Жена шофьор помете майка с две деца на тротоар

Майка и две деца - на 1 година и 6 месеца и на 3 години, са били пометени от кола, докато вървели по тротоар на русенската улица "Борисова", съобщиха от Областната дирекция на полицията.

Обратно в новината

Коментари - Жена шофьор помете майка с две деца на тротоар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проблемът със шофирането при жените-да уточня-наистина на сто-две стават.Та проблемът е,че мислят за нещо друго и това им пречи да следят конкретната пътна обстановка и да реагират адекватно и навреме.Предлагам след завършването на курса да попълват декларация,че след качване за шофиране в автомобил нямат право да мислят за други неща за което носят наказателна отговорност.Преди тръгване тази декларация се поставя до скоростния лост или на таблото.

Жените смятат, че щом могат да сменят скоростите, да натискат спирачката и да карат в дясната част на пътя са ГОЛЕМИ шофьори. Попаднат ли в ситуация обаче, колата е изключена от скорост, крака е на спирачката, а волана се върти точно в обратната на правилната посока. Добре, че карат по-бавно и по-малко от мъжете - това е причината да жените да причиняват по-малко катастрофи като обкщ брой. Ако го вземем като изминати км май няма да е такава работата.

Жена на пътя-маймуна с граната !!!!

Проблема на повечето от жените в този форум е, че те се изживяват като лично засегнати от отношението на мъжете към повечето от жените шофьори. Колежки, това лошо отношение е породено не от някакво сексистко или каквото и да е друго отношение, а е следствие от натрупания опит по мизерните ни пътища. От 35 г. съм шофьор с над 1млн. километра и има специфични ситуации на пътя, които неизменно се създават само от жени. Просто за това време не съм срещал мъже в подобно положение. Ако колата не тежеше повече от тон и като такава е едно много добро оръжие за убиване и причиняване на тежки контузии, всичко щеше да е много смешно. Но уви, много често това е смях през сълзи...

Започни да се движиш по-бавно от движещите се пред теб!!!:)

наистина им бяга и рефлекс и скорост и разтояние ма за нещо без мозък нормално

Ами точно както успявяш хем да имаш пенис, хем да не си истински мъж. :D

аз на индивид които е направен от нещо без мозък не давам нищо камоли тъщата за нея драгунов

Много е неточна статията, как така хем жена, хем шофьор ?

Скоро така не бях смяла, но сега го направих заради коментарите ви. Брей, мъжете големи светци били! Що не се замислят кои причиняват повече катастрофи и убиват цели семейства - жените или мъжете? Преди няколко дни имаше пак такъв случай, убито четиричленно семейство. Що не се изказахте така и за себеподобните си? Разбирайте - за убийците на пътя от собствения ви пол. Вярно е, че повечето мъже никога не порастват.

Не може да тръгваш на зелено като кон с капаци, без да се огледаш! е явно за жените не трябват сфетофари той на зелено а тя сигурно е спала

мммм наистина жените правят по-малко катастрофи от мъжете по простата причини на, че жените карат по-бавно а мъжете карат бързо и се правят на велики шофьори (особено ако в колата има хубава жена, която се опитват да впечатлят).

В джунглата дават книжки на тези които си плащат, а не на тези които магат да карат. Дано всичко е наред с майката и децата, а тази гожпожа ли е гожпожица ли е не знам, а и не м интересува да вземе да се скрие някъде и докато не се научи да кара никога да не се качва зад волана! ПС: Ако беше някъде по назад това си минава и за затвор даже, но както казах ту е джунглата.

Друго си е да тръгнеш на червено без да се огледаш, това е по-нормално, но на зелено да тръгнеш без добре да си се огледал е направо престъпно!!!

По повод коментара жена с кола на луд с картечница. Вярно е пресичам на пешеходна пътека до окръжна библиотека Л.Каравелов - Русе , подобна шофьорка вместо да ми даде предимство , даде мръсна газ и ако нямах бърз рефлекс, щеше да ме отнесе.

кажи й ЖЕНА и повече не я обиждай... :-)

Жена шофьор - негър скиор.....

Напълно сте права! Аз съм мъж, но не нападам в този случай жените от сексизъм - много рядко получавам път от жени и като водач на МПС, и като пешеходец. Жените-водачи никога не благодарят, когато ги пусна, затова почти не им давам предимство (освен на пешеходките, независимо дали са майки или не). За съжаление жените-водачи са по-нетолерантни и от таксиджиите. Все още повечето катастрофи са мъжки, но жените напоследък ни настигат по идиотщини. Добре че в случая няма жертви!

българският манталитет лъха от всички писали с насмешка за жените шофьори за съжаление - дори и от заглавието

Аз съм майка пешеходец с 3 годишно дете.Никога жена шофьор не ми е спирала на пешеходна пътека,никога не съм получила толеранс от жена шофьор,напротив...Ка бременна даже една дърта богаташка с джип ме затисна в една локва да мина... Мъжете шофьори са много по внимателни и толерантни към нас майките с деца на улицата.Странно е ,защото жените зад волана би трябвало по лесно да се поставят на мястото на една майка с дете на улицата,би трябвало да знаят колко е трудно да си опазиш детето...Нали и те уж някога са били майки или ще бъдат!

ужас ужас ужас! продължавайте да давата книжки на жени...

Искам първо да обърна внимание на езика на журналистите. Първо жената с децата и били ,,пометени. Абе аланкоолу, мете се боклук. Ако ти кажа, че твоята жена и деца са боклук, как ще реагираш. Ама пусто да се правите на интересни. После колата прелетяла 7 метра... Това ако е истина, тая шофьорка вместо да натисне спирачката, явно е натиснала газта. Щом и червения цвят не различава, може и далтонист да е, или просто е с купена книжка. Тоя случай просто си проси прокурорска проверка на всички тия обстоятелства. И чак на последно място бих сложил, че е жена-шофьор. То и сред мъжете си има такива, не е до пола. Като си седнал зад кормилото, поемаш отговорност. Като не можеш да я носиш, не сядай. А като не можеш да се контролираш сам, нека има подобаващи закони, а не за 15 удавени в охридското езеро да правим нациоален траур, а за стотиците загинали по пътищата, да се правим, че си е по реда на нещата у нас.........

Какво значи пометени, а после с леки наранявания. Не, че е добре че се случват такива неща, но ние читателите не сме пуяци върху които да се упражнява някой в журналистика

по принцип съм съгласна,жените са ужасни шофьори като цяло,но честно казано българите като шофьори са под всякаква критика,начело с мъжкия пол,шофират хаотично,маневрите им са тежки,необмислени,ед в псувните ги бива,но като цяло трагедия,българите са едни от най-лошите шофьори за мен.

като станат глобите като в нормална държава и катаджиите не вземат подкуп тогаз може да отидем в КАТ и на вс маже да им се посмеем

Като прочетох новината дори мен ме подразни заглавието, да не говорим за жените шофьори....по-долу жена е направила коментар, че видиш ли дядото е виновен- доста смешно и елементарно твърдение. Дано децата да са добре, а дами и господа пишман-журналисти не се мъчете сензация да правите от всичко и да пишете просташки заглавия, но като ви осъдят някой ден за клевета, обида или дискриминация може би ще ви дойде акъла............... на статията дали може да е сигурен, че в такава ситуация ще овладее колата ??? ако си мислиш, че ще успееш по-добре не карай ;)

С купените книжки е така , без значение дали е мъж или жена.

Жена която да може да кара кола няма. Негър скиор и жена шофьор къде сте виждали

Жена-шофьор!

Ако беше мъж какво ли щеше да е заглавието? П.П. Можете да плюете, колкото искате, но шофирам и паркирам по-добре от голяма част от мъжете. Хайде стига с тези клишета!

А вие как карате когато зад вас накой ви светва с фаровете непрекъснато, свирка и вика, а пред вас колите едва се движат и този зад вас така ви е затиснал че ако спрете той ще дойде направо във колата ви?

Щом пишете така,значи се затруднявате да разберете проблема.Дамите работят в такива офиси и предприятия каквито са заварили,живеят,а дори притежават къщи и апартаменти,които са построени само от мъже,управляват коли,които им служат за да приказват по GSM-ите.Моля Ви,опитайте се да разберете,че не мъжете,а природата е заложила толкова дълбоки и неочаквани различия между половете.Но мъжете безспорно носят вина,че постоянно измислят нещо ново и неочаквано,че са построили градовете и селата,пътищата,мост и тунелите,автомобилит и т.н. за да могат дамите и особенно вдовиците от всички възрасти да пътуват и да се развличат.Защото мъжете обичат жените истински и дори много повече,отколкото жените обичат парите.

Жена шофьор помете майка с 2 деца. Никаква женска толерантност, ей...

За преминаване на червен светофар,неспиране на знакСТОР и отнемане на предимство трябва наказанието да е отнемане книжката до живот!И ИСКАМ ДА СЕ ОБЪРНА КЪМ ВСИЧКИ ЖЕНИ ШОФЬОРКИ-ТОВА,ЧЕ СТЕ СИ ПУСНАЛИ НЯКОИ ОТ МИГАЧИТЕ ИЛИ СТЕ ВКЛЮЧИЛИ АВАРИИНИТЕ СВЕТЛИНИ В НИКАКЪВ СЛУЧАИ ,ТОВА НЕ ВИ ДАВА ПРЕДИМСТВО ПРЕД ОСТАНАЛИТЕ ШОФЬОРИ ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА БЕЗУМНА,НЕГРАМОТНА И НЕКАДЪРНА МАНЕВРА!!!!!!!!!

По-скъпо е да караш без колан... а да минеш на червено е дреболия... според настоящия правилники и полицаите. Добре, че поне децата са живи... не пише майката как е, но ...

жена шофьор е като пиян такситаджия на мотор

не обиждайте това че не внимава и е минала на червено не означава че трябва да обиждате всички жени шофьорки за ваше сведение има повече смотани мъже като шофьори отколкото жени никой не дава мигачи всеки си кара нанто си знае тоес каруцарската

До Кирил Методиев Адмирации за вица! Сладък е.

До лоша работа :ти на тая кола скъпа ли и викаш??До останалите: Всеки от нас е на колела дали лични или обществени,всеки ден се движим по пътищата затова не плюите по жената ,че на всеки може да се случи,ами да пази господ всеки от такъв ужас

Ах, какви сте задръстени ориенталци! Но все пак е добре, че е споменато в заглавието, че шофьорът е жена. Само по себе си това е също новина, имайки предвид, че обикновено безумствата на пътя са заради комплексирани смешни балкански мачовци.

Статистиката обаче сочи, че 90 процента от катастрофите с жертви са дело на мъже, или по-скоро на тяхната комплексарщина.

Аз пътувам всеки ден и моето сромно мнение е, че мъжете са по- недисциплинираните участници в движението.Кой е дал книжка на много голявма част о мъжете, питам аз? да не говорим, че шофьорите без книжка на пътя са основно мъже. В крайна сметка не е важен полът на шофьора, а неговият самоконтрол и поведение на пътя.

Един виц: Автоинструктор съветва курсист: - Моето момче, внимарай с пияните шофьори. Видиш ли, че кола лъкатуши, отбий и я остави да отмине. Внимавай и с таксиджиите - спират внезапно, не подават сигнал, истински убийци. Много внимавай и с мотористите - тези малоумници мислят, че са безсмърти. - А какво ще ми кажеш за жената-шофьор? - попитал курсиста. - Ех, момче, ще ти кажа. Жената шофьор е като пиян таксиджия на мотор.

В Русе минаването на червен светофар отдавна е узаконено.

До men i shumi68 Станало веднъж жена да мине на червено и веднага - хоп, забрана със закон на жените да шофират. А колко великипуяци непрекъснато минават на червено и ако си търся предимството, отдавна да съм си заминала от този свят. До сега нито една жена не ми е отнела предимството, за да мине на червено - напротив, само арогантни безмозъчни мъже си позволяват този лукс. Че и имат наглостта да искат забрани със закон. Колкото и да се самозалъгвате, че не притежаваме необходимите качества за шофьори, едно не можете да отречете - много по-дисциплинирани водачи сме. И ако само жени шофираха по пътищата на старната ни, катастрофите щяха да са много по- малко.

само не разбрах с децата какво е станало........

Ти като имаш в главата костен мозък, виждаш сам какви глупости пишеш, нали? Лошо е в главата - костен мозък, shumi68!