Кметът и ексдепутат Иво Димов с фалшива диплома

Кметът на община Димитровград Иво Димов (ГЕРБ) няма издадена диплома за висше образование, разкри проверка на Районната прокуратура. Преди месеци той обаче я показа на пресконференция.

Обратно в новината

Коментари - Кметът и ексдепутат Иво Димов с фалшива диплома | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

о балгарино освен да плиоеш, друго няма ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Най-вероятно много от членовете на пп ГЕРБ и техни активисти са с фалшиви дипломи, или се представят за каквито им е изгодно! Тази Партия е партия на тарикатите! В ГЕРБ водещ е тарикатлъка, заблудата на всички останали, измами и лъжи, щом се прецени, че могат да минат! При тези хора няма солидни принципи, а думата морал, се счита за мръсна дума! Понятие за прилагане към абдали. Трябва да свикваме, че някой щом е от ГЕРБ и е получил доверието на ген.Борисов, от там нататък, какво значение има някаква диплома! Само ядосвате генерала! Той ли е фактора, или някаква хартия наречена ДИПЛОМА!

mr.fago@

ТОЙ, разбира се! ТОЙ Е!

е това е истината-булгаря се управлява от неграмотни лужци. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

mr.fago@

Ей, големи сте формалисти! Казаха ви хората за Бил Гейтс и пак ровите. Амчи то така до къде ще я докараме? Дипломи, висше, квалификация, интелект, грамотност... Абе вие с всичкия ли сте си? Че на кой му пука? Важното е... Всъщност кое е важното? Може би БСП да не е на власт?! Или...

дкми

Какво е общото между тоя измамник и Бил Гейтс? Бил Гейтс ако представи някъде в САЩ фалшива диплома, имаш ли си идея какво ще му се случи? И милиардите му няма да помогнат....

mr.fago@

Знам, приятелю. Може би не си разбрал иронията и алюзията. Но... това е положението.

роднина на КАЛИНКА

Ами то и министърчето Добрев има фалшив превод на дипломата, която обаче се пази в държавна тайна. Завършил в бакалавър по културоведство, а са "сгрешили" при превода, че е икономика. Е, може нещо да учил в американските служби, но нали са секретни, никой не знае.

Значи докато не се разсмърдя, дипломата му си беше ОК! Мисля, че това си се е знаело, ама нали е бил ГЕРБ-ав, НЕ Е МОЖЕЛО да се съобщи. Човекът си е платил, направили са го депутат и т. х....Ако не се беше оплескал, никой нямаше да му търси диплома, същс като на Калинка! Ако се проверят дипломите на Гербаджиите, половината ще са ментете, бас държа! Там е само фараш!

поредната калинка-малинка в организираната престъпна група ГЕРБ

Интересно какво ли представляват дипломната работа и "докторската" дисертация на пожарникаря? Дали и те не са фалшиви, или преписани?

Д си понесе последствията.

Сега при водща новина -трористичният акт в Бургас, ГЕРБ бързат да Разтоварят Калта от себе си,за да мине Незабелязано: -Убииственият Доклад на Еврокомисията ! -Сигнал от Изнудван Бизнсмен,и Залавянето на Корумпиран Депутат от ГЕРБ ! -Иво Димов ,поредната Калинка на ГЕРБ с Фалшива диплома. Димов с удоволствие показваше ,тази диплома на медиит до неотдавна ! -Другият Банкр на ГЕРБ Цв.Василев Купува БТК,заедно с Милен Велчев(VTB Capital) ! ..... ГЕРБ бързат да се освободят от Мръсотията си Незабелязано !

Банката с кадри дрънчи!

Поредната калинка?

калинка 2 номер