Бунтовници обстрелвали училище в Алепо, има убити деца

Шест деца под 16 години, включително бебе, са загинали вчера при нападения срещу две училища в Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Бунтовници обстрелвали училище в Алепо, има убити деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И на 20 км. да се летяли руснаците то ... те пак са виновни! То така се промиват главите на простолюдието, че като не си пусна водата в тоалетната пак ми се привижда дългата ръка на Москва!

Това което се направи и става в Сирия трябва да се пренесе в страните, които го предизвикаха, органивираха, провокираха, финансираха, които подкрепят и въоръжиха извергите срещу законното правителство и народа на Сирия. Правителство законно признато и с представителство в ООН! Пренасянето на войната при причинителите ще е единствения начин да се събудят заспалите и манипулирани маси и така и те самите да почувстват в реални условия "гъдела" , който предизвикаха у другите! Иначе всичко им изглежда като на кино и нещо много далечно, нереално и некасаещо ги! Като избиратели на управляващия ги елит, те са пряко виновни за ставащото в момента по света и трябва да си понесат последствията!

Кой още нарича садистите от ИД бунтовници?!

ЯСТРЕБИТЕ ОТ САЩ,СА ВОЕННО ПРЕСТЪПНИЦИ И ТЕРОРИСТИ!!!

чистят сирия от хората, какви ли ще заселват там някога

Към платеното многоточие. Не са ли малко тези училища? Само 42 за един квартал на разрушен град? Според мен са поне 420. А виж, в Мосул са по-простовати и там училища няма. . "... ( нерегистриран ) 28.10.2016 09:14 . За малко да повЕрваме. Училища, автобуси, оон конвои с хуманитарна помощи, граждански самолети, пазари и болници (42 на брой само в Алепо за 5 месеца) са руски специалитет. "

Ако четеш новините както поста ми... нищо чудно да си пропуснал това. БОЛНИЦИ бе келеш. Не чилища. Ха сега напиши в гоогле 42 болнични заведения и Акепо и ще намериш репортажа В ДИР.БГ!!!!!

На това лекенце малко ще набиеш ли удивителната да го махнат щото съм прав? Last month, there were 42 attacks on medical facilities in Syria, 15 of which were hospitals in which we work. Right now, there is an attack on a medical facility every 17 hours

А, къде са сега промитите европейски мозъци да "коментират"??

Кво да коментират, след като новината е от ТАСС! Има ли случай ТАСС да не пускал лъжливи новини!

То, там, много училища бе, много нещо! Уж война, а училище до училище и все пълни с ученици? Да се сненачуди човек! Всеки ден гръмват по няколко и все има още... Не вярвам инфо агенциите по цял свят да лъжат. Все някоя щеше да пише различно от другите. Остава единствено, лъжите да се излъчват от самото място.

Добрите проамерикански бунтовници обстрелвали училище в Алепо, има убити лоши сирийски деца.

Страшна новина! А кого бомбардират руснаците, военни ли, или жени, деца и старци?????

Щабовете на противника.

Добър ден, мурзилки! Как сте? Заредихте ли калашниците? Пуцайте наред! Де що има американци, европейци, Нато, училища и болници - трепете наред. Едно време дядовците ви подкрепяха Хитлер и Сталин срещу демократичните държави, сега е вашият ред да стреляте по тях! Виновни сме ние, че не ви пратихме в Белене да храните прасетата , като нашите бащи и дядовци!

Човеко Божи, за твойте дядо и баща не мога да твърдя, но за теб съм абсолютно уверен, че имаш нужда от специализирана помощ. Виж каква е темата и прочети какво си написал.

че са демократични държави. Ама то беше отдавна. Явно има още да учиш.

"Информацията на руската армия е обявена от говорителя на министерството на отбраната..." След това изречение спрях да чета. Руснаците толкова много лъжат и бълват дезинформация чрез тролове и агенции, че дори и да кажат някой път истината - пак няма да им повярват. Хайде сега да видим колко са троловете кремълски тук.

САЩ СА ИД И ИД СА САЩ

Само че ИД заплашват САЩ и Европа, а Русия - не. Сигурно защото Путин не ги закача, а трепе враговете им - умерена опозиция или както там им викат. САЩ и Ирак скоро ще ги натикат при господарите им в Сирия, да видим тогава какво ще се оправят с тях.

Ей такива смелчаци са воините на Аллах-а, вчера заради тях затриха 22 деца, днес пък направо по тях стрелят! Евала!!!

И КОЙ ХОДИ НА УЧИЛИЩЕ ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА , , , , , , , А ?

Как кой? Терористите!

Ахаааа, затова руснаците бомбят училищата. Те по време на война сигурно само терористите лежат в болница... и затова руснаците бомбят и болниците. Стана ми ясно, благодаря.

Обама започна войните в Украйна, Либия ,Ирак, Сирия. Американските гьонсурати накрая си намериха майстора. Тепърва ще си плюят изгнилите ГМО зъбчета

Краят на изгнилите фъшкии настъпи. Русия ги бие по изгнилите кратуни и тлъстите ГМО задници. Нема мърданье ! Факти и доказателства . Точка ! А не Садам използувал химическо оръжие. Избиха 1 млн. иракчани престъпниците....

а като четем ТАСС излиза, че иде края на жужи. Що така незнам.

нощи гледах по руската телевизия разискванията в ООН във връзка с военните действие в Алепо. Направи ми впечатления втвърдения тон на Виталий Чуркин. Човекът в прав текст отправяше питания към представителите на другите, знайно кои, страни. Нямаше я общоприетата дипломатичност, нямаше завоалирани фрази - директно:"Ако искахме да слушаме проповед, щяхме да отидем на църква. Ако искахме да слушаме поезия, щяхме да отиде на театър. Ако нямате какво да кажете, подплатено с факти и документи, просто не говорете" - цитат по памет. Съветвам ви да наблюдавате по-нататъшните заседания на Съвета за безопасност на ООН - Русия тръгва с рогата напред срещу клеветниците и иска вече не общи и празни приказки, а факти, подплатени със снимки, документи и т.н. Чакат ни доста интересни дни.

По руската телевизия винаги е така. Народа трябва да бъде надухван и екзалтиран. Иначе ще вземе да погледне в хладилника и да разбере, че нещата май не са каквито им казват.

Искаш да кажеш, че руснаците са манипулирали кадрите и изказванията на представителите в ООН, за да изглежда хладилникът на руснаците пълен? Мдаааа, трябва да помисля върху този аргумент, много е силен. Евала на руснаците, щом могат да манипулират и преките предавания от заседанията на ООН.

С гениалния си ход товарищ Володя Шеломов спечели цели две нови страни с камикадзета, които ще идват да разходка в Масква. Не му стигна украина, ами сега и сирийците.

Абе урод нямаш ли срам да пишеш под чужд никнеим

нарочно е паписал иванТ - плаши от работодателите си

Монтирания от запада видео клип е доказателсво за тъпотията им !!! от десет видеоклипа събрали един и безграмотно - при авиобомби първо се пробива покрива НО ТОЙ Е ЦЯЛ !!!ЧИНОВЕТЕ СЪЩО ЦЕЛИ а и най големия трик слънцето - от него СЯНКИТЕ СА РАЗЛИЧНИ (в едно и също време) ПАК Е ТЪПОРТЯ НЕДОРАЗВИТА ОТ ЛИПСАТА НА СИВО В-ВО В МОЗАЦИТЕ ИМ

Майсторите по убийства на ученици, болни хора, невинни граждани и даже мъртъвци са единствено и само американските разбойници. Светът отлична разбра, че САЩ са ИД и ИД е САЩ.

Можеш ли да ми посочиш един българин, видял с очите си смъртта на руски войник за освобождението на България?

За малко да повЕрваме. Училища, автобуси, оон конвои с хуманитарна помощи, граждански самолети, пазари и болници (42 на брой само в Алепо за 5 месеца) са руски специалитет.

ОТ ПАЧАВРОСТАН Е!!! ХАМЕРСКАТА ПОМИЯ СВЪРШВА БЕГЕЕЕЦ

какви бунтовници!?!?!!? това главорезите на сорос! Съвест май нямат някои

Свидетелите на руската вандалщина и геноцид в Алепо са много,така че няма кой да повярва на руските манипулации!Путин и Асад трябва да бъдат съдени за престъпления с/у човечеството,за масовите убийства на жени и деца!

щерьоооооо тъпотия си както и твоите работодатели - ПОМИЯ ДВ ВИ ИМА ПРОСТАЦИ

Те твоите работодатели пък са много умни. Никой не ви вярва вече.

Вчера изразих мнение, че възможно да е обстрелвано училище в района контролиран от правителството, а не училище в района контролиран от "умерените". За съжаление се оказах прав. А вчерашната статия е поредното доказателство кой започна и води т.н. хибридна война. До тези които ги защитават - ЗАСРАМЕТЕ се, разбира се ако имате срам.

да вземе инициатива в опорните точки..то не може само глуха отбрана, требва и пропаганда.

E стигнахме и до този момент на свободата на словото когато като говориш истина се води за пропаганда. Трагедия...

САЩ започнаха втората война срещу Ирак, след като Великобритания показа снимки на лаборатории за биологически оръжия. След като САЩ навлязоха в Ирак и обесиха президента им Садам Хюсеин, няколко години търсеха биологически, химически оръжия и лаборатории. И какво - НИЩО! Затова и сега не им вярвам на САЩ и на ЕС (превърнали се в послушници на САЩ) за използването на химически оръжия от законния президент и армия на Сирия. Не вярвам на САЩ и НАТО и защото виждам какво става в Ирак след намесата им. Същото е навсякъде където са се намесили: Афганистан, Либия...Хаос, разруха, конфликти между племена и общности в държавите и т. н.

Много е странно когато слагат минуси на исторически хакти.

САЩ инструктира умерените да взривяват училища и да трепят деца, после обвиняват Русия за да саботират настъплението им срещу джихада. Инструктират умерените да се смесят с цивилни, част от които и без друго са ислямисти и ги подкрепят. Така се слага точка на руските бомбардировки. Всичко това за да се воюва срещу Асад с откровено подкрепяне на ислямисти от САЩ. Така смятат че изтощават Русия и ще свалят рано или късно Асад. Хубави хора са американците и са ни добри приятели. Вазовски машиностроителни заводи (позор за опетняване на името на Вазов) бълват денонощно продукция за умерените. И утре пак чакайте дядо ви Иван да ви спасява гащите като през 1878.

Много си прав човек. Това е запазена марка на американците. Защо нищо не се споменава за американските тъй наречени грешки. Колко пъти удрят училища и болници, но за това никой нищо не споменава. Руснаците в Афганистан бяха агресори. А какви са сега Американците в Афганистан.Където мине американец нищо не остава след него.

мадъраша ако имаше специалисти нямаше да е на това дередже. камо ли пък да съдят за ценза на останалите.

Всички вярваме на Русия и нейните тролове. Ама много им вярваме.

От името на всички меки китки ли говориш, или само от името на тези от вашето НПО? :))))))))

Интернет е таткото на всички пропагандни кампании по света. Не е трудно човек, ако има желание да се информира от първа ръка в оригинал :) Професията трол е на изчезване. Простотията на сегашните тролове показва, че и денги нету. Обърнали са го на откровени псувни, които незнайно защо, модераторите си затварят очите и толерират.

След Испания и Малта отказала да зареди с гориво Адмирала. Явно всички се страхуват, че когато пристигна на позиция в Сирия и войната ще свърши. Няма да има повече стрелби по деца и цивилни.

То няма да има живи деца и цивилни

Само озверели от глад простестъри ще има през януари. Иде край на 30 центовите надници от АзБ. :))))))) На кой ще слугувате, след като Тръмп затвори мизерната ви ясличка? Дори и Ердоган не ви ще вече. :)))))

На това му викат кибер война!

Да!

Великата руска космическа войска е способна да се бие с цивилни без оръжие,деца с ученически чанти, и болни на легла в болниците...

Щерита, януари ще е студен и твърде гладен за теб. :))))

Намаляване на цените на петрола(газта и нефта) е право порпорционално на пишещите тролове платени от руското посолство и обратно порпорционален на гладуващите путеноиди в България..ха.ха

Руснак никога не си признава престъпленията. Всеки руснак знае: Победителей не судят Тоест побеждаваме и забравяме всички ужасии, които сме направили Остава Великая Победа Само дето в Украйна е Великое поражение В Сирия и там се очертава същото

Геец, твоите, как пък веднъж не осъдиха ислямистите? Как пък веднъж не признаха обстрел на училище, болница?

Нагъзидзе, ти кога ще си признаеш за грузинеца?