Вяра Анкова е новият шеф на новините в Нова телевизия

Бившата шефка на БНТ Вяра Анкова ще поеме стратегическото ръководство на новинарския екип на Нова телевизия, съобщиха от медията.

Обратно в новината

Коментари - Вяра Анкова е новият шеф на новините в Нова телевизия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ангелинка П./Мадам...и с МЕН... от БНРадио нито веднаж не се е обърнала към радиослушателите с нормалните вежливи изречения: -Добър ден, уважаеми радиослушатели. -Приятна вечер, уважаеми слушатели. Такива думи ние не сме чували нито веднаж от Ангелинка П. И като награда за нейното просташко поведение към слушателите и към самата институция Българско Национално Радио, нейните началници са я пратили в Брюксел. Вероятно и там Ангелинка ще прави реклама на собственото си и на своите началници отвратително отношение към човешките добродетели.

Всички по телевизиите се сменят или ги сменят, въртят се непрекъснато, само силва зурлева остава вече повече от 20 години в Нова. Кой я държи там? Сменят се уж собственици, шефове по СЕМ и министерства - тя си стои непомръднала. И колии беси.

Кога някой ще вземе да онясни някои които пускат новини тук , че не бива да се слагат в едно зиречние Нова и новини :) Нова дават всичко друго , но не и истински новини.Това тяхното не е информация , а дезинформация !

Тези теливизионерки се мяткат между телевизите като Николета Лозанова между Божинката и Малката перука.

Тази нали знае, че първо трябва да целуне Пожарникарските ботуши....Прогерберастката Нова ТВ отдавна не я гледам, заедно с Европа и БТВ!!!

телевизия Европа е най про-герберска слугинска телевизия! пълна с някакви кифли с промити мозъци, излъчва само клишета , а журналистите и дори не знаят правилен български език,

Знаетте ли , че децата на тая видна журналистка и медийна труженичка не знаят бългаески?

ДА НЕ БИ ВЕРА АНКОВА И аНА цОЛОВА ДА НВЕ СЕ ПОНАСЯТ, ТА ЗАТОВА да изритаха Цолова от Нова?

Ха-ха! Партийната на ГЕРБ тАЛАБАЛАвизия - Нова ТВ кооптира по естествени причини изпитания и верен кадър - дрОгарката Вяра Анкова... Е, хубаво, ама е време и името да си сменят - нищо НОВО няма да има в бардака, докато наема стари кадри. Като от вица по времето на соц-а: Съобщили на Брежнев, че в луксозния на ЦК на КПСС бардак за висши кадри няма посещаемост. Той питал защо. Отговорът: - Ми и ние не разбираме другарю Брежнев - условията са луксозни, другарките вътре са наши, изипитани, верни - в партията са още от революцията през 1917-та...

и Юксел да вземат, че много срича и се запъва

А какво стана с златоградсата селянка Дарина Селска??? Гербаджийският миндил тихомълком беше изритан от Нова без обяснения! Но поне си свърши работата за която беше пратена, да прикрива далаверите на герберите!!!

A , то па тая е по-малък миндил!

То пък едни ..новиниии?..! Всичко старо като назе!

Някои xора през целия си живот работа не хващат - местят се от един стол на друг.

Ами като не може на върши друго....

По зле от Нова е само БТВ-то. И двете са пълна трагедия, слугинаж до дупка.Или на гробарите или сорос медия

на злото служат, на олигарсите и ДС

Във всички големи телевизии шефове са политически издигнатите от СДС хора, най-вече в началото след 1989-та година, но и по-късно. Професионалистите бяха избутани в девета глуха от парашутистите на СДС, но така беше във всички сфери на живота в България.

Затова са им такива и телевизиите. Невежество и пошлост. Лошото е, че и БНТ започва да им подражава. Приятно впечатление тази сутрин ностави Иво Никодимов със забележката към Георги Рачев, че циганското лято не започва след настъпването на астрономическата есен, а е между Димитровден и Никулден. Колко от сегашната псевдожурналистическа паплач знае това. Чули нещо за циганско лято и толкова. Това са дребни, но съществени неща, защото от тях проличава общата култура на такива като Викторча, Анка, Лорка, Щърбавата и т.н. А когато пред тях седне компетентен човек, те само се усмихват глупаво и задават тъпи въпроси.

Забравили сте да споменете НАЙ-ГОЛЯМОТО НЕДОРазумение В ТЕЛЕВИЗИИТЕ - рецитиращата времето НАТАЛИ ТРИФОНОВА.

Понятието "сиромашко лято", което сега се нарича циганско лято, съществува много отдавна, още преди промяната на църковния календар, когато Димитровден е някъде около 8 ноември ( дано не бъркам), а Никулден е на 19 декември. Просто няма как на 19 декември да имате хубаво време, напомняшо лято. Мисля. че грешите. Може циганското лято и да започва в началото на ноември, но в никакъв случай не трае до Никулден

Това малко прилича на нашите национали, дето като ги опукат на квалификациите за световното казват, че това било подготовка за следващото европейско първенство. И те така.

Нова са толкова зле, че не трябва да ги наричате телевизия. Те са едно голямо фрийк шоу за личности с IQ под 90. Новините им са под всякаква критика и понякога откровено и безсрамно обслужват властимащите (Тиквата).

човек да стане за резил.

Ще цъфнат и ще вържат.Няма що.

и защо така - от шеф на националната телевизия в Нова- първа новинарка. Дали не се е пенсионирала или е наказание?

Едни и същи хора се въртят по телевизиите, докато България затъва. А, за това затъване си има отговорни (с име, презиме и фамилия - както се казва), и работа на журналистите е да разследват какво и защо става, кои са причините. Но същите вече 25 години облъчват народа с глупости като биг брадъри и ферми.

Kalin

Първия мъж шеф на телевизия в последните години стана един ....Каменаров.Не че горкия става за тая работа но......от години телевизия и шефове все жени.Може на това да се дължи и постоянното ни промиване на мозъци с разни турско колумбйско венец уелско индийско постоянно присътвие по екраните.А да не забравяме и постояните риалите които ни облъчват и се грижат за културното израстване на народа ни;-)

В БНТ си сложих Каменаров и ще ме слуша. А Нова си е моя, ще си слагам, който искам. Анкова е заслужила, толкова години ми прислужва!

намериха и работа накрая! Горката

Вечната Амбър!;)) Ай чиститу на Нова и на зрителите ѝ - аз не я гледам( а ми беше интересна... някога), така че ми е все тая кой ще "реди новините"!

Затова ли Дарина Сарелска бега/наритаха от Нова? Не, че БНТ процъфтява, но Сарелска си беше жив трън. Другата опция Вяра Анкова да я слагат е да планира продажбата на телевизията.