Бивш министър оглавява Националната онкология

Бившият здравен министър от ГЕРБ - д-р Стефан Константинов е избран за директор на Националната онкологична болница в София (СБАЛО).

Обратно в новината

Коментари - Бивш министър оглавява Националната онкология | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дописниците на Валерянова да се свият малко, че е срамно точно те да дават квалификации, кой какъв специялист е!!!

Браво! Най-компетентния онколог си дойде на мястото! Тоя зорлем го изгониха от министерството и сега компенсацияя! Пълен некадърник, ще съсипе и малкото, което е останало...ДА ЖИВЕЙ ГЕРБ!

А ти "светило медицинско" как прецени, че е некадърник? Пациентките му твърдят точно обратното.

какви пациентки бе ахмак? Тоз не е поглеждал пациентка от 20 години!

"Родилка" и "Нина" са един и същ дърт, прост и невеж комундел. Дамите знаят за какво идва реч.

Необразованата и проста комунистическа сган отново е демонстрирала невежеството и простотията си. Най-много и най-чести са онкологичните забилявания на половите органи на жените. А те се откриват именно от АГ лекарите. Те предписват и лечението. Много свестен и честен пич. Желая му успех. А комунистическата крадлива сган дано се задави с откраднатото.

Лично познавам жена,на която беше извършена операция за такова гинекологично заболяване,а такова,слава богу,нямаше.Така и честотата расте.

Да не я бяха оперирали и да я бяха оставили да пукне като куче. Ганю разбира от всичко и винаги е недоволен. Това заслужава.

Онкологична операция не се прави току така. След такава операция пациента става инвалид 1 група и подлежи на наблюдение и прегледи на всеки три месеца. За да си комунист, задължително ли е да си невеж простак?

го канят често по електронните медии и непракъснато плюе по ГЕРБ. Пак се навира между шамарите - нали ГЕРБ не струвал, а сега ще му играе по гайдата. Просто - мръсник. Защо не отказа поста или смята, че ще оправи онкологията още при израждането ѝ.

ха-ха-ха но е много тъжно за всички всички болни!!!!! Пълна подигравка със специалистите!!! Затова бягат в чужбина и са прави!

Ама той нали е гинеколог,а не онколог!?

Обикновен АГ от Майчин дом - София. Но от ГЕРБ.

Ми малко е крал като министър та да си довзима като му дават!!!

Путкологът станал онколог. Наше момче.Че бори корупцията.

Ало Цацаров пак спиш

Откога гинеколог разбира от онкология.

Ама той и от зравеопзване толкова разбираше. ,,избор на екип,,направи тъка,че ако имаш пари,лекуват те,ако не си отиваш за доброто на бюджета,,няма човек ,няма проблем,,

Гинеколозите също лекуват онкологични заболявания!

нека лапането започне сега!

Този не беше ли акушер-генуколог?Как така изкара най-висок бал зада управлява онкологична болница?Или понеже е гербаджия ползва бонус?

КОНКУРС - ДРЪН, ДРЪН. ВСИЧКИ ДИРЕКТОРИ НА ДЪРЖАВНИТЕ БОЛНИЦИ СА ПОЛИТИЧЕСКИ НАЗНАЧЕНИЯ.