Деца нападнаха и раниха с брадва възрастен мъж

Възрастен мъж и внукът му пострадаха при ново нападение, извършено от деца в монтанско село.

Обратно в новината

Коментари - Деца нападнаха и раниха с брадва възрастен мъж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смърт. Без значение от възрастта. Това са зли същества, които ще сеят зло цял живот.

Дами и господа словоохотливи плямпачи...., Елате и поне за една седмица поживейте в Монтанско село или където и да е в Северозападна Булгария....Елате в царството на индииското малцинство в БГ. После давайте съвети... Ако тръгнеш да се саморазправяш на следващият ден си пребит от циганския клан или след седмица си в полицията за това, че си им нарушил правата и си ошамарил малкия манго или си одрусал някой от тях докато е крадял в къщата ти... Никаква защита от никой, ФАКТ. Тък е царството на циганската, пардон индийската престъпност. Както е тръгнало вече и българи няма да останат тук... Ееее,добре даите ми една единствена причина поради, която да постъпя по друг начин????

В долната дтатия става въпрос за руснаци,а в тази за цигани.При тези народи това си е вековна традиция и не бива да им намираме маана.

наказания от 3г. условно за жестоко убийство с ритници по главата. А тези хлапета вероятно няма и да ги накажат, защото дядото, дъщеря му и внука ся живи. А и освен това са българи. Де да бяха роми или мигранти и двете момчета и майката щяха да са в ареста.

Някога, по време на борбата срещу расизма в САЩ един прокурор беше казал крилатите думи:"И нас в САЩ съдят всички престъпници, включително и негрите". Тук ситуацията е много близка. Циганинът не е човек - той е екземпляр. Животно някакво. Глутница цигтани с нищо не с еотличава от глутница помияри. Циганинът е страхлив когато е сам. Но когато се съберат на глутници стават опасни. Циганинът не посяга на по-силните - както казах той е страхлив. Но само да му падне някой по-слаб от него - стой та гледай. Престъплението ражда престъпление. И ако не се вземат мерки, нека никой не се чуди, ако намери тези цигането претрепани в някоя какавка. Ама тогава т.н. полиция ще се задейства. Когато е да пази мангалите много са чевръсти.

След като отстраняват жената от пътя си, удряйки я с лопата през лицето, момчетата се насочват към дядото и го удрят с брадва по главата.

Казвам се Цветомир Цонев. Дайте ми свободата безнаказано да убивам подобни полухора и ще ги обеся на собствените им черва. Цигани, българи, марсианци...Писна ми от цялата мизерия, в която ни принуждават да живеем.

Циганинът е животно, но животното се дресира. Вие, които отказахте да дресирате циганите, вие които ги хващате и пускате, вие там горе, които пишете и непишете законите, вие които ги спазвате и неспазвате - да горите в ада доно, вие и вашите деца! Вие които целенасочено създадохте машината за претопяване на Българите - ЦИГАНИТЕ, вие не сте Българи, вие сте Българо - убийци!

Предполагам, че поне едно може да ни обедини като народ, поне едно може да ни извади от безразличието и овчото търпение - организиран отпор срещу разбеснялата се паплач. Оказва се, че единственото "оръжие" срещу животното, е сила! Нямаме национална кауза - ами, ето я"Аз съм България! Аз си връщам България! /Моля, не ми прикрепяйте коментар, че звуча нацистки...!/ И, да допълня:"На българина умът дохожда, когато извият врата му под секира" /Пенчо Славейков.

не трябва да е сурова, а трябва да е неизбежна :) Примерно в Холандия, за рецидив, държавното наказание е шест години затвор + колкото даде съдията за повторното деяние. Гарантирано. Така преди отново да посегнеш, ти си знаеш, че шестте годинки не ти мърдат. Затова страната закри 19 затвора, защото няма никой в тях. Друг е въпроса защо има повече от 19 затвора :)

Неведнъж съм го казвал - толерастията ще ни изяде главите. Българския законодател мисли наказанията от гледна точка на изпълнимостта им. Затова гледа ако е глоба, да може да я събере (не че я събира), а ако е затвор да може да го излежи. Ако ще един рейс народ да утрепе, ще му треснат 20 години, защото в България наказанията се припокриват и се взема най-тежкото. Факт.

имали са. За съжаление българското сели, такова каквото са го направили е организирано по времето на социализъма, когато по подразбиране който се роди в селото, там си и умира, без възможност да се изнесе. Живота се променя, но селото си остана същото. За това не е виновен нито Бойко, нито Тръмп, нито Путин. Така са си подредили живота в който живеят и днес.

Надявам се живееш извън БГ, с друг паспорт си и отвреме на време влизаш в Дира, така ще оправдя изказването ти. Иначе е пълен и тотален страм, ако си Българин. И мислиш ли, че тази измет няма да стигне до изумрудения град София?

Ако беше достатъчно умен, щеше да стигнеш сам до извода, че съм обикновен реалист. Не може да съдиш младите, че не са направили втора Германия, в която да живеят старите добре. Да я бяха направили старите и да си бяха възпитали децата като младите германци.

Първоначално се възмутих, че публикуват снимката на горкият дядо, после реших, че е хубаво да го видим горкия, да видим Българския дядо. Нека ни е ясно какво се случва по Българските села. Нека ни е ясно на какъв геноцид са подложени Нашите Дядовци и Баби. И все пак голямата трагедия е не самото престъпление, а че няма кой да надигне глава, няма кой да накаже несправедливостта, няма институци, няма хора, НЯМА БЪЛГАРИ. Ако Прабългарите се вдигнат от гробовете и вядят това което е останало от тях ще умрат втори път.

Възрастните хора живеят в селото такова каквото са си го направили като млади.

Къде е властта? Къде е законността? Трябва ли ние да се самоотбраняваме?

с бат Сали законодател? я пак помисли.

Мислиш ли, че го има дори това "ние"? Има ли някой който би направил нещо за човечеца?? Ако няма добровлоци, аз като жена (която не е много по боевете) съм готова да платя на някой да ги размаже!

Напълно съм съгласна, само че защо да действаме на парче? Бих дала пари и за кардиналното решаване не само на този проблем , а и за отстраняването на 240-те хрантутници в парламента. Лошото е, че те са като кукувичето, така са оплели и стиснали народа за шията, че е трудно разплитането.

къде сте бе, синдиката на МВР то къде сте бе? Нали ревяхте за заплати ко става за 1 стинка работа не вършите. ЗАКАЧАЛКИ ЗА ШАПКИ! А И ДА НЕ ЗАБРАВЯ СЛУГИ НА МАФИЯТА И ПОЛИТИЦИТЕ!

Нали гласувате за него бе да оправи държавата от 2001г. Боку оправя държавата ни! Хахха ей тва е пълен цирк в София и на още 2-3 места живото е долу горе по-добре и вече сме ехееее в космоса от радост. Другарите ГРОБАРИ!

ще ли да спирът децките на бабата и дядото! кво са финовни те?

Това не са деца и цигански маймуни!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Да им отрежат главите още сега, докато е време, защото после цял живот ще ги храним!!!!!!!!!!

една от малкото територии, която си отглежда и бди над неграмотна, проста, криминогенна и постоянно искаща измет, циганската. няма държава или икономика, способна да издържи на такова доене с милиони помощи за ценния мат'риял, тези човекоподобни, дето все за права квичат и как всеки им е длъжен. НПО-тата, сега да не пропуснете да изгрухтите и вие как това е език на омразата или подобен еврогейзерски трактат. приятен ден.

Въобще няма да чуеш Български Хелзински Комитет, Америка за България и др. подобни боклуци в подобен случай- все едно от Фондация Четири лапи да се обадят като кучета изядът някой пенсионер на село или нахапят човек докато си чака автобуса :)

Да се чете - циганчета нападнаха с брадва...... Заглавието е нещо от рода на да живее чадъра над етническата престъпност..... деца били :(

Официално над един процент от целокупното българско народонаселение се подписва на ведомост за заплата в Министерство на Вътрешните Работи. За неграмотните - това прави 1 официален полицай на 100 човека, заедно с бебетата и старците.

Лошо. А в същото време имаме най-много полиция на глава от населението в цял Свят, е защо ги храним тея закачалки за фуражки? Като щ е е така да ги съкратят с 1/3, после с 1/2-а а спестените пари да се използват за подпомагане на доброволчески отряди. Толкова млади хора грамотни, завършили университети, има работещи като пазачи и охрана това ще им е един допълнителен доход.

Като пишете "деца", си мисля че са брали някоя круша. А става дума за малолетни престъпници. Наскоро един такъв убиец имаше, на 30 години с 8 ефективни присъди, една от които за друго убийство! Къде са ДРОМ и БХИ?

И тук ли Путин ти е виновен? Аман от простаци.

Защо ги пишете всеки ден тези статии. За всички е ясно че няма държава.

Откакто такива лайна като теб ни докараха еврогейските "ценности", нещастник долен!!!

дин барабанлия ще свърши работа.

jingiby

Това от бъдещето на нацията ли е? Индо-българите, дето през средновековието на Запад, ако замръкне в очертанията на града са ги бесели на другия ден публично...

Е няма ли един Българин в това село да се разправи с тия лайна??? Мъже къде сте бе????

Мъжете са на лаптопа в града.

до кръчмата

В това село, както и други в района, живеят предимно българи пенсионери, а циганите са мнозинство.

има ,бе ,има . Казва се Иван . Викат му Иван -циганина :)

Няма,няма. Всички минаха на левия бряг откакто сме в режим на демокрация да го таковата

римляне, римляне... ама е политически коректно и има заповед да не се пише за етноса на тези уроди!

TMontana

Ето това са днешните деца, с евроГейските ценности възпитани!

Възрастните хора живеят в страната такава, каквато са я оставили на младите. Младите отсега да се замислят какъв живот искат като остареят.

Запомнете го това.

законът не важи ЦАЦАРОВ!!!! е виновен колко пъти ни казаха:Съдебната система....... после някой ни е виновен че румъния ни изпревари....

РЕЦЕПТА ЗА ПРЕВЪЗПИТАНИЕ: 1. Децата се затварят в детския затвор в Бойчиновци поне за 5 години и се превъзпитават с много бой с пръчки/ по 5 пъти на ден/ като за храна им се дава само по 1 филия хляб на ден! 2. Майката се вкарва в затвора в Сливен където бива изнасилвана и пребивана по 3 пъти на ден поне за 5 години.

Само спрете детските на родителите им. Те ще ги оправят сами.

A защо журналистите вече не споменават етноса на тези престъпници?В вероятно са с индийски произход.

Добри идеи сте писали в коментарите си, обаче: 1. Държавата не рови по форумите за да прочете какво трябва да направи! Тя си е въобразила, че всичко и е ясно. 2. Ако искаме нещо да се промени, трябва да го крещим поне 2 месеца в лицето на властта! По всички възможни канали. 3. Ако властта бъде притисната и започне да променя нещо в някой закон, то може да бъде удушено някъде между четенията и тихо да отпадне! Защото не си даваме сметка чии интереси са нарушени и каква голяма риба е той! А у нас голямата риба тежи повече от малкото риби, които са многократно по-тежки!?

Постоянно трябва да се борим! С мрънкане нищо не става. В нормалните държави като нарочат някого, цялото общество застава активно срещу него. Дори продавачката не иска да му продаде сирене. А ние тук сме някаква сбирщина без обща цел, идеали, език и култура. Едни ми плещят на майчин език. Други ми оскверняват паметници и църкви. Тпети провеждат открито предателски политики, водени от посолствата. А ние се ядем като кучета...

ДЪРЖАВАТА СМЕ ВСИЧКИ НИЕ! А ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА! КОГАТО ОСЪЗНАЕШ ЧЕ НИ ЕСМЕ ДЪРЖАВАТА А НЕ ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ МИСЛИШ И ДЕЙСТВАШ ПРАВИЛНО!

Рибата се вмирисва откъм главата,братя!Кажете ми кой от ония 240 парламентарни маймуни е приел присърце проблемите ни?!?А вие се дърляте кой от коя партия е....Истината е,че ситуацията от 27г.е ТЕ СРЕЩУ НАС!Проумейте го най-сетне!!!Проблемът с престъпността е решим за 1-2 месеца,но НЯМАТ ЖЕЛАНИЕ.Тях ги интересуват само контрабандните канали и милиардите.Всички са за затвора,а ние се делим на какви ли не...Народе????

Моля който има компютър да зададе на гугъл " НАЙ СТРОГИТЕ ЗАТВОРИ В АМЕРИКА ЗА МАЛОЛЕТНИ ПРЕСТЪПНЦИ " Нали постояно ни дават за пример америка , Е вижте как там се отнасят към малолетните престъпници , Вижте филма който е малко повече от 50. минути . След това чакам вашите коментари.

Тъй ще е. Всичко като е в шопската софия. Махнахте и училищата от селата защото нямало деца. Няма и да има, защото няма училища и поминък. Цялата страна се гърчи, докато всичко доходоносно се прави в София. Грозна картинка. За това хората бягат от кочината в която дупетатенцата превърнаха страната.

Правилното заглавие е: "Малолетни цигани нападнаха и раниха с брадва възрастен мъж" Стига с тази толерантност, време е да започне да се казва истината. Черния обитател на бялата къща зад морето я напусна и няма да го обидим!

ако си същият ОНЗИ Щерев, разбира се

Аз само по филмите съм гледал как си вадят ножове от рацете и ги забиват в ЛОШИЯ. Може би сме сигнали дъното а сега на къде ?

Баси детца... Това вече готови убийци. Малоумна държава става. За 10 лв. ще ще те отрепят.

на 2016, държавата Холандия закри 19 затвора, поради липса на наематели. Така се правят закони.

БРЦК

В Холандия има държавни 'места' където всеки регистриран наркоман получава каквито си иска наркотици безплатно. Само трябва да ги употреби на място. И статистиката сочи ,че наркоманите намаляват. Така ,те са елиминирали 'наркоманските' престъпления. Легализирайки проституцията са елиминирали и трафика на жени и сводничеството. И тн и тн.

Да де, ама ако чичака беше докопал брадвата и беше делнал копелището, щеше да пише, изрод съсече дете.

Какви деца?! Това са закоравели малолетни престъпници, най-вероятно мангали! Наказание - с цялата строгост на закона! Щом на 15 и на 11 години са хванали лопата, брадва, нож и са употребили срещу хора - минимум 15 години!

Странно защо никъде не се споменава инициалите и етноса на нападателите?

Ами то не е и нужно!

Спи ли?

Как къде е,на Посрано 20 за нови инструкции или под полата на йотова!

Хайде бе, Бъчварова каза, че са взели мерки за битовата престъпност по селата! А тези изроди са си сваляли гащите пред хора в селото и в училището, показвали са неприлични жестове. От престъпна толерантност ги оставиха да се качват и се--т на главите ни. Сега процесът е завършен, смачкано достойнство на българите и неграмотни племена, агресивни и неуправляеми, които избиват и осакатяват хора, и не само хора! Положението е такова, че или ние или те...., затова като начало вечерен час и никакво безцелно шляене през деня на разни маргинали по улиците! От малки да се извеждат от олигофренската среда, в която живеят, и възпитание по метода на Макаренко! И да се приеме програма за ограмотяване и спиране на инкубаторите на неграмотни, безчувствени и нагли елементи, лишени от съвест и съчувствие! Зорлем ме правят расист.... Идеалите, на които ни учеха не вършат работа в днешна България, превърната в зверилник от престъпното безхаберие на ВСИЧКИ управляващи!!!

За престъпление, държавата да им спира детските. Родителите сами ще ги накажат.