Скандал: 1400 деца насилвани в град в Англия

1400 деца са били сексуално малтретирани в продължение на 16 години в град в Северна Англия.

Обратно в новината

Коментари - Скандал: 1400 деца насилвани в град в Англия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля, че става въпрос за така наречените "ранни бракове" характерни за някои етноси, които са чиста проба изнасилване. Същата е картината и в България. Никой не предприема "крути мерки" това да се пресече. От време на време се появява някоя публикация за 11-12 годишна родилка и до там. Процедурата при нас е следната: социалните информират прокуратурата за действия по компетентност, същите искат обратно социален доклад дали момичето доброволно "се е оженило" примерно на 13-14 години. Досега има осъдени 2-3 пълнолетни "младоженци" само на пробация. И при нас е така "да не се наруши етническия мир", защото видите ли това е техния бит и традиция. Предполагам, че и с пакистанците е същото.

Огнищата на педофилията в Европа са: Холандия, Норвеги, Швеция и в част от Англия! Да не говорим за висшите служители на парламентите на тези страни в "ЕС" също! Ето какви са в ЕС и Ционистките "морални принципи"!! Насилието върху деца, това е нормално в ЕС и в тези страни?! Интересно КЪДЕ СА техните "ПРАВОЗАЩИТНИ ОРГАНИЗАЦИИ"?! Те се превръщат в Организации защитаващи САМО правата на Педофилите и обратните!!

без ,,холандия,, не можe!!! Разкрития на многобройни сексуални посегателства над деца в Ротердам в продължение на 16 години предизвикаха вълна от призиви за оставки на местен ръководител на службата за закрила на децата и критики към социалните служби и полицията.

balgarka или bulg... Като си бЪлгарка, защо не използваш кирилица. Тъпо е някак си :/

Защо се очаква имигранти от калпави и мръсни държави да се държат по различно другаде? Ми нали техните държави са такива каквито са поради начина по които се държат!! Прасето си е прасе и на земята и в космоса....ако в космоса е в ракета :)

ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ ТРЯБВА СЕРИОЗНО ДА 'ПРЕКРОИ'ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА И КОНВЕНЦИЯТА ЗА ЧОВЕШКИ ПРАВА. В НАСТОЯШИЯ СИ ВИД ТОЗИ ЗАКОН РАБОТИ ИЗЦЯЛО В УЩЪРБ НА ЕВРОПА,ЕВРОПЕЙЦИТЕ И ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ!СИТУАЦИЯТА НЕ ТЪРПИ ОТЛАГАНЕ!ВИДЯ СЕ,ЧЕ С'ПРОСТАКА'СЕ ДЕЙСТВА 'ПРОСТАШКИ'-ТАКИВА ХОРА НЕ РАЗБИРАТ ОТ ЦИВИЛИЗОВАНО ОТНОШЕНИЕ!

законът от ,,толерантен,, стана ,,толерастен,,!!! къде са сега ,,хелзинките,, блогери да ронят ,,крокодилски,, сълзи!!!

Айде, айде, като ще критикуваме на правопис, то- до проблемА - непряко допълнение, кратък член! За критика, трябва да си много над това, което критикуваш...

Какво е това?! Да не можеш да защитиш децата си в собствената си държава, защото те е страх да не те обвинят в расизъм?! До къде стигна "цивилизования Запад"? Че и у нас се опитват да наложат същия модел... А някои тук се опитват да оправдават със "злоупотреби във властта" от страна на Путин... Путин поне пази руските деца от педофилски набези! Хиляди пъти предпочитам в България един като Путин - да си злоупотребява с властта, но да пази децата ни като очите си!

НАИСТИНА ПОЛОЖЕНИЕТО ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ Е ПОВЕЧЕ ОТ ТРАГИЧНО-ДОТАМ Я ДОКАРАХА,ЧЕ ЦЕЛИ БОГАТИ АНГЛИЙСКИ КВАРТАЛИ В МОМЕНТИ ЗА МИРИШЕЩИ МЮСЮЛМАНО-АЗИАТСКИ ЗАВЕДЕНИЯ,МАГАЗИНИ,РЕСТОРАНТИ С ПО ЦЯЛ ДЕН ЛЕЖАЩИ СЕДЯЩИ ЧАЛМИ И ЦВЕТНОКОЖИ,ПУШЕЩИ НАРГИЛЕТА....ВСИЧКИТЕ ТЕ СА С МНОГО ПРЕТЕНЦИИ И ДОРИ НЕ ПРИКРИВАТ НАГЛОСТТА СИ...НЕЩАТА НЕ ВЪРВЯТ НАДОБРЕ И БРИТАНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ПАРЛАМЕНТ ТРЯБВА ДА ПРЕДПРИЕМАТ СПЕШНИ МЕРКИ ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ ДОСТЪПА НА ПОДОБЕН ТИП НАСЕЛЕНИЕ ОТ АФРИКА,АЗИЯ,АРАБСКИЯ СВЯТ!!!ТЕЗИ ХОРА НЕ ДОПРИНАСЯТ СНИЩО ЗА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ,ПРОЯВЯВАТ БРУТАЛНО НЕЗАЧИТАНЕ НА БРИТАНСКИТЕ ТРАДИЦИИ И НЕУВАЖЕНИЕ КЪМ МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ.НЕ КРИЯТ КОНСУМАТОРСКИЯ ХАРАКТЕР НА ПРЕБИВАВАНЕТО СИ.АКО НЯКОЯ ИЛИ НЯКОЙ ОТ ТЯХ ПРИБЕГНЕ ДО БРАК С БРИТАНЕЦ ТО Е С ЧИСТО КОНСУМАТОРСКА ЦЕЛ!!!

на какво се чудиш? Винаги робите са били нечистоплътни, но без тях вече не могат защото искат да си кътат паричките.

консуматорството вече е в кръвта на всеки западноевропеец.

Децата се поръчват от богати Англичани - педофили!Част от тях са в Парламента! Стига за всичко сте обвинявали емигрантите!Над 17г са ги прикривали в Англия!

НЕ! НЕ! и НЕ! Там такива неща "не се случват" там педофилията, наркоманията, хомосексуализма , масовите убийства са си в реда на нещата!

Може да съм свикнал да пиша на латиница, а може и да съм натиснал съседен бутон - А-то е над Ъ. Дали някой ще ми повярва? ;)

хашите цигани не са по различни от британските пакистанци !

Злоупотребите от Пакистанци и Арабски мюсюлмани достигат небивали размери във Великобритания!Не знам как ще се справи Британското правителство,но ситуацията е плачевна!Тези хора не трябва и ден да живеят във Великобритания.Мюсюлманите тук крадат и безобразно злоупотребяват стърпението на местното население

Ето това се казва "НЕ-ПРОСТА" нация! Такава нация не си играе на дребно, там и извращенията им колосални!!! Малоумни постъпки на великите им социални, полицейски и каквито се сетиш служби! .... Къде е сега този велик британец, който обвини българския народ толкова бойко, че е сган, а не народ?! Да се извини!!!!!!!ВЕДНАГА!

Сигурен съм че гейпарадите нямат ни най - малък принос в случая ...?

Защо ги приемат и допускат в страната?

Добрата стара Англия е станала гнила и мухлясала, шотландците и заради това гледат да избягат от тях и обединеното кралство ще стане обеднялото кралство, много са крали и плячкосвали през последните 3-4 века и още не са го прахосали. Тука пише само за частичка от действителноста за т.н. гражданско общество в ОК-убийства,алкохолизъм,изнасилвания,педерастлък,ислямизация вместо интеграция- лошото че иние в БГ натам вървим с такива продажни и алчни политици.

Великобритания = Малката Индия.

айде пускайте още пакистанци,че тия ви са малко....забележете-властите не искали да признаят за проблема,за да не ги обвинят в расизъм...егати и глупостта,но като гледам и ние натам сме тръгнали-полицията не бие вече циганите,пак поради същата причина-боже накъде отива тоя свят,пак към първобитния строй.

Да не бях видял в Лондон плакатите, на които пише "Влизате в Шарият зона" и патрулите от обрязани с тояги дето следят по улиците да не би някой да пипне жена си по ръката или недай си Боже - тя да е с непокрита глава - може би нямаше да го повярвам. Но все пак, мои приятели англичани с горчивина отблязват, че на Острова вече му викат Малкия Пакистан.

Бирмингам

Така е като налагаха сексуални изкривявания. Това е следствие от западната гейска политика. Като прибавим, че сигурно и при араби, като при циганите, ги женят рано и савсем се изкривяват нещата.

Колониите отвръщат на удара!

Толерират жълти, араби, пакита, индийци и всякаква гмеж и ето го резултата. Но имат проблем с добре изглеждащите източно европейци. Мръсни, тъпи инглизи, не ги очаква нищо добро.

Moni, zavisi ot horata. Az za tolkova godini kak ne vidiah losho otnoshenie ne znam. No pak drugo shte spodelia - kato kaja, che sam balgarka obiknoveno se uchudvat... prosto na anglichanite im e nasadeno, che vsichki sme cigani. o druga strana vseki e poslanik na darjavata si - ako pravish dobro, pone horata, koito te poznavat shte promeniat mnenie za balgarite... taka che - poveche pozitivnost i sled ima niama 100 godini shte ni priemat kato dobri hora ;-) Sajaliavam za latinicata

Бреййй,много лоши неща стават при тези империалисти,бе!Ама,защо все,за там драпате,бе другари?!

Брей, ти събира 3 месеца малини в Англия и взе да ни говориш на вие.

Българи и румънци били лоши. Не казват циганите им. Англичаните са добри - изнасилвачи, педофили, екзекутори и професионални безработни като нашите цигани.Добре че бяхте 600 години под римско, че да ви цивилизоват

Та като стана дума за добрата стара Англия, някой знае ли какво стана с ония Найджъл Евънс заместник-председателя на британския парламент, дето беше изнасилил 7 мъже. Осъдиха ли го и на колко?

Англия от време оно е известна с детските издевателства и педофилия. Не малка част от местните англичани са педофили, но и новодошлите от колониите им се подвизават с тази дейност!!

Мръсна нация са англичаните, имам неудоволствието да ги познавам от преки контакти, години наред....

В освободените от традиционните християнски ценности общества, това което днес стряска и възмущава съвестните хора, утре може да стане стандарт, защитен от закона.

"1400 деца за 16 години в един град" Краткият отговор е: Посмали малко, манго!

Мдам, прищтяват всякаква мръсна паплач, после гледай ти - българите и румънците им били виновни! А тези мръсни мюсюлмански свине, дето са издевтелствали над децата - направо искам да ги видя мъртви, но първо изнасилени многократно!!!! Айде сега слагайте ми минуси ....

Слагаме ти плюсове...

Да не се разбира погрешно, че съм съгласен с насилието над деца ------------ ТОВА Е ЕДНО ОТ МАЛКОТО НЕЩА ЗАРАДИ КОИТО БИХ УБИЛ БЕЗ УГРИЗЕНИЯ НА СЪВЕСТТА, И БИХ ЗАСПАЛ СПОКОЕН СЛЕД ТОВА !!!!!!!!! ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ С ЕДНО ПРИЯТЕЛЧЕ - МНОГО ГОТИН, ТОЧЕН И ЛИТРАЖЕН ЦИГАНИН --- КАТО СИ НАПРАВИМЕ ГРУПИЧКА С БРИТАНКИТЕ ---------- И КАТО ВЕЧЕ СА В ОБЛАКА --------- КАК ГИ ОСЕМЕНЯВАШЕ РЕД ПО РЕД ---------- ----------- КАКВИ ИЗНЕНАДИ ГИ ЧАКАТ ДО ГОДИНА !!!!!!!!!!!! :)))))))

Сега няма ли да наскачат организации за защита на правата ма малцинствата и конкретно педофилите?

Кръвосмесители, пияници, извратеняци- що е то?

Англия съм я запомнил само с терора на деца . То не бяха сиропиталища, в които са извършвани масови издевателства над деца. То не бяха сиропиталища с открити кости на деца. То не бяха сиропиталища и католически училища с педофилия. Баси гнусната нация!

В доклада се посочва, че банди от азиатски мъже са издевателствали и са се занимавали с трафик на деца от 1997 до 2013 година. Къде е Камерън да каже, как вижда Европа с 53 милиона мюсюлмани, всичките потенциални джихадисти. Може би ще му дойде акъла в главата, когато и него го изнасилят, но тогава ще бъде късно.

"Може би ще му дойде акъла в главата, когато и него го изнасилят"? Хм...добра идея - но не само за британския премиер, а за всички премиери от държавите в ЕС. Може би чак тогава ще разберат, че на тази тема нещата в Европа вече загрубяват и бъдещето на стария континент се очертава с бурки и чалми...

Много си прав.Може би всички министър - председатели в Европа трябва да изпитат остра болка, за да спрат да си играят на демокрация.

ЕДИНСТВЕНОТО ЗА КОЕТО СЪЖАЛЯВАМ, Е ЧЕ ДЕЦАТА НЕ СА БЕЛИ - ВЕЛИКИ - БРИТАНЧЕТА !!!!!! Разбира се - ако бяха - това нямаше да им се случи - или поне за втори път !!!!!!!! Разбира се, защото в същност най-големият проблем на вЕЛИКА бРИТАНИЯ е НЕПРЕОДОЛИМИЯ И НЕПРЕКЪСВАЕМ ПРИЛИВ, НАПЛИВ И Т.Н.Т НА БЕЛИ БЪЛГАРИ !!!!!!!! ЛОШО НЯМА - НИЕ ПЪК БЕЛИТЕ вЕЛИКИ бРИТАНКИ ДОСТАТЪЧНО ГИ ПОМПАМЕ ПО МОРЕТО В ПОСЛЕДНИТЕ, А И В СЛЕДВАЩИТЕ ГОДИНИ / ще продължи / !!!!!!! ДАЖЕ КАТО СА БЪРЛЬОК / от минералната / - НЕ ЗНАЯТ И КОЙ Е ---- ТАТКОТО :))))))

важното е че са АЗИАТСКИ ГРУПИ МЪЖЕ ... някой да не си помисля че това е дело уродите от острова

Става дума за сватби с деца, както при ромите у нас и в Румъния. Законово се води изнасилване.

Ами не, изобщо не става въпрос за сватби

То не е ясно Англия ли ще се нарича, или някакъв северен Емират..

Това ми звучи , като пилаф по Пакистански.

"Цивилизация"..........................

Еврогейска демокрация.Това не им пречи ни поучават.

е, че в Англия има педофилски групи в правителството, управляващите елити и медиите като ББС..доста скандали станаха напоследък.

това го правят в ,,цитаделата,, на демокрацията-великобритания!!! представете си ,,същите,, какво вършат в ирак и сирия!!! талибанистан!!!

zeddd

Поредното доказателство, че Европа отдавна трябваше не да си отваря широко портите, а да затегне сериозно контрола върху допускането на хора от арабските страни и Африка. Някои го осъзнаха го вече, но късно. Много ги е страх от българи и румънци, а приемат на килограм индийци и пакистанци. Еми, да им е честито.

Вървете в Англия ако (си) обичате децата.

БРЦК

Е добро утро - и тука се продават 'булки' на по 11 на пазара за по 5-10 хилки. Така са наште цигани близко по манталите , а и вече и по религия с пакистанците. Примерно в Пазарджик всичкото мангал е вече мюсулманин , даже и фереджета си слагат.

Западни ценности.

Никой не ще да е българин ей, даже и сичкото сиган дето го отглеждаме.................. Турци били, мохамедани..............

евроатлантически цености