Директорката на 37 ОДЗ: Нито едно от 16-те деца, носители на менингит, няма симптоми

Според родителите на заразените деца починалото дете е било връщано от няколко лечебни заведения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

преди поне 20 години детето ми ходеше в тази градина известно време, води се най-реномираната в района от държавните, но тогава беше меко казано идиотия, постоянно детет го взимах обелчено с чужди дрехи, хигиената под нула, възпитателките надути кози, когато реших да го отпиша по собствено желание ме гледзаха като трето качество човек, а сега дали е същата тъпотия нямам идея, но нищо чудно понеже се превъзнастя много там и да са нелижирали нещо, жалко за детето, съболезнования на близките

Какво да се коментира, като началника на детската инфекциозна болница е Мангъров.

Да и добре се справя. Защо мислиш не го махат, въпреки острите му позиции срещу простотиите на властта?

"Към момента нямаме деца с потвърдена симптоматика, но имаме деца, които са носители - това са 16 деца. Това заяви директорката столичната 37-ма детска градина "Вълшебство", в квартал "Павлово" Гергана Петрова пред БНТ." Това са алабализми! Ако питате истински професор, а не нашите измислени, ще ви каже че голям процент от хората имат менингококови бактерии в носоглътката, които не са патогенни и не причиняват менингит! Това не са ви морбили вируси или корона вируси! Когато човек получи симптомите, които често могат да се сбъркат с друго заболяване, трябва веднага да се вземат мерки и да се пристъпи към антибиотично лечение. Тодор Кантарджиев е напълно прав конкретно и само за този случай, че трябва да се действа бързо, защото инфекцията се развива с часове а изходът често е фатален. В този ред на мисли няма време да се правят тестове и диагнози.

Гледах кантарджиев по Нова. С нелепа и тъпа усмивка си даде експертното мнение. Дете е починало, родителите сигнализират, че се държат с тях отвратително, а тъпите и продажни журналисти дори не попитаха защо е така. Защо родители трябва да се молят за лечение на детето си? Нещастници. Не им знам имената на тези в сутрешния блок, но толкова безчувствени същества не съм виждала. Той се излегнал като у тях си, а тя търси ли търси удобни въпроси. Милото детенце, милите родители.

като менингококов менингит се лекуват в Инфекциозна болница. Такава имаме. Началникът на детското отделение се казва Атанас Мангъров. Кантарджиев нито се занимава, нито е отговорен за лечението.

Спешната помощ е за тотална реформа в България. Всяка болница трябва да има спешно отделение. Там се преценяват дали пациентът е за приемане и ако няма легло , се транспортира със специализиран транспорт до друго заведение, където има легло. Не може болен за приемане да се връща или линейки да обикалят из цяла София.Това е очевадно...

като менингококов менингит се лекуват в Инфекциозна болница. Такава имаме. Началникът на детското отделение се казва Атанас Мангъров.

Бог да прости детенцето! Днес то щеше да е живо, ако преди няколко години невежеството и злата умисъл не си бяха подали ръце, за да спрат дострояването и съоръжаването на Националната детска болница, част от комплекса на Александровска! Сега тази болница щеше вече да е в центъра на българското детско здравеопазване и нямаше да се наложи нещастните родители да тичат в ужас къде да лекуват детето си! Все пак някой трябва да спре този антибългарски нихилизъм , роден незнайно от кого и поддържан от долнопробни лични мотиви. Но не чух този въпрос да се разглежда на разговорите за съставяне на правителство.

че населението тук е доста безчовечно? Един каза за материала истината, не беше приета.

В болниците се извършва Геноцид. Убиват наред . Неслучайно България е пета поредна година на първо място по смъртност в света. Искат територията България без българи. Огледайте се, всички което се случва води към обезлюдяване.

се краде и убива помежду си. Всички са зловещи към природата. Това е алфата и омегата на приказката тук.

Не работеше ли там Мангъров? Чайчетата и супичките ли му свършиха?

Някои да прикрият собствената си некадърност вечно обвиняват и търсят вина в другите. Бойко та Бойко той вече не управа а какво хубаво ни се случва - с пълен ход върви само бизнеса на ,,последна грижа .

не можа да оправи гена на това население. Може пък да се случи чудото със следващите?!?

Няма детска болница. Разхождаш се докато откриеш точната клиника....

Оставката на кацаря кога

само пенсионира и уволнява, тъпанаря от дупница

За 7 месеца невнятника мунчо съсипа всичко

Които са върнали детето,а дано да върнат и вашето един ден или направо да ви се връща тъпкано

те са търговкски дружества

Ангелче! Бог да го прости!

Герберастите убиват децата профилактично. Те закриха фонда за лечение на деца, а кокаиновият касапин Спасов с Ники Петров и шута Ненков се опитаха да избият още много други деца. Не си мислете, че скоро няма да им потърся сметка. За смърт няма давност

(СМЪРТ е общо понятие ) няма давност. От алчност, с лъжа или с кражба, от блудстване, чревоугодие- няма значение.

Нищо чудно, ако са го връщали. В момента хора с онкологични заболявания не могат да си направят планови операции, от които имат нужда, защото болниците са пълни с неваксинирани тъпаци.

Болниците се пълнят с хора, за които има добре платена клинична пътека. Може и хрема да нямат даже, обаче носят печалба на болниците. И за сведение - и в Германия е същото - пари се дават за ковид. Лекува се ковид - дори и измислен такъв. Тук наистина има много неваксинирани и тази опорка, че пълнят болниците още минава. Но при 80 % ваксинираните нации - 2/3 от хората в болниците са напълно ваксинирани.

Болниците са пълни с неваксинирани тъпаци, който се разболяват от ваксинираните тъпаци.

Дано не го е лекувал с чайче.

Стара гербаджийска калинка, всички директорки са такива. Прости, нагли и напълно некомпетентни

Те другите са цвете! Нали им гледаме сера сега!

Пляскайте на Бойко Това е здравната система която ни остави Лекарите са претоварени с Ковид Така им е наредено, така работят От законите зависи какво се длучва. В момента се работи по законите на Бойко Ако успеят да направят парламент, може да има промяна. ще видим само дали ще е промяна или подмяна и всичко ще продължи по старому

Чета и се чудя как може да има такава липса на ориентация и необективна и неаргументирана позиция. България вече 1 година е под властта на Радев - първо на неговите служебни министри, а сега под неговия проект ПП. Както видяхме, министрите от служебното правителство затвориха училищата, въведоха зелен сертификат (да им е сладко на ресторантьорите) и по цял ден ни облъчват със страхотии. Съвсем близко е времето, в което ще започне да се говори за заължителна ваксинация. Какро и въвеждането на зален сертификат за посещение на Богослужение в православните храмове, както в Гърция. Това, което Бойко има съвест да не направи, сегашните юнаци ще направят. Тогава ела пак да пишеш.

Отношението на хората не се променя за година, още повече системата.

Какви закони на Бойко те гонят теб.Оная фъфлещата я избраха още на първите избори ,после гласуваха милиарди кредити да харчат служебните без никаква отговорност, провал във ваксинационната кампания и др.

Ма тия бактерии всеки ги носи, те се проявяват само при свръхрастеж. Та като видите дете с виснал сопол, не от настинка! Такова животно нема!

Затова не трябва да сме толерантни към родители, които обясняват глупости за сополите на децата им и ги пускат спокойно в градинара.

Служителите в детски градини трябва да се тестват периодично, вкл. и за други бактерии. Сппред теб дали го правят?

И що да го правят? Ако има симптоми, тогава, иначе е напълно безмислено! Тогава и родители и роднини и деца да се тестват периодично, а?

По няколко причини. Първо по длъжностна характеристика не трябва да са носители /иска се съответно медицинско при постъпване/. Второ при тях имунната система се справя лекота и не е страшно. За повечето деца също. За някои е смъртоносно. Трето - това е индикатор и за състоянието на децата. Ако се открие у служителите се тестват и децата и т.н. по веригата. Четвърто - все пак си има разни неща като наредби и правилници.

Днес може да си отрицателен, с другия ден да се заразиш… това се изолира, когато някой се разболее и тогава се тестват всички! 50 лв за нос и гърло дават ли ти се при всеки сопол, потекал от носа на детето ти? Защото аз давам, но не мога да убедя всезанаещите ми приятели да го правят! Те си подсмърчат, децата им също и заразяват с месеци.

Тестването на служителя се прави от работодателя. В случая не е виновен който яде зелника, а който го дава. КАто се започне от Свенливата Крадла /инсталирана за кмет/, доказания дипломиран идиот /уютно настанен на завет от Фъндича/, минеш през РЗИ София /които трябва да късат от прверки и актове градините/ и стигнеш до набора от герп-калинки като въпросната на снимката.

Имайте предвид, че лекарите не изписват илачи при течащ нос, обикновено чакат имунната система сама да се справи. Много често това отнема месец и детето си заразява доволно!

Мърлячи в бели престилки и лакоми Г.зове са затрили детенцето!Сега виждат само ковидидиоти и мислят как да източат здравната каса!Анатема

Има противоменингитна ваксина, но нали антиваксърите са навсякъде. 100% детето не е било ваксинирано. Родители, замислете се, ако отказвате да ваксинирате себе си е едно, но да не ваксинирате децата си с животоспасяващи ваксини е престъпление! Обричате децата и хората около тях през целия им живот на смъртна опасност. Това е варварство.

Мангъров не е ли там шеф на детското отделение?

В болница докато стигнеш до заветния кабинет се минава през триаж и спешно. Може да отнеме дни в нормална обстановка, а сега с ковида е лудница, тестове не признават, сертификати не гледат, евентуално ваксина, но само ако е до 2,3 месеца.

какво общо има Мангъров в случая? Липсата на човещина у даден "човек" не се компенсира от началника.

Не, не е Д-р Червенякова е "шеф" от 2002 или 2003, според информация в интернет Д-р Мангъров е началник на звено в тази болница, не е "шеф" на болницата. Бъди спокоен

Зуека и семейството му се Спасиха !

Спасявайте се и Вие, някой спира ли Ви? Прав Ви път!

Какво е това?

Найсерия менингитис, живее си в назофаринкса, Грм отрицателна бактерия. В Европа ваксината е често ъпотребявана

Кои са болниците връщали детето? Само в България болниците връщат хора.

Само едно уточнение - Минингит е болестно състояние, не се носи, боледува се. Носят се вируси и бактерии, които го причиняват( евентуално, но не задължително).

Рибата се вмирисва откъм главата

Да бе, директорката донесе бактерията.........

Най-голямата житейска грешка е да отгледаш дете на Кочината. Ако изобщо оцелее до пълнолетие, ще се мъчи като грешен дявол.

е от деца, които после са пораснали.

"Оцелели"

Кочината е на финален стадий. Вече нищо не може да помогне.

Ми по тротоарите - десетки изпражнения. Прескачаш като партизанин минното поле. Глутници кучета обикалят градинките. Изкуфели пенсии им хвърлят огризки през балконите Въпрос на време е някой да пострада от тази криворазбрана любов към животните

По отношението към животните, нашите по-малки братя, се съди кой какъв е. Вселенски закон. И да нахраниш и стоплиш БЕЗДОМНИ кучета и котки, нали няма да забравиш?

Прибери си ги у вас. Никой не е длъжен да се съобразява с криворазбраната ти любов към животните. И не забравяй да им чистиш изпраженнията, като ги разхождаш по улицата.

бездомни животни няма. животните нямат апартаменти и къщи

Винаги чистя, ако спася някое бездомно. Бездомните никога не с....ат на площадки и улици. Стопаните на домашните правят ужаса с животните. Образова ли се поне леко?

Менингитът не се разпространява чрез животните. И по отношение на изказаното мнение, мога да кажа само едно - тъпак!!

Мога да ти изброя още 50 болести, които се разнасят от животните. Стигат ли ти? Аман от психопати-кучебци

Да поговорим за болестите, които ти разнасяш. И най вече-злоба и убийство.

Ужас на ужасите. Булгаристан пълен с некадърни, мързеливи неандерталци...и болници няма, и закони няма, и хигиена няма, и за хората и за децата - никой не го е грижа... Нямам думи.

Такива "тривиални" заболявания вече не ги лекуваме,, нищо че децата наистина умират от тях, а те са лечими. Важно е да борим само Ковид. Дотам я докарахме

Стига сте прикривала собствената си грешка. Вие носите отговорност за тези деца и сега ще ви тежи този случай.

Вината не е в персонала на градината, те са реагирали навреме и адекватно! Знаете ли мен колко пъти са ме връщали от детски и спешни отделения с малко дете посред нощ?!?! Това е престъпно отношение от страна на медицински персонал!

без детето.