ДКВЕР: Газ и ток да поскъпнат по-малко

От Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) се надяват да намалят предложението на "Булгаргаз" за цена на природния газ през второто тримесечие с около 10 на сто.

Обратно в новината

Коментари - ДКВЕР: Газ и ток да поскъпнат по-малко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига тия увеличенияяя...!Дайт увеличение на мизерните ни пенсийкии-че вече .издъхваме-за какво по-напред-по-скъпа вода-с21%-в Рила!?,дали за по-скъп ток, парно-.-..айде стигааа!!!!На бунт ,братя-тия политици явно нищо не разбират от СИРОМАШИЯ!!!

Не сме народ, не сме народ, а мърша...

напразни надежди и след смяната на ръководителя все повече ни навеждат на монополистите,няма държава.

СЛЕД КАТО МОЖЕТЕ ДА ЗАМРАЗЯВАТЕ ЗАПЛАТИТЕ НА НАРОДА , ЗАМРАЗЕТЕ ЦЕНИТЕ НА ГАЗТА , ТОКА , ВОДАТА , ТОПЛОФИКАЦИЯ. ЗАЩОТО НАРОДА ЩЕ СПРЕ ДА ПЛАЩА .

ВДИГАЙТЕ ЦЕНИТЕ , НИЕ СПИРАМЕ ДА ПЛАЩАМЕ.

Момент, тука нещо няма да се разберем господа. Вчера обявявате, че заплатите се замразяват, днес че цените ще се вдигат. Не стават така нещата.....

Не искате увеличение на тока и парното? Ами излезте по улиците и протестирайте! И няма да има увеличение, защото това некадърно, популистко и келяво правителство има едно добро качество - лесно се плаши и всеки път дава на заден щом го попритиснат. Ама трябва малко по твърди ПРОТЕСТНИ ДЕЙСТВИЯ, а не да си мълчим и да се сърдим на електроразпределител дружества че искат да печелят милиарди на наш гръб (и го правят). Докато народа се държи като стадо овце, ще го стрижат. Малко да се размърда обаче и гадовете бият отбой.

Не мисля, че страната-износителка на ток - България трябва да продава в собствената си страна тока по-скъпо, отколкото е цената му в страната, за която го изнася.

Ако някой е гледал Аватар ния сме от племето на,ви. Все ни го дават, а ния с усмивка го поемаме. Докато не си построим втора централа и то с държавни пари частниците ще решават какво да ни правят и никой не може да ги спре.

Семерджиев, ако те срещна на улицата.... .... . те поздравя както аз си знам.

замразете ни и нас хората, за да не потребяваме и съответно да не плащаме. Алчна пасмина!

В цялата история с повишаването цените на ел. енергията има нещо погрешно. Частните компании правели инвестиции, които искат да бъдат финансирани от държавата чрез повишаване на цената. Но след това стойността остава като частна собственост в тяхна полза. Ако си купя старо жилище стария собственик не ми дължи никакви средства да го ремонтирам. Ако го направи ще поиска част от собствеността на стойността на която ме е финансирал.

Г-да управяващи хванете и се вземете в ръце дето има една прикаска. Замзявайки заплатите и пенсийте да се замразят и цените.Защо след като имаме АЦ Козлодуй тока ни е по-скъп от други държави, нали този ток от отомна енергия е най-ефтин.ЗАЩО ПО ИСКАНЕ НА чес ПАК ВДИГАТЕ ТОКА СЛЕД КАТО ЧИСТАТА ПЕЧАЛБА ИМ Е 1.9 МИЛИАРДА ЕВРО.ДО КОГА ЩЕ Е ТАКА.Г-Н МИНИСТЕР ПРЕДСЕДАТЕЛ КОГО ЩЕ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ТАЗИ КОМИСИЯ ЗА ОПРЕДЕЛЯНА НА ЦЕНИТЕ.

абе писна ни вече от ваште селски номера бе ! какви увеличения в момент на криза ? по цени на тока сме над цените в Гърция и Германия , накъде още ?гадове мръсни ! не сме държава , това ни е проблема на нас !

Не сме по-богати от англичаните,само сме по-тъпи и пасивни.

Да ви е### и откривателите !Ние сега трябва да примрем от радост,че има кой да ни защитава интересите и нама да ни го сложат 100%,а само 99.86.Докога?Докато не започнем да плащаме най-скъпата енергия във Вселената ли? И защо не-след като сме най-овчия народ.И сме седнали да плюем гърците...толкова много тъпаци и мъртви души на глава от населението няма и в Зимбабве.Ще изпукаме от мизерия и все търпим!

Как ЕОН в Англия намалиха цената на ел.енергията,а тук искат да я вдигат.Да не би да сме по-богати от англичаните?

Няма ли най-после да се намери някой, който да каже баста! на тези мошеници! Да се махат от тук! Малко са си нашите мошеници, та трябва и чуждите да хрантутим!

Когато пада потреблението, за чий пазарен х.. трябва да се вдига цената? Дали в родните си страни поне едно от дружествата е пипнало цената? Докога държавните регулатори ще се държат като третокласни жрици на платения секс?

Кога в БГ ще се вдигат доходите на хората също толкова често и толкова много както цените? Аман.

Без думи......

Един за да е добре, сто трябва да са зле.Няма друг начин.

И на какво основание, бандити от ДКЕВР, електроенергията трябва да поскъпва въобще! Колко печелят енергоразпеделителни дружества, без изобщо да инвестират в подобряване на услугата? Аман от тъпанари с големи джобове и липса на всякакъв морал. Явно България няма да помръдне наникъде, докато не избесим продажната паплач от самопровъзгласили се политици на разграбването, наричано кой знае защо преход.

ПРИ ЗАМРАЗЯВАНЕ НА ЗАПЛАТИТЕ , ТРЯБВА ДА СЕ ЗАМРАЗЯТ ЦЕНИТЕ НА ПОТРЕБЛЕНИЕ.

Намаление с 15% на ВСИЧКО ако не ВЪН.

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ УВЕЛИЧАВАТ ЦЕНИТЕ , ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ СИ УЕДРЯВАТ КАПИТАЛА. НОРМАЛНО Е ЗА ВСЯКА ЕДНА КРИЗА ОТ ВЕКОВЕ Е ТАКА

Абсолютно правилно!Но докато такива олигофрени и корумпирани като Семерджиев са на такива постове,така ще продължава.Неразбира защо ББ го сложи на този пост.

Отново старите номера...Те искат толкова процента,ама ние нали сме регулатор не им даваме повече от еди колко си...Дрън,дрън!Защо продължавате да ни смятате за балъци!За ваше сведение само-колкото повече увеличавате цената на газта,толкова по-вече икономии правим ние и така...печели се от оборот,не от висока надценка,другари регулИРОВЧИЦИ!!!

СЛЕД КАТО МОЖЕТЕ ДА ЗАМРАЗЯВАТЕ ЗАПЛАТИТЕ НА НАРОДА , ЗАМРАЗЕТЕ ЦЕНИТЕ НА ГАЗТА , ТОКА , ВОДАТА , ТОПЛОФИКАЦИЯ. ЗАЩОТО НАРОДА ЩЕ СПРЕ ДА ПЛАЩА .

ЩЕ СПРЕМЕ ДА СИ ПЛАЩАМЕ СМЕТКИТЕ , МАЙ НАТАМ ОТИВАТ НЕЩАТА .

Думбелите Желязко Христов и К. Тренчев защо не организират национална стачка срещу увеличаването на тока? - Защото са в тая клика, предателите.

дали не е по-изгодно да развалим договорите с тези монополисти-кръвопий от ЧЕЗ, ЕОН и ЕВН, да им платим неустойките и да се махат, а не да ни рекетират всяка година (понякога и по два пъти) с техните искания. Скоро тока ни вероятно ще стане най-скъпия в света (без да е най-сигурния), а заплатите ни ще си останат африкански.

Наслушахме се на тия глупости от оня мръсник- Шушулов, тоя е същия боклук. Просто да се закрие тая комисия. От нея има нужда, колкото от ланския сняг.

Не ме интересуват Октоподите, които бъркат в канчето на богатите. Кой ще спре тези октоподи- Топлофикация, Соф.вода, Чез ,Здр.каса Това е октопада който души народа. Но Б.Б. Ц.Ц. това не ги засяга и затова не го виждат, но на следващите избори ще прогледнат ......

Създадохме си политическа класа, както сами се наричат, сега ще траем. Турското робство направо си е детска градина в сравнение с новото демократично робство.

БОКЛУЦИ.НАМАЛЕТЕ НЕЩО ВЕЧЕ ДЕ, ДА ВИ...