БМВ с русенска регистрация е използвано за атентат от ИДИЛ

Арабин, който е живял у нас, е изнесъл в Сирия джип, използван от "Ислямска държава" за самоубийствен атентат. Проверка на МВР показала, че колата не е крадена.

Обратно в новината

Коментари - БМВ с русенска регистрация е използвано за атентат от ИДИЛ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ти луд ли си?! хъмвитата са били подарени на иракските сили за сигурност и после заграбени от идил.

добре де. тия от идил защо не са сменили регистрацията? там кат няма ли? няма ли някой с разкопчано последно копче да ги пита "ся ко прайм"?

А извода, че това лице е терорист стои ли на дневен ред?

Хм, значи тези от граничният контрол не са си свършили работата... Ако автомобил напуска БГ и ЕС това трябвада се регистрира. От друга страна ако всеки арабин който е живял и се е изселил от България може да си вземе колата с българска регистрация, за каква готовност за приемане в Шенгенската зона става дума?

тая снимка е в интернет от поне една година.... миналата година някъде по това време си я менкахме в скайп.... не знам каква новина е обаче, че чак на първа страница да я лепнете...

А може ли някой да ми подскаже с каква буква започваха пловдивските номера че май нещо се обърках

РВ е Пловдив

Ето това става като пускаме тук арабели

значи русенския КАТ регистрира крадени джипове. Ей това разбрах аз до тук!

Ами сега "гражданската" да плати за щетите нанесени при атентата:)

Е, и ? Със същият успех и смисъл, можехте да напишете - джип, произведен в Германия е използван от ИД.

Всички български граждани от арабски произход, на отчет в полицията !

E, НЕ Е МОРАЛНО ,НО Е ЗАКОННО. В Бг, всички престъпления са оЗАКОНЕНИ,...СОРИ!

Che tva e snimka ot Ruse, tezi sa nashi, mladi momcheta - zastrahovateli.

Да ве, тази снимка е от Селеметя, братчедите носят джилязу на фторични сурвини.

Тръгнали по пътя на световния джихад....упссс искахд а кажа по пътя на мутренското дело:) Ма нещо новото поколение мутрета мноо скромни бре!! Обличат се официално в черно, и никъде не се виждат златни ланци и ролекси:)

N. S.

Не се виждат и анцуги......

Човек само като чете коментарите тук може да се залива от смях :) Е това ми оправи деня!:)

Добре, че не е с регистрация РК :):))))

Къде виждате Русенска .. ?? Това си е .Рияд. на кирилица!

Представям си ги пътуват главорезите от Идлямска държава в русенско беемве и вътре от сиди чейнджъра се чуват хитовете "Бял мерцедес ме преследва в живота..." или "Ох, баня, ох кеф селската баня голям кеф". Имаше и една песен "Осама бил гладен и ял сладолед" Естествено за да е пълна картинката, русенското беемве има музикална туба в багашника и от огледалото за задно виждане виси борче ароматизатор.

Собственика се е обучавал от Николай Младенов на терористичните сборища който организираше!!!

По принцип имането на БМВ е понякога самоубийство...

И НИЙ ДАДОХМЕ НЕЩО.........

Това не е нещо ново.Преди време абхазка т.в отбеляза ,че всеки втори джип,кола използвани от терористите е с българска регистрация.Има и такава страница."Изображение на коли бомби с българска регистрация."Прекарвали ги през Турция.

Щом САЩ доставят хъмвита на ИД, защо и ние като военен съюзник на САЩ да не изнасяме БМВ-та на ИД? Нека това ми го обясни някой журналист.

ти луд ли си?! хъмвитата са били подарени на иракските сили за сигурност и после заграбени от идил.

знаете ли по какво са го познали, освен по номера, че е русенско... По мякането по завоите.

Осветомиме моляте в превода-мякане какво означава?

Немои та освьедомим па.

Да нямаме някакви дипломатични отношения с ИД? Зализаното недоразумение митов защо мълчи? Това си е официална доставка и канал за коли от Русе, през цяла БГ, Турция, Ирак...Това да минеш цяла БГ и граници без покровителство на става.

Многи си умен браво. Само дето не се минава през Ирак, а Сирия и Турция имат обща граница, на която никой не може да те спре да преминеш, освен ако не се издирван. Кви канали, кви 5 лева

български джипове масово се изнасят за Сирия и Ирак.

Основно от ДПС....

В КАТ - Русе може да си регистрира колата: Сулю, Пулю, Атанас, половин Румъния и Аз.

Забранено ли е

Някой от Външното министерство няма ли да обясни защо български коли се използват за самоубийствени атентати? Главнокомандващия също може да каже две думи, покрай санирането, разбира се!

Служителите от МВнР ,се състои ,САМО ОТ 3 /ТРИ/ РОДОВИ ФАМИЛИИ... ШУРОБАДЖЕНАЩИНАТА Е НА 100%.

БГ-ЗАКОНЪТ ,НЕ ЗАБРАНЯВА .

И кое е чудното, планът на "сирийската" революция беше изготвен в Правец с покровителството на българското правителство в лицето на външния министър Николай Младенов. И сега си носим наказанието - в страната неограничено влизат нелегални имигранти от Сирия през Турция, като им гледам националностите - Мароко, Мали, Гана, Алжир - какво ли са правили в Сирия?!

То трябва на наще да ходиш да им лепнеш снимка на челото че да направят проверка.Тая снимка е от панти века и не е единствената преди време имаше снимка на софийски пикап джип в сирия пак пълен със зомбита с автомати няма какво да се лъжем въобще си нямаме на идея какви са тия хора които живеят тук и имат контакти с хора от близкия изток и това се доказва от тези имами които проповядват агресия в българия и вече не е един а са на различни места в цялата страна.Та спокойно пийте си кафенцето Местан,Ахмед Доган и ДПС се грижат за родните служби с помоща и финансирането на Турция и нашия ред ще дойде така както е дошъл на съседна на Турция, Сирия все пак за 120 години не се забравя великата Османска мечта толкова лесно ;)

Да му мислим ние народа.

Вече и за нас не ми е жал, защото сами си се докарахме дотука !!!

. В онзи период е живял, но вече не живее в страната", каза още Ангел Бадънков..,,???Hяма ,,терористи,, при нас??

Не само че няма, ами и никога не е имало, че и не влизат през границата..... То и атентата в Бургас беше една изненада....

Да бе вярно да дойдеш на жп гара в София от Полша с влак и бомба в раницата със цветни тинейджарски дрешки шапка и очила и после да си направиш разходка през цялата страна чак не до Бургас а до летището

пак претоплена манджа на ДИР-а. Новината и снимката са още от лятото. Не знам защо я показват пак. Явно ДИР-а няма свестни журналя за пресни новини!

Защото драги смехурко пише, че проверката е отнела от лятото до сега 8 месеца да се провери на кой е регистрирана колата.Специални разузнавателни средства са използвани като мишка и клавиатура!

Ей, много ме кефиш с тези заключения, ама много !

Ами то БМВ е видно, че е с русенска регистрация. По номера си е видно, че е регистрирано съвсем скоро.

Време е бадънков да провери как стоят нещата с Русенското варено , да не ни изненадат пак от идил .

Ми то BMW освен за самоубийство за друго не става.

Пълни глупости! Една елементарна справка за гражданска отговорност показва че този регистрационен номер изобщо не е на BMW- VIN-а който излиза е на KIA Carens модел от 2000-та година. Няма как по една снимка да проследят BMW-то, та и собственика да му намерят.

При малко по-щателна работа, щяха да знаят, че най-добрата кола за война и тероризъм е пернишкият голф 2-ка. В ЕС като го видят само и му правят път.

Както е писано 1000 пъти. Това е смешна и невярна новина. При проверка за гражданска отговорност в сайта на гаранционният фонд се вижда, че тази регистранционна табела принадлежи на автомобил с номер на шасито ХХХХХХХХХХХХ. След справка в интернет се вижда, че това е КИА, а не БМВ. Просто поредната пъртенка.

,,.."Това лице от арабски произход вече не живее на територията на България. В онзи период е живял, но вече не живее в страната", каза още Ангел Бадънков..,,??? няма ,,терористи,, при нас??? колко още са тук и колко други нови ще доидат???

Сектор за борба с кражбите на автомобили?!!? Не ставайте смешни - тези и ТИР няма да намерят дори е паркиран пред Народното събрание

Абе поне 80% от тези с БМВ-та са си така или иначе терористи, че едно повече или по-малко.

Жалко за бмвто

Отново някой сра в гащите на родната полиция ни пази!!!Пълни некадурници както винаги !!!

комунизъм=тероризъм=фанатизъм=диктатура=убийства

след ,,демократичните,, арабски революциики само талибани се народиха!!! може би си един от тях???

Направили са си сметката хората. При нас от цял ЕС е най-евтина регистрацията на коли и данъците са най-ниски. Отвъдокеанските им спонсори гледат да минат най-тънко и правят аутсорсинг.

Това да не е колата на Николай Младенов? Той ги беше довел на обучение в Правец.

на сестрата на Лютви Местан. Тя често пътува до Близкия изток и се връща пеш. Сега има нова - вече със софийска регистрация.

Интересно ми е как този умопомрачителен интелект Бадънков успя да разбере, че колата е предоставена на ИДИЛ от друг, а не я кара примерно самия собственик. Или да не стане явно, че пак сме проспали някаква заспала клетка. Тук изниква въпросът: Кой спи повече?

а колко BMW се самоубиха в BG за последния месец, те не са ли терористи ?