17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от 15 приятели само един е русофил, дори баща му му се смее. Тук явно е трол до трол.

Българска войска не е влизала в Русия, но руската войска е влизала в България. Всеки път като окупатор. Освобождение друг път - окупация!

Добре дошли са момчетата от Британия и САЩ. Щом троловете на руското посолство квичат това е правилната посока..ха.ха

1000 американски и англйски войници само ще дразнят българите и ще насаждат анти американски и анти англйски настроения. Народа е казал ,че като нямаме добра армия .ще храним чужда армия.Чуждото и кучетата не го яли.След турското робство при всички войни и кризи чужда войска в България не е имало да ни ,,пази”.Ако днес някой политик или правителство допусне това те просто ще изчезнат от власта и най- добре е да изчезнат от България.

Затова трябва не 1000, а 100 000 да изпратят и ако може и да погнат русофилистичните предатели - ще е най-добре!

и аз мисля че 1000 човека е символично. Да пратят поне 50 по 1000 .За да сме спокойни.

тези нямат работа тук - ще им се услади свободата и после не можем да ги изгоним

НЕ ГИ ЩЕМ.

Е що ще ги пращат тука? Не е ли много близо? Няма ли да е опасно за тях?

Хич не са ни притрябвали тук.

аз предлагам да изпратим ние помощ на сащ и англия, защото те имат много по дълги и големи гранични зони с Русия..... за 32 г западна помощ от 9 млн останахме 6

Вън Американците и НАТО от България!!! НАТО е агресивна организация! Трябва да имаме собствена армия!!!

я, отивай на работа да завиваш гайки, пак забрави че си първа сняна. Е, ама, пърцуцата не прощава.

Що така ,бе? Хем знаеш за пърцуцата ,хем продължаваш с нея!

добре е Зоро,ти ли ще храниш със твоя бизнес и заплата полковници,офицери,старшини,войници да не би да си по богат бизнесмен от Илон Мъск,Джеф Безос или Ричард Брансон!Какво може да правиш и произвеждаш,че да храниш цяла армия,кой ще я храни тази армия,клошари и пенсионер ли?

А,ние ще подкрепим НАТО !Ще плашим РУСИЯ със черешови топчета,и ще викаме на рускините да не се плашат!

народа не иска американска армия

Да се вихрят по клубчетата ли? Може. И без това туризмът пищи, че го е закъсал. В Банско ще ги лапнат като топъл хляб. Ако останат за по-дълго - на Слънчака!

Лошо да си тъп ! Още е по-лошо , че това не се лекува !

Не се интересувам от твоята епикриза, но благодаря че сподели.

Кво правят чуждите войски разврат.

ама на куково! Я, вижте кой се е подписал като редактор-Аделина Томова-най-добре платената разпространителка на фалшивки в дирника.

А православната братска нам Русия дали и тя ще ни прати руска армия и рускини за Нашето черноморие,на Нашите хора за Нашите хотели и Нашите плажове,от Нашите партии!ще имали парти със платноходки на бате Бойко и военни фрегати,ще посреща ли Доган кравари и ватенки във сараите си на Росенец!

добре дошли са . но мисля че 1000 военни са малко.

.

Мани мани ще нападнат пак някой завод или ще се объркат да влязат в парламента

Преди 6 часа бг вонен министър каза в народното събрание, че няма да приемаме натовски войски!

при военните всяка заповед е предпоследна... не знаеш ли?

Забележете, Изпращат войски около украйна. Когато дойде войната до тези държави там вече няма да има войски. Ще има около тях. Никой няма да воюва за някой друг.

все някой трябва да ги издържа тези, които се изтеглиха от Афганистан. Украйна ще нападат, а по хиляда военни в бившите соцстрани.

Kenn1111

Нещо немога да им хвана логиката.Страх ги е че ако руснаците влезат в Украйна могат да тръгнат за Берлин ли?

Абе къде ще влязат със 140 хиляди срещу няколко стотин хиляди украинци и дори и да ги бият, което няма да стане, какво ще направят в Киев като стигнат танковете? Изключено. Искат да си оправдаят военните бюджети и правят разни схеми, но няма да му се получат нещата на никой войнолюбец.

Англосаксонците "победиха" талибаните в Афганистан и сега са решили и на нас да ни "помогнат". Ние може и да не ги искаме, ама те пак ще ни "помогнат". Няма "съюзник" когото американците да не могат да изоставят в рамките на 1 седмица. Какво да се прави, "американските интереси" са променливо нещо.

Ако тук, при нас стъпят руснаците, незабавно ще превърнат България в един голям концлагер. Всеки критикуващ руската политика ще бъде задържан. А Америка ви гарантира да живеете свободно в демокрация. Колко е хубаво, че най-могъщата страна в света, единствената суперсила в момента е флагман и пазител на демокрацията в целия свят. Това е нейната историческа роля и заслуга пред човечеството.

Американската ви тъпота не знае граници. А си се прибирайте в държавата и си гледайте кочината, в която сте се превърнали. Я да ни светнеш какво прави Флагмана на демокрацията и свободата сега в Сирия? Краде нефт. Като истински и долнопробен керадец. А какво направи в Афганистан? Увеличи точно 10 пъти производството на опиум. Причината ви за присъствието там. Още за демокрацията и свободите искаш ли. Ходи се скрий в Зомбиленд, там може и да ти повярва някой заблуден.

Абе какъв американец е тоя цървул. И да е виждал Америка е било в ролята на шофьор. Човек, който е приел поне малко ценностите на Америка няма да настоява за чужда армия в държавата му. Кой американец ще настоява за чужда армия в Америка?

Америка дава някакви права на американските граждани особено ако живеят в Америка. Не дава права на гражданите на държавите, където има война. Не дава права на Иракчани, Либийци, Афганистанци. Те сами се оправят като се сипят бомбите.

Ние самите трябва да поискаме още войски на НАТО. Да отворим пристанищата и логистиката си за натовските военни кораби, а също да предоставим летищата си за натовските бомбардировачи и изтребители. Само по този начин бихме показали, че сме лоялен член на отбранителния алианс. И не сме само някакви консуматори на сигурност. Каквато НАТО ни осигурява денонощно, 365 дни в годината. Кога най-сетне ще проумеете това, смотани русофили?

Даже, можем да обявим война на Русия, за да покажем съпричасност с военните амбиции на Америка. Няма да ни е за първи път да обявим война на Русия!

Безспорно! Това също можем да направим, ако рашъните не си вземат бележка и не преразгледат досегашната си политика към Украйна. Която НАТО и Америка имат ангажимента да защитават от руската хегемония или окупация.

Kenn1111

Е лезултатите ги знаме.Пълна катастрофа и загуба на територия всеки път.

Това беше на майтап разбира се. Да се участва във военни съюзи е винаги лоша идея. Правили сме го 2 пъти поне.

Дай направо да поканим една съседна държава членка на НАТО да изпрати контингент, който да остане временно за около нови 500 г. Този бил "бг". Смях.

Но ние вече сме го правили. През Първата световна война българи и турци воюват рамо до рамо срещу руснаците. Тогава сме поставили основите на българо-турското приятелство и сътрудничество, включително във военната област. Кое ти е смешното тук?

Това в истината за НАТО и всички военни съюзи! Каквото е Турция да дойде да ни окупира, същата работа е НАТО или Русия. Турция е в НАТО колкото и другите. Спокойно могат да пратят 20-30 хиляди да пазят някоя размирна област на България. НАТО е една огромна грешка за България. Ако се измъкнем без сериозни щети ще е цяло чудо.

Глупости! Дори и левичарски настроения президент Радев е за участието ни в НАТО. Единствено популиста лидер на Възраждане се изказва против. НАТО гарантира нашата национална сигурност. Трябва да бъдем благодарни за което, а не да мрънкаме вечно недоволни от нещо.

До бг: Да направим референдум за НАТО. Каква е тая демокрация, ако хората не ги питат за военен съюз, който може да ги вкарва във война и всякакви чужди армии идват, когато те си решат? Който иска да ходи да се бие, с когото поиска. Границите са отворени.

Не си ти когато си гладен.

Историята се повтаря. Ако не искате американски войски, ще дойдат руски и пак ще ревете, че имало корупция и олигархия, Ама тя не идва от САЩ, тя вирее в необятната постсъветска територия. Да, ако ни вземе Путин ще напълни с пари шепа хора, армията и полицията, ще ви направи заплатите по 10 долара, а вие бъдете щастливи, че ви освободил за трети път. Те самите руснаци казват, че имат нужда от освобождение от тази нагла КГБ-група.

Никой няма да дойде да окупира България освен евентуално Турция, ако България излезе от всички военни съюзи.

но знаеш, че НАТО не се меси при конфликти между държави-членки. Та турците и да дойдат САЩ, Англия и прочие ще си го преместят. А ние ще го отнесем. Вече няма кой да прави Априлско въстание.

Радвам се, че НАТО много държи на България и е готова да ни защитава от външни заплахи. Би могло да изпратят и повече. 10 000 или 20-30 000. Тогава бихме се чувствали по-сигурни и по-защитени. Чрез натовския чадър над главите ни. Мисля, че всеки българин одобрява изпращането на натовски войски в България. Това е в наш интерес.

Русия не ще да ни напада. Могли са много пъти от 1989 г., но не са го направили. Сърбия и Македония не могат. Ние сме зле, ама те са още по-зле. Румъния, Гърция или Турция, ако решат ще ни мачкат, но то пък няма да е проблем на НАТО виж договора/. Та кво си се израдвал.

Никога не е късно. Винаги има първи път. Да бъдем нападнати. В това число и от Русия.

Да, всеки се кефи да му окупират държавата. Окупиран и свободен даже са синоними.

ходи си лекувай хроничния страх, педал

Може да изпрати 1000 а може да изпрати и 20000. Може да ни нападнат извънземни междувременно а може и кисело зеле да сготвя.

Дейли Телграф да вземе да научи български за да знае какво е вече е решило правителството на България а не да работи с информация от миналата седмица. Ама кво да очакваш от такива дето не знаят коя държава къде се намира, та камо ли какво са решили.

AЗ, Прав си само че това тъпо и страхливо решение на нашите елиминира членството ни в НАТО и ни връща в РФ или Соца и Комунизма. Бълг. народ едва ли желае Русия. Има бългл поговорка" Като не знаеш да целиваш попа/НАТО/ по образ, че го целиваш по газ/ Русия" .Младите не знаят Сталинската окупация,но ще я научат. А нашите политици Радев и Янев лакеите Руски да знаят не може" Хем душата в рая, Хем оная работа до края" !!!

да срамиш името на генерала. И какво според теб - Русия ще ни превзема през уикенда? Щото им е малко тяхната територия и им е необходимо ново "жизнено пространство". Или понеже си нямат врагове и проблеми, ей така да си спретната една малка война на Балканския полуостров? А всички войници, техника и боеприпаси ще ги влачат през Черно море като конвоите им се нападат ежедневно от другите натовски държави? Абе що се правиш на стратег и срамиш едно уважавано име.

Точно тия не ни трябват. Гейове разни. Да си стоят там.

Точно тия дето ги бихме при Дойран а после бомбардираха София - баш те не ни трябват...

Ама за ония които идваха да крадат Добруджа, и бомбардираха Варна нямаш против, нали антибългарино русоробски?

Добруджа по това време е РУМЪНСКА територия, по Букурещкия мирен МЕЖДУНАРОДЕН ДОГОВОР от 1913 година. Каквато остава до септември 1940 година. ТОЕСТ руснаците са били през 1915-1917 година официално НА РУМЪНСКА ТЕРИТОРИЯ. Нещо подобно на сегашната история с Русия-Украйна–Крим.

А бе все хитруваме. Не искаме оръжия и войски на НАТО. Ами закво влезнахме там. Путин ни сплаши и нашите НАПЪЛНО зарязаха НАТО. ЕЙ, тъпи фурашки Радев и Янев тоя път ще духате супата. Без НАТО ние сме нула :нито оръжия нито войници! Ами така ние се отказахме от НАТО само да ЛАКЕЙСТВАТ властниците на РФ.

Пратее ги у Перник

Нашите управляващи пак ще ги забъркат от най-големите каши. Нито самолет имаме, нито танк, но даваме територията си за военна площадка, с което ставаме първа линия на бойните действия. А така нареченият враг като отвърне на удара бомбите нали ще падат тук у нас, някой мисли ли за тези последствия?!

Някой Да Ги е Канил ??? Или да се връщаме от Чужбина и да хващаме КАРАШНИКОВ ! GET OFF OF BULGARIA !!!

Пълни глупости, не искаме ингилизи колонизатори да стъпват .

Тихо бе мурзилка русоробска

Време е НАТО да прати войски въоръжени у нас преко решението на Руските лакеи Радев и Янев. Да го НАХЪРКА НАТО на нашите мутри властници и да свърши най-после СОЦА и Комунизма Руски!!

Много бе... Ще стане голяма тарапана на фланга. И сухопътния батальон. Дано не вали. Че ще се измокрят.

На море...

в момента на козяк има около 1600 " служителя" отделно в безплатните бази които и ток и вода не плащат има над 4 000 сега натрапват още вероятно поне 5 000 та какво се готви?

Някакви две държави просто си решават, че трябвало да разполагат войски на територията на нашата държава. Нито сме ги канили, нито са ни питали. Това е връх на наглостта!!! Айде ако искат да се бият с руснаци, да си ходят в собствените си държави и да ги превръщат в бойно поле. Те ще си седят на чистико, а у нас да валят бомби и ракети. А мерси благодаря англосакска паплач. Не ни стигат американските господари, сега някак в движение се сдобихме и с кралица да ни язди.

Айде нямаме нужда от още джендъри, мерси! И без това сме си под американска окупация знаем си го

Гледайте СНН там го казаха още вчера че ще пратат наще са лъжци и предатели

Ама нали министъра на отбраната вече каза че няма да има чужди войници на НАТО в България? Или кой пък го пита нег?!

Войниците на НАТО няма как да са чужди!

И турските не са чужди. Могат да влязат и останат още 500 г. Предател.

Тук не са канени, нито желани. Френски може, ама те май имат проблем със селското население...не знам

аа веят се митове за уж набити командоси 32ма от двама пияни селтаци...