Президентът наложи вето на закона за дипломатите от ДС

Президентът Георги Първанов върна за ново обсъждане в Народното събрание Закона за изменение и допълнение на Закона за дипломатическата служба, приет от парламента на 14 юли.

Обратно в новината

Коментари - Президентът наложи вето на закона за дипломатите от ДС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някои забравихте много бързо времената преди 2001 година, когато подсмърчахте за визи на опашките пред европейските посолства. И вълненията около влизането ни в НАТО. Преговорите за присъединяването ни към ЕС. Медсестрите в Либия, очакващи изпълнението на смъртните присъди. Президентът Първанов и много от въпросните дипломати от ДС с родолюбието и професионализма си са сред тези, които имаха решаваща роля за горните постижения. Благодарение на тях сега България вече е в нова стратегическа позиция, и вие, като цивилизовани личности, отдайте дължимото уважение към тези, които успешно осъществиха историческите промени. За да може някой ден, ако и вие направите нещо голямо за България, и към вас да се отнасят с уважение.

kgb777kgb

Много си смешен !!! Според теб ако не бяха от ДС нямаше да могат да са дипломати и да си вършат работата ! Голяма тъпня си написал ! Ако не бяха от ДС можеше да са умни , с по 3-4 езика , с по 2 образования и ВЪЗПИТАНИЕ , с което да не ме е срам да казвам , че съм Българин като излезна навън !!!

Бил съм 3 г. в Либия. В посолството не можеш припари. Гледаха си интереса ПОСРАнниците и въобще не ги интересуваха българите и българските фирми там. Точно по тази причина и България загуби концесията си там. Колко дълновидно е било да се влагат толкова пари за концесия е друг въпрос. А освобождаването на българките е въпреки "намесата" на Гоце.

"ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ"-казва стара българска поговорка. ТА КАКВО ДРУГО ОЧАКВАТЕ ОТ ТОЗИ ЧОВЕК.ТОВА СА "ХОРА-ИЗТРИВАЛКИ " ВЕРБУВАНИ ОТ ИСТИНСКИТЕ К.Д.С.СЛУЖИТЕЛИ ЗА НЕПОЧТЕНИ И ДОЛНИ РАБОТИ.ПОНЕЖЕ Г-Н ПРЕЗИДЕНТА ДА БЕШЕ ИСТИНСКИ СУЖИТЕЛ НА ТОВА ВЕДОМСТВО-НО НЕ.Такива хора като него са долни в раболепието, че са ги"удостоили" с "доверие".Той като обикновен служител в невзрачен институт е бил поласкан от това "внимание",което обикновено се заключава в долно слухтене и доноси срещу колегите.ТАКАВА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ Е ИСТИНАТА ЗА ПОДОБНИ БОРЦИ-НАЕМНИЦИ НА "ТИХИЯ ФРОНТ".ПОЧТЕНИТЕ ХОРА НЕ ГИ ВЕРБУВАТ-ТЕ С ПОДЛИ ДЕЙСТВИЯ Е СЕ ЗАНИМАВАТ.НО ЗА ВСЕКИ ВЛАК ИМА СВОИТЕ ПЪТНИЦИ

Нима някой е очаквал, че този нагъл и крадлив агент на ДС ще направи нещо добро за народа и България? Абсурд, той няма чест, морал и винаги е работел в полза на руските олигарси, ДС и КГБ. Вярвам, че рано или късно ще получи заслуженото, ако не той, то децата му.

И просъска умирайки дмията Гоце - вместо да багодари, че почти 10 години немя смел българин да и смаже главата.... ГЛАВАТА ГОЦЕ НА МАФИЯТА СИ ОТИВА - Е ТОВА ЩЕ Е СВЕТЪЛ ДЕН ЗА БЪЛГАРСКАТА ДИМОКРАЦИЯ!!!!!! Че си отива завинаги един продажен руско турски ибрик...

А сегашните млади аташета, кому служат? На България-не! Може би на Бат Бойко и на Николай Младенов! Затова трябва да ги подкрепяме и уважаваме?

какво може да се очаква-нали тои самя е бивш агент на дс *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е, то ясно Гоце какви ще ги върши.... само да не си мисли, че някой, освен комунягите, приема доводите му на сериозно и че хората вече не се интересуват от ДС агентите.

Ще се изненадам много, ако някой се изненада на тази "неочаквана" новина...Този няма чувство за срам и вина пред паметта на стотици хиляди убити, репресирани, лишавани от право да учат и да работят на определени места и длъжности в продължение на 45 години, а и също така, за работа и за длъжности - през последните 22! Това е, меко казано, дебелоочие и невиждан цинизъм!

Бойко Борисов и Цветан Цветанов не са ли работили по службите преди промяната? А бащата на Външния министър Николай Младенов? Малко вероятно е тези тримата да нямат досие!

Гарван гарвану око не вади. Следваща среща в трамвая с вестник "Работническо дело" в левия джоб

Последни издихания на един скучен, провинциален бюрократ и доносник.Ерата на този ретрограден и тесногръд бракониер приключи.

ЩЕ ДОЖИВЕЯ ЛИ ДА ДАМ ВЕТО НА САМИЯ ТЕБ И КОМУНИСТИЧЕСКОТО ТИ КОТИЛО!!!!ОТКОГА РЕШИ ,ЧЕ СЕ ПРИЛАГАЛИ ЗАНИЖЕНИ КРИТЕРИИ И НОВИТЕ КАНДИДАТИ НЯМАЛО ДА СЕ СПРАВЯТ И ЗАЩИТЯТ ДЪРЖАВНИЯ ИНТЕРЕС!!ТА ПИТАМ ДОСЕГАШНИТЕ АЛКОХОЛИЦИ И ТВОИ ВЕРНИ ГЪЗОЛИЗЦИ С КАКВО ЗАЩИТАВАХА И УТВЪРЖДАВАХА БГ ИНТЕРЕСА-ВИЖ СИ КОНСУЛСТВОТО В БРАЗИЛИЯ И В КАЗАХСТАН!!БГ ПОСОЛСТВАТА НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА СА "МАЩЕХА" ЗА СЪНАРОДНИЦИТЕ НИ ИЗПАДНАЛИ В БЕДА,ВЕРТЕПИ НА АЛКОХОЛНО И ПСЕВДООЛИГАРХИЧНО ОПИЯНЕНИЕ!!ЩО НЕ ТЕ ПРАТИМ В СИРИЯ ИЛИ В ЛЕСОТО!!ТОМАЗОВ ЛИ СИ КАКЪВ СИ -ВЕЧЕ СМЕ 2011 ДА И КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ЧЕДА И АГЕНТИ НА ДС СА ЯХНАЛИ И ОТНОВО ИЗНАСИЛВАТ ДЪРЖАВАТА-КОЙ ДЪРЖИ КАПИТАЛА,КОНТРАБАНДАТА,БАНКИТЕ,ЧИИ ДЕЦА УЧАТ В ШВЕЙЦАРИЯ И АВСТРИЯ? А ТИ ОЩЕ 2011 ЖИВЕЕШ СЪЩИЯТ СКАПАН СИВ ЖИВОТ И ПЕСТИШ ЗА ЕКСКУРЗИЯ ДО ГЪРЦИЯ))))ЖИВОТЪТ ТИ СТАВА ПО -ЗЛЕ ДА,ЗАЩОТО ТЕ СА ОЩЕ ЖИВИ!!!

Гоце е бита карта вече, кой ли му връзва кусури.

Гоце, разбирам те, достоен си за съжаление!

гоце , гоцееееее *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Как да не върне закона, нали и той е от доносниците. Защо са му толкова мили. Наистина се разбра че президента ни е бил през цялото време една "гола вода" и много хитро и коварно като истински комунист се е крил зад красноречието си. Мълча като риба по време на тройната коалиция, плетеше си далаверите и се разприказва сега колкото да пречи на промените. Гоце - жалък си.

Нали са от една служба. Как да не покаже съпричастност?

Гоце гоце.........

Гоце донсокнико грозен, Европейският съюз в прав текст ти казаха, че тези агенти който са били съучастници в престъпления срещу човечеството, НЕ СА ЖЕЛАНИ! Ако този закон беше влязал в сила по-рано ТИ СЪЩО НЯМАШЕ ДА СИ ПРЕЗИДЕНТ, ЛАЙНО МИРИЗЛИВО!

"Другарю" , е те това е КРАЯТ !!!!!!!! Далаверата свърши и с този акт окончателно свърши политическата ти кариера ! След 20 години комунистическа агония , България вече ще бъде друга !

Тоя Гоце до последно ще прави мръсотий на държавата ,ще умре от злоба и завист докато се махне от президенството.

Гоше-Гоше ... да бе мирно седяло, не би чудо видяло, бабиното деветинино ! ... А сега като ги погнат отвсякъде ( Че и със шамари ... дори от имиграционните служби, както вече стана на Острова с аверите на любимото-ти полковниченце с тъмните очьки ! ) -- къде да ви тургаме сите я ?!

tomazow

Какво да очаква България от марионетки на МОСАД и ЦРУ ? Само се замислете за националността на ционистчето Младенов .. служилза Израел и изучавал израелски ядрени сили ! Добре де чии интереси ще защитава , тези на България или на еврейското лоби (нищо лично) !Ами марионетката на Сорос - Бай Ганьо (Боко Тиквата) ... чии интереси ще защитава , тези на България или тези на цру , мосад , МВФ , СБ и всякакви НЕбългарски терористични организации !??? Само се замислете : ЦРУ и МОСАД имат огромен списък с престъпления срещу мира и човечеството , терористични атаки под фалшив флаг (ако знае някой какво е това) и тн и тн , НО никоя от тях и страните за които работят ..НИКОГА не е предала свой агенти и служители , ОСОБЕНО да ги разкрива пред света като агенти ?! Това само в олигофренска пропаднала държава като България може да стане ! Представям си в тъмните стаи на ЦРУ и МОСАД какъв смях си правят кукловодите на Боко Тиквата , Костов(марионетка на СОРОС) и ЯНЕ(най-новото произведение на МОСАД) ! ПРОСТ НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА !!!

Абе, нещо не виждам да си писал за най-голямата агентурна мрежа в България - агентите на КГБ. Те са заели всички възлови позиции и са отгоре до долу в държавната и други администрации, в милиция, съд, прокуратура и следствие, в икономическата и банкова сфера. Други държави за 20 години станаха нормални и проспериращи, а ние затъваме все по-надолу и по-надолу и още не сме стигнали дъното. Защото така иска агентурата на КГБ.

tomazow

Ох БОЖЕееее , стига вече с тези комунисти , КГБ , ДС ((( бла бла бла ))) СЪБУДИ СЕ , годината е 2011г ! Точно както в Америка плашат децата и идиотите с някакви мними терористи , тук българските идиоти ги плашат с ... Оооо Да - ((( комунистите , червената армия , Сталин , Ленин и др. ШИЗОФРЕНИИ ))) пък през това време тъй наречените - демократи , леви , център , травестити и всякакви циркаджии ограбват и унижават България !

Браво за коментара. Ето така активно трябва да се включат в защитата на Гоце, всички грамотни от младежкото БСП. Те и без това "Шотланските бойци" вече не стават за нищо, но Вие дръжте фронта. Все пак ползвате всички облаги от тяхните кражби и продажби. Но идва "Видьов ден".

tomazow

И този предател на снимката няма право да говори за ала-бала... някаква Конституция , че и той предаде България , като даде възможност ХАмериканците да ни окупират чрез 4 бази с пълен имунитет на земят и американските военни , тоест от България са откъснати 4 ТЕРИТОРИИ , отделно , че са и заплаха за националната ни сигурност , защото когато от там нападнат чужда страна ... въпросната страна (?) има пълното и справедливо право да атакува България , а това нещо се нарича ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА и е в нарушение на Конституцията ! Какво е това Конституция ...нали си имаме "Отворено Общество",Сорос и Еврейско-Атлантическия клуб на Соломончо да се борят и пазят правата и свободите ИМ ? Нали в "най-демократичната" страна на вселената САЩ , един любител на свободата и демокрацията беше казал , че Конституцията е боклук и диктат е по-добре ! Щом глобалистите могат да подчинят Президент на САЩ...какво остава за нашия Бай Ганьо !? Въобще за какво ни е армия,та нали НАТО ни пази ?(((ха ха ха)))за какво да купуваме чисто нови МИГ29(с по-добри параметри от Ф16)ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ,ЧЕ МОЖЕ ДА КУПИМ 30г Ф16 , по-скъпи от чисто нови МИГ-29 - много по-добър изтребител(по-добре за САЩ,вместо да отиват за вторични)За какво ни е икономика,като по-план,поне още 2 милиона българи трябва да изчезнат (физически,псих ически или имигрират)За какво ни е земеделие ... та нали от пустинята на близкия изток пристигат постоянно ГМО зеленчуци..(за здрави и силни зъбки)За какво ни е газ от "лошата" Русия по около 300$(е ние я купуваме2 пъти повече,че трябва да има за посредници,дистрибутори,пиявици и др ПАРАЗИТИ),като може да купуваме от Шеврон ЗА ОКОЛО 1000$ - българска газ(отделно и за дистрибутори и посредници ще има)- .... тъкмо ще има безплатно за българската почва - "наторяване" с опасни за почвата и подпочвените води - ХИМИКАЛИ

Браво Гоце, за пореден път показа колко струваш, СРАМ си за България. Горките хора "гласували" за теб!!

За него гласуваха под строй всички ДПС-ари и всички мъртви души от Турция.

Агент агенту око не вади!

най-пък ще е хубаво агентите-комунисти да ги закарат на стадиона, а на първия ред да сложат не бившите, а настоящите агенти на ДС, и след това Калашников да запее чилийска песен.

Браво Гоце, довечера Зорка може да не я боли главата

Агент Гоце!

Толкова много престъпници се разхождат на свобода в България! Депутати, Президенти, Мин. Председатели - защо пък дипломатите ни да са нещо по-специално?! Нека и те са отрепки.

Никой от коментиращите по-долу не е наясно с нещата. Новите които се готвят да сложат са служители на сатрапа. Сегашните са по-малкото зло. Обаче всички на реваншизъм са го обърнали и не мислят. То това е и целта на странстващото племе.

Батко, не разбра ли за 20 години, че нема нови, нема стари - всичките са едни и същи?

Защо си мислите, че в държавите в които са на работа ги ценят? Ще уважаваш ли гостенин който те шпионира и ти търси слабостите в дома. Например как може да отвори дома ти в твое отцъствие и се възползва от твоите тайни. Пожелавам ти такива гости винаги. Но на мен не ми харесва да ме приравняват с ДС комунягите. Дистанцирал съм се от Вас мнооого отдавна.

четеш ли в Уикиликс с какво се занимават американските дипломати в протектората Булгаристан, и то 20 години след края на студената война?

много гнусен пич

Аз искам да ме представляват стари агенти от ДС. Ако може и да имат стаж в Щази. Най-добри са тези от КГБ, но са кът, много пари искат.

Гоце е срам за България!!!

Ох, слава богу, още малко ще го търпим... така ни се гади на всички вече от тази слузеста физиономия!..

Гоце козината си мени - нрава не! Заради доносници като теб, агент Сава и другите "другари"-лайнари - строители на съвременна България 20 години вървим назад и "у лево".

Отвратителен мазник...

НЕ СЛУЧАЙНО " КОНСТИТУЦИЯ" СЪДЪРЖА "КОН". ТОВА ИСКА ДА НАПОМНИ НА ДЕПУТАТИТЕ ОТ ГЕРБ, ЧЕ КОНЯТ У ПО-УМЕН ОТ ВСЕКИ ОТ ТЯХ.

Не само дипломатите...трябва да разширят закона и да включат президенскатата институция, депутати, МВР и всичко що е крало в ония години преди 89

Леле, колко сте прости, това "колю", това "GOST", които за сега виждам с постинги. Знаете ли защо в бившето разузнаване на България Г.Първанов е имал псевдоним ГОЦЕ. Просто, за да не бъде убит от агентите на Скопие в България, защото той е правил анализи на антибългарската дейност на СФРЮ и по-спецално на БЮРМ. Никакви доноси няма в досието му, освен засекретените анализи на родоотступната политика на властите в Скопие! Доноси, които имаха лъщят отдавна в Интернет! Такива чуждопоклоници сте в ГЕРБ, че сте просто гнъсни! Ставате агенти на Скопие и то активни, от тъпотата си! Едва ли сте платеени агенти на БЮРМ! Ако, сте такива до сега да сте арестувани от ДАНС. Всичката Ви работа е една объркана! Махайте се, като не ви е ясно нищо!

Благодаря ти, благодаря ти другарю ..искрено ме разсмя, продължавай в същия дух:)

А бе дрът червен кърлеж,не привършихте ли вече или още се срещат ог вашия миризлив и гнусен вид!Този народ да не е нация от олигофрени или мислиш че пишеш на дечица от детската градина!Бивш индианец и бивш коменист няма!!!Най добрия комунюгер е мъртвия такъв!Отдавна трябваше да ви изтребим!Гадове!

интересно ми е защо мразите комунистите или социалистите или хората с леви убеждения, бихте ли ми обяснили

Вие другарю нас за боядисани врабчета ли ни вземате. Тези бабини девитини ги хортувай наесен в пенсионерските клубове. Там сигурно ще ти повярват. Все пак тук е най-малкото средно интелигентния народ. Озлобяваш народа срищу комунягите, както бившеия Ви шеф хидрогеолога вбеси народа. Така, че умната и тихо и ниско по тревата.

Гоце, броят ти се дните и на тебе, червено говедо... Малко ти остана.

ах мръсно ченге комунистическо...............................

Крайно време е Народното събрание да промени комунистическата Конституция! 1. Да има само Президент, който се избира от Народнот събрание! 2. Пълна лустрация! Тогава ще има огромни икономии от време, нерви, пари ит.н. за цялото общество!

Естествено ,че ще е против,това е все едно крадец да казва- не закачайте крадците!

Да не се забравя че тези хора отДС донесоха в България най новата разработка и компютъра от САЩ. Руснаците не можеха още да си помислят за това.

И к'во от т'ва? Или да си световен крадец е голямо признание? Крадяха технологии, но пък лееха чугун...в главите ни.

За комунягите, кражбата е висша степен на родолюбие. Да ми кажете другарю къде са "компютрите" Правец? В историята. Там където е мястото на всички Вас.

ДА, хванаха наглите но НАЙ-НАГЛИЯ е още на свобода!

Закона трябва да се допълни стова, че и синовете на агенти на ДС да нямат право да се занимават с външните работи на България....

Ами тогава и Никито министъра трябва да си ходи баща му какъв е

А какво ще правим тогава с другаря Гей с първо име Сер?

Ще налгаш вето още малко.. Каквото и да правиш Гоце,още малко остана и твоите кирливи ризи ще се развеят като Самарското знаме..Без нужните почести обаче...

Гоце Гоцееееее....