”Топлофикация” съди 14 хил. души, 7000 вече при съдебен изпълнител

Над 13 млн. лева е събрала „Топлофикация-София“ по съдебен ред през миналата година, а само за първите три месеца на 2012 година събраните стари задължения са 3,2 млн. лева.

Обратно в новината

Коментари - ”Топлофикация” съди 14 хил. души, 7000 вече при съдебен изпълнител | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Vibudhi

Лъжите на " Топлофикация" и тези които стоят зад нея и "ДЕКЕВР" не сменяемите "добри" служители на монополите и на чуждите интереси у нас/вижте им биографиите/! Идеята е народа да е беден, да живее в не-хигиенична среда живот в страх,студ, стрес и напрежение! Решението е в слънчеви панели и система за дозагряване на водата през зимата, много по-евтина от лъжите на Монополистите!Много входове, блокове и къщи вече са го направили! Ако някой има информация и опит да пише за алтернативите за Блокове и отделни входове! Само обединението прави силата!Тези които все още са "абонати" на "Топлофикация" пречат на намаляването на сметките и елиминирането на Монопола!Тази система е морално и технически остаряла!Ясно е кой има полза от това!Това не е Българския народ!Луд, болен и беден народ лесно се манипулира!Да, ама не са познали!

asa123@

След седмица занинавам, и моите деца ше имат НЕ-бълграско гражданство.

... Нека веднъж завинаги да си кажем, че тези тръби не са на Топлофикация", те са на гражданите - нямаме никаква собственост върху тях.... Защо тогава ни забранявате да ги изкараме извън апартаментите, да ги изолираме и да не ни дерете със сградна инсталация. И да нямате довод - че те ни топлят???

За информация на всички пишещи.Ние монтирахме измервателни уреди преди да станат задължителни - и знаете ли колко платих за двустайно жилище за нормално натоварен месец - 9 лв.След това се нароиха много-те топлинни счетоводители направиха си картелно споразумение и ние влязохме моментално в общия кюп.На въпрос към въпросните счетоводители защо се случи това-нямаше отговор-никакъв

Единствено съм съгласен, че нямат право да ме карат да плащам сметките на съседа! И аз смятам, че те трябва да си ловят крадците на парно и да си ги наказват.

аззз

и защо смяташ така? Топлофикация отчита общия топломер - количество постъпило в сградата. Как се разпределя то между хората в сградата ТФ не се интереува. И как изобщо някой няма да се интересува дали го крадат или не? Това е безумие просто. Все едно да ти точат бензина от колата и да не ти дреме абе вие упоени ли сте какво

Защо се казваш 161 ?

Ей ние ще излизаме ли насериозно да ги заритаме тия отрепки или ще се плендцавиме по форумите!

Ами хайде, кажи кога и къде!!!!!!!Лично се наемама да агитирам, сега е толкова лесно.

ХА-ХА-ХА!!! В голяма грешка си ! Просто аз не съм на вашето мнение!

Съдете се, съдете се! То и по делата има доста разходи! Щом ви кефи да си губите времето и паричките по съдилища -дерзайте! Вкъщи зимата темперетурата не падна под 22 градуса и затова никой не може да ме откаже от парното! Всяко удоволствие се заплаща!

Абе колко пъти ти казаха хората, че вие агентите на топлофикация дето ви плащат за пиар нямате място сред народа

Аз съм прост човек и размишлявам просто. Значи една фирма предлага услуга, която хората преценяват че е скъпа и не могат да си позволят да я плащат и искат да се откажат. Фирмата обаче не може да съществува без тези хора и затова плаща на политиците да приемат закони, които да не позволяват на хората да се откажат от услугите на тази фирма или дори да не и ползват услугите, пак да и плащат. Значи е налице корупция във власта. Кой е на власт ? ГЕРБ. Значи ГЕРБ СА КОРУМПИРАНИ И СЛЕДВА ДА БЪДАТ СВАЛЕНИ ОТ ВЛАСТ И ДА БЪДА СЪДЕНИ !

Да абсолютно си прав

Такааа - очакват 68 млнл загуба за 2011 г. Сега да видим какво казаха от общината в началото на февруари: "През 2011 г. Топлофикация за първа година излезе на печалба от близо 22 милиона лева. Това каза Иван Илиев, председател на постоянната комисия по инженерна инфраструктура и енергийно планиране в Столичен общински съвет." За пореден път "Топлофикация" лъже! Само гледат как да ни ограбят със сметките.

По-специално за клиентите и не-клиентите на Топлфикация София. 1. Как мога да плащам за нещо, което не ползвам? - Ако някой във входа ти ползва топло, ползваш и ти. Проблемът ти не е с Топлофикация, а със съседите. Вземете решение и си спрете топлоподаването на входа - няма да плащате нищо. 2. Дерат ни десет кожи от гърба. - Топлофикация е общинско дружество. Работят с много малка печалба, нормирана от ДКЕВР. Имат забрана да правят нови инвестиции, за да се поддържа цената 'социално поносима'. 3. Да фалират гадовете кожодери. - Никога няма да фалират. В момента има огромни апетити на частни капитали към фирмата. Ако частник сложи ръка на дружеството, всички ше разберем какво значи 'висока цена'. И ще си спомняме с носталгия за времената, когато дружеството е било общинско. 4. По-добре да ги няма, ще се топлим на ток. - Това няма как да стане. Енергийната система на София няма да издържи, ако всички минат да се отопляват на ток. Това са само отбрани истини. Дано да влезнат на някой в главата и да разбере, че не на Топлофикация трябва да се сърди.

Най-накрая един от малкото нормални и разумни хора .

Абе не искам да се сърдя на никой. Искам да не ме лъжат. Кат си пусна радиатора нека топломера да отчита. Като го спра стаята изстива. Топломера трябва да не отчита нищо и за тва не трябва нищо да плащам ! Ей затова се топля с климатици, щот кат съм на работа през деня електромера мърда само от хладилника ! Много е просто ползваш плащаш, не ползваш не плащаш ! Всичко друго е кражби и измами !

1.Нямат право НАСИЛСТВЕНО да ме принуждават да им използвам услугите, или ако не им ги ползвам отново да плащам за нещо , което не ползвам!!! 2.Сметките са неясно формулирани, прогнозни, което противоречи на закона за енергетикатата. 3. Никой няма право да ме принуждава да плащам освен моята сметка и тази на съседа, който откачва и закачва радиатори. Това си е проблем на мутрофикацияу, той е техен клиент, след като ги краде откъде накъде ние ще му плащаме сметките ПРИНУДИТЕЛНО, небрежно допълнени към месечната ни фактура. Че и на всичкото отгоре да се насъскват хората да сеследят и клеветят. Има и още хиляди перверзии, писна ми да ги повтарям, хората ги знаят. По-горе написаното, а то е малка част от извращенията на мутрофикация, може да се нарече с две думи РЕКЕТ И КРАЖБА- ПОВСЕМЕСТНО НАДПИСАНИТЕ И НЕЯСНИ СМЕТКИ НАПРИМЕР.

На такива като тебе и да обясня няма да ме разберат! Ти вместо да кълнеш, иди изкарай някой лев, че съдия изпълнителя е пред вратата ти !

Не забравяй че вашите бързи процедури дето вадите изпълнителни листа не важат, ХОРА ПУСКАЙТЕ ВЪЗРАЖЕНИЕ ТАКА ЩЕ СПРЕТЕ НЕЗАКОННИЯ СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ, НЕ СЕ ДАВАЙТЕ НА МАФИЯТА ТОПЛОФИКАЦИЯ

Откога го чакам, служителю на мутрофикация. Нека да дойде, ако не дойде аз ще ги съдя мършите от Бруната, за надписани сметки за нещо, КОЕТО НЕ ПОЛЗВАМ. Нека докаже мутрофикация исковете си в съда откога ги чакам. А за апартамента си плащам ПРОГНОЗНИТЕ СМЕТКИ за услугата. Опитай се да обясниш на някой европеец от развитите Бели държави, какво значи ПРОГНОЗНИ СМЕТКИ, СГРАДНА ИИНСТАЛАЦИЯ, БЕЗ ПРАВО ДА СЕ ОТКАЖЕШ ОТ УСЛУГА, КОЯТО НЕ ЖЕЛАЕШ!

Много крадете във вашия блок! Същия като моя апартамент едно приятелче отоплява на ток и ми се пихвали, че за миналия месец сметката му е 350 лева! Ако всички си плащахте сметките навреме, доста щеше да падне цената. Ама то е по лесно да пищите по форумите и да се жалите! Аз съм много доволен от Топлофикация-София!!!

Братя, само бунт и плащане с ърговски уред на всеки апартамент ще и оправи. Ние сме крадливоплема,а топлофикация ни прехвърля всичко на общия топломер. Ако почнем дас си плащаме с хоризонтани разгувкина парното или с търговски топломери на апартамент, топлофикация ще намери начин да отреже крадците или да изкара тръбите по фасадите или стълбищата. Сега ни крада на едро и искат ние да се трепем по входовете. Това е мръна далавера на конунистическите крадци от всички партии. затова и никой не говори за това, съакаш имат ясно какво в устата.

Бас ловя че Никога няма да ни дадат шанс да си изкараме тръбите извън сградата, съседите не ви крадат, нали на всички ни пишат максимална мощност, на къде повече от максималната, просто ни настройват един срещу друг за да не се обединим срещу истинския виновник - Топлофикация

Това си е чиста проба крепостничество.

А защо не се запитат за тези дето нямат радиатори и пак трябва да платят и то доста сериозни суми

А мен кога ще ме дадете на съдия изпълнител?

Значи тези в панелките да си гледат работата щом не живеят в сграда построена през 2000г. или след това. Е това ако не е поредния абсурд. Нали закона важи за всички както и поднормативните му актове. Е как тогава едни ще получават сметки за реално изразходвана енергия, а тези в панелките отново ще заплащат топлинната енергия на база прогнозни дялове. Аре стига вече простотии. Хората живещи в сгради построени преди 2000г са също толкова граждани на тази държава колкото и тези живеещи в сградите построени след 2000г..

Тук трябва не съдебен изпълнител а "арабска" революция! Абонатите на топлофикация са повече от армията и полицията взети заедно!Интересно, защо досега не са се хванали за сопите?

Дано да не се хващаме за сопите, а да хванем сопите :-)

Ние непрекъснато протестираме, това че не го отразяват е поради "свободата на словото" в медийте. Сега пак има протести, присъедини се

Кога и къде?

Аз си плащам редовно парното и съм много доволен от услугата. За миналия месец имам да плащам 225 лева, което смятам е нормално за тия студове. Ама това в така защото в нашия блок не се краде парно и няма много изключени Андрешковци !!! Е, на село няма парно и сигурно много от вас ги мъчи носталгията по топлото бащино огнище!!!

Ех че си Звяр бре. Средната пенсия на повечето пенсионери е 200 лв., сметката за парно на 2 радиатора е 140 лв....обясни ми тези хора как живеят бре, говедо такова....никой нямаше да реве, ако имаше регламентирано отчитане на топлото, нямаше тарикати да краднат и заплатите и пенсиите бяха европейски....гръцките пенсии минималните са 600 евро бре и реват даже, а ние само пасем тревата.

аззз

че на кой му дреме как живеят? и трябвали на някой да му дреме изобщо за качеството на живота на другиго? Ми като не могат продават си домовете и отиват в старчески дом или на екскурзия по чужбината :) дреме ми кой как се оправя с живота. Но не може насоката да се дава от бедните и неграмотните ще станем бананова решпублика

Гаден агент на Топлофикация. На мен само за сградна инсталация в стандартна панелка ми искате 400 лв., а ти значи щото си техен човек плащаш по-малко

Служителю на мутрофикация- бял ден да не видиш! Обясни ми каква точно "УСЛУГА"доставя мутрофикация на нейните жертви крепостници, които са с отрязани тръби и без топла вода? Каква точно "услуга" ни предоставя в случая мутрофикация, че има и наглостта да я фактурира чест с трицифрено число?

аззз

кратуни, трябва най-после да разберете, че като си резнете тръбите не сте се отказали от услугата. Все едно да си изхвърлиш джиесема и да си мислиш , че си прекратил договора с оператора. Трябва да си минете през съответната процедура и да си развалите договора. Иначе ще си ви цакат с максимума

Когато таксата за едно рехаво, едва доловимо парно в зима като тази, стане колкото наем за тристайно жилище, тогава стигаме до извода, че тези, които плащат чинно, са или овце, или богаташи. При всички случаи това говори за пълна безотговорност натова сиво, безлично и тъпо милиционерско правителство, за нежелание да се мисли за хората, които са потънали в мизерия при тези перверзно-ниски и условни възнагражданения /пенсионерите въобще не ги броим, те са за Орландовци/, за неуки, прости авантюристи начело на европейска държава-бантустан на мафията, за постоянна умишленна катастрофа на нацията. Във всички държави за такива неща крадците в Правителството и в частност в Топлофикацията, плащат сурова цена, включително и с живота си. Тук, на тази традиционно робска опростачена деградирала територия, хората лъжат ближните си, като трупат задължения на гърба им, и не желаят да се опънат на обирджиите. Затова децата ни трябва да бягат оттук, докато могат. Да се махнат от тази проклета, белязана с простотия и продажни партии, земя. Тя не е нашата земя.

И още нещо....тея разпределители са неработещи...давам пример с мен преди 10 год. ЗНачи изключвам вентила на 0, щото се налагаше да ме няма 20 дни през февруари началото, след което засекох колко единици са....след като си дойдох имах 500 единици повече от колкото го оставих, след това нещо реших да пусна вентила на макс за 20 дни, колкото време е било на нулата и какво се оказва, че за същото време на макс пак са похабени 500 единици и това още първата година от както ни сложиха скапаните разпределители. Пуснахме жалба към топлинния счетоводител и на края само 100 единици ни намалиха гадовете. Така че хора внимавайте за неизправни уреди...истината е тотален отказ от топлофикацията. Един път те цака топлофик., втори път топлинните счетита.

Тези уреди отчитат дори слънчевата топлина и твоята собствена, така че въобще има ли смисъл да се заблуждаваш, че ще ти мерят вярно

А защо ТОПЛОФИКАЦИЯ не спре сега парното.зимата когато е под -2;-3 градуса без да искаме те го пускат,а сега защо трябва ние да подаваме молба.След като 3 поредни дни са плюсови температури да го спрат мошениците му мръсни,а не да се оправдават.

е как защо, да може да лапа....тя по един или друг начин си взима парите

Явно г-н Стоянов не е чел, общие условия на Топлофкция, като твърд, че тръбите са на гражданите. Ма моля Ви се г-н Стоянов, вярно, че напълно заобикаляйки етиката на закона за Енергеката и Конституцията си пиете Общи Условия, без да информирате надлежно клентите си. Поне ги научете или и Вие не знаехте, че сте ги приели.

Как можеш да се откажеш от нещо за което нямаш договор - НЕ МОЖЕШ ! А как съдят без договор обяснете ми , аз съм прост човек- циганин !

Въобще за какво говорим! Има само един, който може да ги оправи - и това е Господ и тяхната карма!

боклуци

Вие сте много странни хора.Купувате си жилища в топлофицирани сгради с цялото съзнание , че те са топлофицирани и после ма защо, не искам и т.н.Като не искате си ходете в провинцията да ви видя дали ще ви е по-удобно да мъкнете дърва по цял ден и да мръзнете.Какъв ви е проблема, той не е топлофикация , крадците във всетки един блок, т.н. мними тарикати, които си мислят, че като са се вързали незаконно и се топлят, а техните съседи им плащат сметките са голяма работа.Затова се възмущавайте, а не защитавайте хора, които не си плащат сметките с години, а ползват услугата, докато вие пестите от вашето потребление за да може да покриете сметката си, пърдон тяхната.

Браво,точно това е проблема на всички.Идва от краденето на парно от съседите.А на тези които не плащат а ползват и са натрупали сметки за хиляди да им вземат всичко.

Дени спред това което пишеш излиза ,че влезеш ли през вратата на блока (входа) всички врати на апартаментите трябва да са отворени . Даже вече си мисля защо пък да не бутнем и стените както да спим всички заедно - както е контрол да е контрол ! Дори си мисля от това което пишеш ,да организираме междусъседско състезание такова като във ФОРМУЛА 1 за най-бързо сваляне и качване на радиатори :))))

Дени, блока не е бил топлофициран, правено е после и няма значение дали не си бил съгласен, в нашия протокол повече от 2/3 не са били съгласни, но са ни дамгосали като "потребители". А това:"Като не искате парно идете на село" са точно цитирани думи на Топлофикация от 2000 г. та и до днес, пазя си писмата, а стига сте използвали едни и същи изрази, толкова ли за тъпи ни имате, че дори не си сменяте репертоара, те вече и в писмата взеха да използват типови бланки, дори имената на хората до които ги пращат не сменят, чудя се като получа писмата как са ме прекръстили на г-н Иванов, г-жа Петрова и т.н. вместо да висиш и да коментираш, като ни пращаш писма сменяй името на човека.

Аз също съм потребител на топлофикация и години на ред съм си патила от недобросъвестни съседи.Кажете ми никой ли в началото на сезона не е чувал смяната на радиаторите от съседите си .Откакто живея в блок ново строителство пак с отопление от топлофикация, проблемите ми изчезнаха, защото плащам само общите ми части и реалното ми потребление.Аз съм от доволните абонати, и какво ще ме линчувате ли.

Хей дени що не си ходиш ти на село защото на мен ми бутнаха къщата и отчуждиха земята за да построят блока и да ме набутат в него за да има място и за теб дето си дошъл от село. Аз не съм молил топлофикация да ми открива партида и да ми извършва услуги за разлика от теб. На това основание би било редно и законно да поемеш всички сметки от общия топломер със съответните загуби от цялата инсталация съвместно с другарите ти от колхоза.

Извинявай но не ме пращай на село,защото не съм от там , а съм същия случай като тебе и не знам защо си мислиш, че като съм доболна от топлофикация трябва да скачам като вас и аз плащам големи сметки но работя достатъчно за да си покривам всички разходи и доста съм учила за това.

като чуя топлофикаця и ми иде да поварна!!!! мдано да фалират дано'!!!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Топлофикация - КРАДЕЦА ВИКА, ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА. Електрификация + Топлофикация = Г(Е)Р(О)Б.

1942 г. - Белорусия. Партизани стрелят по немци. Най-близкото село е запалено и хората избити. 2012 г. - София. Някой краде парно в блока ти. Плащаш го и ти. Въпреки разликата в мащабите на злото в двата случая, принципът е един и същ - фашистки. И възниква още един въпрос - след като тръбите в апартаментите са собственост на хората (вече е официално оповестено от "Топлофикация"), защо не се плаща наем за използването им. Абсолютна лъжа е, че в новите блокове с индивидуални топломери е нещо различно - плащаме над 60% за общи части, в които няма нито една открита тръба и нито един радиатор.

Когато оберат кварталния магазин после по същата логика трябва да разпределят загубите на всички жилища в квартала:)

господ да ги убие всичките ,и парнаджии и съдии и управници,изядоха тоя народ така какго турчин не го е изял.

След , като тръбите са мой защо не мога да ги отрежа и защо във Виена (сина ми живее там) парното струва между 55 и 70 евро на месец това е целогодишно ,но средният доход е около 4500евро имате ли обяснение господа от топлофикация???

Защото там не крадат толкова и заплатата е 6000 евро месечно а не като тук 125 евро при сметка 200 евро месечно

Бойко върна Топлофикация на Фандъкова ( на общината ) нека сега да обясни защо и какво стана . Нито един човек не трябва да отиде на съд защото нито един няма договор с топлофикация . Защо пред съда не се показват договори с потеребителите, как съда си позволява да съди овек без договор, защото първо е съд а след това частен изпълнител . Търговко дружество извършва пренос в домовете осигурява печалба и пак договори няма . Как може домовете ни да се водят общи части те са личана собственост . Дори цената на парното да стане 1000 лева при изключено парно излиза ,че човек няма не може да се откаже . Явно целта е да се вземат жилищата на хората . Друго обяснение няма !

Далеч съм от мисълта да защитавам Топлофикация. Те че са разбойници, разбойници са. нои нека все пак да действаме на принципа"Божието - Богу, кесаревото - Кесарю". Защото ми писна от съседи-крадци и неграмотници, които вместо да се оправят със съседите си обвиняват за всичко Топлофикация. Този, който плозва нещо трябва да плаща. Това е. и сега, ако целият вход иска може да се откаже от услугите на Топлофикация. Изцяло, включително и от топлата вода. Иначе Топлофикация ще му калкулира всичите си загуби върху топлата вода. Но тогава ще лъсне една жестока истина. Главно за тези, дето са се отоплявали с алтернативни източници. Едно е да топлиш стая в отполяван блок, съвсем друго - в неотопляван. И това го знаят много добре собствениците на къщи. Резултатът ще бъде че хем ще студуват всички, хем ще плащат почти същото. За отоплението на една стая (и то южна) сметката за ток за януари е 80 лв. Ако не крадеш. И е хладничко.

Далеч си но го правиш. Защо трябва да плащаме нещо което ти и колхозниците около теб ползвате и по точно твоите кражби и загуби? Защо не си събирате заплатите в колхоза и не си направите общ казан в края на краищата храната е по важна от топлото което впрочем не е и задължително , защото какво те интересува теб дали се отоплявам или си седя н къщи с кожух ,ботуши и ушанка или си лежа в леглото под електрическо одеяло от 30 вата.

Всъщност моделът е малко по-различен. Имаш Москвич. А се опитваш да го сравняваш с Мерцедеса във Виена. Този Москвич, както и да го кичиш, както и да го коткаш повече от 150 няма как да вдигне. Хубаво е да го смениш с Мерцедес, ама за тази работа трябват пари. И докато караш Москвича, ще се опитваш само да ликвидираш последствията от това че си живял при милиционеро-социализма и са ти пробутали Москвич (панелен апартамент) Казах и пак повтарям. имате избор. Отказвате се целия вход от услугите на Топлофикация - и толкова. Запечатвате тръбата още на вхиода на абонатната. Или за по-сигурно изисквате от Топлофикация да я среже, та да бняма никакви съмнения. Няма да ви мародертсват нито парнаджии, нито топлинни счетоводители. Но ако си мислите че така ще спестите пари,, много се лъжете. И вие, дето сте така настроени срещу колхозите, първи ще искате да пуснат пак парното. или поне топлата вода. Щото вие го ползвате за сметка ан съседите си. Крадете, демек. А ония дето си сменят радиаторите и зимата слагат такива без отчитане - тях не ги броим.

няма да коментирам, ще опиша какво стана с мен. 2000г. платих задължение към топлофикация, като оспорих плащането на лихви върху сума 1300лв. 20011г. ми удържаха от сметка 2100лв. като получих покана от ЧСИ за доброволно плащане в петъчен ден , парите изтеглиха в понеделник. тогава разбрах, че 1. делото е прекратено п2005г.. 2. същото дело е възобновено 2008г. 3. без уведомление за случващото се съм осъден, даден на ЧСИ и санкциониран.4. върха е , че едновременно на изтегляне от сметката ЧСИ-то изисква от НОИ да ми се удържи сумата и от пенсията ми /изгубено писмо/. пари които след 6 месец ми върнаха /без лихва/ и то след молба да ми ги върнат. цялата документация е на лице! дерзайте управници!

Според шефа на столичната Топлофикация" дружеството няма да успее да покрие по-високите си разходи за синьо гориво и натрупаните загуби дори и с предстоящото увеличение на парното с 9 процента - а за заплатките ще ви стигнат ли говеде с говеда безскруполни???????? Защото кражбата на практика отива в сградната инсталация и трябва да бъде поета от някой друг, обясни Цветанов - ми намерети си начин да се справите с крадците, това си е ваша и на държавата работа, а не настройвайте хората да се саморазправят!!!!!!! Това отдавна трябваше да стане даже.........

С удоволствие, не съм я видял, ела при нас в НЕ НА МОНОПОЛА

Аз тук вече ги осъдих, сега искам да ги съдя в Страсбург, знае ли някой каква е процедурата, ще съм ви благодарна ако дадете съвет, ако няма такива, аз и сама ще намеря начин да не се радва Топлофикация, че ще и се размине

Доколкото съм запознат гражданските спорове в европейския съюз се гледат от Люксембургския Съд . Можеш да си подадеш молбата и на чист български език. Доколкото ме осведоми един адвокат най големия разход е пътните и хотелските на адвоката. Няма начин да не спечелиш в европейски съд защото там номерцата на нашите корумпирани и марионетни съдии не минават . Лошото е че не всички тръгват по твоя път защото са финансово слаби на това разчитат тези бандити от топлофикация и управляващата мафия.

Топлофикация ще спомогне за увеличаване броя на бездомните, взимайки жилищата им.Това е политика на чужди "приятели".Не може България от предишни години да има повече собственици на имоти от тъй наречените демократични-капиталистичиски страни.

Прав сте Нико! Т.н. "американска мечта" у нас си беше реалност.Този феодал 'Топлофикация" ще ликвидира голяма част от хората, които до скоро се приемаха като средна класа.Премиерът не знае ли"Президентът на знае ли? народното събрание не знае ли? И т.н. Е...???

аззз

еха ама ти откри истината за живота, значи Топлофикация ви взима апартаментите, остава без абонати и какво прави после? Настанява си служителите във вашите безценни имоти ли :)

Този хомоксеуалист на снимката е КРАДЕЦ. Насила искат да им дам 100 лв за месец февруари за празно помещение с отрязани тръби и заявена нулева стойност за топлата вода. Това ако не е пладнешки обир. ТОПЛОФИКАЦИЯ КРАДЕ, ИЗНУДВА, РЕКЕТИРА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ, С БЛАГОСЛОВИЯТА НА ВЛАСТТА. На всичкото отгоре ако подадеш жалба веднага ти идва наказателна сметка- робът няма право да вдига глава. И накрая бедният човечец го държат в шах и заплашват със съд и бирник. ТИКВО, нещо умно няма ли да кажеш по въпроса за мутрофикация- най-наглото смучене на народеца.

Браво на Топлофикация! Щом се използва дадена услуга,трябва да се плаща! Щом живееш в жил.блок трябва да се съобразяваш с правилата в сградата! Аман от Андрешковци в България!

Абе опасни сте вие от Топлофикация щом народа започне да си казва истината и вие веднага се опитвате да ни запушите устата. Махайте се крадци не ви искаме, не го ли разбрахте, ще режем тръби поголовно

Да, нормален човек не може да го напише този пост, сто на сто е някоя МЪРША от мутрофикация или топл. счетоводител. Това, което най-много вбесява хората е, не само неясното каклулиране на услугата, но и при липсата на такива те ти искат пари за нещо КОЕТО НЕ ПОЛЗВАШ. За перверзията нареченяа прогнозни сметки е излишно да говорим- в закона за енергетиката пише ясно, че плащаш за РЕАЛНО ДОСТАВЕНА ЕНЕРГИЯ, А ФАКТУРАТА ТРЯБВА ДА Е ЯСНА. Това животно наречено звер, може ли да ми обясни има ли някой закон, който не потъпква Мутрофикация. За човешките права на българите не говоря, ние не сме човеци и нямаме право н атакива.

Не си прав за това което казваш.... значи всяка услуга се заплаща без изключения, само че проблема тук е, че е много скъпо и е некачествена таз услуга, ако може въобще да се нарича услуга, щото услугатае право на избор, ако ти харесва - плащаш, а ако не ти изнася просто се отказваш, само че тук нямаш такова право, за което трябва колективно да се заведе иск в ЕС за нарушаване на правата на гражданите. Колкото до това за съобразяването с правилата, пак не си прав....за съжаления това са кооперации където живеят много хора и не може всеки да вдига шум когато и как му падне...ти работиш през деня, след това се прибираш и разчиташ да си починеш за следващия ден, а то кво се оказва...ден след ден...ето ти психични и физически заболявания

Правителството да излезе и да каже, че то е в основата на непрекъснатото вдигане цената на природния газ. Какъв Булгаргаз, какви 5 лева. Това е държавна фирма и прави каквото й наредят т.е. бандитът от Банкя и шайката му непрекъснато ограбват хората. Това е положението. С тия измислени цени на природния газ каква икономика може да просъществува и колко е конкурентна на другите държави? Мошеници, през тия уж години на преход освен вдигане на цени нищо друго не се случва. Какви са тия измишльотини при цените на горивата? Защо върху акциза се начислява ДДС? Данък върху данък нали така. Значи спокойно ДДС-то се маха и се намалява акциза и всичко си идва на мястото. Какъв ЕС? За чий ни е? Само такси, акцизи и данъци. Марш!

Май се опитваш да се изкараш по-тъп отколкото си в действителност.

... и така в даден вход вход задълженията са над 20 000 лв. В нашия вход има един такъв, дето не си е прехвърлил партидата и сега има задължения от над 5000 лв., в най лошия случай ще плати само за 3 години назад, като сумата е доста по малка от 5000, а има и други които не плащат въобще и са декларирали, че не ползват, ама нито се отопляват с климатици, нито с камини, нито на дърва, нито на газ, е няма как да не крадат тези хора...другите варианти са по скъпи, освен да ползват отоплемие на ток, ама си им виси задълженията от топлофикацията, а точно от там те си избиват тайничко парите, като разпределят задълженията на останалите, пък после я ги осъдят длъжниците, я не...топлото си взима париците.

Ти откъде знаеш, че този човек ползва, защо да не се отоплява по друг начин. Ама Топлофикация неще да извадим тръбите извън жилищата, защото така няма да има кого да обвинява като ни лъже и няма да може да обира всички, защото много хора искат да се откажат, но те не дават, ако всичко беше нормално щяха да ни дават да се отказваме, а сега дори починалите ги съдят, че били ползвали, а помисли малко за какво иде реч

Абсолютно съм сигурен. Какъв е смисъла да плащаш за алтенативно топло, след като така или иначе имаш задължения към топлофикация. Освен това имам и др. съображения за това да мисля, че не се отоплява на друго.... човека е наркоман и престъпник...мисленето му е точно такова. Има 2 чавета, как пък няма да се отопляват с топлофикац.

жена ми е адвокат и делата са и само и единствено срещу топлофикация. има около 40 дела месечно и за последната година има две загубени дела. И печели поради опити за измама от страна на топлофикация

Една от така наречената вратичка е партидата да е на друго име....това става при размяна или покупка на жилище и още тогава новия собственик не си прехвърля партидата на свое име. И така идват бележки от топлото за просрочени задължения, ама кво от това, те са на стария собственик....ходи го гони него...няма как след като има документи за продажба. А на новия собственик не могат да го открият, щото няма поразумение за размяна на данни м/у топлото и ПАМДТ, Търговски регистър, Есграон.

Ало Топлофикация, как пък нямате капка съвест и морал. Престанете да тероризирате населението. Защо държавата не помисли как да ви накаже, нали заради вас я съдят от ЕС, че не сте изпълнили изискванията за енергийна ефективност. Стига сте крали. Нищо, че сте превърнали народа в крепостни селяни, ще режем тръбите и ще ги вадим извън сградата, пукнете се от яд, писна ни

Не се давайте на Монопола, стига и една дума - възразявам, ако са ви осъдили по незаконната бърза процедура и спирате съдия-изпълнителя, само така имате шанс да се защитите в съда. Не им се давайте

Не разчитай на правосъдие от български съдия .Казвам ти го от личен опит вече 8 години водя дела с престъпниците от топлофикация и съм се убедил че са купили всички инстанции на съда. Ако закона и документите са ти в ред и в твоя полза използват процедурни трикове за да те режат и забатачват делата във времето като в крайна сметка правят точно обратни присъждания на това което пише в закона. Съдиите си затварят очите за всички което е в твоя полза и се хващат за запетайката която е спорна за да ти направят живота черен. Изхода е освобождавай се от собствеността си или да се обединяваме и да ги избием ефективно.

Аз имах късмет бяха ми надписали по-голям брой радиатори от проектния за сградата, мотаха ме 12 години но ги осъдих, сега възнамерявам да се обърна към Прокуратурата, защото неизпълнение на съдебно решение се наказва със затвор. Стискайте ми палци да не са ги купили и тях. Мечтая да видя тези престъпници в затвора. Това ако беше някой от народа вече да са го окошарили.