Коментари - Съдът пусна от ареста шофьор, прегазил две деца | Днес.dir.bg

Съдът пусна от ареста шофьор, прегазил две деца

Окръжният съд в Ловеч освободи с мярка "домашен арест" шофьора, причинил смъртта на две 16-годишни деца при катастрофа след автогонка край Лесидрен през лятото.

Обратно в новината

Коментари - Съдът пусна от ареста шофьор, прегазил две деца | Днес.dir.bg

Коментари

Днес в училището, в което работя и в което имахме честта да преподаваме на Вили, обсъждахме, че реално тази новина е неточна. Истината е, че прокуратурата за два месеца не е могла или не е искала да повдигне обвинение срещу този... индивид (съжалявам, но двоен убиец не мога да нарека "човек"). Какво са спали два месеца? И сега съдът ли е виновен, че е принуден да спазва закона? Какво сме спали ние, че сме избрали политици, които са "сътворили" подобен закон, позволяващ "домашен арест" на двойни убийци? Не съм фен на съда, но в случая те са най-малко виновните.

супер! браво! нямам думи - отивам да сгазя някой

Еми какво да ви кажа ако съм роднина на тези деца просто ще го изчакам да се прибере и ще го убия с мотика!

Съдът е поощрил другия нагъл мангал, (когото даваха по телевизията с когото убиеца се е състезавал) че може да гази наред няма нищо страшно, ще постои 2 месеца в ареста и толкова, доходи няма няма заплата ни глоби, ни кръвнина , книжка не му трябва и т.н. Като ти ударят шамар обърни и другата буза ....Уважаемия съд да осигури още три деца да ги нареди на банкета да има и за другия мангал и той да стане герой.

Ние те пускаме за малко,пък да видимдали ще се сетиш да избягаш... Стигам до извода че в България най-добре е да си ЦИГАНИН ! -Не плащаш ток! -Пътуваш безплатно в градския транпорт! -Позволено ти е да лъжеш!(дори да си кандидат за кмет) -Имаш книжка въпреки че не можеш да четеш!?! -При конфликт с Българи полицията те пази! -Строиш си колиба където ти хареса въпреси че земята не е твоя! -Настаняваш се в нефункционираши училища и ги браниш като крепост а полицаите само вдигат рамене и казват че нищо не могат да направят! -Биеш възрастните хора по селата за парите от пенсията и им крадеш добитъка!................................................................................................................................................. ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ЛИ ?

Колко пъти да повтарям, че съдиите са масово за бесилото???

От всички новини тези дни стигам до извода, че да прегазиш някого е съвършеното убийство. Родителите просто да запалят една кола и случайно да минат през обвиняемия ( в България това вече не е наказуемо). А аз трябва да си купя кола..... и да измисля как да се кача с нея по стълбичките на парламента.

На мангал прилича. Кой ли му е дал книжка?

..

Дал или продал книжка ?

За два месеца ТРЯБВАШЕ ДА СА ГОТОВИ ВСИЧКИ ЕКСПЕРТИЗИ И ДА ИМА ВНЕСЕН ОБВИНИТЕЛЕН АКТ. Няма за какво да го държи съдът в ареста, след като дознателите се бавят с досъдебното производство. Като има обществен интерес да бяха поработили повечко. Да не говорим, че при това дело освен експертизи и няколко разпита друго няма.

На прокурора не му стигнали два месеца да разпита един свидетел????

На водещия досъдебното производство- дознател. Прокурорът дава указания какво да се извърши и дознателите го изпълняват. Там е заровено кучето и повечето пропуски.

Съдебната реформа протича по план ! Когато освободят и последния Убиец ще е окончателно завършена ! Скоро !

Да живее бълХарският съд-най хуманният съд на света

Та нали идват избори, а всеки цигански глас е важен за партийните квоти и резултати! Това че един убиец излиза на свобода няма никакво значение, важно е циганите да гласуват "за кандидата на правилната" партия! А това че са загинали деца, българчета, няма никакво значение за съответните застъпници за този убиец! Има ли истнско правораздаване и спазване на законите в България?! Категорично не! Съдийте по места са се превърнали в чиновници и лъже прораздавателни органи!

.................................................................................................................................... Каста от убийци. .............................. Многоточието е просот хубави пожелания по адрес на сидиите.

Пак КОРУПЦИЯ!

от ГЕРБ. Честито!

Хайде и този замина.Нищо де,едни хора са взели едни пари....

Ах колко хубаво е да си бандит и дегенерат в европейска Вулгария-:)

Има ли независим съд и въобще съдиите отсъждат ли справедливо? Все по-ясно става, че правосъдието ни е пълен батак! И лекарите ни трябва да лекуват, но се оказва, че парите са стимул и предимство. Всичко това е като проказата. Хората са заразени. Нужна е промяна в мисленето...

Убил е две деца и ренаил тежко трето?! Досега трябваше да е осъден!!!

Вие имате ли деца, братя и сестри, родители. Каква им е цената?

Немога да разбера защо укриването и бягството не са утежняващи обстоятелства и автоматично да водят до увеличаване на присъдата ? Доколкото разбирам ако се укриеш, избягаш и все пак те хванат това не води до увеличаване на присъдата - ако е така, всеки ще се опитва да избяга. Онези които убиха човека на Витоша - 3 го прикриват и те не са обвиняеми !!! прикриваш следи от убийство и всичко е ОК !!!

Ами тогава да избием съдиите!

Е, ясно е к.рвенското поведение на съда. Точно сега е моментът да се накаже урода. Вън от ареста е лесен за улавяне. Само да се намерят подходящите хора за лов... Иначе ще има справедливост на куково лято.

Явно,че е дошло време да вземем нещата в свои ръце.

Нашият съд е най добрия съд в света,защото е най хуманен,като пуска убийци и престъпници на свобода и никак не е корумпиран.

Да попитам - защо всички тези боклуци прокурори и съдии получават по 80 бона при пенсиониране, сиреч по 20 заплати?! Защо?! Защо?! Заради това, че си получават бонусите от престъпниците цял живот и живеят в палати ли?! Защо лекари и учители не получават по 80 бона при пенсиониране, защо?!

В България няма правосъдие.Има кривосъдие.Всички беди започват от там.

съдията Линч

pompai

Браво ....

kazvaite imenata na sadiite bre

защо това нещо още се нарича съд?

съдът се води само за прикритие ...

За да може сега да издири и останалите и да ги разтакова и тях! Дано и децата на съдиите са сред тях!

Защо юристите са съчинили закони, които не им вършат работа?

3ащото самите те и децата и внуците им наù-много нарушават законите .

в българия никаква гадост не може да бъде изненада

Колко трудно може да е да се въведат електронните гривни? Технология на доста години, съответно доста сигурна и вече значително по-евтина. Желание няма. Защо ли?

защото тоя ще избяга заедно с гривната и ще я продаде някъде, а парите ще си ги делка със съдиите и прокурорите...

Този като го гледам какъв е младичък и спретнат мургавел ... бай Ставри от южното крило сигурно ще си представя, че е с мулатка, докато е с него. Пожелавам му много незабравими нощи в Централния Софийски затвор или където го разпределят!

ДО МИЛАНО-ГЕРБ СА ВТОРИЯТ ЕШАЛОН НА БКП-Д.С.!!!ЯСЕН ЛИ СЪМ?

до онзи ден тук се правеха анкети, спореше се, бб каза да му хващат по толкова и толкова джигити, цацаров се изказа, друг се изказа... абе... лошо нема, ама резултатите на практиката са все тези, като този горе. какво има да се коментира повече. ако и този не може да бъде осъден по бърза процедура - закривайте и територията, но и спрете да събирате данъци. това е.

Абе оня мангал дето изби децата край Луковит няма ли да го върнат и да влиза в затвора? Какво става тука бе хора. Май да спираме да плащаме данъци.

много сте прав. гаврата с данъкоплатеца е просто нетърпима. може би някой иска да докаже, колко са глупави данъкоплатците с толерантността и търпението си. и е прав. доказа го.

Българин с чисто съдебно минало, с редовни книжка, документи и застраховки, движеще се със съобразена скорост, блъсне неправилно пресичащ администратор на сайт. Каква ще е присъдата ?

Отново до админа - вместо да ми триеш коментарите разкарай тъпите реклами дето излизат на целия екран.

Браво на Българския съд. Токова е хуманен !!!

Що ми скрихте казусите бе ?

евала!

"Законовият срок" за задържане сигурно е два месеца, защото се предполага, че за това време обвиняемият ще бъде осъден (или оправдан). Въпросът сега е защо този м....л още не е осъден? Трябваше да го карат към панделата, а не у дома!!!

Какъвто е премиерът и правителството, такава е и правосъдната ни система!Какво очаквате?!

Нещо не виждам коментари от хората с 'бензин в кръвта'... Когато се пише за строги мерки в закона, веднага се надига вой, че видиш ли нямало загинали при дрифт и гонки. Когато обаче стане трагедия мълчат и гледат настрани. А по новината - ега го го блесне него нещо на излизане от вкъщи!

Извод: законодателите и съда трябва да да бъдат арестувани дългосрочно.

Защо трябва да издържаме това МВР, прокуратура, съд? Само харч на обществени средства! Ами да ги закриваме, да ядат от техния си контингент. Толкова пари ще останат в държавния бюджет!

И какво, в случая, са виновни МВР и съда? Айде прокуратурата - да, забавила се е и не е внесла в срок делото. Но МВР са направили максималното - държали са го в кауша максимум колкото им позволява закона. И съда е действал според същия закон. Ако търсиш виновни - иди пред огледалото и помедитирай над тезата "кого избрах в НС да мисли закони".

Коментари - Съдът пусна от ареста шофьор, прегазил две деца | Днес.dir.bg

Съдът пусна от ареста шофьор, прегазил две деца

Окръжният съд в Ловеч освободи с мярка "домашен арест" шофьора, причинил смъртта на две 16-годишни деца при катастрофа след автогонка край Лесидрен през лятото.

Обратно в новината

Коментари - Съдът пусна от ареста шофьор, прегазил две деца | Днес.dir.bg

Коментари

Днес в училището, в което работя и в което имахме честта да преподаваме на Вили, обсъждахме, че реално тази новина е неточна. Истината е, че прокуратурата за два месеца не е могла или не е искала да повдигне обвинение срещу този... индивид (съжалявам, но двоен убиец не мога да нарека "човек"). Какво са спали два месеца? И сега съдът ли е виновен, че е принуден да спазва закона? Какво сме спали ние, че сме избрали политици, които са "сътворили" подобен закон, позволяващ "домашен арест" на двойни убийци? Не съм фен на съда, но в случая те са най-малко виновните.

супер! браво! нямам думи - отивам да сгазя някой

Еми какво да ви кажа ако съм роднина на тези деца просто ще го изчакам да се прибере и ще го убия с мотика!

Съдът е поощрил другия нагъл мангал, (когото даваха по телевизията с когото убиеца се е състезавал) че може да гази наред няма нищо страшно, ще постои 2 месеца в ареста и толкова, доходи няма няма заплата ни глоби, ни кръвнина , книжка не му трябва и т.н. Като ти ударят шамар обърни и другата буза ....Уважаемия съд да осигури още три деца да ги нареди на банкета да има и за другия мангал и той да стане герой.

Ние те пускаме за малко,пък да видимдали ще се сетиш да избягаш... Стигам до извода че в България най-добре е да си ЦИГАНИН ! -Не плащаш ток! -Пътуваш безплатно в градския транпорт! -Позволено ти е да лъжеш!(дори да си кандидат за кмет) -Имаш книжка въпреки че не можеш да четеш!?! -При конфликт с Българи полицията те пази! -Строиш си колиба където ти хареса въпреси че земята не е твоя! -Настаняваш се в нефункционираши училища и ги браниш като крепост а полицаите само вдигат рамене и казват че нищо не могат да направят! -Биеш възрастните хора по селата за парите от пенсията и им крадеш добитъка!................................................................................................................................................. ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ЛИ ?

Колко пъти да повтарям, че съдиите са масово за бесилото???

От всички новини тези дни стигам до извода, че да прегазиш някого е съвършеното убийство. Родителите просто да запалят една кола и случайно да минат през обвиняемия ( в България това вече не е наказуемо). А аз трябва да си купя кола..... и да измисля как да се кача с нея по стълбичките на парламента.

На мангал прилича. Кой ли му е дал книжка?

..

Дал или продал книжка ?

За два месеца ТРЯБВАШЕ ДА СА ГОТОВИ ВСИЧКИ ЕКСПЕРТИЗИ И ДА ИМА ВНЕСЕН ОБВИНИТЕЛЕН АКТ. Няма за какво да го държи съдът в ареста, след като дознателите се бавят с досъдебното производство. Като има обществен интерес да бяха поработили повечко. Да не говорим, че при това дело освен експертизи и няколко разпита друго няма.

На прокурора не му стигнали два месеца да разпита един свидетел????

На водещия досъдебното производство- дознател. Прокурорът дава указания какво да се извърши и дознателите го изпълняват. Там е заровено кучето и повечето пропуски.

Съдебната реформа протича по план ! Когато освободят и последния Убиец ще е окончателно завършена ! Скоро !

Да живее бълХарският съд-най хуманният съд на света

Та нали идват избори, а всеки цигански глас е важен за партийните квоти и резултати! Това че един убиец излиза на свобода няма никакво значение, важно е циганите да гласуват "за кандидата на правилната" партия! А това че са загинали деца, българчета, няма никакво значение за съответните застъпници за този убиец! Има ли истнско правораздаване и спазване на законите в България?! Категорично не! Съдийте по места са се превърнали в чиновници и лъже прораздавателни органи!

.................................................................................................................................... Каста от убийци. .............................. Многоточието е просот хубави пожелания по адрес на сидиите.

Пак КОРУПЦИЯ!

от ГЕРБ. Честито!

Хайде и този замина.Нищо де,едни хора са взели едни пари....

Ах колко хубаво е да си бандит и дегенерат в европейска Вулгария-:)

Има ли независим съд и въобще съдиите отсъждат ли справедливо? Все по-ясно става, че правосъдието ни е пълен батак! И лекарите ни трябва да лекуват, но се оказва, че парите са стимул и предимство. Всичко това е като проказата. Хората са заразени. Нужна е промяна в мисленето...

Убил е две деца и ренаил тежко трето?! Досега трябваше да е осъден!!!

Вие имате ли деца, братя и сестри, родители. Каква им е цената?

Немога да разбера защо укриването и бягството не са утежняващи обстоятелства и автоматично да водят до увеличаване на присъдата ? Доколкото разбирам ако се укриеш, избягаш и все пак те хванат това не води до увеличаване на присъдата - ако е така, всеки ще се опитва да избяга. Онези които убиха човека на Витоша - 3 го прикриват и те не са обвиняеми !!! прикриваш следи от убийство и всичко е ОК !!!

Ами тогава да избием съдиите!

Е, ясно е к.рвенското поведение на съда. Точно сега е моментът да се накаже урода. Вън от ареста е лесен за улавяне. Само да се намерят подходящите хора за лов... Иначе ще има справедливост на куково лято.

Явно,че е дошло време да вземем нещата в свои ръце.

Нашият съд е най добрия съд в света,защото е най хуманен,като пуска убийци и престъпници на свобода и никак не е корумпиран.

Да попитам - защо всички тези боклуци прокурори и съдии получават по 80 бона при пенсиониране, сиреч по 20 заплати?! Защо?! Защо?! Заради това, че си получават бонусите от престъпниците цял живот и живеят в палати ли?! Защо лекари и учители не получават по 80 бона при пенсиониране, защо?!

В България няма правосъдие.Има кривосъдие.Всички беди започват от там.

съдията Линч

pompai

Браво ....

kazvaite imenata na sadiite bre

защо това нещо още се нарича съд?

съдът се води само за прикритие ...

За да може сега да издири и останалите и да ги разтакова и тях! Дано и децата на съдиите са сред тях!

Защо юристите са съчинили закони, които не им вършат работа?

3ащото самите те и децата и внуците им наù-много нарушават законите .

в българия никаква гадост не може да бъде изненада

Колко трудно може да е да се въведат електронните гривни? Технология на доста години, съответно доста сигурна и вече значително по-евтина. Желание няма. Защо ли?

защото тоя ще избяга заедно с гривната и ще я продаде някъде, а парите ще си ги делка със съдиите и прокурорите...

Този като го гледам какъв е младичък и спретнат мургавел ... бай Ставри от южното крило сигурно ще си представя, че е с мулатка, докато е с него. Пожелавам му много незабравими нощи в Централния Софийски затвор или където го разпределят!

ДО МИЛАНО-ГЕРБ СА ВТОРИЯТ ЕШАЛОН НА БКП-Д.С.!!!ЯСЕН ЛИ СЪМ?

до онзи ден тук се правеха анкети, спореше се, бб каза да му хващат по толкова и толкова джигити, цацаров се изказа, друг се изказа... абе... лошо нема, ама резултатите на практиката са все тези, като този горе. какво има да се коментира повече. ако и този не може да бъде осъден по бърза процедура - закривайте и територията, но и спрете да събирате данъци. това е.

Абе оня мангал дето изби децата край Луковит няма ли да го върнат и да влиза в затвора? Какво става тука бе хора. Май да спираме да плащаме данъци.

много сте прав. гаврата с данъкоплатеца е просто нетърпима. може би някой иска да докаже, колко са глупави данъкоплатците с толерантността и търпението си. и е прав. доказа го.

Българин с чисто съдебно минало, с редовни книжка, документи и застраховки, движеще се със съобразена скорост, блъсне неправилно пресичащ администратор на сайт. Каква ще е присъдата ?

Отново до админа - вместо да ми триеш коментарите разкарай тъпите реклами дето излизат на целия екран.

Браво на Българския съд. Токова е хуманен !!!

Що ми скрихте казусите бе ?

евала!

"Законовият срок" за задържане сигурно е два месеца, защото се предполага, че за това време обвиняемият ще бъде осъден (или оправдан). Въпросът сега е защо този м....л още не е осъден? Трябваше да го карат към панделата, а не у дома!!!

Какъвто е премиерът и правителството, такава е и правосъдната ни система!Какво очаквате?!

Нещо не виждам коментари от хората с 'бензин в кръвта'... Когато се пише за строги мерки в закона, веднага се надига вой, че видиш ли нямало загинали при дрифт и гонки. Когато обаче стане трагедия мълчат и гледат настрани. А по новината - ега го го блесне него нещо на излизане от вкъщи!

Извод: законодателите и съда трябва да да бъдат арестувани дългосрочно.

Защо трябва да издържаме това МВР, прокуратура, съд? Само харч на обществени средства! Ами да ги закриваме, да ядат от техния си контингент. Толкова пари ще останат в държавния бюджет!

И какво, в случая, са виновни МВР и съда? Айде прокуратурата - да, забавила се е и не е внесла в срок делото. Но МВР са направили максималното - държали са го в кауша максимум колкото им позволява закона. И съда е действал според същия закон. Ако търсиш виновни - иди пред огледалото и помедитирай над тезата "кого избрах в НС да мисли закони".