Полицията откри ДНК на атентатор от Сарафово

В хотел в Несебър полицията е открила ДНК на един от отговорните за атентата на летище Сарафово.

Обратно в новината

Коментари - Полицията откри ДНК на атентатор от Сарафово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този е брат на сер-шеф-стани-геи. приличат си до смърт. и двамата не са родени в българия.

СЛЕД КАТО ИЗРАЕЛ ОБЯВИ ЧЕ СА ОТКРИЛИ ТРЕТИ НИЕ ЩЕ НАМЕРИМ ЧЕТВЪРТИЯ И ПЕТИЯ

Прилича на Яйценюк

Абе...няма ли да спрете с "компетентните" си коментари....не сте наясно с нещата.....ами.... мълчете си !!!

ей тея сервитъорки са като крио банки. в дупето днк на арабите а в устата на мосад. да живее демокрацията яе има такива вестници да разказват вицове на "свобода"

Въпросните атентатори няма да стигнат до съд,за тях ще се погрижи МОСАД.

Ба...маа..му Това ДНК има ли 2 годинки вече?

Че то на ушната кал какво да и стане?

Ми то не е трудно - ходейки върху мокета в хотелите, милиони човечета отдолу викат - чичко , чичко.....

Чичко или татко?

Що пък ви се струва чудно? При тая хигиена в хотелите - можем в някоя стая да открием ДНК и от созополския вампир на Божидар Димитров.

И аз открих свое ДНК в мазето . Там преди 15 години гледах голи снимки в един вестник и лъсках бастуня ! Абе....изкукуригали маломници , какво ДНК, какви 5 лева бе, сарахоши ....Това е платена еврейска статия , тия ги разправяйте на оная ми работа....

Ивреите са виновни!!!

мародер-атора ДИР каква съвест имаш и довечера как ще затвориш очи да спиш спокойно след като изтри толкова постове за гара Буново и невинните жертви?

Духът на Петка Страшника ще му кръжи над главата продажна! Стенанията на българските майки и дечицата ще му се причуват! Турските изстъпления трябва да се знаят и помнят, стига са се правили на невинни жертви!

да поискат от сервитьорката да им даде генетичен матерял ,тя знае куде да й го търсят- само трябва да се раздели от на другите 1000 чужденци , които също са й влезнали под кожата ,а и не само там

Надявало се е момичето да го поканят в Канада.

ИЗРАЕЛ ОБЯВИ ЧЕ СА ОТКРИЛИ ТРЕТИ УЧАСТНИК И НИЕ ВЕДНАГА ГО ОТКРИХМЕ !

Защо до сега тази сервитьорка не е била разпитана, или не се е обадила?Не може да не го е разпознала.

Тия както "работят" с тая безумна скорост, ще имат потресаващи резултати следващото хилядолетие...

sur4iceto

Така е.Ще очакваме цялата истина другия век.

като не слушат радио.Пет минути предварително,евреите обявиха извършителите.След двуседмичен престой при янките имахме и достатъчно платено предположение за имената

ДНК на един от отговорните за атентата на летище Сарафово в хотел в Несебър е откирла полицията, съобщава "Преса". Въпросът ми е откъде и срещу какво възнаграждение вестник "Преса" знае какво е открила полицията, откъде изтича процесуална (следствена) тайна? Според главния прокурор "запазването на следствената тайна е гаранция за осъществяване на функциите на съдебната власт като самостоятелна функция на държавна власт", а според Върховния касационен съд "опазването на следствената тайна е дейност по осъществяване функциите на съдебната власт". Тоест, съществена част от работата на съдебната власт е да пази тайна.

Егати хотелската пералня,дето остават ДНК след 1 година!

Егати пералнята на общественото мнение е вестник "Преса". Всяко нещо публикувано от вестник "Преса" и "Икономедиа" АД е лъжа, измама, заблуда, внушение и манипулация на общественото мнение.

деер

От всичко написано стана ясно, че са пълни аматьори. Интересно е , кои власти са успели да установят ДНК-то в уж забравените вещи?

Кой вярва на тези измишльотини?!

Ами кой - Йовчев кой друг

ИМА ЛИ ОЩЕ ЗАБЛУДЕНИ ОФЦЕ,ДЕТО ДА ВЯРВАТ НА ПИНИЗИТЕ НА ОФЦАТА ОФЧЕВ?ТОВА Е НОКТРОЛИРАНА ИНФОРМАЦИЯ,КОЯТО ЦЕЛИ ДА ПОКАЖЕ,ЧЕ СЕ ВЪРШИ НЕЩО ПО АТЕНТАТА. ИСТИНАТА ОБАЧЕ Е УЖАСЯВАЩА-НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КАКВО ДА НАПРАВИ,ЗАЩОТО ОФЦАТА ОФЧЕВ УЖ ИЗВЪРШИ ЕДНА РЕФОРМА,ДЕТО НЕ Е РЕФОРМА ,А ЧИСТО И ПРОСТО СИ Е РАЗЧИСТВАНЕ НА СМЕТКИ С ОПОНЕНТИТЕ. РЕЗУЛТАТА Е НАЛИЦЕ-НУЛЕВ КАПАЦИТЕТ НА ДАНС И МВР. ПРЯКО ОТГОВОРЕН- ОФЦАТА ОФЧЕВ. ЗАД ГЪРБА МУ- СТАНИШЕВ И МЕСТАН

КАКВОВТО И ДА ПИШЕТЕ ЙОВЧЕВ Е СТОТИЦИ ПЪТИ ПО-ДОБЪР МИНИСТЪР ОТ ЦВЕТАНОВ.

ОПИТИТЕ ЗА СРАВНЯВАНЕ МЕЖДУ ОФЦАТА ОФЧЕВ И ЦВИНОКИО Е ТОЧНО ЗА БАЛЪЦИТЕ КАТО ТЕБЕ.ТАКИВА КАТО ТЕБЕ КЪЛВАТ НА ГОЛА КУКА И ГИ ЛОВЯТ НА ВЪДИЦАТА. СРАВНЕНИЕТО МЕЖДУ ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ТЪПАНАРИ В ПОСЛЕДНАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ /ЦВИНОКИО/ С ДРУГ МАЛКО ПО-МАЛЪК ТЪПАНАР / ОФЧЕВ/ НЕ ОЗНАЧАВА ,ЧЕ ОФЦАТА ОФЧЕВ Е ДОБЪР И СТАВА ЗА ЧЕП НА КАЦАТА. КАЗАНО НАКРАТКО- ОФЦАТА ОФЧЕВ Е МАЛКО ПО-МАЛКО ТЪП ОТ ЦВИНОКИО.

Затова започнаха отвличанията.

Наша милиция е със статистически функции Още по лошо дори -за дребни кражби те приканват да не подаваш жалби Иначе и без да си тъп като милиционер ,по новому полицай като прочетеш паспорт с Хасан Ибрям Ахмет или Доган можеш да си сигурен Терорист е

Абе накрая фактите излязоха така: канадец гръмва дистанционно американец, изтрепва невинни туристи и за това е виновен Асад, Хамас и Путин. 1/3 от българите вярват на това. 2/3 не! Странно съотношение имаме в нашата страна. Сигурно знаете че това е минималното съотношение за революционен напредък, но не е преминато и сме още на еволюционен.

Възможно и шапчиците да са подхвърлени с чуждо ДНК. Абе много за прости ги мислите тези терористи. Ей така си забравил 2 шапцици.

Щото той първо направил атентата и после са върнал до хотелската си стая да си събира нещата и да се маха от там. И в бързината...Глупости, няма логика.

e що да няма... намерението не е било да се взривява автобуса по начина по който беше взривен...

тези глупости Мусад и ЦРУ ли ги измислиха ебаси хахаах ще правиш атентат и то от такъв мащаб ама ще си кесиш на плажа,че и купони и девойки та и накрая ще си оставиш нещата в хотела смешно е ебаси това ли разледваха 2 години ама тея наистина ни взеха за балъци вече :) кой знае на кои умрял преди 10 години в Афганистан е тази снимка .... смешни са много даже и е тъпо,че нашите гъзоливци им слугуват

Момичето било толкова увлечено по чужденеца Ех, на какво ли не са способни финикийските знаци, независимо от произхода си...

Това нашето не е полиция а ориенталски пазар - каквото научат веднага го разбира целия свят !

Сега Мосад могат да отворят дебелите тефтери и да си кажат кога са го вербували :-))))