Димитър Стоянов от Брюксел: Няма да изпращаме нова военна помощ за Украйна

България не е част от обществената поръчка на ЕС за Украйна, защото не произвеждаме 155-милиметрови снаряди, уточни военният министър

Обратно в новината

Коментари - Димитър Стоянов от Брюксел: Няма да изпращаме нова военна помощ за Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Срамота е човек с бели коси така нагло да лъже обществото.

Е, не можеше ли да го кажеш в София. От Брюксел си е друго.

държавата дава оръдията, богатите воловете, а бедните синовете си. След войната държавата си взема оръдията, богатите воловете, а бедните търсят гробовете. Замислете се дали не гласувате за военолюбци?

Sm3hurk0

На тоя почна да му увира зелката... почна да лъвира, като депутат 4-ти мандат ! :))))

а стара и жива???

Аз призовавам Продължаваме промяната и Демократична България Да доведат до знание Международния съд в Хага за нашия военен министър като защитаващ военнопрестъпникПутин!За отказа на страната,направен от него,да изпрати боеприпаси на Украйна! Който не вярва да потърси в портфолиото на ВМЗ!Там от поне година и половина се предлагат 155мм снаряди!Т.е. ние произвеждаме обикновеният модел,който лети до 2425км!

Вземи си едно успокоително, стига се хаби за глупости.

Путин е виновен само ,че не си предаде държавата.

А пък аз искам да те призоват ,както Путин за арестуване с обвинение за многото убити с българските оръжия! Най после България чу от военен министър какво трябва да се прави и какво иска българина. А колкото до войната предлагам да затворят,Байдън,Путин и Зеленски в една арена за боеве и там да си ги мярят. Светът не иска по вече убийства.

да бе , как пък не . Нали за това идва оня брюкселски миндил да ви нареди да увеличите доставките ? За това Арсенал търси нови работници нали . Явно смятате , че не виждаме как едно говорите , а друго правите. Подлеци.

А трябва кратко и ясно да заявиш: -Ние както каже големия презокеански брат !

И снаряди , и теляци и дупце, ке даваме !

Sm3hurk0

За дупето - да си дава неговото... :))))

Длъжностната характеристика на "Върховният представител на Европейския съюз по въпросите на външните работи и политиката на сигурност", от каквато позиция Испанеца раздава (нашите) милиарди, не предполага правомощия да организира оръжейни търгове за муниции, който ще бъдат приземени на територия извън ЕС. Т.е. един от топ политиците, чиято (тлъста) заплата плащаме, не върши това, за което сме го наели, а криминално и неправомерно харчи нашите средства

От както селския идиот мунчо вдигна юмрук всичко в нещастната ни страна се сговнява с дни и часове, управляват ни руски лакей - гъзоблизци, назначени от руския агент мунчо, проклет да е навеки.

Не човек, а желязо, просъска комисаря Борел, гузно стоянов отрони, не, комунист. Нашите комуно русофилистици станаха публични троянски коне в ЕС

от рубладжии друго не сме и очаквали....ПФУ,гмеж рублоядна!!!

лъже, каже ли че няма да пращат това значи че ще пращат, много, съд за тея измамници и мошеници

Трябва да направим референдум за забрана на износа на оръжие. Явно политиците нямат топки да откажат да ни забъркват в чужди проблеми.

Не те познавам, генерале, но ти май не си нищо повече от един палячо ? Гнералите по Света обикновено са твърди, като стомана. Ти не си. Но и да искаш, няма как да стане.

Напротив трябва да пратите оръжие - утре когато войната свърши пак ще сме последни за помощи от Запад!

Измисленото правителство на фатмака Радев…какво може да очакваш… тях между другото никой не ги е избирал и ще направят година на власт… кой представят и чий интерес защитават????

Тоя скапаняк, пак лъже! Свил е устенца, като кокоше дупенце! Гнус ме е само като го гледам, натовска свиня!

Я не се излагай и не се изказвай толкова категорично , то и преди така казахте, но гласувахте друго в последствие.

Някакви МОШЕНИЦИ са станали министри.. Тия КРАДЦИ крадат от България, а ПОДАРЯВАТ откраднато на някакви Евреи в Украйна.

Значи само ще внасяне пари в бюджета 2 милиарда, а други ще продават боеприпаси и ще прибират парите

И този е потомствен лъжец,ще продаваме на Полша.

Би било добре да продадем де що има патрони и снаряди по складовете на армията, сега цените са високи а те и без това не ни трябват. Когато свърши войната ще попълним полека лека наличностите.

ТАЗИ МУНЧОВА ПОДЛОГА ЩОМ СТАНА МИНИСТЪР НЕ Е НА ДОБРЕ !!ГРАНИЦАТА СИ Я МИНАВАТ МАНГАЛЯТА С ХИЛЯДИ А ТОЗ ИДИОТ СЕ ШЛЯЕ ИЗ БРЮКСЕЛ ?? БАСИ ДЪРЖАВАТА СТАВА !!

Нали цяла година продаваме боеприпаси и старо оръжие и смучем парите на гейовете.

А остана ли нещо за нас? Или...? Само с войниците с цици?

Оръжие за укрите няма да има, но ще позволя на няколко украинки да ми го осмучат.

комплексарче,оди си бий една чикия...ще ти олекне!!!

Нали е подписал 1 млд. от парите на ЕС да отидат за боеприпаси на Украина, има ли значение къде се произвеждат, като всички участват във финансирането.

прати тоз селски галош в Брюксел, бе? Тоя не става за дръжка на мотика, те министър го направили. Аре, джа бе, селтик, няма ди ти плащам командировките да ни срамиш из Европа.

устенца са му направили. Ха така, смучи му го на Путин.

Айде стига сте се упражнявали гълъби смотани. Изборите, това е вашата задача и се омитайте после. Боклуци червени.

Едва ли ще можете да излъжите българите на тези избори и да излъчите правителство от военнолюбци, според израза на президентае.

Даже кагато България е била съюзник на Хитлериска Германия, цар Борис трети е провеждал доста умерена политика към Русия. Неговите принципи са били да не праща войски срещу Русия, за разлика от другите съюзници, и винаги съюз със Европа но никога против Русия. От това може да се поучат и управляващите и депутатите

Този има излъчване на дебил....

Той е дебил. Шапкар смотан също.

Еля Митрофанова публикува примамлива обява за работа в Русия.

Лъже и маже, но всичко се връща

Лапайте руски пишки.То ви е рефлекс след45-та.Съчетание на полезно с приятно, червени безродници.

В Самоков произвеждаме бронирани коли и ги шиткаме на германците. Германците шиткат старата си техника в Украйна. Алъш вериш.

Димитре ,от време на време чети за края на Богдан Филиов ,ще ти е от полза

Този лъже кат дрът циганин! Да ме извиняват ромите за нецензурният израз.

"Ако Путин плати и на него ще продадем!" Ние продаваме на Путин от началото на войната. Само че не директно. И на Украйна не продаваме директно.

Пътят на коприната.

Съмнявам се, че някой ще му повярва на лъжите

ВМЗ правят и 155 мм ..но правят много добри ракети за ГРАД с увеличена далечина ...

Право дума челяка, ние пваим само 122мм и 152мм муници по руски стандарть и ги продаваме скъпо. Приятелството е приятелство , ама сиренето е с пари!

Ако Путин плати и на него ще продадем! Важни са само комисионните

Ние не можем да купим части от Русия за двигателите на нашите самолети за нашата собствена сигурност, ти разправяш че сме могли да им продаваме оръжие. Остави и самолетите, на нас газов поток не ни разрешиха да имаме пряко от тях. Смешно е това което казваш.

ниско технологично оръжие все още можем да правим виж реактивен двигател е друго, специални сплави тежнологии и т н. за това требва инжинери наука и т.н

Не схващаш явно. Щом не ни дават да купуваме няма да ни дадат и да продаваме.

днеска в Арсенал вдигнаха заплатите ...хората вземат над 2000 лв

Това са смешни пари. Печалбите във военната индустрия не са под 300%, а тия работят за жълти стотинки и то работата им е свързана с рисков материал който може да ги убие.

кажи го на някой дето бачка на три смени в заводите в зона Тракия или автомобилните в Ботевград и Враца дето едвам скалъпват 900 лв

Като са роби и се съгласяват на тези робски условия сами са си виновни. Ти какво искаш феодала да ги гони и насила да им дава пари ли? Няма как да стане. Щом има глупаци да работят за малко пари ще им дават малко пари. Когато свършат глупаците дето се продават евтино и работата спре тогава ще се вдигнат и заплатите.

България може да помогне на покрайнината единствено със жива сила от ПП-ДБ и Герп. Искам да видя този общ батальон предвождан от тиквата, като комбат, а кирчу, ицето и женерал атанасов ротни командири. Да тръгват бързо към Бахмут и да се включат в отбраната на източната му част! Друга помощ на покрайнината не можем да предложим.

ПП ДБ и ГЕРБ на война в Украйна??? Може. Да Забавляват физически закъсалите укро войници . Никой няма да придиря,мъж или жена според новият ЕС морал!

Ми бегом марш бе. Некой а те е вързал за Козяк

Как нема да включиш Мравояда Алф в списъка

Тя и Нинова лъжеше че един български патрон не сме изнесли за Украйна, но истината беше че го бяха направили да минава през трета страна и много добре знаеха че отива за Украйна. Спрете да сеете смърт бе, нещата така няма да се подобрят. Колкото повече жертви има толкова повече ние ще трябва да плащаме после. Ако някой си мисли че сеенето на смърт остава без последствия значи се заблуждава. Ние трябва да сме неутрални. Погледнете Швейцария за две световни войни не са мръднали, а ние понеже искаме да намажем нещо и да използваме момента за да спечелим всъщност накрая губим още повече.

Сега България Изнася Директно и Осъзнато за Украйна и Срещу Русия!! Нинова блокира всяко оръжие и боеприпаси от България за Украйна! Всяко! Но не в възможно България да спре да изнася за Полша, Германия, САЩ! Не е възможно!

Защо да не е възможно? Възможно е. Прави се условие да не се изнася оръжието за трета страна или където има военни действия, ако се наруши това условие се прекратява договора и се забранява всякакъв износ за страната нарушител. Има държави които не разрешават да се изнася към места с военни действия например Швейцария. Оправдания от типа че не било възможно са голи приказки за замазване на очите.

Я не ми излизай с тия глупости за всяко. И на децата е ясно че Нинова излъга че нищо не е изнесено за Украйна защото знаеше че минава през трета страна.

Тия фатмаци съвсем ще ни отделят от нормалния свят .Импичмът за Мунчо тъпото говедо !!!!

бе Митко? Резидента ли не дава, неговите Началници от Мордор ли???

Дано да се взривят заводите,които ще бълват тези снаряди срещу нашите руски братя.

българин си ти бе, дебил нещастен?!

абе пращайте всичкото руско желязо ....който прати на него му го заместиха ...тъпите шапкари после ще правят конкурси за ново въоръжение и ще вземат комисионни който с наши пари ще платят

Заместиха ти главния мозък със стъклена вата.