Димитър Ганев пред Dir.bg: Изборите в София вече имат национален заряд

Волен Сидеров се води от принципа - 95% го мразят, но за него са важни тези 5%, които го харесват

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая статуя на поганска вещица кога ще я разкарате от пъпа на София?

Писна ми от София - времето в София, ще вали ли в София, колко ще е горещо в София, какъв е трафика в София, колко са свободните места в детските градини на София, как са разпределени учениците в училищата на София, какви постановки на театри ще има в София, колко са заплатите в София, на кое място по качество на живот е София, развитието на Метрото в София, отпушване на трафика в София …. и т.н. и т.н. …. София, София, София, София - от сутрин до вечер отвсякъде се говори за София …. Сега вече е съдбовен избора на кмет за София … цяла България трябва задължително да се вълнува от това …. А България, нашата държава все още има територия от 110хил.кв.км. … колко ли дълго ще продължи да е така, на фона на изоставената територия и изоставените български градове и преекспонираната София.

ФАНДЪКОВА КЕ УПРАВЛЯВА 10 МАНДАТА ПОСЛЕ КЕ ДОЙДЕ ЕДИН ДЕТО РИТА ТОПКА

СОФИЯ КЕ БЪДЕ ВЕЧНО СИНЯ

Интересно какво е синьоното на управляващите.Те дълбоко в душите си са червени тъй са произлезли от партия хранилница.Дори вожда и е член на БКП и кадър на шпионската школа в Симеонова дала най-много банкери на глава от населението на територията.Както е известно бивш негър,ченге и комунист няма.Не сравнявайте несравними неща.Ако ГЕРБ е син то аз съм принц на Суходол и дук на Каспичан.

Способно ли е населението на София, което уж е образовано да сложи прът в адската колесница на гербсп-то. ? Възможно ли е и двете еднакви патици да бъдат ритнати подопашката?

Твоят национален герой Б.Б. направи Б под 7млн.В страната цари хаос,мизерия и корупция.Как може да сравняваш апостолът на свободата В.Левски с индианеца от Банкя? Това е позор.А селянката Данчи не е за кмет на столицата,я за Нови извор.

Хайде стига сте ни занимавали с тази Софоя...

Крайно наложително е да има постове Гл. Кмет и Гл. Облатен Управител, понеже 28 са прекалено много без началник. Министерствата са далеч по-малко, но си има Министър-председател, депутатите са 240 - имат си Председател на НС, при свещениците е също така, трябва да има един голям началник, иначе няма стабилност! По принцип двете длъжности могат да се изпълняват от един човек, даже Бойко Борисов може да стане Гл. Кмет и Гл. Обл. Управител, но няма да му стига времето, а все пак и той трябва да почива, предвид голямата отговорност и работа под напрежение, изпълнена с много стрес! Аз затова ми се иска Главен Кмет да стане Милко Калайджиев - ще внесе ред и много позитивизъм в местната власт!

твърдо стоим зад Мая

Поставете копие на статуята в Киев. Киевската статуя на София е по-коректна исторически. Още повече, че първата Кийевска черква "Св. София" е 100% копие на "базиликата" в Плиска. Чак до гласниците подобряващи акустиката. Политически българския град София е умалено копие на мафиотските игри в украинския град Киев. Дори УКРАИНСКИЯ Майдана се размина само с подпалване на Партийния дом....за повече не стигнаха парите.

ей фашист

призовавам да се гласува за Фандъкова

нали беше против нея фурнаджийска лопата ли си?

И АЗ СЪМ ЗА ДАНЧЕТО

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДАНЧЕТО ЗАД МАЯ СТОЯТ МУТРЕНСКИ ГРУПИРОВКИ

СОФИЯ ЩЕ Е СИНЯ КАКТО ВИНАГИ

Стига ни пробутвахте младите гербаджииски подлоги. Тази агенциика е изградена от от едно леко момиче един дървен философ с незнайна титла и още един хрантутник.

Ние апелираме за арх. Борислав Игнатов! Като архитект той най-добре знае как се прави инфраструктура, а сега, всеки ден, всеки час, навсякъде има ... инфраструктура и има нужда от нови и още по-нови инфраструктурни проекти! Да не говорим, че като махне паметника на съветската армия, ще реализира нов проект...и по околовръстното да се изградят мотели, къмпинги, тир-паркинги, паркинги за турски тирове, капанчета, горички и полянки за пикници!

гласувайте за мая и братя галеви са зад нея

Трябва да има срок на мандатността - два мандата.

давай мая с теб сме

Senator1

Национален заряд имали изборите. Ами до сега какъв беше зарядът? Моля да ми се изясни, че нещо не мога да схвана това становище за характера на изборите.

и аз ще гласувам за Майчето манолова

давай Мая с теб сме

"...национален заряд..." за дебилите!!!

Опитвам се да намеря нещо хубаво в статуята, но единственото е идеята да има такъв символ. Като изпълнение с тези черни процепи- очи е зловеща и отблъскваща. Едно нещо няма направено като хората през последните 15 години, а лошото идва от липсата на избор за напред.

Бойко Борисов е най-значимият държавник в цялата история на България, с чиито заслуги е съизмерим единствено подвигът на Апостола на свободата Левски! Йорданка Фандъкова е достойният наследник на д-р Борисов на кметския пост! Съграденото от правителството на д-р Борисов и ГЕРБ, съвместно с нашите кметове, общински съвети и редови активисти по места, може да се види из цялата страна, дори в най-отдалечените кътчета на България! За щастие българите не са слепи и виждат с очите си как държавата ни процъфтява и се разхубавява с всеки изминал ден благодарение на неуморните и непрестанни грижи на правителството на д-р Борисов и ГЕРБ! София избира своя кмет - Данчето Фандъкова! Гордеем се с вас!

Това д-р Борисов е малко, добави и Доктор- хонорис кауза

Удивителен сарказъм сте ни представили. Поздравления!!!

Император на Вселената е Боце, не го понижавай

Преди няколко дни в dir.bg се появи клип и текст под заглавие "Поглед отвън: Как се разви София през последните 10 години?". И двете са смехотворно необективни. Показани са само районите около НДК, бул. "Витоша" и ул. "Граф Игнатиев". За разлика от всички други материали на dir.bg под този няма място за коментари. Това е ннедобросъвестна реклама и груба манипулация!

Тази статуя трябва да е на входа на централните софийски гробища. Цялата и символика е със сатанински символи. Може пък и на софийските говеда така да им харесва, ама страда цялата страна от обстоятелството София да е столица на държавата.

ДАВАЙ МАЯ ДА ФАЛИРАМЕ ЗАЕДНО СТОЛИЦАТА ТАКА КАКТО ФАЛИРАХ КРЕМИКОВЦИ

Троловете бълват ли бълват срещу Йорданка Фандъкова,но добре ,че тази скромна и умна жена ни е кмет,защото направеното по време на нейното кметуване се вижда.Никога София не е била толкова чиста,подредена ,с толкова красиви подлези и метростанции.Има още как во да се направи за столицата и смятам,че това може да го направи само Фандъкова,която се е оказа ,че е един добър управленец

След Софиянски столицата е в ръцете на бивши червени , / макар че бивши няма / !

То и на децата е ясно това... Изпуснат ли София и Мая им извади кирливите ризи,с шайката е свършено...Сами ще се ипоизядат (вече разпада е започнал,крепи ги само умопомрачителната жажда за кражби и далавери)

Въпрос Склонни ли са традиционалистите от градската десница да се вслушат в призив за подкрепа към Фандъкова или Манолова на балотаж? Според мен не са склонни, това са най интелигентните хора и никой не може да им нареди като на овце да гласуват за някой си!! Лидерите много добре го знаят и на балотажа ще призоват електората си да гласуват по съвест. Затова мисля че битката ще е оспорвана, но на балотажа ще победи Фандъкова. Това е мое мнение разбира се, защотоо софиянци знаят ще ако София стане червена ще се разклати държавата и бюджета на софето ще олекне. Освен това и няколко процента на Джамбазки ще я подкрепят, нали са коалиция. Помнете ми думите!!

Борбата в София трябва да бъде Фандъкова и Борислав Игнатов.

30 години се говори за ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЯ, а на изборите след 3 седмици ще се види че това понятие е синоним на волунтарѝзъм. (ИМАМЕ ВОЛЯ!) /Реакционно субективно идеологическо направление във философията, което отрича обективната закономерност и необходимост в природата, като приписва на волята решаващо, първично значение (Шопенхауер, Ницше)./

Не Ви завиждам на "кола", на който се дръгнете.

Сидеров и Джамбаски на балотаж. хи хи ти!

да бъде повлияна от СДС. Точно градската десница не приема ролята на СДС в заигравките с Герб и ролята на СДС н предишния парламент. Който счита че СДС може да влияе на избирателите в София се е объркал яко. А пък самата Фандъкова стана за смях като обвини за неудачите в София.....предишните...а те са Боце и СДС.

Аз искам да попитам, ако има балотаж, двойно ли ще се плаща, две надници или една? Щото няколко пъти се пиша в комисия, но досега не е имало балотаж! Даже на президентските избори бях председател!

Няма каво да го усуквате. Всички други кандидати в София ще попречат на Фандъкова да спечели на първия тур, но на втория ще разгроми Манолова.

Кой от София се интересува от избора на провинцията освен политиците? Защо трябва постоянно да четем за София и нейните проблеми. Провинцията е по-голямата част от тая България!

Софиянците са отписани като фактор за изборите в София. Месец преди изборите ни обясняват, че софиянците няма да имат представител на балотажа. Нещо като избори в периода 1945- 89г. Уж има избори, ама избор няма:)

Софиянци не са фактор защото не са фактор С много градове фактор са именно местните Например в Бургас е немислимо бургазлий да гласуват да ги управява не бургазлия та ако ще и планини от злато да носи В София обаче проблема е че софиянци са незначителни малцинство а пришълците нямат съзнание на софиянци

Трябва да изберат млади кметове. Докато се научат и престрашат да вземат комисиони и да крадат, мандата им ще свърши. После нов млад кмет и .........