Димитър Главчев оглави Сметната палата, сурови наказания за причиняване на смърт на пътя

Във втория маратонски работен ден в Народното събрание бяха приети промените в Наказателния кодекс

Обратно в новината

Коментари - Димитър Главчев оглави Сметната палата, сурови наказания за причиняване на смърт на пътя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето какво се постигна единствено от служебното правителство в България: За 1 път и последен, бе извършена проверка на всички МВР служители за алкохол и наркотици! Никога никой не го е постигал и няма да го постигне в България Не служебното правителство дойде за да им вдигне заплатите без нито една проверка!!! Сега МВР провсъюзът започна да отрича верността на тестовете, за служителите им!?! За гражданите, обаче все още са безкрайно точни, и търпят наказания всеки ден!!! Къде е истината???

Те затова уволниха досегашния шеф на Сметната палата, да намърдат Главчо. Уволняват наред и слагат свои хора, за да си осигурят гръб спокойно да крадат. Няма да е задълго. Хунтите винаги са приключвали зле.

Да всичко решихме,дадохме снаряди за убиване на руснаци и се захванахме с котките,. Ама тези наистина са полудели.

Главчо ли настанихте там да изпере Кражбите на ГЕРБ и на Тиквата ! Сякаш няма Кадърни в България , че този Главчо назначихте ! Господи ела си събери вересиите !

ТОЯ , голем специалист ВЕ от директор по Тошово време / не става без да си БКП / до какво ли не след преврата !?! Явно , че замита яко , ама оне сигурно са се подсигуриле ? Защо ли го върнаха от странство ? Ама не може да е обеднел толкова бързо !?! Гади ми се , че одим да се изходим !

Ставаше и без да си в БКП. При това много често. Не ставаше единствено за некадърните, тъпите, неграмотните - точно те сега са най-озлобени. Тъпанарът по това ще го познаеш - желанието да е началник при нулев интелект, знания и образование. Понякога тъпанарите-кариеристи успяваха да се намърдат като началници и тогава ставаше страшно за подчинените им, особено за професионалистите и хората с високо образование. Сега е още по-зле.

Напъваш се да дрискаш козяшко-седерастка пропаганда, щото човката ти е жълта.

в особено тежки случаи и конвоиране на пияни и дрогирани пичлемета колко ?

аман от "обли камъни" дето стават за всичко вече 30 години!!!! махнат го от едно, сложат го на друго, та на трето!!!! ебахти универсалните Войници!!! като химика-банкер хампарцуца!

Истинска промяна би било , ако понятието наказание изчезне от правната лексика Лишаването от свобода по същността си е ограничаване на правото на свободни придвижване по територията ни изппълнимо в отредени за това места. И тия сладурчета от НС са подвластни на обвнителния уклон, нещо крайно неподходящо за дефиниране на някого като демократ.

Главчев управляваше “черната каса “ на ГРОБ 10-на години. Брат му е човека с най-много спечелени европроекти на планетата. Дали е точния човек ……… идеален е!!!!

Не коалицията се готви да векува

А за т.нар. "стопани" на подобието на пътна инфраструктура няма ли да има някакви наказания, или спонсорите няма да ги закачаме?!

Най простия парламент с най простите и корумпирани депутати в историята на България. Закривай!

Първо накарахме пасмината да оскотее и подивее чрез десетилетия контролирана мизерия. След това и предложихме лесен достъп до голямо разнообразие от дрога, чрез пласмента на която се пълнят определени партийни каси, а сега за капак ще ги тикаме в пандиза на кило и за дълго. Но нека на преча повече да ГОВЕДАТА да си пасат и преживят спокойно.

Но нека не преча НА ГОВЕДАТА да си пасат и преживят спокойно!

Наглоста и безочието взимат неприемливи размери. Тази подигравка със българите няма да остане ненаказана. Всички знаем кой е Главчев и какво ще прави на този пост. Ще му плащаме, за да прикрива кражбите на ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и ДПС. Жална ни майка!

Мутра го смении като председаател на нс мутра го слага незаконно ,да му допълва чекмеджетата

Неадекватниците от по и дб плюс нахаждачире гербери и псевдо социалистите на бунището на историята.

"...отхвърли предложението за увеличаването на пределите за неизбежна отбрана" - т.е. продължаваме да не можем да се защитаваме?! Не, че по принцип можехме, защото познат е тикнат в затвора заради това, че защитил жена си и себе си от наркоман-рецидивист, който им замахвал с нож и ги е душил. С една дума - и да се защитаваме е наказуемо...

Не може да се пазите сами !Ние за какво сме?Ако останете живи,идвате,плащате и получавате възмездие

А ако не останат живи? Пък и виждаме точно в Стара Загора какви ги вършите с макетните ножчета...

БСП днес на Бузлуджа ще обяви ли минаване в нелегалност и курс на въоръжена борба срещу фашизма и капитализма.

Май, натам отиват нещата

Същите тези, които ви наложиха локдаун и съсипаха десетки хиляди фирми, които оставиха без работа на улицата стотици хиляди хора, които ви прекарваха да се ваксинирате с недоказани субстанции и ревяха, че без ваксина този вирус никога нямало да си отиде, същите тези, които ежедневно ви лъжеха, колко хора умират от ковид, като повсеместно пишеха всички починали, че са починали от ковид, същите тези лъжци сега ви коват отново НК и конституцията, ще ви преследват за имало и немало, започва лов на вещици, но този лов ще свърши в парламента с кръв... Вече не може да ви търпим безобразията, да ровите на всеки човек в компютрите и да събирате личните данни на всички, да следите хората в интернет и да проявявате произвол към всички, тая няма да стане! За тия управляващи вече дори плъховете са по важни от хората!

Имам само една препоръка, да вземете да се редуцирате като бройка, че немаме с какво да ви издържаме. За това, което вършите 50 - 60 тикви ще са напълно достатъчни.

Просто #диотите от ПП върнаха ГЕРБ на власт

сте ВХОДИРАЛИ!!!! Има си нормални изрази, намерете ги! Не замърсявайте българския език! И ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ "ВЪЗДЪРЖАТЕ" ! Не затова сте там, НЕ за това получавате заплати! Долно е!!!!!!!!

Към дъното Тъпизми не закони !!!!

ловците, месопреработвателните предприятия, прасета в лични стопанства ?

ще трябва да му сваляме шапка и се покланяме! А къде са законите дето защитават хората?? В 80% от селата възрастните хора не спят нощем от страх от изнасилване,гаври побои,кражби! Или понеже римлянете са гласоподаватели,не ги бутаме!? Не ги бутаме и като им плащаме на половината,че са болни,сакати,плащаме им данъци,ток,вода.... Къде са законите за ХОРАТА????

Има няколко нормални закона повечето ни влачат към омразната ЕС! Ще станем скоро същите дебили!

Не съм сигурен но предоолагам хората забелязват как просто се затяга прожината в посока народно недоволство и социална катастрофа. Всичко това е защото наистина ни управляват хора, които мразят българите, за тях те са прости и невъзпитани. И не ги интересува тяхното мнение. Възползват се от момента на отпуски и ваканции, Любен Дилов предложи да се отложи това заседание за септември, но те не го приеха защото знаят какво ще стане септември. Въпреки това септември ще се случи.

Много затегната прОжина,бе.

Е добре де, пружина.. хвана се за нещо все пак :)

Ли по зле може да стане тия се подиграват нямам думи мафията си има държава

Защо в тази статия е подмината промяната в НК касаеща торент сайтовете и всякакви други носители на защитени от авторски права обекти? Може би защото това ще е фитила, който ще изкара хората по улиците, но не и цялата причина за недоволството на народа.

Добре дошли, в късното средновековие...

Хляб и зрелища, хлябът за кучетата, а зрелищата ще са как разкъсват нещастният и глупав народ.

Димитър Главчев има ли общо с Иван Главчев, с прякор Ванко 1 ??? Само питам

Не знам дали има общо с този човек,но общо взето е един некадърник,който ще служи вярно на герб.

Закона е срещу бедните. Тея с големите джипки и пари нема да лежат....

Когато закона е на страната на народа системата се нарича социализъм.

Тия си ебаха майката, помияри...

Заклала кокошка на двора,сгазил плъх пресичащ улицата,свалял си порно с торенти - в затвора,ограбил държавата - имунитет,избил сума народ чрез поръчкови убийства - имунитет,корупция в особено големи размери - имунитет,съсипал животите на цял един народ - имунитет!

В комбина с Дебилните Боклуци довърши една държава с хилядолетна история с активното участие на лойко банкянски, който се придавА, както и Месалина не се е продавала! Всеки божи ден тук е по зле от Ада!

И какво сега,коли баба ти кокошката на двора и влиза в затвора,понеже е заколилагръбначно животно?!? Блъскаш птица в полет или пресичащ плъх през шосето и в затвора,ти си убиец... Сваляш си порно от някой торент саит - ти си сексуален маниак и разпространител на порнография,направо на кладата,е няма толкова скапан парламент,като досегашния!!! Изброените неща не са престъпления,но диваците в парламента в скоро време и дишането ни ще спрат!

Птицата не е животно,тъпан.

А според теб каво е - растение ?!?

Българска банка за развитие е касичка на шуши, но сметната палатка си затваря очите .Българии в какво плашило се превърна

Стани да седна. Но за всичко са виновни предателите от ПП-ДБ.

тази работа трябваше да я свършат преди две години!!! по добре късно, отколкоте никога. руските кучета нека си лаят...

ГЕРБ пак овладяват Държавата

Наказанието трябва да е минимум 10 години ако има жертва, или 10+ по 5 години на убит, ако жертвите са повече от една!

Така. И какво е "медицински причини," по смисъла вложен в НК.

Медицински причини са остри болки, в смисъла на "бОли ме..."

Искам отново да благодаря на самопровъзгласилите се за партия на интелектуалците. Да благодаря на самопровъзгласилите се за "Пазители на България". Кой да знае, че опазването на България от тези пазители минава през индексиране на инхаус договорите, избирането на Боко за шеф на комисията по външна политика, смяната на Гешев когато почне да разследва Боко, избирането на Главчев за председател на Сметната палата, избирането на кандидата на ГЕРБ за управител на БНБ и на този на ДПС за подуправител... Кой да знае! Еййй, каква невероятна промяна. Благодаря ви, ПАЗИТЕЛИ! С нетърпение чакам конституцията на Пеевски. Интелектуалци.

Ти нещо друго ли си очаквал?! В кочина като България и Русия има само една партия - партия власти. Разните букви, акроними и т.н. са за пред малкото останал електорат, който им се връзва, а реално всички са от един отбор.

Фамилия Главчеви - сатрапите на Тодор Живков. Убийци на хиляди концлагеристи. Заграбили милиони чрез ДС. Собственици на мини за диаманти в Зимбабве.....

Браво на Главчев и ГЕРБ.

ПП и ДБ калинки ще бъдат гонени и преследвани по островите. Няма измъкване, въпрос на месеци

Това ще да е жадуваната промяна, нъл тъй?

Увеличават наказанията за всякакви престъпления без корупцията и кражбите в особено големи размери,това не е ремонт на НК,а война срещу народа...

руска отрепка . Някой иска ли ви мнението

Също така се увеличава долната граница на наказанията за някои престъпления в раздел "Разврат", като разпространение на порнографско съдържание...?!? Какво означава разпространение на такова съдържание,защото ако е до торенти,то цял свят сваля порно с от тях и трябва целия свят да влезе в затвора?!? По света за разпространение на порно никъде не съдят,освен в Афганистан,но виж за детско такова вече може. За порно от торенти,ами цялото МВР заедно с парламента трябва да се самовкарат в затвора,че и целия народ...

Това е драма. Кога ще имаме нормални депутати, които знаят какво правят? кога ще се приемат закони, за които има преварителен анализ, как ще се отрзят на обществото. Тези приемат като да си поръчват пиене в кръчмата.