ДКК сезира Европейската прокуратура заради решенията на Ваня Караганева

Според Рая Каназирева министър Везиева не е добре информирана и ще промени мнението си, когато се запознае с документите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шоуто продължава, нищо ново под слънцето....

ГЕРБА джийски номера.Поредните "кьорфишеци".времето ви свърши 12 години кражби и корупция стига ви толкова.

Между другото, да не би МОЗЪЧЕН ТРЪСТ ГЕРБ да мисли, че БКК е СЪЗДАДЕНА / ФИНАНСИРАНА с ЕВРО СРЕДСТВА, та плашат със СЕЗИРАНЕ на Кьовеши? Караганева ги опроверга точка по точка. Парата пак е в свирката...

Ами явно ГЕРБ пак ползват кьорфишеци, за да прикрият безчинствата си с обществени средства. И ако трябва да избирам между спретнат в костюм крадец и отговорна млада дама в клубно облекло, предпочитам второто. Въобще не ме интересува какво прави и как разпуска в свободното си време, ако не краде и разхищава парите от моите данъци, а ги влага в общественополезни неща.

Караганева е калинка на Радев и Кирил Петков. Сигурна е че те ще я защитят в България, но България е в ЕС. КАКВА Е ВРЪЗКАТА С МИЛИОНА, СИЕЛА И ИЗБОРНИЯ РЕЗУЛТАТ Е ЯСНО.

Бойко, стика писа в опити да защитаваш Пеевски и Вълка

не е информирана , или тя е забъркала фекалщината ?

Това че ГЕРБ е дала пресконференция не значи, че всички гербери да тролят глупости и да дават квалификации. Разбирам, че назначените в ДКК калинки на ГЕРБ са уплашени, защото немогат да изпълнят волята на "шефа" им. Всички знаем как калинките от ГЕРБ манипулират фактите, като спестяват част от тях, а други преувеличава. А щом Тома Биков е на амбразурата, значи е голям фалш.

А бе на тия, които подкрепят новата власт, не им ли мина през ума какво могат да очакват от премиер измамник и престъпил Конституцията президент? Конституцията, в която се е заклел! И колко ли ще да им е акълът на поддръжниците им, щом не разбират, че с тези си действия Кирето и Радев всъщност поругаха по най-нагъл начин българската държавност?! И други управляващи са нарушавали закони, но е било скрито и са разчитали да не се разбере и разчуе, докато тия двамата се изхрачиха най-демонстративно в лицата ни на българи, като че ли сме едно нищо!

Бойко, стика писа в опити да защитаваш Пеевски и Вълка

Мунчо защо си го избрахте пак,нали той е главатарят на тази паплач?

По закон ПАРИТЕ от ПРИВАТИЗАЦИЯ отиват в СРЕБЪРНИЯ ФОНД. Пицаря ХВЪРЛИ ОКО на парите от приватизацията. И през 2010 г. СЪЗДАДЕ ДКК, за да ПРЕХВЪРЛИ ПАРИТЕ от приватизация Всеизвестно е, че Шайката УЗАКОНЯВА БЕЗЗАКОНИЯТА СИ. ДКК е създадена с капитал от 19 млн. лв. ЗА ТОЧЕНЕ на ПАРИ. И ДКК стана КРЕДИТОПОЛУЧАТЕЛ от ББР. Всички знаят като ЧИЯ банка е популярна. Вижте им заплатите и ги сравнете със заплатите в БНБ!

, че и първи имена. Откъде ли дойдоха?

Гледайте в 22 ч. великолепният италиански филм ОКТОПОД ~õ~ Приликите с това което обсъждаме е невероятна. Вероятно и скъперникът Божков плаща на арабаджи ЦАНКО "само" по 10 бона отгоре. Дано Кьовеши прибере вересиите на радевчетата и кировчетата...

великолепие има в разказа за убийствата сред италианците. Направо високо човешко ниво, покоряват Космоса и развиват цивилизацията.

Щом едните пращат документи до Европейската прокуратура нещата са истински. ПП-продължаваме подмяната. Ако всичко излезе вярно женицата вероятно е "изработил" вероятно милион за себе си за има няма месец.

С голи гърди са се впуснали за бранят крадливата калинка. Щото май пак избори, а?

Хайде гербавите още към две седмици останаха и започва масово рязане на калинките ви След резултатите от изборите никой вече не може да им помогне . Стойте и се наслаждавайте .

:-)))))))))))))))))

Поредната калинка на Мунчо, Кирчо и Кокорчо!

Чорапът (зеления) се разплита ! Милионът за СИЕЛА е вързан с резутата от уйдорма-вота с машините...Радев и ПП на позорния стълб в Брюксел !

Партията на Президента? Продуктово Позициониране? Престъпник до Престъпника? Партия на Парите?

Пипнахме ви продажници!

Ваня е кадър на ПП - Престъпник до Престъпника, за тях дори Конституцията не важи. Та някакви си документи…

Така е! Всяка паритя назначава свои хора и е време калинките на ГЕРБ да отлетят. Пък ако и тея си назначават калинки и те ще отлетят. Ама ББ никога вече няма да се разпорежда в държавата еднолично, колкото и да ви се иска.

На мен ми хареса, казаното някъде из форумите, че на ГЕРБ са калинки, но на тези са крадлинки

Важното е накрая който е виновен да бъде наказан! А не както до сега- покриван.

Докато не се закрие и забрани хунтата на Мунчо Радев, така ще бъде занапред.

Да не уволнява е некадърниците ли Така беше вече

Еми народа пък не ще хунтата на Борисов! Като не свърши това дето обещаваше, ще го сменяме, то е яно. Ако тея се осерат, и те ще хванат пътя. Като не ви хареса едно сирене какво правите- пробвате друго?

"ако тея се осерат" Ами те вече се осраха отдавна, колко повече искаш?

10% народа ли бре куцото оф

Ми техните барабонки на фона на л..та дето са ни до шията са нищо. Да не би от както съществува ДКК да е свършила нещо кадърно, а? А и чакай да видим разследването, зашото всеки изнася различна информация, а ние нямаме факти. Ще говорим след време!

Докато не се закрие и забрани ГРОБ, така ще бъде занапред.

Смях лъжците от ДКК ако искат и на арменския поп да се оплачат ще си ходят. След проверката ще им се приплаче. А за това ,че европейската прокуратурата се занимава със злоупотребата на европейски средства вече и на тях трябва да им се обясни.

уйде коньо у реката. Понимаеш ?!

Ойде коньо у ряката, ама белио кон, на който мутрагеньо щеше да се връща.

Стига си се обяснявал, фейк Другарю разбрахме, че "ПРОМЯНА" значело "ПРЕДЖОБВАНЕ" съглсно ЕДНИ харвардски "възпитани"-ци...

Искам да съм ЦАНКО, Цанко-камбанко. "Почтеният" Киро да ме хареса, мен да хареса и за 45 бона да си ме купи месечно + по 2 бона бонус за да хваля и обичам ПРОМЯНАТА. Обичам го Кирчо, обичам Кокорчо, Те са ми "в сърцето" както казва Радев и не ми трябва Канада щом така ми дават.

Mунчо краде пари, за да назначи незаконно Деса на втора работа и да я клати безплатно в офиса - ГЕРБ виновни! Кирчо подписва невярна декларация и нарушава Конституцията, само и само за да додрапа до властта - ГЕРБ виновни! Караганева насътворява корупция за десетки милиони лева като ги насочва към обръчи от фирми около Мунчо и Кирчо - пак ГЕРБ виновни!

Новото - всеки нов ден с нов скандал. Вперед Товарищи и таварашупки.