До края на 2025 г. София ще има нова многофункционална спортна зала "Слатина"

В определени часове от деня тя ще бъде отворена и за безплатен спорт за столичани, каза председателят на СОС

Обратно в новината

Коментари - До края на 2025 г. София ще има нова многофункционална спортна зала "Слатина" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много по-важно от тази общинска зала за частни клубове е да се възстанови плувния комплекс "Червено знаме"! Който също е в Слатина. Какво стана с този 1 милион предвиден за конструктивно изследване на басеина и проектни проучвания?!

А откритите басейни Мария Луиза кога? Софиянци ни е срам и страх да минаваме вече от там! Сборище на наркомани, място на престрелки между мафиоти!!!

Кога, нехайници, ще се сетите, че в цяла София има само ДВА басейна 50м за тренировки по плуване - Спартак и този на ТУ? В източните квартали - Младост, Дружба, Слатина... където живее половин София, живущите НЯМАТ къде да тренират плуване. Всеки ден ходим с колите на работа, прекосяваме по 3-4 пъти на ден половин София, горим бензин и смърдим, за да се доберем до заветния басейн, да плуваме 1-2 часа, а възпитаваме и деца!!! Кога ще възстановят поне закрития басейн на ЦСКА, който беше на що-годе достижима локация. Кога ще възстановят басейните в карталните училища? Преди 20 години, когато аз бях ученик, всяко квартално училище имаше РАБОТЕЩ 20-25 метра басейн и там децата спортуваха, тренираха, имаха състезания, имаше спортна атмосфера. Сега всичко е в разруха! Как да приучиш детето си да спортува, като няма къде и като са 90% дебили в обкръжаващата среда, дето са виждали само цигарите и бирите как се пият от "родители" по детските площадки!!!! Да ви ева скапаняците в тая община, да пукнете в мъки, изроди алчни!!!!

само една поправка - и закрития на Дианабад е 50 метра, та са 3...

Мда, пропуснах го.

И на Академика има басейн.

Там са две игрища за деца, едното е за баскетбол, другото - футболно, които "КМЕТА" обеща да оправи да играят, чудесно ги сътвори.

Погледнете задната страна на Фестивална и след това мислете за нови зали.

Журналисти, напишете поне адреса, ей така от кумова срама.

При това демографско положение в страната скоро няма да има кой да ги ползва тези съоръжения, ама кой мисли за това?! сори, но тази новина не ме зарадва

на педалите спортна зала им не требе

Ми значи няма да ходиш

А кога ще има детска болница?

Когато алчните за пари архитекти, доктори и инженери станат по-скромни! Като чуха, че има предвидени 100 милиона лв. за довършване на съществуващият строеж веднага организираха комитети за нова болница, като се оказа, че пари няма - изчезнаха и комитетите на "загрижените" за здравето на децата!

Поредна схема за източване. До сега нито един проект с публично-частно участие не е завършвал по друг начин. Така и зала Универсиада подариха на Пеевски, Общинска банка на Ковачки, Пловдивския панаир на Гергов .....

Гошко, новата силна карикату....кандидатура на ОПГ герб за смет...кмет на София... Моля ви, искаме още! Още от същото поне 50г. Ганьо иска още, още, още! Ремонт на ремонта на ремонта и пътища, като сините морски вълни.... Благодарим ти другарю Борисов, че бдиш над нас, простите ганьовци-роби...

А ако премахнат смахнатият Гъзайн създаден от най-скъпоплатените Гъзайнери цената ще падне поне на половина!

Кубик бетон винаги ще е кубик бетон.

Герберските калинки вън !!!