Нова, по-ниска цена на водата в София ще има след изборите

Решението за цената на водата в София засега се отлага, защото дружеството "Софийска вода" е оттеглило заявката си за повишение на цената с 14% заяви председателят на ДКЕВР Евгения Харитонова пред журналисти. Според регулатора, цената трябва да падне с 4%.

Обратно в новината

Коментари - Нова, по-ниска цена на водата в София ще има след изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига с тази София! Цената на водата в Стара Загора е 2.72 с ДДС! ДКЕВР да се самосезира!!!

Хе това е безпредел..... е няма ли да има санкции. Е това незнам как да го коментира дано са го прочели в ЕК.....

KOLONIZATORITE WAN

Преди Борисов водата беше 0.59лв! Сега е 1.80лв! На какво основание е 3-пъти пос-къпа?

kgb777kgb

От Позитано ли така ти наредиха , или ти просто си си тъпанар ????

kgb777kgb

Няма такава кражба , като Софийска вода , но сега като тръгнете да гласувате си спомнете КОЙ им даде концесията !!!!!! И за да не сбъркате ще ви кажа - Софиянски с гласовете и на БСП в общинския съвет - същата схема с която продадоха детските градини и градинките около блоковете и цяла София !!!! За всички , които живеят в блокове - НЕ плащайте вода за общи части , ако всички имате водомери - така става огромната кражба !!! Целия блок има водомери , но общите така са "пипнати" че ви отчита ДВОЙНО , а в нашия случай ТРОЙНО !!!! Пример - имаш 10 кубика по собствени водомери и 50 кубика допълнително от общи части !!!

БРЦК

Слушайте сега роби. Щом не сте се събрали като мравуняк пред офисите на "Виолска Вода" И ДКЕВР с камъни и сопи значи цената ви е поносима. Ще вдигат докато не стане критично и после ще намалят с 5% както стана с тока. Честито.

много неща ще имат нова цена след изборите. А някои ще са направо безценни.

Значи ще са по-високи - затова след изборите, ако е преди това бойко е пътник ! Прост народ - слаба държава !

Да видим, кой ще смучка дивидентчета за партийката после

А такааа чекайте да минат изборите и да им е Честито на Софиянци има да се чипкат във вода , знам че мгого отрицателни отговори ще получа от тоя коментар...

Лошо им се пише!!!ако мислят пак да смучат от народа!!!

Хахахахааа... простолюдието ще мре, ИМПЕРАТОР Тиквонти ПАК ще царува... хахаха

Всяка Тотална Годишна тарифа за вода (включая Всички такси !) на Едно Домакинство, която надвишава Минималната Дневна Заплата на Един работещ : - Е просто РЕКЕТ !!!

Навсякъде си я разтръбил тази сентенция, но нещо май не е съобразена с реалността. Няма такива цени в Европа или още по- на запад, например в Англия 50 кубика ще са ти към 300-350 паунда и мога да ти кажа, че минималната им заплата далеч не е 4000+. Положението е същото в Германия и предполагам в повечето други членки на ЕС. Сметката ти не излиза тъкмо 10-ина пъти както за повечето държави в ЕС, така и в БГ.

Все с Нещо Трябва да Започнем, Колега ! (в Създаването на Адекватна Реалност у Нас.) ------- Данните Ви са верни - спор Няма ! - Но все-пак Говорим за у Нас !, ерго - Имаме да Създаваме Еталон(и) !

Тия ни взеха за калинки седемточкови. Явно с мирни протести няма да си върнем държавата. Крадливите малоумници разбират само от бой. Ще си го получат : )

Заради тая компания Виолия,Саркози губи изборите във Франция.Същата компания държи и Софийска вода.Това е мошеническа компания.Следващите ,които печелят изборите във Франция национализират водата и цената и спада драстично.Всичко това е казано в гръцкия документален филм ,преведен и на български "Дългокрация"Такива бандитски концесионери на ограбената ни страна не са необходими.Иначе излиза ,че управляващите работят срещу интересите на народа.

Иначе излиза ,че управляващите работят срещу интересите на народа. ТЕ ТОЧНО ТОВА ПРАВЯТ!

Ама ако се опитат и след тези избори пак да си разиграват коня и да ни правят на малоумници-пак на улицата, и ако трябва ще се избираме да дупка, но крадци няма да ни управляват вече!!!!!!!И ПАК ЩЕ ИМА ИЗБОРИ, НО ГОРКО НА НАГЛЕЦИТЕ!!!!

Брей, държавата се шашнала и не знае как се процедира, когато крадеца оттегли заявката си за увеличение на кражбата ... цената де.

Всички коментари са добри, но защо никой няма куража да каже: Да подкрепим програмата на Волен?! НА НАС "ОВЧЕГЛАВИТЕ" ТРЯБВА ДА ГОВОРИТЕ ДИРЕКТНО!

Щото Болен е същият хитрец!

"Златен скункс"! Защото дядо ми е прокарал и платил от джоба си водопровода на цял квартал, а сега ще ми събират и вдигат цените на"преноса" на вода! А ако си поискам дивидентите с лихвите?

Те само това чакат - да минат изборите, да се наместят пак познатите ни муцуни и цените - нагоре отново. За какво бяха тия стачки досега, излиза, че тия нищо не са разбрали, ама нищо. Нещо с тока промени ли се? Само приказки - 5%, не знам си колко процента, сега и тока ще се вдигне отново. А защо никой не казва нищо за тоя пренос, превоз и не знам си кво, за тая зелена енергия - те вдигат двойно енергията. Тях трябва да ги няма.

като разбраха че ще им намалат водата,веднага се отказаха,а тези от регулатора да им намалят водата какво се правят на луди

ДА СЕ ПАЗЯТ ОТ ГНЕВА НА ТЪРПЕЛИВИТЕ!

ЯДЕЦ!!!!ХА СЕГА ПОМИСЛИ ЗАЩО И ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАШ БЪЛГАРИНО!!!!!!

Скъпи софиянци! Дръжте се още 20 дена! Щом Партията спечели изборите, нещата ще се върнат в старото русло на поетапно и безстресово покачване на цените! Ние знаем колко стрес ви причиниха понижението на цените на газта, тока и парното и никога повече няма да го допуснем! Червената бюлетина - Билет За червената Планета!

само един човек с членска карта на БКП, подписана лично от Тодор Живков- за този главоч ли да гласуваме ли да гласуваме ма лейке

За БСП бе главоч не виждаш ли байрака какъв е . Аман от слепоци!

СМЪРТ НА МОНОПОЛИТЕ! СВОБОДА И РАВЕНСТВО НА НАРОДА! ЗА НОРМАЛЕН ЧОВЕШКИ ЖИВОТ!

АМИ СОФИЙСКА ВОДА ПО-ДОБРЕ ДА НИ ДАДЕ ВЪЖЕТАТА И ДА СЕ ОБЕСИМ - ТЕ ТАКА ИСКАТ! НАРОДА СТАЧКУВА СРЕЩУ МОНОПОЛИТЕ И СКЙПИЯ ТОК , ТОПЛОПОДАВАНЕ И ВОДАТА ,А ТЕ РЕШИХА ДА ВДИГНАТ ЦЕНИТЕ!? ПРИЯТЕЛИ АМИ ТОГАВА ИЗЛЕЗТЕ НА СТАЧКА ОТНОВО И УНИЩОЖЕТЕ МОНОПОЛИТЕ И ТЕХНИТЕ КУЧЕТА

придобиха водата в София, имаше клауза, че водата ще сеп озонира както в Европа, т.е. без хлор - след това се било оказало, че водата в София е много чиста и не се налагало озониране - абе да си хващат парцалите и да си ходят - златна вода не ни трябва

Чакайте да нагласим по изборите този и онзи и после ще ви сервираме "добрата" новина за вдигане на това и онова- важното кърлежите да заемат места по кожата на народа първо, а после..... може те да засмучат народната кръв, а може и обратното.....

До кога цените в България ще се формират спрямо депутатските заплати .

Докогато се избират един и същи партийни идиоти!

ТИЯ СА ЗА ТРЕПАНЕ ВСИЧКИТЕ!!!

след изборите ще има много нови цени.По тъп народ от българския нема.