО ТОВА, КОЕТО ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ НЕ САМО ДА ПОДДЪРЖАТЕ И ДА ОПАЗИТЕ, НО И ВСЯЧЕСКИ ГО УНИЩОЖАВАТЕ. ДА НЕ СЕ НАЛОЖИ И НИЕ ДА ИЗЛЕЗЕМ НА ПЛОЩАДИТЕ.

Подаянията на ГЕРБ не ми трябват! Ще мина и без тях! Не че пенсията ми е голяма, но предпочитам да ги изгладувам, отколкото да взема техните 15 лева! Все пак сме хора и имаме достойнство. Дайте ги на Менда Стоянова или на Цветан Цветанов.

Отказваме се , да има за новите аероплани.

Подаянията на тоя убиец на старци, са свръхскромни, с ограничен радиус на действие!а ПЕНСИОНЕРИТЕ СЕ ОЧЕРТАВАТ КАТО БЪДЕЩАТА ,В БЛИЗКИТЕ 10-15 ГОДИНИ РАБОТНА СИЛА НА МИЗЕРНАТА НИ ИКОНОМИКА!

пенсионерите под линия на бедност получават социални за отопление , коледни и великденски, достигнаха тези с пенсии до 500 лв. Несправедливо е

Само лентяите получават добавки. Дадоха на всяко дете идиот по 990 лева.

За едни 40лв.и то не за всички 1м.умуване ще падне.Уж де.Вече и децата знаят колко мислите за народа си.Ще трябват 4млн.боко 100пъти ще го повтори,то тези 40лв.им присядат на гърлото на горките пенсионери.Да остане за вас крадците по хилядарки,а за кривосъдната сисетема дето ви обслужва до 13,14,15,16,......заплата.Бок.уци.

В ,,закъсалата" Гърция Коледни и Велигденски бонуси за пенсионерите по 1500 евра ,а в ,,просперираща" България с мъка до 40лв. и то само за хора с пенсии до 300лв.

Излиза, че за 2019 година разликата м-у платеното майчинство и прага на бедност намалява само 33лв.

Много взеха да се напъват нещо , да не се готвят за избори ? но май тоя път няма да им върже , 10 пъти едни и същи фокуси , то че народа е гладен и прост , е ясно , но чак пък толкова .

Ще се върже, не бой се. Докато единствената алтернатива е червено / рязаната коалиция, Боце пак ще го преизбират.

на 80% от пенсионерите е да се даде на всички по равно, но кой ни слуша...Пак ще дадат на тези, които са с най -малко стаж.

Краде се с милиарди, а когато стане на въпрос за тая милостиня, се правят недостойни пазарлъци. Ако било имало, а защо не се планират предварително, за да не държите хората в шах до последната минута? Това не е подигравка, а гавра с бедните пенсионери. Най бедни и нещастни в Европа, имали нещастието да се родят в България.

Да ви кендзам на добавките. Тея дето са си драпали мадурите добавки а тея дето са се трепали 40 год рук

Педераст, Дянков 2- това е тоя изрод.

И за какво са им тия надбавки, след като и без друго си имат редовно пенсии за без да правят нищо! Да не казвам, че това е поколението, което ограби България а опитите си да пробута комунизма... И което още милее за Тодор Живков. А и забравих, поколението, което мята пачки през прозореца...

Толкова ''го ограби'' че за това се нароиха мутренски милионери благодарение на създаденото от тях.. Това да си идиот е дело на природата ама незнам защо трябва да го заявявате на всеослушание..

Сега почна ли да храниш кучетата си с по 2000 лв на месец, преди не ти стигаше заплата за тях....що не вземеш някой гладен пенсионер, остана на улицата да го гледаш вместо куче....щеше да има нЕкаква малко полза от тебе тогава за живота на земята