Цените на топлинната енергия остават без промяна

Експертът в ДКЕВР Ивайло Александров заяви, че цените на парното ще останат без промяна. Решението за цените на топлинната енергия трябва да влезе в сила от 1 септември.

Обратно в новината

Коментари - Цените на топлинната енергия остават без промяна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За цена като тази всеки американски бизнесмен реве - да си продадеш отпадъка на 3-4 пъти по висока цена от основния продукт! Тока е основното производтство а не ТОПЛИННА ЕНЕРГИЯ! Мамка им отново се почват маневри да се крадне!

ДГД страхивите гербери. 5 дена митинги и се насраха от страх. Сега е наш ред. пък който вярва на в дядо коледа и обещания- да вЕрва. ха ха ха

Познатите стари комунистически номера. Обещават преди избори голямо намаление. И сега Ко? Не. Нещастното намаление от цели 5 % не се осъществи нито юни, нито юли, май за септември ще остане, а може и хич да го няма.

Здравейте Българи. Как сме с плащането на тока тези месеци? Смогваме ли? Управяващите ни обещаха, че ще се погрижат да повдигнат доходите на хората. Само не уточниха списъка с тези хора, за които ще работи цялата държава. Ама ние си ги знаем де. Те знаят. Те могат!

нЕма да излагаме партията на риск. Тук си трЕбват субсидии, за са ни разправят колко са умни и прозрачни.

Ей, калмуци от ДКЕВР и Топлофикация, вземете ум и разум от предложението в Перник. По и под лев на квадратен метър месечно за отопление да се плаща. И знаете ли какво ще стане, ако вземете това решение, хилядите отказали се от парното ще се включат отново. Защото това е конкурентна цена на отоплението с ток. Сега с ток ми излиза 65-100-120-160-160-80 лева за месеците октомври, ноември, декември, януари, февруари и март, за апартамент от 85 квадрата. Общо 685 лева или по 136 средно на месец. Ако направите тази бакалска сметка, ще видите, че и за вас ще има премного, а и възвръщаемостта и събираемостта ще скочат, докато неприятностите ви ще намаляват. А оставите ли тази нехристиянска цена, клиентите ви ще продължат да намаляват драстично. Тук милост за вас няма да има! И последно, машинациите ви, че с топлинни счетоводители цената ще намалее, и парното няма алтернатива, вече не минават. И цял чаршаф с разните му таксички и таксенца да ми пратите, пак същото, няма да ви плащам и това е.

е Калифопния. Но няма да дочакат да се върнем отново под лоното на Топлофикция.

А ми те точно това не искат. Така всичко е прозрачно и ясно за абонатите и възможността за манипулиране на сметките нищожна. Как ще се оправдават с между-съседски кражби и ще настройват хората един срещу друг, а те да правят каквото си искат! Иначе казано КАК ЩЕ КРАДАТ?

хубаво но това по никакъв начин не прави безумната услуга по-привлекателна и данъка топлофикация оправдан.