Директорът на полицията в Бургас напуска поста си, смяна има и в Благоевград

Старши комисар Калоян Калоянов ръководеше Областната дирекция в морския град от 2 години

Обратно в новината

Коментари - Директорът на полицията в Бургас напуска поста си, смяна има и в Благоевград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Бургарско е пълно с коли със свалени номера. Тези коли са мародерствани. Родната полиция ще накаже ли някога някой мародер?

Колкото до Калоян Калоянов от полицията от Бургас - просто потърсете на Интернет за случая на "хубавата Валя от Бургас" и за "Бандата на четиримата". Например: https://www.alarmanews.com/аларма-бандата-на-четиримата-ли-уб/ Най-скандалната версия подозира ексшефът на МВР-Бургас Милен Димитров, заместник-директорът Калоян Калоянов, началникът на икономическа полиция Владо Дебелия и колегата му от БОП Киро Кирязов като пряко отговорни за прикриването на смъртта на медицинската сестра Валя, която бе заподозряна в отношения с високопоставен началник в ОДМВР. Както и при убийството на 13 годишно момиче в бургаския квартал Меден Рудник - обвиниха бавноразвиващо се момче и обявиха за мотив на убийството - "спонтанно" желание да изнасили момичето! Всъщност всички знаят, че малкия олигофрен е доставял малолетни момичета на синче на полицай или военен от същия блок (целият блок е населен с такива хора). Затова е отишъл там с малката Никол... Нищо, че се оказа, че неговия профил във Фейсбук с 3000+ познати бе използван и когато беше в затвора от истинския престъпник, който е поръчвал момичета за запознанство във Фейсбук с чужд профил и е карал бавноразвиващо се момче да му води момичета в същия блок на военни и служители на МВР. Неслучайно разследването убийството бе водено лично от Калоян Калоянов - един от т.нар. "бандата на четиримата" от топ служители в МВР Бургас, обвинени от журналисти за предишното (само)убийство на "хубавата Валя" от Бургас, както и за (само)убийството на нейния баща...

Всички назначени от служебните правителства директори трябва да си ходят.

Еми като балъците стоят и дремят и търпят всичко така ще е. В тази държава явно няма българи обичащи родината си.

Записа на ПП/ДБ бил фалшив, а...

завалийте са професоналисти със стаж в системата ма не са от ПП и ДБ и одобрени от Посолството. Пикали са без масур на криво плюли Кирето и Кокорчо

Понеже Дирниците ПАК изтриха, и то точно този мой постинг, пак ще го постна, разбира се, да да може всеки да види и да се убеди къде точно ги стяга чепика дирницштя:) До тъпака Хехехе Да те светна - аз бях комсомолски секретар, бе идиот! Избраха ме - без аз да искам! И аз си направих отвод! Казах им, че аз с глупости не мога да се занимавам и нямам време за простотии! И тогава “гостът на събранието”, едно русо курве от Плевен, от вузовския комитет на Комсомола стана и се опита да ми прави забележка - каза ми че това не ставало така и групата трябвало да гласува отвода ми и ако не го приемели аз трябвало да бъда секретар! На които аз й казах: “Абе, девойче (едно от тея дето драпаха да получат софийско жителство и да останат в града, и си взимаха изпитите с … оная си работа), а аз мога ри да та отперя един въпрос, ти винаги ли говориш така (превзето), като че ли си лапнала … БАНАН?” И групата се скъса от смях! И после рекох: “А да видя кой ще гласува аз насила да стана секретар, като аз ви казвам, ме не искам” Кажи сега нещо, бе боклук! Щото историята има доста продължения. Когато завърших Университета се оказа, ме съм имал найсе последни предупреждения за изключване, защото ни стъпвах на тъпите им митинги и мероприятия (но печелех олимпиади:) ), и закачих един от техните най-големи комсомолци веднъж за една закачалка, щото много ми досаждаше и не издържах на глупостите му:) === Хехехе (нерегистриран) Преди 89 год си щял да бъдеш партиен или комсомолски секретар, или поне квартален активист на ОФ. Излагаш се с тия хвалебствия. Сигурно и кандидатчето за кмет на ПП-ДБ, изтърсак на няколко поколения шефове от ДС, ти харесва, а? Заради такива като теб сме в това положение.

Това е БОЙ по Радев -Йотова ! Нека да гледат какво значи идиотщина която правеха те !

Прост въпрос - когото се разбере за порицай - извършил (или прикрил) престъпление! Когато се разбере дори и да полицаи - престъпници, пазещи престъпници, работещи и при тях, част от ОПГ… Носи ли някаква отговорност и каква НАЧАЛНИКЪТ ИМ? Онзи и онези, които са го предложили и назначили в полицията? Онези негови колеги, които са знаели и са мърмори или дори съучавствали!?! И ако - да, тогава някой да каже кога и къде досега! Поне един пример! А ако ли не - значи е крайно време това да се промени! Това я!

Голата истина е, че и до Симеон мафията в България си бе овладяла тотално държавата ;”с руската Мултигруп” и трибуквените групировки), но откакто Борисов бе инсталиран в МВР (и тотално то доразби и деморализира, а длед него и прокуратурата и съдебната система с ДПС!), а от там и в управлението но държавата (и ДС-КГБ генералите го вкараха и уредиха с контактите и мрежите си и при европейските политици и управници), нещата тотално се смърцъфърцаха си е.аха майката! И аз още тогава и много пъти от тогава предупреждавах за това!

За мафията е непоносимо да не може да мами пак на изборите, както винаги досега. и затова е този смешен плач на жалките й тролове и капиите й:) На първите “демократични и свободни избори” след 10 ноември 1989 г. мафията - червената ДС-КГБ мафия с Луканов и Любен Гоцев намело измами с над 1 милион гласа и затова успя да не бъде изобличена и осъдена и да ограби нови десетки милиарди от хората и държавата - та до скоро!!

Над $ 260 милиарда СЕ ОТКРАДНАХА от България да 30 години - от хората и държавата (и общините) - в пори и активи! Без пропуснатите ползи! Предимно от магията - при големите “удари” - КТБ, европроектите, държавните и общински договори, приватизацията на двата етапа, активите на държавните и общински предприятия и имоти, на външнотърговските предприятия, външния дълг, от енергетиката и енергийната мафия, от вноса и търговията с енергоносителите и електроенергията… С теза пари сега България щеше да е като Швейцария - за ВСИЧКИ!!! И не 3 милиона българи да живеят и работят в и ДА други държави и икономики, а и другите да искат и идват да рацотят и живеят в красива Бългапия! Това е горчивата истина, ние го допуснахме, ние им позволихме да ни ограбят!

Колкото по-явна и открито става битката с мафията и дългогодишната й ПРИКРИТА война срещу народа ни, срещу Род и Родина, толсова по-бързо и открито тя ще губи - позиции а хора! Защото на нея силата й е в притворството, конспирациите, лъжите и манипулациите и в инсталирането, корумпирането и принуждаването и сплашването на хората и капиите й навсякъде във властта и сред хората! А българският народ трябва да е обединен! Но първо, преди да се обединим за едно по-добро бъдеще в една много по-добра ЗА ВСИЧКИ!!!, нормална държава трябва най-напред да се ОПРЕДЕЛИМ - кой кой е наистина и от коя страна в тази война на и с мафията ной стои! Защото тази приказка за това как всички ядели средно свинско със зеле, но да едни е свинското, а за народа - само зелето, но иначе всички сме били равни и еднакво виновни вече не върви, будалите измряха и изчезнаха! Всеки знае в махарага кой и как е сменил цървулите и къщата на село с външна тоалетна с луксозни вили, сараи, хората и яхти и милиони и кюлчета, та трябва да спи обграден с гавази и с пистолет до главата…

Всичките шефове на разите там МВР-та са политически назначения. Сега обаче ИЗВЕДНЪЖ станаха професионалисти! ДА не ми реват сега като ги уволняват политически!

KAЛОЯНОВ по образование тракторист-Агроном СРАМ за Полицейската длъжност Но ГЕРБ харесват такива НЕграмотни калинки

Я, и Раура Кьовеши се включила в нашите избори:) Започна се - този път наистина! Хайде да е на хаирлия! Да им е честито и на мафията и разбойниците й, и на досегашните полицайчета и полицейски шефове - сега ще видят как наистина се работи и какво толкова много години - над 3 десетилетия НЕ СА ПРАВИЛИ и направили! И тези, които не са съучавствш в кражбите и престъпленията, а само са ги наблюдавали и допускали мотат да си водят бележки (ако не са за съда и затвора)? (Ало, измислените ни гладни прокурори и ВСС, и на вас да ни е..баницата сладка, ме досега си спяхте на ушите и дерибействахте, че Лаура трябва да ви свърши работата у нас!!! Не ви ли е срам, бе!) Мисля, ме и ФБР и дпугите западни служби ципа могли да се включат вече по-открито, а не толкова дискретно - Нойна е!) Акция на Кьовеши: 100 полицаи и агенти разследваха злоупотреби за милиони с жп ремонти 11.08.2023 Лаура Кьовеши Два дни след акцията на европрокуратурата (ЕППО) срещу кмета на Генерал Тошево, ръководената от Лаура Кьовеши институция съобщи, че е извършила претърсвания в разследване за жп ремонти на стойност над 241 милиона евро. Европрокуратурата извърши вчера претърсвания на множество места в рамките на разследване на два проекта за модернизация на железопътната инфраструктура на стойност над 241 милиона евро с финансиране от ЕС, се казва с съобщението. В акцията са участвали над 100 полицаи и агенти ДАНС. Претърсени са адреси в областите София, Бургас, Варна, Стара Загора, Смолян и Пазарджик. Разследват се два проекта за модернизация на железопътната инфраструктура. Първият е за участъка между градовете Костенец и Септември от жп линията София-Пловдив, финансиран от Европейската изпълнителна агенция за климата, инфраструктурата и околната среда, на стойност над 130 милиона евро. Вторият е за модернизация на железопътния участък между Оризово и Михайлово – част от втория етап от рехабилитацията на железопътната инфраструктура Пловдив-Бургас – финансиран от Кохезионния фонд, по Оперативна програма "Транспорт" и "Транспортна инфраструктура" в размер на над 111 милиона евро. Бенефициент и по двата проекта е Национална компания "Железопътна инфраструктура", а договорите за строителство са възложени на две частни компании с международно участие. Работата по тези два участъка от железопътните линии все още продължава, но вече са извършени няколко плащания към изпълнителите. Разследването разкри факти, които биха могли да представляват криминални престъпления, включително злоупотреба с европейски фондове и пране на пари, обяснява ЕППО, без да дава повече подробности.

Други, по учен от тебе е сложен на тая длъжност. Виж там, оправяй се.

Това е чистка преди местните избори наесен. Единствената задача ще бъде да осигурят фалшификацията да мине незпроблемно.

тоест в системата на МВР дори и да сгавиш - най-много леко да те понижат ? хахахах това не е ли леко смешно и жалко или само така ми се струва ?

Всички, комунисти трябва да са извън системата, и никога повече да не се допускат. Ама от къде ще търсим нови, не знам,защото всичко е наследство от комунизма. Ако имаше лустрация, сега и парламента щеше да е в друг вид. Мечтите са безплатни, но парите винаги миришат.

Щом немогат да крадат като тях и да лъжат-Подмяна.. Щом Са кадърни и са със 100г стаж,пак не стават.Иначе Държавата е Хрантутник на Всички тия Управляващи.Да ги направят заплатите на Свършена работа.Не да се возят на Евтини интриги и замитания под килима.. И сега В Бургаската Еврогейска столица ще настъпи Оправия.. -До Шия..

Всички шефове на МВР в Бургас от ерата на Митьо Очите -последните 25 години, са за следствие и затвор ! Един малограмотен тракторист по образование и гангстер по призвание управлява целия окръг . Как може да стане това без любезното и (под)платено съдействие на шапкарите. ?

Което само доказва, че никога не е трябвало да са назначавани в полицията! Което пък само доказва правотата на чистката! Която не трябва да спира - церият корумпиран боклук и обслужващите и свързани с престъпниците и мафията трябва да бъде изветен! А някои от тях и подведени под съдебна отговорност! И между другото хората по места отлично ги знаят и познават…

И всички отлично знаем, че е така не само в Бургас. Навсякъде в България е така - по феодите на мафията! Просто хората трябва да си отстояват правата а да помагат и подкрепят правителството в усилията да си вземем обратно държавата от магията! Това е! Война е!

Пишете глупости, Калоянов беше шеф на МВР Бургас от 2014 година с малко прекъсване, през 2020 само беше предназначен отново.

ПП-ДБ: "Законно, незаконно, трябва да сменим всички ръководители на служби и да проведем изборите с наше МВР." Избори идват, мислете българи! Дела трябват, не думи!

Как беше в записът, избори с нашето МВР?

Полицаите, ако напуснат, няма с какво да се занимават легално освен да станат охранители за 800 лв заплата. При положение, че си вземал до вчера 5000 лв, това няма как да стане. И за това отиват при трафикантите и сутеньорите със своите връзки в МВР за да им правят чадър.

делта гард ала бала, ще им намерят работа ахахаха

5000 лв заплата в Делта, гама, омега гард….найш кога?

Кой взима 5000?! Посмали малко фантазиите. За 1500 борят наркотрафиканти, които работят в стотици милиони като мерна единица

Я ходи провери. В сдвр един дето отговаря за радиостанциите и от време на време пази някой футболен мач, взема без надбавки и дмс-та 2500. Смятай колко взема тоя. Сигурно с дежурствата му се връзват около 10 бона на месец

Което само доказва, че никога не е трябвало да са назначавани в полицията! Което пък само доказва правотата на чистката! Която не трябва да спира - церият корумпиран боклук и обслужващите и свързани с престъпниците и мафията трябва да бъде изветен! А някои от тях и подведени под съдебна отговорност! И между другото хората по места отлично ги знаят и познават…

Питахте ли посолствата или за тия мишки няма смисъл?

Няма нужда.

Този изглежда сякаш току-що се е насрал. А иначе голяма работа - тези дето ще ги сменят ще бъдат или същите или дори по-големи идиоти. Откъде други в Бг.

Все плюете полицията после кога изпаденете и имате проблем все там отивате дебили в България почти няма престъпност като в западните държави но нашите политици само с Украйна и с МВР се занимават само врътки и чиски

А къде да идем? Нали това е основна функция на МВР? Или викаш всеки да си плаща данъците на МВР и да плаща по още 5000 лв за охрана, после за частни детективи и пак на мутри за справедливост? Толкова ли много искаме от хора издържащи се с нашите данъци, с не малки заплати, да си вършат работата?

Който мучи срещу уволненията на тези гнусни корумпета, явно е доволен от положението в България. Е, аз не съм! Най-бедната и пропаднала Кочина в ЕС. Нищо общо с нормална държава. Посткомунистически кенеф като Румъния и Сърбия.

"Вота в Турция не можем да го контролираме, но трябва да го проведем, защото иначе е незаконно". Това са думи на шефката на ЦИК Росица Матева. Който мучи срещу това, явно е доволен от положението в ТВБ (Турски Вилает България).

Кой проблем в тези областни дирекции е разрешен от МВР? С какво се справи всеки един от тези директори? Ако изтъкне и един успех ще намерят обществена подкрепа и ще има натиск към министъра. Такива обаче няма - за сметка на това и заплати, бонуси, кариерно развитие не са обвързани с професионални постижения, които не са проформа.

За всичко е виновен режима на агент Денков, който, в мафиотски стил, продължава да назначава "наши хора", тоест хора на посолството, на ръководни длъжности в МВР, вместо опитни и компетентни специалисти, решаващи проблеми, и по този начин циментира мафиотския характер на управленческата си система.

Чистата била заради изборите! Ама...нали като ги махнат, същите тези няма да гласуват за ПП - ДБ.

Има ли политическа партия, която да не е правила чистки? Няма. ГРЕП дойде на власт с компромати. Останалите - с финансови инжекции отвън и с много обещания. Няма такава политическа "сила", която да разчита на експерти и трезво мислещи хора. Всички са там за облагите и са готови на всичко. Сложили са си главите в торбите и явно ома защо.

Ебаси скапаната държава идва някой си и сменя десетки шефове в МВР е това е беззаконие на този смотан министър дела до дупка

те тия са новоназначени от служебно правителство ... тогава къде беше ... са що ги махали ... у лево

Ти не си добре ве кой ги е назначил то така се става директор в МВР знаеш ли колко години трябва да учиш и работиш

.. ма се и правите на луди

Беззаконие е да имаш закони и да не можеш да ги научиш от честа смяна.. какво остава за спазване.. Ся си представи какво им е на полицаите. Те освен, че не ги знаят, трябва и да репресират спрямо тях. Т.е. да ги налагат със сила. От къде ше знаят, че нещо е незаконно, като законите се сменят през 2 седмици?! Мислете малко в таа държава бе..

Това заради Дебора ли?

не .. щото са хора за които новото правителство не може да носи отговорност. сменят ги с хора за които ще носят. няма нужда да е с някакъв повод. нормален процес.

чистката е необходима .. на мунчо слугите се наиграха ... сега идва сметката

Както министърът на вътрешните работи не е директор на Националната полиция, така и областният шеф на МВР не е пряк шеф на полицията. Полицейските структури са само част от МВР.

Не са хубави тия работи. Готвят нещо гадно еврогейовете!

ще ви опънат

... бягайте докато е време

"Иван Демерджиев заяви пред bTV, че готвената смяна на над 10 шефове на областни дирекции в МВР е чистка." Колко трябва да си нагъл тия да ги пробуташ ударно със служебно правителство като служебен министър и да мрънкаш. Разбира се че е чистка. Правилна.

Правилна е, разбира се, заменяме техните некадърници с наши некадърници.

става дума за редовно правителство с редовен министър който не само има право но и задължение да назначи хора на които може да разчита за да носи отговорност ако пякой от тях се издъни. така дори да са некадърници са некадърници за които той наси отговорност

Когато Радев ги е назначил е ОК, а сега е проблем?

ами шия.

Най-забавното, е че сега като ги сменят, тея старите излизат нови като сълзички.

Нашшшшто МВР ще прави изборите. Три партии ще са победители и вече знаем кои са. Сещате ли се, от нашето МВР бе. Дето не са коалиция де, същите.

Оня запис се претворява в практиката.

Бог да ги благослови, че си държат на думата и обещанията! Да продължат все така! Та и народът да се осеферяса и заживее по-доцпе и като хората, не само ТЕЗИ ЗАДНИЦИ, дето само грабят и унищожават!

Преди 89 год си щял да бъдеш партиен или комсомолски секретар, или поне квартален активист на ОФ. Излагаш се с тия хвалебствия. Сигурно и кандидатчето за кмет на ПП-ДБ, изтърсак на няколко поколения шефове от ДС, ти харесва, а? Заради такива като теб сме в това положение.

Добре, че ме открехна един, това никога нямаше да се сетя. Появили са се едни шефове в полицията - живи дерибей. Окопават се в службата с идеята поста да стане пожизнен. И като такива, вместо да работят, замитат проблемите, всичко да изглежда перфектно при тяхното дежурство. Всеки твой сигнал - излишен проблем. Ако си настоятелен - превръщаш се в проблем, който задължително трябва да бъде смачкан. И се получава най-идиотската ситуация - шефчетата приятели с мутрите, да им тече смяната безпроблемно и да са си взаимно полезни, а гражданите досадни същества, които само се опитват да разбутат полицейската идилия.

Цялата махала знае кой пласира, само МВР не знае, но да не си помислите, че ще има промяна, ще има само ПОДМЯНА.

още от същото, само че тоя път от оборот ще ломотят и кирчо и кокорчо освен боко, разделиха си баницата.

Ако ням да има що тогава е тоя смешен плач и вой от статуквото:) И между прочем - това много скоро, много бързо ще се види и разбере, и прочувства от всички! От всеки! - Нари се сещаш:)

има закони по които да бъдат съдени дупетати и пишман министри - друго ще бъде. Съществува правилото - колективната отговорност не се пипа. Затова парламента върши безобразия унищожавайки народ и държава.

Забрави да споменеш - и така от 1944 г. до скоро!

То добре Боко, Киро и Дебелян не са коалиция а само сбирщайн орда. Щото ако бяха коалиция мамата ви щаха да са разплакали вече. Пък сега не бързат. Карат по-полека. Ама пак си улиза по същия начин де.

Вече разбрахме защо беше големия ВОЙ с Дебила. Просто трябва да си турим наши хора. Октопода Бойко се сменя с октопода Кирчо.

по-скоро на октопода му пораснаха още няколко пипала :Д боко не е сменен, той си е там още, по-зависим от всякога

И защо си мислиш, че ако не се бе случило това с това момиче от този изрод, това нямаше дъ го направят, це тъпак! Нали сави непрекъснато въртите като развалени проми, че са го казала и обещали - и цитирате записи:)

Моля те, другия път пиши на БЪЛГАРСКИ.

Нищо не се сменя. Октопода израства до нови висини или да кажа дълбини може би. Жална и майка на България. Сами си ги избрахте. За капак вече и ДПС е явно в играта. Що не. Октопода е многокрак. Място има за всеки крадец вътре.

Естествено, че и ДПС е там, даже основно ДПС ги прави тия работи. Те все пак са едни от най-твърдолинейните евроатлантици. Ти да видя сменен полицейски шеф в югоизточна България? Няма и да видиш. Там всички са изрядни. Иначе до месец най-много два, махаме 3 март и позволяваме на чужденци (от Турция предимно) да вземат и по-високи постове в "държавата". Скоро от РБ ставате ТВБ - Турски Вилает България. Продължаваме промяната.