Коментари - Искат 40% по-високи цени на тока, ДКЕВР не дава | dnes.dir.bg
назад

Искат 40% по-високи цени на тока, ДКЕВР не дава

ДКЕВР работи за промяна в ценообразуването на електроенергията, тъй като по сегашното законодателство излиза, че реално цените трябва да нараснат с близо 40%. По сметките на ДКЕВР обаче повишението би трябвало да бъде с 16%.

Обратно в новината

Коментари - Искат 40% по-високи цени на тока, ДКЕВР не дава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БЪЛГАРИ влезте в гугъл и напишете: КАТАСТРОИКА това е документален филм около 2 часа,всеки от вас трябва да го изгледа,няма да го коментирам,нека всеки сам си направи изводите. Лек ден на всички българи и честит 24-ти маи.

Браво на Борисов! Продаде и останалите 30% на монополите когато беше на власт! Национален предател,хюмне.....подлога на вашнгтон и лобист на монополите които ни заробват...

Дайте им 400% увеличение и гръмнете България, за да се свърши най-накрая!

нищо ново,пак игра в интерес на монополиста ,а ДКЕВР им е адвокат.Така ще е,като не излизат хората да протестират ще бъдем вечните прецакани.После -псувни и гняв на масата с ракийка,това е поведението на българина, уж мъж.. няма мъже тука,само келеши се дървят на телевизора с ракийка и салатка на масата :)

Май скоро ще е лукс електрическото осветление.

ИСКАМЕ 140 % ВДИГАНЕ НА ЗАПЛАТИТЕ , ОЩЕ 140 % ЗА ТОПЛОФИКАЦИЯ ..... ОЩЕ , ОЩЕ .... Я СТИГА НЕКАДЪРНИЦИ И ФАШИСТИ В СОБСТВЕНАТА СИ СТРАНА - ОТХВЪРЛЕНАТА СИСТЕМА ПО ТАТОВО ВРЕМЕ С ДВЕ ТАРИФИ , А НЕ НЕОПРАВДАНИ РАЗХОДИ ...ЗЕЛЕНА, БЕМБЕНА ОРАНЖЕВА НА ТОЧКИ ... ЩЕ ОСТАНАТ ДА ПЛАЩАТ САМО ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА, КОИТО ВЗИМАТ ПО 65 000 ЛВ. НА ДЕН , А ЗА ДРУГИТЕ .... ПРИ СЪСЕДИТЕ В НАЙ-ЛОШИЯ СЛУЧАЙ ... БРАТЯ И СЕСТРИ !!!!!!!!!!!!

Атака,това е единственната формула против монопола и червенобузестите колонизатори.....

Това, което се гласи, няма да мине. Оставаше ни и да се скараме с чехите. Тогава да видите какво е искри посред бял ден! Нито протести, нищо няма да ни спаси от гнева на чехите! Помислете какво би станало, ако чехите се разгневят!

Ще бъдат изритани със мощен Атакистки шут в г...ъ....з....а

като стойност имаме един от най - евтиния ток в Европа , но ... това пусто но имаме и най - ниските заплати в Европа . цената на тока трябва да се регулира според разходите на ерп - тата , а не според желанието им . доходите обаче са по - важни , така че мислете за повишаването им .

След като се измисли, трябва и да се реализира. Обаче явно въобще нямат желание да го правят, така че ще си остане само мисъл. :)

Янко се държи за ръка с ПОДКРЕПЯЩИТЕ ПРОКУРАТУРАТА...

Лошо, драги т.нар. журналисти - война ли искате да запалите в държавата с такива заглавия и да останем съвсем без ток?! Никъде не искано от ЕРП такова увеличение! Истината е, че има голяма незапълнена дупка в ценообразуването по две основни причини:прескъпа енергия от фотоволтаиците и безумното крадене и некадърно управление на ДЪРЖАВНИТЕ енергийни дружества! Райков за кратко време откри над 260 милиона пилени там! А има още много! Ама никой не ще да пипне по-сериозно, защото всички управляващи са лапали от там. И най-лесно - те чужденците са виновни! Ама като платиха над 1 милиард за ЕРП не бяха виновни! Или, че от 100 лева сметка за тяхната дейност остават 5-10 лева. Дори без пари да работят с колко ще ви се намалят сметките? И като ги запалим или там който каквото е наточил, кой чужд инвеститор ще дойде повече?! Не те, нашите си управляващи са за палене! Четете повече и мислете! Щото после умрелите няма кой да върне...

Много точно.Журналистите са ни много слаби,медии,телевизия-всичко.Пълни манипулатори.Какви ЕРПТА,какви пет лева,ей!Всички по веригата искат-производители,НЕК,ЕСО,ЕРП-и общо прави 40%-мръсни,долни,манипулатори.Това,ако човек е с малко акъл и не е свикнал да се ограмотява или да мисли,веднага се хваща,каквито са впрочем и гласувалите за Болен Сидеров.

Не разбрахте ли, че дори на свещи да стоите юе си плащате за всички далавери правени от 90 до сега!?! Само сериозен натиск и масови протести от страна на обществото повишенията могат да се държат в рамките на 15% за всеки 6 месеца!

Чисто математически или физически погледнато, едно средно по размер паве, запратено от средно растояние със средностатистическа скорост към главата на средностатистически управляващ има сравнително прилична възможност да предизвика тотална щета !

Дали полицията пак ще пази сградата на ЧЕЗ на Раковска 140, или Симеон 330 от тълпата протестиращи? А дали ще опази сградата на ДКЕВР на Дондуков? А дали ще опази Пут-резидентството и Министерския съвет?

на ЕРП-та сметката ще злезе, но нашата - но нашата няма, да разчитам ли на правителството, че ще защитят интересите на народа и държавата и повече няма да бъдем прецаквани от ЕРП-та, от мобилните оператори, от лекуващите лекари, от бедни и незнаещи учители, от санитарките, от некадърни, но корумпирани държавни служители и.... стига вече, това не се издържа със заплата от 310лв.да плащам сметки за 400 лв....

Koйто е сключил договора с американския ТЕЦ трябва да бъде разчепен на площад "Народно събрание"

ПРЕМИЕРА РАЙКОВ : "България в момента има производство 12 000 мегавата, а цялото потребление заедно с износа е около 5000" Какво значи ПРОИЗВЕДЕНИ 12000, а ПОТРЕБЕНИ 5000 ??????? Разликата от 7000 не я балират или съхраняват !!!! Тези 7000 мв. просто не се произвеждат защото НЯМА КОЙ ДА ГИ ПОТРЕБИ !!! Но НЕК има сключени договори с НЕРАБОТЕЩИТЕ МОЩНОСТИ НА ЧУЖДИТЕ ИНВЕСТИТОРИ и тези НЕПРОИЗВЕДЕНИ , но ДОГОВОРЕНИ с тях 7000 мв. ги плаща НЕК, респективно ние !!!!! "АМЕРИКАНСКИТЕ" ТЕЦ-ве така и не можаха да заработят. За тях това е ЧУДЕСНО - само димят и получават ДОГОВОРЕНИТЕ ПАРИ които ги събират от нас. АНАЛОГИЧНА Е И СИТУАЦИЯТА С ФОТОВОЛТАИЦИТЕ НА БОРИСЛАВОВА, КОИТО СЕ ОКАЗВА, ЧЕ ПРОИЗВЕЖДАТ ТОК И ПРЕЗ НОЩА !!!! РЕДНО БЕ РАЙКОВ ДА КАЖЕ - Имаме ДОГОВОРЕНИ 12000 кв. които плащаме , но реално ПРОИЗВЕЖДАМЕ 5000 кв. На турския пазар вече се предлага тока произведен от румънската АЕЦ в Черна вода и идващия от Сърбия руски ток !!! СТАВАЩОТО МОЖЕ ДА СЕ РЕЗЮМИРА С ДВЕ ДУМИ : Произвеждаме 5000 кв. плащаме за 12000 кв. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЕГАТИ ИЗМАМАТА !!!!!! Заради сключени неизгодни договори плащаме 2,5 пъти по скъп ток !!!!!!!!!!!!!

България няма производство от 12000 мегавата, а има 12000 мегавата мощности, т.е. не работят едновременно всички мощности, които са инсталирани. Например, фотоволтаиците не работят през нощта (тъй като няма слънце), ветропарковете не работят при безветрие, ВЕЦ-овете работят само когато има вода, а част от ТЕЦ-овете просто стоят в резерв, за да заработят, ако се наложи (напр. при авария в други мощности, които работят в момента).

Т.е. от всички инсталирани и работоспособни мощности, които са в размер на 12000 мегавата, работят в един и същ момент само около 5000, защото ако работят и останалите, няма какво да правим произведената енергия. (Друг въпрос е, че няма как да работят всички инсталирани мощности едновременно - виж горния ми постинг).

Митко, Ти или си дебил, или се правиш на такъв Само на теб ли не ти е светнало, че ние не плащаме тока който потребяваме, а т. н. "особен залог" по смисъла на който ние потребителите се явяваме ГАРАНТИ по плащанията на "инвеститорите" които са теглили НЕСЪРАЗМЕРНИ със цената на ТЕЦ 1 и ТЕЦ - 3 кредити за 9 милиарда евро !!!!!! Мислиш ли, че реконструирания и новопостроения ТЕЦ-3 и ТЕЦ-1 струват 9 милиарда евро бе пич ?? КЪДЕ ИЗНЕСЕ ПАРИТЕ ОТ ТЕЗИ КРЕДИТИ ЕВРЕЕНА ДЖЕЙКАБ МЕНАХЕМ Е ВЪПРОС КОЙТО ЧАКА ОТГОВОРА СИ. Без значение е дали тези тецове ще работят или не. НИЕ ИМ ПЛАЩАМЕ КРЕДИТИТЕ, А НЕ ТОКА КОЙТО ПРОИЗВЕЖДАТ !!!! Това е истината Останалото е измама !!

Нямаме договорени 12000, които задължително трябва да плащаме. Такава договореност имаме само със скъпите Марици (подписано от царя и Р.Овч.) и с ВЕИ - че колкото и да произведат, трябва да го изкупим. Ако те не работят (напр. поради авария при тях или поради липса на слънце, вятър или вода), ние нямаме ангажимент да им плащаме. Също така не можем да ги спрем да произвеждат (напр. 'щото на нас ни е скъпо), тъй като тогава им дължим парите даже и да не са го произвели. Такава договореност ще имаме и с АЕЦ Белене, ако комунистите подпишат за нея. Комунистите ни лъжат, че руснаците щели да ни я направят без ние да плащаме нищо, но не ви казват, че руснаците ще го направят само, ако им подпишем, че за сметка на това 30-40 години ще изкупуваме цялата енергия, която централата произвежда (т.е. там ще бъде още по-лош случай и от скъпите Марици). Ама вие гласувайте за АЕЦ Белене де, щом другарят Серж ви казва, че е голяма далавера. Нищо, че не ви казва за кого е далаверата :)))

и кой ги сключи тези договори ?

Гласуването потвърди онова, което си знаехме и преди вота: че политиците нямат нито програма, нито визия за това как да изведат страната от кризата и как да помогнат на сънародниците си да се избавят от отчаянието. Ново общество не се прави със стари политици.

Българинът е свикнал да чука на дърво, когато си пожелава да не му се случват лоши неща. Но този път това не му помогна особено - дяволът му се яви под формата на нещо, което той познава много добре: безсъвестни, корумпирани и арогантни политици.

говорете не ни пречите,ние пак ще вдигнем цената,нали си купихме политиците ,пак вие си стачкуваите

Браво на Асен Василев,за 3 месеца им каза откъде да съкратят да не се вдига цената,а те пак искат ли искат,ненаситни,нали се видя че може да не се вдига засега!!!!И е изготвил и проект как да се работи!!Дайте му поле на действие и не си правете каквото искате,да не ядете бой!!

Ерп-тата ли имат искания? Ох, милите - ще ви видя срещу няколко милиона озверяла тълпа какво ще правите най-късно зимата. Няма да ви спаси нито полиция, нито армия! Тръгнете си живи и здрави с крадените милиарди до момента, имайте малко разум, ще дойдат дни да се молите на крака за милост и няма да има такава! Или искате да окървавите държавата?

Зимата иде! - хубаво ще е отсега на купените държавни служители от всички администрации и правителства да почват да им побеляват косите. Ерп-тата няма да ги коментирам - там ще е сеч направо, те ще се разминат най-тежко. Иде деня на съда, българския народ е овластен да бъде божия ръка срещу дяволския бич на корупцията и олигархичния монопол!

Не приемам на сериозно обясненията на тая тетка дето обяснява че ще си сложим по няколко електровера за да плащаме по малко.Това е един гордиев възел и змийско гнездо които може да бъдат решени един път завинаги само от тия от площадите.Каза ви днес Райков че интересите на българският народ са продадени отдавна на чужденци и сега ние сме и роби и то за дълго.За ви кажа ли от къде трябва да започне отстрела или сами го знаете.Костов трябва да бъде застрелян първи защото при пазарна икономика със свободно определане и динамика на цените е сключил договор на много по скъпа цена и за абсурдно дълъг срок.Той ли не знае гадината мръсна колко подло е това.Р.Овч. как може да догоди договор с възможно най висока цена и при максимално най неизгодни условия.Никой не може му хвана дирите колко е спечелил от това.Има си хас да надникне някой зад тайните скрити зад кремълските стени.И сега ни се хили ехидно от екрана на телевизора като му зададат неудобен въпрос.Така че каквото и да правим сега е късно-мандалото падна.Но почакайте-на всяка свиня идва време и за нейната коледа.Сидеров ще ви се стори добро пионерче в сравнение с разгневените хора от площадите.

Във връзка с убийството на 10 годишното дете от с. Копривлен, ЧЕЗ твърдят, че "Екипи на ЧЕЗ 4 пъти проверявали кабела, убил малкия Ангел" Сега ми светна! Убийците ЧЕЗ са проверявали 4 пъти, дали оградата е качествено офазена!!! Това признание, следва моментално да даде мотив на Прокуратурата да ОСЪДИ РЪКОВОДСТВОТО НА ЧЕЗ ЗА УМИШЛЕНО УБИЙСТВО! Не за непредумишлено, както се говори.

Това е отмъщението на Р.Овч. спрямо Станишев, че го разкара и от парламентарната хранилка. Сега ще трябва да плюска само от енергетиката...

Забележете,не 5% не 10% ,а цели 40%!!Е няма такава наглост!!Режете си клона на който седите,ще си заслужите последствията!!

ВРЕМЕТО НА ИЛЮЗИИТЕ СВЪРШИ !! ИДВА ВРЕМЕТО ЗА РАЗПЛАТА. ЗАРАДИ МИЛИОНИТЕ НАПУСНАЛИ СТРАНАТА НИ БЪЛГАРИ ЗАРАДИ ПОЛИТИКАТА НА ГЕНОЦИД , ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ УНИЩОЖИХА ДЪРЖАВАТА НИ ТЕЗИ БЕЗРОДНИЦИ ЗАСЛУЖАВАТ САМО ЕДНО - СЪД И ЛИНЧУВАНЕ С КАМЪНИ. СТЯГАЙТЕ СЕ !! ИЛИ ТЕ ИЛИ НИЕ !!! ДА ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ !!!! СТИГА РОБСТВО !!! ГОТВЕТЕ СЕ ДА ОТВОЮВАМЕ ПРАВОТО СИ НА ДОСТОЕН ЖИВОТ !! В

Тея ако продължават ще трябва да гласуваме за АТАКА и ако атака се провали ще трябва да започнем публичният линя от тях...хохохго

ТИЯ МЕРЗАВЦИ И СРАМ НЯМАТ. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ГИ ИЗРИНЕМ С ТЕЗИ КОИТО ИМ ПОЗВОЛИХА ТОВА. НАРОДЕ СТЯГАЙ СЕ , АКО НЕ СЕ ВРАЗУМЯТ ДА ГИ ИЗМЕТЕМ. СТИГА СА НИ БАЛАМОСМАЛИ СЪС ЗАКОНИ И ЗАКОННОСТ. НАЛИ ТЕ СИ ГИ ПРАВИХА КАКТО ИМ УИДИСВАТ?

Тая мазна марионетка кога успяха да я купят . искали 40 процента увеличение а виш ти с нейната борбенос и отстояване ще се увеличи само със 16 прооцента . тия ептен ни взеха за маймуни ега си боклуците ненаситни.

а да го духат искат ли?

Народа трябва да линчува някой за да имат другите страх ,да не наглеят и да работят както трябва и да не крадат ,те не разбират иначе!!

Заради тези сметки падна правителство,народа неможещ да плаща стиснали го за гушата беше на ръба на гражданска война и да пребие политиците,ЕРП та бяха на ръба да им вземат лиценза и да ги изгонят и пак наглеят и наглеят,собствениците на фотоволтаици правят милиончета и ЕРП та,а тази на снимката другарката Харитонова си е спестила стотици хиляди и искат повишение 40%... бой по кратуните трябва друго спасение няма!!

но пък народа иска 40% намаление и какво правим сега ЕРП-тата да го ду.ат можели я народа пак на улицата

старата врътка продължава..лошите предлагат 40% увеличение на цената а добрите казват 'няма да мине' и одобряват 16% което никак не е малко и народа ликува хаха..същото и с водата, парното и газa

Вдигай се народе! Да излезем още тази неделя и да ги пометем! Стига вече робство!

кво ще метеш бе - гласувахте за социалисто-мохамеданите или пък ташкарски си останахте в къщи и сега се вайкате....

Кофти се бъркаш - аз съм излизал на всички неделни протести когато имаше и не съм гласувал за нито една от трите водещи партии в момента. Не всички са купени нещастници и мишки като теб, за съжаление просто хората със собствен гръбнак в бг са малко.

Затвор за тези които прокараха този закон през 2007 и разследване кой е разписвал и на кого???С това трябва да почне реформата в енергртиката!

През 2007 управляваше Съсела, така че ясно кой трябва да е в затвора...

ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ КОИТО ГОВОРЯТ НА ГЪРБА НА БЪЛГАРИНА ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА ТОКА С 40%!!!! НИЕ СМЕ 4-ТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА ПО ПРОИЗВОДСТВО НА ТОК! ОТКЪДЕ НАКЪДЕ ЩЕ СЕ УВЕЛИЧАВА ТОКА? ТА НАШИТЕ ЗАПЛАТИ СА ПО-НИСКИ И ОТ ТЕЗИ В ЕТИОПИЯ!? ВСИЧКИ В ЗАТВОРА!!! ТОВА Е НАШАТА БЪЛГАРИЯ - НИЕ СМЕ В ЕВРОПА , НО ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ НЯМА ПРАВО ДА НИ НАЛАГА ПОДОБНИ ЩЕНИЯ , ЗАЩОТО ЕРП-ТА СА ЗАПАДНИ И ЧЕШКИ МОНОПОЛИ! СВОБОДА НА БЪЛГАРИЯ - ВЪН ГЕРБ ОТ ПАРЛАМЕНТА!

majmuncho

всъщност Германия и Чехия са в Централна Европа :)

АБЕ МУНЧО АКО ИМАШ ПАРИ ИЛИ СИ ОТ МОНОПОЛИТЕ Е СЪВСЕМ ДРУГ ВЪПРОС! МНОГО ДОБРЕ СЕ ЗНАЕ ГЕОГРАФИЯТА БЕ МУНЧО! ЯВНО НЕ ТЕ ИНТЕРЕСУВА 40% ВДИГАНЕ НА ЦЕНАТА! ЩО ЗА КРЕТЕН СИ - МАФИОТ ГЕРБЕРСКИ!

гледай го па тоя глупак - ние коментираме зената на тока, а тоя вика долу герб все е дно е на мач....

Защо ГЕРБ? Те ли са подписвали договорите?

Ангел ЧЕ, Славчо, къде сте???

majmuncho

тихо бе, крадат ток от съседите

kgb777kgb

Ако търсиш самопровъзгласилите се вождове на протести , не са тук !!! При Бареков са - имат обучение по кавалджийство ! На идващите протести , първите освиркани ще са точно тия смешници , може и първите бити да са !!!

majmuncho

хехе ...това е само началото ... вчера гледах при Коритаров един как се набираше да обяснява как ни е нужен АЕЦ ... ако Станишев го почне ...тогава ще говорим ... нали не мислите че Станишев ще го плати от джоба си? Той така обеща човечеца ... щял да го строи :) Къде е сега Гриша Ганчев да го пита "Ти къщичка за пиленца строил ли си някога?" :) нещата вървят на много зле ... че ще има протести е ясно ... но ми се струва че доста хора ще разберат какво е "ескалация на напрежението" ... малко игра на думи :)

Имате право, Колега ! (Все ми се струва че Тънкостта Е Винаги как-Точно да запазим Здравото. Като ррразбира се - ррразпарчатосаме До-Корен Изгнилото.)

Само такива като чичко Сталин, Пиночет, Чан кай Ши и други подобни могат да оправят Милата България. За какво бяха протестите: за да дойдат на власт Комунягите и турците (една прекрасна симбиоза)? Сега тока няма да поевтинява, а само да не поскъпва. Къде са милионните незаконни разходи на ЕРП-та? Къде коментариите за отнемане на тяхните лицензи? Няма нищо такова! Постановката ли беше всичко това?

Струва ми се Неподходящо. - Умни Хора Сме ! (само да Престанем с офлянкването де)

majmuncho

така е, от една глупост в друга ... ако някой го кефи да си има диктатор .. има все още доста такива държави ... може спокойно да си емигрира там

Ер пак ни го наовчариха. Честито!!!

majmuncho

в момента само ни мажат с вазелин

Е да, ама нъцки - Не хваща !

Айде на улицата и бой иначе няма оправия президентска република и 100 депутата максимум иначе ще ни затрият като нация само бой по цялата система и радикална промяна.

ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХ !!!! Е , ТЕ ТАКИВА ЖИВОТНО- ИМА САМО В БЪЛГАРИЯ ..... : "... Всички, които купуват енергия на свободния пазар, да бъдат задължени да изкупуват процентно съдържание от скъпите енергии, обясни Харитонова. ....." а ИДИ ОБЯСНЯВАЙ НА ТАЯ ПАТКА НЕЩАСТНА , ЧЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ ,,... ЧЕ ИМАМЕ СВОБОДНА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА- И ТРЯБВА НЕ ДА МЕ ЗАДЪЛЖАВАТ- А САМ ДА МОГА ДА СИ ИЗБИРАМ ДОСТАВЧИКА , ТОЕСТ - КОЙ ПРОДАВА НАЙ-ЕВТИНА-ОТ НЕГО ДА СИ КУПУВАМ ...... А В БЪЛГАРИЯ КАКВО СТАНА ...-ИМИТАЦИИИ РАЗНИ , И НА ДЕМОКРАЦИЯ И НА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА... С ТИЯ ЕРП=ТА СМЕ ЗА ПОСМЕШИЩЕ ... РЕШЕНИЕТО Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЕСНО- ДА СЕ ПОЗВОЛИ НА ВСЕКИ ЕНЕРГОДОСТАВЧИК , ДА ДОСТАВЯ НАВСЯКЪДЕ -И НА ВСЕКИГО ЕЛ.ЕНЕРГИЯ..... Е -ТОГАВА НАЙ-ЛЕСНО ВСЕКИ ЩЕ СИ НАПРАВИ ТОЧНАТА СМЕТКА- ИНАЧЕ УВИСВА...- ДРУГИЯ ЩЕ МУ ОТКРАДНЕ КЛИЕНТА .. А СЕГА-УЖ ИМА 3 ДОСТАВЧИКА- АМА СА СИ РАЗДЕЛИЛИ СТРАНАТА -И ВСЕКИ СИ ЦЕДИ КОЛКОТО МОЖЕ ОТ СВОЯ РАЙОН.... А БЕ - НА ТИЯ КОМУНДЕЛИ - НЕ ИМ СВЕТНА - ЗА ЧЕТВЪРТ ВЕК- ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАДЪЛЖАВАТ ХОРАТА- А ДЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ ...- АМА КЪДЕ И АЗ СЕ НАВИРАМ .. Я ДА СИ ГЛЕАМ АЗ МОИТЕ РЕВОЛЮЦИИ -ПО КАМПУЧИЯ И КАМБОДЖА ..- И ТЕ ЩЕ НИ ЗАДМИНАТ И ОТМИНАТ ПО СТАНДАРТ НА ЖИВОТА СКОРО ... - С ТИЯ ЗАДРЪСТЕНИ И УМРЕЛИ ОТСЕКАДЕ ПОЛИТИЦИ- СМЕ САМО ЗА БОКЛУКА ...................... !!!

Р.Овч. ви пожелава приятен живот! Поздрави от Виена, Мадрид и Москва!

Дойде времето да се плащат от народа окрадените от тройната коалиция парици. Всъщност комунистите и ДПС пак дойдоха на власт, само че вече са милионери на наш гръб. Сега и АТАКА се пазарят, ама мизата им много висока - милион на глава.

Електрификацията си я имаме. Дойде и съветската власт...

majmuncho

точно ! :)))

ХАхаха, на ви комунисти, с атакисти и фесчета

Мамицата ти фашизо-гербераст. Трябваше с повече да вдигнете тока, за да ви разбере всеки идиот по земята, що за стока сте бкп, герб и дпс (цанков камък)

Да правят увеличение с %-та на годишната инфлация в страната. Какви са тези абсурди. До кога ще трябва да търпим да ни разиграват както си искат.