ЕК: Не дискриминираме Изтока

Европейската комисия коментира днес, че не открива дискриминация към Централна и Източна Европа във връзка с избора на седалище на две агенции.

Обратно в новината

Коментари - ЕК: Не дискриминираме Изтока | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо му повярвах! Западните държави са си с колониален характер. Те са свикнали да живеят от това, което откраднат от другите. Така поддържат обществото и стандарта си на живот. Но вече от години колониален глад, вече живеят в заеми. А Източна Европа беше колониализирана по всички правила на колониалното изкуство. Разбиха ни умишлено производство и икономика, за да вземат от нас само ресурси, работна ръка. И да ни направят потребители на техните стоки и заеми. И това е само на кратко казано. И винаги гледат на нас като хора втора ръка.

"Мдаааа, така е.." - казал началника на концлагера. "Много трудно се плува в басейн със сярна киселина, нали?"

Не! Ама ДОСТАТЪЧНО "малко, нали!!!

Този знае ли какво говори? В Западна Европа си тачат повече колониалната си измет или създания от гъза на географията, отколкоро източноевропейци. Малко са ви атентаните, нагли алчни порове! Дано Европа поръне в кръв! Да ви сера на бизнес робовладелческото ви мислене. Дано да си отнесете парите в гроба.

Не е дискриминация - ГЕНОЦИД Е! Или да си пускаме реакторите на Козлодуй , а мърши третополови ?!! Или да наритаме смрадливите ви търг. вериги , фрашкани с отровни отпадъци ?! Безкрайно не ме интересуват скапаните ви агенции . БУЛекзит !

Ма разбира се, че НЯМА никаква разлика между колонията и метрополията/империята/....Както между София и долно уйно.....Важното е , че участваме в секса.....

Хората от Източна Европа трябва да обърнат внимание на комисарите си.Тава явно са закоравели лъжци и купени национални предатели.

Комисарите на Източноевропейските страни са избирани по партиен принцип т.е. всичките са некомпетентни и некадърни но послушни чеда на корумпирани формирования които в Източна Европа изпълняват ролята на държави :))) Един комисар е покерджия, бившата комисарка от БГ използваше поста за да си намери работа и т.н. Примерите са безброй

"На СЪБИРАНИЕТО - другарю, У цеха- твойта м..а Сиганска"!!!

!

Е няма такова нещо - царевицата за тях, шумата за нас.

за избора на агенции. ЕС ни дискриминира в толкова много отношения, че тия агенции са ни най-малкия проблем...

Лицемери

Аз не мога да вдена защо се сърдите? самите ние искаме да се преселим там,а не те тука. Така, че моля, моля без сополи.От друга страна самите чиновници биха си живели на пъпа на софия, с космически за нашата страна заплати и нищо нямаше да им липсва. така, че губят:)

"Бойко и Патриотите получават потупване по костюмчето от Юнкер и Таяни,а българския народ ще плаща по високата цена на газа от Турция,ЕС или САЩ,електричеството на американските Марици,храните,цигарите,вносните стоки от всякаква необходимост. Не сме в Шенген... Не сме в еврозаната... Под мониторинг сме... Но дискриминация няма заявява ЕК."

Споко селски,за вас остават копейките до като решетката не го махнат по некадърност та за кофичка кисело мляко ще имате:))))))))))

Нещат извън ШЕНГЕН. А ние специално в ШЕНГЕН така и няма да влезем. Което не е лошо

те ни затриват !!! по всички възможни начини.

Не бе не, не ни дискриминирате... В Шенген ли сме? В еврозоната ли сме? Под мониторинг ли сме? Не бе не.....

те просто не ни броят за хора,така ще бъде докато не си изберем БЪЛГАРСКИЯ ОРБАН ,който няма да им стои наведен с изути гащи като "генерала" от Банкя

Прав е, не ни дискриминират, а се гаврят с нас. Жива гавра е някой да те краде и да ти обяснява, че ти помага.

Докато не ни затрият , няма да се спрат ! Все едно как ви звучи !

Шило

То и крадлив Дедо така разправяше. Че щял да ни оправи за 800 дни, та да му вЕрваме. Е, поверваха му доста хора и наистина ни оправи. Ама не по начина, по който искахме, ами по начина, който му достави удоволствие. Та и на тези от ЕК им повЕрвахме.

въобще партньори или съюзници. Страните от Западна Европа и САЩ са поробители за нас. Поробиха ни и методично и необратимо ни унищожават. В която сфера се сетите. веднага давам пример с прочутата им толерантност. вие знаете ли, че в медицински специалности се приемат за студенти дори с телк -ови решения с диагноза шизофрения ?!!!

Ами като няма дискриминация да започнем да строим ЮП. Нали казвате че нямало дискриминация.

Защо лъжете, противни еврогейски бастуни!

Не дискриминирате,само изолирате-:)

Като източно европейците са прости и без самочуствие така ще е. 90% от проститутките и миячите на кенефи и общи работници и келнери и прочие са от Изт. Европа. И не така от вчера...така си е от стотици години. Продажни се оказаха!

така,като не обръщам внимание на селските храчки тук които ако ги нямаше значи,че тия пенсии са измрели но на мен друго ми е важно-финансите на ЕС се местят в Париж и се питам сега какво ще стане с официалния английски език?Мисля си,че френски много скоро ще го измести и ингилизите май ще трябва да го учат а те с езиците са много на Вие:)))))))))

sonibvc@gmail.com

Ти инглизите и инглиша не го мисли. Ще продължава да бъде езика на света...опасност няма. Виж, френският и други..там не съм сигурен. И нищо не може да промени това..за твое съжаление и мое удоволствие. Няма лошо да си нископлатен и презиран бачкатор...лошото е когато си такъв за дълъг период от време и нямаш амбицията да си повече.

ЕК не дикриминира Източна Европа, а направо изнасилиха по извратен начин.

"ЕК и чиновниците и може да си заявяват каквото си искат. Но дори при социализма на СССР такава дискриминация нямаше,както и съветски военни бази в България. От 28 години България е икономически,социално и политически дискриминирана от партньорите си- ЕС,САЩ и либералните НПО. Затова се появи нов субект Вишеградската четворка,защото на страните от Изтока им писна да ги дискриминират партньорите им от ЕС,САЩ и либералните НПО-та."

"Под икономическа дискриминация да се разбира: Натиска на ЕК,ЕС и САЩ за закриването на проекта Южен Поток,сега ще купуваме същия този руски газ от турците, американските танкери за втечнен газ или от ЕС но на много по високи цени-от което губят единственно и само гражданите и бизнеса на България, другите ЕК,ЕС и САЩ компании печелят на гърба на българския бизнес и граждани."

Поревете си зомбита,докторите казват,че било полезно за очите от сълзите а и така може да ви съжалят и да отпуснат по някоя и друга копейка за изгладнялата конюшня на крушовската влахиня :))))))))))

ЕК: Не дискриминираме Изтока, а само го дискриминираме!

Не ги дискриминираме, заробихме ги, и ги унищожаваме, особено България, с нея направо приключихме.

Не ги дискриминираме , ИЗПОЛЗВАМЕ ГИ !

Каквото и да значи това! А ние го усещаме какво значи по суплата си!

:)))))))))))))))комуноидите имали и "супла".......а перки и хриле имат ли зомбита или само ципи м/у пръстите ви е израснала:)))))))))))))

Поредните евро алабалистики.