Инженер съди ДКЕВР за невзет дивидент

Великотърновски инженер заведе дело срещу Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) за неприбран дивидент от държавата в размер на 494 871 000 лв.

Обратно в новината

Коментари - Инженер съди ДКЕВР за невзет дивидент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво. Само не разбрах как ЧЕЗ изчислиха че точно 21 милиона трябва да платят? Преди месец едвам 2-3 милиона се съгласяваха да дадат сега изведнъж 21. Цялата работа смърди.

Много добре си спомням, че Б.Борисов каза ще ходя до всяка инвестиция и да ми докажат че тези пари които са влажени са реални, т.е. цените не са завишени.Браво на този доблестен Гражданин на РОДИНАТА ни. Немога да се премиря стова това, че ни продадоха тези дружества и сега плащаме какви ли не пера на тях.Пресъедихяване към някакви мрежи - Аз съм пресъединен още през 1980г.Енергия от зален енергия, и още какви не измислени пера, до кога ще бъде това.Оставка на всички от тази измислена комуисия и да бъдат дадени ха прокорора.

браво само така .!!!

Мисля, че е редно да покрепим този мъж. Как да го направим? Тези компании са изроди. Кражбите от страната ни наистина са големи! Ние сме нация, трябва да се държим като нация и да си вземем своето!

Браво! Правилно! Самозабравили се управници трябва да бъдат съдени до дупка! Така ни пилеят данъците, а все се оплакват, че нямало пари и го ползват за извинение да вдигат данъци или акцизи.

Този определено е за психиатрията, кой ли съдия ще се хване с това малоумно дело. Дано да си е приготвил доста пари защото накрая ще трябва да плати разноските по делото.

ЧЕЗ, ЕОН и пр. чужбински крадци вече са назначили и отговорници по интернет да драскат по форумите?! И твоята заплата ли трябва да плащаме сега, ве?! Но че народът ни е робски и тъп си е вярно - показва го самият факт на овчето ни мълчание, когато въпросните "чуждестранни инвеститори" се довлякоха да крадат дружествата ни и да си ги присвояват. Естествено - посредством шепа продажници-аборигени, които бяха специално вкарани във властта - парламент и правителства - за да им подсигурят кражбите с промени в законите, със съответните престъпни договори и пр. Същите като тези, дето днес подготвят новите кражби - чрез организиране на "кризи", с които да оправдаят бъдещи "неизбежни" заеми от Световни банки, международни фондове и пр. ложи... Иначе откъде чичковци като Сорос ще си правят милиардите, а лелки като Н. Михайлова, Кунева, Паси и др. търговци на държави ще си осигуряват заплатите, с които соровците и подобни ги компенсират за продажността им.

Хах интересен коментар базиран на някакви филми които си чул, че имало. А дефакто май изобщо не си добре от към познаването на закона бил той за енергетиката или търговския закон в който е писано кога на кой колко дивиденти се раздават. Може да питаш и някой юрист на които не му плащаш заплатата в качеството си на какъв някак си издухал пишман инженер съди държавна фирма, че не спазила закон по отношение на частна фирма. Конкурент ли е какъв е не става ясно, но това явно не му е първото подобно малоумно изцепване. Човека явно си търси работа като дървен философ вместо като електро инженер иначе можеше да го вземат в някое от дружествата. И да дано да си е приготвил пари защото наистина загубилия плаща разноските. Виж колко много неща научи от поста ми дали да не ми платиш част от заплатата Българино :).

За да се даде ход по делото, трябва ищецът да докаже правен интерес, а в случая ищецът не може да представлява държавата. Явно човекът търси популярност за чужда сметка. Вероятно заради такива "инженери" навремето проф.Брадистилов е казвал, че като гледам какви инженери изкарваме, се страхувам да ида на лекар.

да подкрепим Гражданини и да не спим, макар и само по форумите. Всички трябва да имаме гражданска позиция , какво значи не си изплащат дивидента, ако го бяха вложили в качеството или във инвестиции да, но иначе да си плащат.

Браво на инженера, дано има повече съвестни граждани като него ! Сега да видим какви ще бъдат решенията на честния и абсолютно самостоятелен български съд !

Браво, инжинере! Имало и мъже в тази държава!

Форумци, да подкрепим инж. Ганчев!

И АЗ СЪМ ЗА

42 милиона за 3 години? Тези определено се подиграват с държавата и всички нас - това са пари за семки на фона на оборотите и печалбите им. Ако реално печелеха толкова, въобще нямаше да се занимават с това! Енергетиката е по-печеливш бизнес от наркотиците! Смятам, че се сблъскваме с позната схема - източват колкото могат, не влагат в мрежата и като грохне - свиват рамене, продават и си заминават, а ние да се оправяме... но в крайна сметка не е луд този, който яде баницата...

Съди ги - верно е написаното по-горе, и освен това се води субсидиране на дейността според законите на ЕС, просто защото няма начин да се самосезира самата комисия ! По същия начин са и нещата с парното - направено е за да неможеш да се откажеш лесно, да се генерират конфликти с околните - и всичко с цел, протичоречаща на обикновенната икономическа логика - да имаш предприятие, което да ти генерира загуби. Интересното е, че примерно това не е заведение за долекуване, а предприятие с основен компонент потребление на природен газ - това май е разковничето ?

Между двете дела, "инженерът" в кое психиатрично отделение е бил настанен? Веднага да се закрие, очевидно не помага на пациентите си

Може би искаш да препоръчаш отделението, посещавано от теб?

Браво на инж.Ганчев е това са днешните будители!Успех

Браво инженер Ганчев, но по закона за баницата, Шулева трябва направо на народния дръвник да ходи за "добрините" дето натвори с ЕРП-тата

Браво. Те това е герой!