Кралски особи помагат за извеждането на деца от домовете

Принц Едуард, граф на Уесекс, и съпругата му принцеса Софи посетиха Първа АГ болница “Св. София“. Те подкрепиха България в програмата й срещу изоставянето на деца в социални домове.

Обратно в новината

Коментари - Кралски особи помагат за извеждането на деца от домовете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Недопустимо е да има деца в домове , а хиляди семейства да не могат да преминат с години процедурата по осиновяване. Да домовете трябва да бъдат закрити или сведени до центрове за временно настаняване. Проблема е ,че много от децата са просто изоставени без отказни декларации и така не могат да бъдат осиновени . В същото време има хиляди семейства , които трепетно очакват да приключи процедура и да имат и те дете вкъщи. Условията в домовете на места не са лоши , но реално тези деца са лишени от родителска грижа. Ситуацията според мен е неприемлива и е огледало на цялото безхаберие и недобри практики в държавата ни. Цитата , който ще направя първоначално е бил направен по съвсем различен повод , но смятам че е напълно уместен: "Аз не мога да Ви съдя , защото дори да бях безгрешен не бих могъл да съдя никого. Вас не може да Ви съди и Бог , защото вие се сещате за Него само когато има нещо за йедене и пиенийе. Вас ще Ви съди живота за престъпленията които извършвате срещу собствените си деца. "

С това си поведение тази кралска особа засвидетелства принадлежността си към Хоспиталиерите, които са рицарски орден, познат още като Суверенният орден на Свети Йоан Йерусалимски През различните периоди седалище на братството са били Йерусалим (църквата или болницата на св. Йоан Кръстител), островите Родос и Малта, а сегашното седалище на ордена е в Рим. ДНЕС 24 ЮНИ ТРЯБВА ДА ПОЧЕРПЯТ ВСИЧКИ йоанити КОИТО НАВЯРНО с др. Ралчев тържествено на Арбанаси ще проведат ритуал и отпразнуват РОЖДЕНИЕТО НА ЙОАН КРЪСТИТЕЛ !!!! На нас простия плебс не осава нищо друго освен да се възхищаваме ня тяхната посветеност издигаща ги в очите на слепите !!!!

....всяка държава трябва да полага усилия за това, да няма гладни и болни деца, да полага грижи за съответните домове.Това си е наша, вътрешна работа. Някак си изглежда цинично, разни особи от различни краища на света да идват и да им показваме "грижите" за дечицата, докато са тук.....отстрани ми изглежда, като че ли сме /а всъщност сме/ бедна, мизерна, бананова държавица, известна с евтин секс и алкохолен туризъм, както и с домове за изоставени деца.Идват разни западняци и какво?? - "дайте сега, да им раздадем разни гривни, стъкълца и гердани, на бедните създания"...а туземния крал раболепно се кланя на височайшите персони и на "лакираното" им благородство.... В същото време дечицата на "заслужено" забогатели олигарси стягат апартаменти в Лондон.... това е, затова няма пари, защото "ТЕ" всичко окрадоха и присвоиха! Отдавна съм казвал - пълна конфискация на имущество на мутренското съсловие, на политици, банкери, магистрати, хората от Здравната каса, аптечния бизнес, митници и т.нт. което надвишава по необясним начин законните им доходи.Който се противи, една танкова дивизия в действие да се поразходи тук-там и толкоз.И няма да има пари ли??? до там го докарахме да просим и ние, като гладни и боси деца, само че от ЕС....парите ни са тук, просто трябва да си ги приберем. отклоних се малко от темата, но историята с изоставените ни деца, с липсата на грижи, на добри домове, на средства си има причина и всички я знаем!

ТЮРЛЮГЮВЕЧ!ИСТИНИ ПРИМЕСЕНИ С ЛЪЖИ!МАНИПУЛАЦИЯ!ДОБРИ СТЕ!!!НО ВЕЧЕ ВСЕ ПО-ТРУДНО ВИ СЕ ХВАЩАМЕ НА АКЪЛА!!!

Това е гнусно, децата в България бъркат по-кошовете за да се нахранят, спят в бърлоги направени от талашит и кирпич. Мръсни са ,ходят с окъсани дрешки, а някои личности идват в България по за ден, два , показват им измити сирачета, а може и да не са, снимки ,усмивки, а другите болни ,одърбани и недохранени са дълбоко в провинцията, там където ВИП -персоните няма да стъпят никога! ГНУСНО Е!!!

е облекла малкия Сашко (че и папионка), който изглежда аутист, специално по начин който ще бъде единствен в живота му. Не казвам че иначе го държат в дрипи но напудрянете е нечестно отношение към нас и децата от тези домове.

около 2000 деца от африка изчезват в Обединеното кралство предполага се че от тях се вьзползат сатанинските масонски ложи главно от Ливрпул и Манчестьр и Лиййдс;-вероятно идват на оглед за матриал

черните в Англия са истинска напаст от малки тръгват по лош път, бягат. Тъй че не пиши тъпотии.

а някой проверил ли е тези 280 деца след като са излезли от болницата и са отрасли дали все още са в семействата си??????

Когато президента ни е палячо то и висшите особи които идват на посещения при него са палячовци. Вие да сте видяли в последните една две години някой сериозен политик да е дошъл на посещение в България!!!

Техни особени кралски височества разпределиха децата по домовете. Войната няма да закъснее много.

Като гостоприемни домакини подаряваме от сърце няколко катуна на бозавите. Да си ги отглеждат с радост по моравите на Бъкингам ; )))

Щяли да си осиновяват 1-2 циганчета от български произход...

Гадни лицемери. Единствената цел на мероприятието е да съкратят държавните (обществени) разходи. Родител, който е способен да изостави детето си, е доказано неспособен да го отглежда и в бъдеще. След като и от целия род никой не го е поел, това важи и за останалите роднини. Така тези 6000 върнати на родители и роднини, са отишли в по-лоши условия. Решението е просто и елементарно: изоставяш детето си - всички разходи ти се записват като дълг. Нямаш пари да го платиш - пращат те на кариерата да чукаш камъни, за да си го платиш. Елементарната сметка ще ги накара да не си изоставят децата. Или да не ги правят...

Дечицата са невинни,а всички останали са лицемери.

ДЕЧИЦАТА ЕС РАЖДАТ ПРЕСТЪПНИ ЕГОИСТИ И ЕДВА ЖИВОТЪТ ГИ ЦИВИЛИЗОВА. Едно дете няма да се сети да даде на братчето си от шоколада, докато една майка ще си отдели и последния залък за децата си. Новоизлюпените птичета гледат да избутат останалите от гнездото...