Коментари - Подозират и дипломат на Пхенян за убийството на Ким Чен-нам | dnes.dir.bg
назад

Подозират и дипломат на Пхенян за убийството на Ким Чен-нам

Полицията в Малайзия идентифицира високопоставен представител на севернокорейското посолство като заподозрян в убийството на Ким Чен-нам, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Подозират и дипломат на Пхенян за убийството на Ким Чен-нам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мажоретките от Клуба за Дружба и Приятелство с Пхенян към Атака: Русия също затяга санкциите срещу КНДР. Так вече и официално не сте длъжни да обичате шопара, освен ако просто не можете да се въздържите.

да не би да са му направили и свирка?

Pitam se tukai: KOGA i kakvo rabotite vie tuka vsichki vuv foruma ?

Пиши на кирилица,нищо не ти се разбира.

Я работим:1. Заместник по Всичко. ΒοηΘοΣ Ολλα ΜΕΣΑ, Substitutor large Range. 2. Събота /неделя паса Добитък. Има свободни места в проекта. Ако искаш да се запишеш Дай Нишан като скочиш в Шадравана пред "Дондуко"2. Ще те включа в ескадрата. Ако те гръмне часовият ще получиш опело от професионалисти.

По време на мисията на БГ-военен контингент в Мисията на ООН УНТАК 1992-93 БГ офицер под прикритие /под 30год възраст/ беше подмамен да преспи в нарочен хотел. Няколко дни след това започна както стои прав да пада на земята. След време почина. Всичко остана в мъгла и се забрави. От частно разследване става ясно, че абажурът на лампата на нощното шкафче е била намазана с препарат, който като загрее крушката се изпарява. Целта е била да се упои човекът и да му изчезнат документите за 1час докато бъдат преснимани или подменени. Така или иначе момчето си замина от този свят.

ще да се били наши 'ребята'..

Мир на праха му! Светла му памет!Беше само на 27 години. Да не ровим в Господовите владения, но се казваше Яс.М. И язека требеше да съм редом до него, но като старо куче и"бандит" се усетих и на косъм се отскубнах. Затова години наред след това Хаир не видех!!!

Е това вече е яко - отровна чакия!

Това на снимката не е ли Митьо Пищова,които студентки от Мюнхен ги пори във задният двор със големият си Питон във джакъзита макузита

Не, това е Пеевски.

sas ,no 4res utrova sa sa obili i Romeo& Jolieta, Hamlet, Tzar Boris -3 sa go bili utrovili vav rusk. posolstvo Avgu. 43 go.

'ба си неграмотното.

Имаш предвид Gillette и Car bOriz ?

Крименче Стъ.За , как си пиле? пийни една Загорка в Зигел-ауф-бау-щад'т.

сигурно са го щипали по бузките тия отровителки

Или са го галили по окото на смока.